aramıza hoşgeldin canm.evet soğan kürünün faydasını bende çok okudum ve uyguluyorum.bu ay 3.ayım soğanda ilk 15günllük başlangıç küründen sonra diğer aylarda adetinize 10gün kala 10gün uygulayın diyo ama adetlerim düzensiz olduğu için adetime 10gün kalayı hesaplayamıyorum nasıl içicem bilmiyorum sen nasıl yapıyosun.canm adetlerin düzensizse yumurtlama düzensiz demek yani bunun için hap vermesi lazımdı.bence tekar git dr.a.soğan kürünüde bırakma bak faydasını görmüşsün bile.
Bi soru sorucam ya bu fsh tsh lh prolaktin testleri için adetin bilmem kaçıncı günü falan mı gitmek gerekli yoksa herhangi bi gün yapılabilir mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
amin canım hayırlısı olsun kontrol için gittiğimde tamda yumurtlama günümmüş ne şans amadr bir sorunun yok ama gebelik şansını arttıralım diyerek çatlatma iğnesi yaptı çok istiyorum ama bu ay olmazsada hiç üzülmem herşeyin bir olma zamanı vardır Allah ol deyince olur zaten sana ve bütün arkadaşlara tavsiyem stres yapmayın her hastalığın başında o gelmiyomu zaten insanlar morallerini yüksek tutup tedavilerini aksatmadan ve umutlarını kaybetmeden kanser illetini bile yenmiyorlar mı pozitif enerji lütffen
yaa evett dün yazdım size dün 15. günüydü soğan kürünün bugün inanılmaz adet oldum yaa doktor ilaç vereyim adet ol dedi sanki içime doğmuş gibi hayır kendisi gelsin dedim ve geldiii... Allahım demekki her derdin bi devası var bu kainatta ve kızlar bence bizim ilacımız soğan :))) nasıl mutluyum karnım belim nasıl ağrıyor ama olsun ben adet oldum mutluyum 10 gün sonra tekrar başlıcam soğan kürüne ..... ama dikkatli yapalım bu kürü nolurr ben haziranda denemiştim ama yarım yamalak yaptım baştan savma düzensizzz ilk defa bu ay hiç aksatmadan tam tarifine uygun yaptımm... hepimize bol şans Rabbim dileyen isteyen herkese versin bizleri de unutmasın.
napıyon canm nasılsın?
iyi yapmışsın canm bende adetimi bekliyorum dr.a gitmek için.gittiğimde bende sorcam klomen verecek yine ama klomen yerine metformin verseniz dicem.yediklerime dikkat etsemde sporsuz bende veremiyorum bide tatlı isteğim çok oluyo.negüzel diyetle sporla 6 kilo vermiştm ramazanda aldm.kolay kilo verememekte moralimi çok bozuyo.of of of...
napıyım canım beklemedeyim işte son günler zor geçiyor hep kafada acabalar yarın istanbula gidiyorum haftasonu için başkada bişi yok sen nasılsın
cnm inşallah hamile değilsen hemen adet olursun. tabiki dileğimiz hamile olup da adet olmaman:)
ben de ramazanda kilo aldım aslında fazla değil 2 kilo ama kıyafetlerim dar geliyor çok moralim bozuk bu ara. yediği halde zayıf kalanları gördükçe kıskanıyorum ben hamurişine ağırlık versem çok şişman olurum. yediklerime dikkat ettiğim halde spor olmadan kilo veremiyorum. yürüyüş yüzme yapıyordum ama tabi onlar da ramazanda duraklamaya girdi. Allah oruçlarımızı kabul etsin
canm bende beklemedeyim adetimin 27.günü bugün bakalım nezaman adet olcam diye bekliyorum.hapla adet olmak istemiyorum.bugün soğan kürüne başladım.2aydır içmiştm zaten ama bende öyle yazılanlar gibi akıntılar yapmadı.yinede devam edicem.adete 10gün kala yapılıyo ama benm adet düzensz olduğu içinkafama göre yapıyom işte.ailenmi istanbul da canm onlaramı gitcen.
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar :)))
slm hayırlı cumalar kızlarr nasılsınız bugun regl olmam lazımdı ama olmadım :26:
hayırlı cumalar canım bugün daha bitmedi biraz bekle sanırım çok stres yapıyorsun
yok stres yapmıorumda kac aydır ne gusel duzene gırdı dıye sewınıodum hıcbı belırtısıde olmayınca canım sıkıldı yınemı duzenı bozuldu dıye gercı dogum kontrol hapı bıttıkten 1 hafta sonra olursun dıolar ama heralde doum kontrol hapıkullandıgım halde adet görmemzlık olmaz
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım hayırlı haberler vardır inşallah ben annemdeyim bundan sonrada burdayım herhalde pkodan büyük dertlerde varmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?