benimde adetimin 24.günü bekliyorum ben hayıtsuyu ve böğürtlen kökü kullanıyorum geçen ay ilk kez yaptım bu kürü öyle güzel yumurtaladım ki inanamazsın ama eşim yoktu yanımda babam rahatsız istanbuldaydım bu ayda yaptım ama öyle yumurtlama olmadı bir ay daha böğürtlen kökünü yapıcam sonra soğana geçicem bende hamiş kalmazsam bence soğan kürünü tamamla illa kist falan olması gerekmiyor en azından yumurtalıklarını temizliyor sonra incir kürüne geçersin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın tez zamanda canım. evet ailem istanbulda eşim kursa başlıyor istanbulda o yüzden 2 ay gidip gelcez istanbula haftasonları babamda rahatsız iyi oldu bu en azından sık sık görücem çok şükür
metformin kullanıyormusun peki canım sen???
canm yumurtladığını akıntındanmı biliyosun?ben hiç bilemiyorum 12. 13.günlerde vardı bugünlerde yine var mesela o beyaz akıntı.26. 27.günde de yumurta çatlarmı?bende hayıt almıştm ama soğana başlayınca yapmadım.soğana biraz devam edicem sonra incire geçicem.şuanda ilaç kullanmıyorum canm adet olmayı bekliyorum dr.a gidicem artk klomen mi verr metforminmi bilmiyorum.ama ben metformin isticem.çünkü bazen çok tatlı ihtiyacım oluyo belki birazda kilo veririm.babanada geçmiş olsun canm umarım ciddi bişey yoktur.Allah hepimizin emeğinn karşılığını verr inşallah.
gyman canım baban cok geçmiş olsun inş.baban kısa zamanda düzelirr.
bu arada adım gülşah :) çok saolasın hayatım Allah razı olsun nerde hasta varsa tez zamanda şifa versin...
Meraba kızlar bende aranıza yenı katıldım ...6 aydır korunmasız ilişkiye giriyoz ama bebeğimiz olmuyodu yenı öğrendım(bir hfta) polikistık over varmış bendede..Doktorum adetımın 3.günü yapılan tahlılden sonra anladı bunu sonrada ultrasonda en büyüğü 7 mm olan kistlerım çıktı..Çok panık yaptım doktorum 1 sene olmadan tedavıye başlamam dedi ama ben bi 6 ay dahamı bekliycem deyınce kasımda başlayalım dedi.adetımın 21.günü gelmemi istedi..
Neler olacak ne verecek bana off hiçbişe bılmıyorum Allahım hepimize yardım etsınde bebeklerımıze kavuşalım(
evet var, tabiki pko dan buyuk dertler var, olmaz mı.. canım ne oldu da sende birşeyler var uzun zamandır inşallah aşılmaz sorunlar değildir reyyancım..merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım hayırlı haberler vardır inşallah ben annemdeyim bundan sonrada burdayım herhalde pkodan büyük dertlerde varmışşş
canım pkolu olduğumuz için ne zaman yumurtladığımızı bilemeyiz bazen yumurtlasanda o yumurta akı olmazmış o yüzden biz pkolular için gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar 14. gün 28 günde bir adet olan için geçerli bizimki ne zaman bilinmez çünkü adetler düzensiz o yüzden akıntına bakıcaksın yada gün aşırı ilişki cnm soğanı bitirince hayıta başla istersen ama klomen kullanıcam dersen ikisini aynı anda kullan hem metformin hem klomen daha iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum
babamda benim mesane ameliyatı oldu mesanesi alındı yani canım tömür malesef.
sonuçları işi çıktı ameliyattan sonra ama işte psikolojisi bozuk sonuçta idrarını artık bir torba vasıtasıyla yapıyor gerçi pantolondan flan belli olmuyor ama çok zor bir durum Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. çok saolasın cnm...
yok olmaz canım merak etme kimi 3 gün sonra kimi 1 hafta sonra olur kişiye göre değişir cnm
gyman canım baban cok geçmiş olsun inş.baban kısa zamanda düzelirr.
reyyan canım noldu yaaa
biricik nerelerdesın gelmıyorsun hiçç gelin yaa topik yanlız kalmasın
bicim canım umarım tatılın güzel geçmiştir hadı gel artık özledık bak senı canım topik sessız kaldı .
karabocuk canım sabırsızlanma olursun bekle biraz kişiden kişiye değişiyorr
Bence sen hiç stres yapma hiç sorunu olmayan çiftler bile bir sene bekliyorlar olması için istediğin an olmuyor işte Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor o kistleride çok sorun etme kistle hamiş kalan çok en yakın arkdaşım bile iki tane kistle hamile kaldı şimdi çok şükür 4 aylık hamile tedavini gör tabiki ama kesinlikle stres yapıp kendini üzme en azından sorunun ne biliyorsun çoğu kadın sebepsiz yere kalamıyor bu daha büyük bir sorun bence Allah yardımcın olsun
doktorun bekle dediyse sende kistlerin için soğan kürü yap bak görürsün hiçbirşeyin kalmaz kistlerini soğan kürü alır götürür
kızlar merhabalar.. bugün adetin 3. günü idi ve doktordaydım yine her ay olduğu gibi :)))
artık doktorum farklı yollar çizme zamanıdır dedi ve ilk olarak rahim filmi ile başlıyoruz... eşde sıkıntı yok, sen klomene cevap veriyorsun, adetler şaşmıyor.. o halde rahme bakalım sonra bi kaç ay daha deneyelim olmazsa aşılama olabilir dedi.. ama olmaması ihtimalini aklından çıkar rahat ol diye de ekledi..
yepyeni bir sürece giriyorum sanırım.. Allah'ım çok uğraştırmasın.. isteyen herkese vakti saati gelince versin bebeklerini..
rahim filmimi kendi doktorum çekicek, anesteziye hiç gerek yok söz veriyorum hiçbirşey anlamayacaksın dedi :) inşallah dediği gibi olur..
ücretine 400 lira dedi..
bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar acaba bu fiyat çok mu?
fiyat ile ilgili nette pek bilgi yok.. yardımcı olursanız sevinirim..
merhaba canım, inşallah yeni yöntemler sonuç verir. bana bu ay bittikten sonra rahim filmi çekecek doktorum ve iğneli tedaviye başlayacak. sana da öyle yapacak muhtemelen. iğneyle daha fazla yumurta oluşuyormuş ve şans artıyormuş. Allah çok bekletmeden nasip etsin inşallah.kızlar merhabalar.. bugün adetin 3. günü idi ve doktordaydım yine her ay olduğu gibi :)))
artık doktorum farklı yollar çizme zamanıdır dedi ve ilk olarak rahim filmi ile başlıyoruz... eşde sıkıntı yok, sen klomene cevap veriyorsun, adetler şaşmıyor.. o halde rahme bakalım sonra bi kaç ay daha deneyelim olmazsa aşılama olabilir dedi.. ama olmaması ihtimalini aklından çıkar rahat ol diye de ekledi..
yepyeni bir sürece giriyorum sanırım.. Allah'ım çok uğraştırmasın.. isteyen herkese vakti saati gelince versin bebeklerini..
rahim filmimi kendi doktorum çekicek, anesteziye hiç gerek yok söz veriyorum hiçbirşey anlamayacaksın dedi :) inşallah dediği gibi olur..
ücretine 400 lira dedi..
Çoook tşk ederım cevabın için canımm aynen bende sorunumun ne olduğunu öğrendiğimde buna memnun oldum nedensiz yere olmaması daha kötüydü en azından şimdi bunun ilaçını iğnesini kullanmaya başlarım..Soğan kürü nedir acep hiç bilmiyorum şimdi netten ona bakayım tatlım umarım işe yarar...aynen bencede stres yapmamak gerek aklımı başka şeylerle oyalayım die kpss için dershaneye yazılmaya karar verdım bakalım hayırlısı artık herşey Allahtan :) soğan kürüne bakayım bençook öptüm =))
canım ben hemen hemen hergün bakıyorum buraya...yazmıyorum diye burada değilim sayma.
napiyim, 1 yıldan fazla bu forumda devirdim, bende sizlere güzel haberler vermek isterim ama ben bile aynı şeyleri yazmaktan bıktım)) işte ateş ölüyorum falan filaaannnnn.....
Çoook tşk ederım cevabın için canımm aynen bende sorunumun ne olduğunu öğrendiğimde buna memnun oldum nedensiz yere olmaması daha kötüydü en azından şimdi bunun ilaçını iğnesini kullanmaya başlarım..Soğan kürü nedir acep hiç bilmiyorum şimdi netten ona bakayım tatlım umarım işe yarar...aynen bencede stres yapmamak gerek aklımı başka şeylerle oyalayım die kpss için dershaneye yazılmaya karar verdım bakalım hayırlısı artık herşey Allahtan :) soğan kürüne bakayım bençook öptüm =))
kızlar merhabalar.. bugün adetin 3. günü idi ve doktordaydım yine her ay olduğu gibi :)))
ücretine 400 lira dedi..
Günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?