Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende doktora ben anestezi isterim diye inat ettim ama o git eve araştır, son teknoloji cihazlar kullanacağım, hiçbirşey olmayacak boşuna anesteziye gerek yok dedi.. yapacağı işlemi birebir boyutlu maketinde de ayrıntılı olarak anlattı.. sadece rahmin ucunu tutacağı anda adet sancısı gibi bir ağrın olacak o kadar dedi. geri kalan hiçbir işlemi duymayacaksın dedi.. bakalım nasıl olucak. inşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz..

bende işte şuan adetliyim. adet bitiminde film çekilicek, klomen daha önce 2 ay içtim. çok şükür yumurta oluşuyor ama döllenemiyor işte.. eşime de bakıldı.. artık sıra tüplere geldi işte.. bakalım nasıl olucak, heyecanlanmak da istemiyorum ama sakin de olamıyorum :)))
senin klinikteki bayan gibi benim doktorda korkma deyip durdu :))
senin içinde yeni ay hayırlı olsun inşallah.. ben bu ay da klomen kullanacağım. yani film çekilen ayı boşa geçmeyelim dedi.. şansın çok fazla olacak çünki dedi.. inşallah dediği gibi olur..
Rabbim duy sesimizi..

klomenden yana çok şükür sıkıntım olmadı. en düşük dozlara bile cevap verdim. ilk kullanışımda şeker hapımı da içiyordum çok çok daha iyiydi sonuçlar. doktorum ikinci denememde yumurta kontrolü esnasında direk şeker hapını içmiyormusun diye sordu. yok artık ordan nasıl anladın filan dedim bayaa bi gülüştük :) direk etkiliyor yumurtalıkları bu ilaç ben bizzat yaşadım gördüm.. kesinlikle pkolu herkesin içmesi gerekiyor.. şimdi hiç aksatmıyorum şeker hapımı.. rahim filmi çekilirken zaten sonucu hemen göreceğiz ve çıkarken sonuçları alacağız dedi doktorcuğum :) çok seviyorum doktorumu, çok rahatlatan bir havası var.. çok da güveniyorum ona. inşallah güvenim boşa çıkmaz da sıkıntısız atlatırım bu süreci..

kızlarr bicimmm gelmedimi hala
ateşine baktım dün
en son ayın 17 sinde girmiş
umarım güzel haberlerle döner

kızlarr bicimmm gelmedimi hala
ateşine baktım dün
en son ayın 17 sinde girmiş
umarım güzel haberlerle döner

Ronya'cııım gelmedi Bicim daha.. bende heyecanla gelmesini bekliyorum.. iyi tatil yaptı valla :)) inşallah tatilin sonunda iyi haberlerle döner..

canım inş.bu ay herşey güzel giderde bebişinde kavusursun canım benım rahım filmini fazla kafana takma canım eşindede sorun yokmus buda güzeel inş.güzel haberlerini alırız.ben metformın kullanmadan 2kez yumurta takıbı yaptırmıstı 1söktürcüyle 2,dogum kontrol hapıyla adet olup klomen kullanmıstım yumurtlama olmamıstı ama metformın uzun süredir kullanıyorum ve çıok şükür biraz geçte olsa adet oluyorrum onemlı bi ilaç ve inanıyorumkı klomen tedavısıne başladıgımda benımde yumurtalarım gelişecek metformın sayesınde :)

inşallah herşey gönlünce olur.. ben daha hiç kendi haline bırakmadım ocak ayından beri.. kendiliğinden adet olurmuyum bilmiyorum.. ama en azından sıkıntısız beklemeden günü gününe oluyorum :) klomen kullandığım aylarda strese bağlı olduğunu düşündüğüm gecikmelerim de olmuyor değil :) dün doktora diyorum gecikiyor diye.. çünki sen pkolusun bu çok normal dedi.. ve bana ilk kez pkolusun demiş oldu :))

doktorundan memnun olmana cok sevındım arkadaşım hep böyle mutlu olll :) pkolu olmak ayrıcalıktır :))))) içimden geldi yazayım dedım :))

Son düzenleme:
doktorundan memnun olmana cok sevındım arkadaşım hep böyle mutlu olll :) pkolu olmak ayrıcalıktır :))))) içimden geldi yazayım dedım :))

ahaha saol canım :)) doktorumu her geçen gün daha bi seviyorum.. sonu da güzel olsun da inşallah hayırlısı ile hamiş kalıp onunla doğum yapmak istiyorum :) katılıyorum pkolu olmak ayrıcalık :)))

kızlar benim ilk puregon tedavim perşembe sona erdi. klomenle büyümeyen yumurtalar puregonla büyüdü, yalnız bu büyüme çok yavaş ilerledi. Adetimin
15. yünü üç tane büyüyen yumurta vardı, bunlardan en büyüğü 16 mm di. bu arada puregona 50 ıu ile başladık ve yarısında da dozu 75 e yükselti. Ben sürekli doktoruma klomene cevap vermedim neden 50 ile başlıyoruz diyordum. Doktor sürekli yumurta elde etmek değil kalitelisini elde etmek önemli deyip durdu. 15. günün ardından 3 tane yumurta vardı, iki gün daha 75 lik yap ve gel dedi. Ve tedavinin istediği gibi gittiğini söyledi. 2 gün daha kullandım ve büyük umutlarla gittim. Çünkü 10 mm den 16 mm e 3 günde yükselmişti, iki gün demek 18 i geçmesi demekti. Doktorda zaten 18 i geçtiğinde çatlatma iğnesi yaparız dedi. Pko den dolayı 18 mm in yeterli olacağını söyledi. 2 günün sonunda benimkiler coşmuş vaziyetteydi, o 3 tanesinin büyümesini beklerken diğer küçükler de koca koca olmuşlardı. 20 mm i geçen yumurtalar da vardı arasında. Tabi benim sevindiğim tek nokta artık benim de büyüyen yumoşlarım vardı. Masadan kalktım ve doktorun karşısına geçtim. Ben büyümüşler demi diye gülücük saçarken, doktorum bu durumun pek de sevindirici olmadığını söyledi. Bizim istediğimiz az sayıda kaliteli yumurta dedi. Bana 2 seçenek sundu, istersen bugün istanbula göndeririz sizi ve tüp bebek yapılır, çünkü yumurtalıklarınızın durumu tam tüp bebekte istenilen özellikler sergiliyor dedi, ikinci seçenek de malum önümüzdeki aya kalacak tedavi dedi. Tüp bebek deyince doktor ben değişik oldum çünkü buna hiç hazır değildim. Bu arada E2( estradiol ) hormonuma bakıldı ve değer 4600 çıktı. Bu da şu demek yumurtalıkların durumu ortada fakat değer 2000 in altında çıkarsa çatlatma iğnesi yaparız demişti. Bu da olmadı... Tedavim önümüzdeki aya kaldı, inşallah vaktinde adet olurum ve inşallah kist oluşmaz. Çünkü kist oluşma tehlikesi de beni bekliyormuş. AYRICA özellikle bu bir hafta çok önemli, şayet ilişkiye girerseniz çoğul gebelik oluşma riski çok yüksek dedi. Bu çoğul gebelikten kastı beşiz altız mış. Adet olana kadar ilişkiye girmemeniz daha iyi dedi. Benim tek odaklandığım nokta yumurta gelişimiydi ama kızlar şimdi gelişmiş bir sürü yumurtam var FAKAT hiçbiri işe yaramayacak. Rabbimden hayırlısını diliyorum. Bebişimiz gelecek inşallah sadece biraz gecikecek diye teselli ediyoruz kendimizi..................

kızlarr mrb.rabbim hepinize şifa versin.

bende aşırı derecede yumurta tembelliği var.yumurtalarım hiç gelişmio.prof. bile hayrete düşüo.gitmediğim doktor kalmadı progon menegon bütün iğneleri olmama rağmen 1tane zor oluşuo.adetlerimi hep geç olurum 32 40 gün arası bazen 20gün geçtiği bile oluyor.
kistim hiç olmuyor ama. bendemi pkolu sayılıyrmm???

merhabalar.. üçüz beşiz sizi korkutmuyorsa şayet bence rutin çalışmalarınızı aksatmadan devam ettirin derim ben :)) Rabbim öyle büyük ki.. bir doktora bağlı kalmayın ayrıca, hemen tüp bebek de nerden çıkmış.. bu iğnelerin etkisi ile bir sonraki ay bile yumurtlaman olabilir. bence hemen moral bozukluğu yapmayın ve yumurtalarınızın olduğuna bile şükredin.. çoğu zaman yumurta elde edemeyenler de oluyor biliyorsunuzdur.. kesinlikle gelecek bebeklerimiz ama Rabbim sınıyor bence bizi.. herşey çok güzel olacak..

canım ya eğer ikiz üçüz dese belki tamam da, beşiz altın diyo ve bir hafta kesinlikle ilişki yok dedi. Yani olmaz olmaz da oluverir diye çok korkuyorum. O kadar istersin olmaz, böyle bi durumda Allah korusun sağlık problemi yaşamak istemiyorum. O yüzden rutin çalışmalara ara verdik:)) Doktor anlattı, başka bir hastanede iğne tedavisi gören bir bayan gelmiş ve bayan dördüze hamileymiş, bunlardan 2 tanesini öldürmüşler, geriye kalan 2 si de düşükle sonuçlanmış. O yüzden korkuyorum... Doktoruma güveniyorum, sadece yumurtaların durumundan dolayı tüp bebek dedi, tüp bebekte istenilen kıvam buymuş, çok sayıda gelişmiş yumurta... Mecburen bir doktora bağlı kalıyorum, bulunduğum şehirden dolayı. Çok şükrediyorum ki yumurtalar büyüdü... Bu benim için çok sevindirici, yumurta elde edemeyenleri de duyunca şükrediyorum. İnşallah çok umutluyum ben de hepiniz gibi... Herkesin imtihanı farklı bizimki de bu demek ki... Sağolasın canım, en kısa zamanda muradına ermen duasıyla.............

off çok zor vallahi.. neyse bakalım. doktoruna güveniyor olman iyi.. en azından aklın rahattır.. hakkımızda hayırlısı olsun.. tüp bebek de çok zor bir süreç.. yani ne bileyim en son aşama olmalı gibi geliyor bana.. ben şimdi klomen çatlatma iğnesi faslını geçtim, rahim filmi çektiricem bu hafta ve eğer yine olmazsa iğneli yumurta geliştirme .. onda da olmazsa aşılama.. o da olmazsa tüp bebe :) Allah en kısa yoldan versin bebeklerimizi :))

eee ben nıye hala adet olmadım yhaa 4 aydır ne güzel tam gününde oluyodum hatta 2 gun nce bile geliodu dogum kontrol hapı kullanmama ragmen neden adet olmadım kistim duruo acaba onun içinmi yaa peki adet olmazsam bu kisttn nası kurtulcam benn

Selam
döndüm ben dün gece ama yol yorgunu uyuyup kalmışım datça ya gittik çok güzel zaman geçirdim dinlendim tatil nasıl da iyi geldi.... Havası suyu denizi harika bir yer gitmemiş olanlara tavsiye ederim :) ne aklıma yumurtlama geldi ne başka bişey valla uzaklaşmak çok işe yarıyor....

Biricik kırmızıların gelmiş önce üzüldüm sonra da hayırlısı diye düşündüm... artık bu ay gelsin meleğin...

Nediyim yaramaz bir oğlun var sanırım ama gaz sancısından ilk 3 - 4 ay ağlayan bebek çok olur...

Ronya çizelgemi yeniledim canım....

Beni soran düşünen haberimi bekleyen tüm arkadaşlarım öpüyorum hepinizi.....çok teşekkür ederim hepinize

Yasmin canım iğneden sonraki 4 gün sancım oldu başka da yaşamadım....

yelloww iyimişsin çok sevindim ama yorma kendini...

sardunya senin de yolunda gidiyormuş hamileliğin çok sevindim...

turuncu yazmamışsın....?? merak ettim...

gyaman ateş tablona göre 16. günü yumurtlama olmuş canım....umarım tutmuştur...

Tuncss canım adet olmuşsun inşallah bu yeni ayında hamile haberini alacağız....rahim filmi hamile kalmana neden olsun inşallah da tedavilere hiç gerek kalmasın canım...

Ecrin canım inşallah bu ay senden de haber alalım :))

bana gelince doktorumla görüştüm çarşamba ya da perşembe hcg testi için bekliyor beni... çok heyecanlıyım...gideceğim elbette ama ilk defa ayaklarım geri giderek çünkü çok merak ediyorum ve ümitliyim bu defa.... ancak hiç bir belirti ağrı sızı bişey de yok...yani kızlar ben hala beklemedeyim şu durumda... tabloma göre yumurtlamam geç oldu. 18. gün bu nedenle sonuç için çarşambayı beklemek durumundayım...tatil yaradı 2 kilo aldım ama şimdi dikkat ediyorum...
hepinize iyi haftalar güzel haberler

Son düzenleme:

canım doğum kontrol hapından bazen 4-5 gün sonra adet gelebiliyor telaş yapma yarını bekle hala gelmemiş olursa doktorla görüş o bir çaresini söyler sana...

Son düzenleme:
biçimcim güzel haberlerle gelirsin inşallah çarşamba günü...

tatile gitmekle de çok iyi yapmısssın zamanlama süper olmuş yani

senin içinde yeni ay hayırlı olsun inşallah.. ben bu ay da klomen kullanacağım. yani film çekilen ayı boşa geçmeyelim dedi.. şansın çok fazla olacak çünki dedi.. inşallah dediği gibi olur..
canım ya bana doktorum "rahim filmi çekeceğimiz ay boş geçecek" dedi. seninki farklı söylemiş. doktoru dinlemesem diye düşünmüyor değilim.
ben de başladım glukofene inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
hoşgeldin bicimcim tatile gitmek çok iyi olmuş inşallah güzel haberler alırsın. ama neden hcg testi yapıyor anlamadım. zaten çat iğnesinden 15 gün sonra falan adet görülmesi lazım eğer hamilelik yoksa. bana mesela doktorum 12 günden geri say diyordu. 12. gun adet oluyordum. ben de çatlatma iğnemi dün vuruldum ,hayırlısı olsun hakkımızda..

benimki de rahim filmi çekilen ay şans kat kat artabilir eğer ufak tefek yapışıklıklar varsa dedi ve hatta işi şansa bırakmamak adına da klomen içip çatlatma iğnesi de olacağım yine bu ay.. bakalım nasıl olucak.. heyecan yaptım ama rahim filmi için.. inşallah sıkıntısız atlatırım..
bicimin doktoru garantici davranıyor sanırım.. benim doktorum da çatlatma iğnesi sonrası progestan veriyor bana ve bekle diyor.. beklediğin günden bir hafta sonrasına kadar bekle diyor.. beklemek çok sinir bozucu diyorum, testte negatifi duymak adetin geldiğini görmekten daha sinir bozucu oluyor ama diyip gülümsüyor :)) seviyorum bu kadını ben yaaa hakkımızda hayırlısı olsun.. Rabbim hiçbirimizi evlat hasreti ile sınamasın..
senin de bekleyişin inşallah güzel haberlerle sonuçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…