Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ya çok zor bir durum.. ama neden hepsi dölleniyor ki yani belki biri döllenir diğerleri döllenmez. çoğul gebelikler riskli evet Allah hayırlısını nasip etsin.

bicim hoşgeldin
hoşbulduk canım :)
biçimcim güzel haberlerle gelirsin inşallah çarşamba günü...

tatile gitmekle de çok iyi yapmısssın zamanlama süper olmuş yani
amin inşallah ama çok korkuyorum ya ben nedense... :)) canım senin de hamilelğin iyi gidiyor takviminden anladığım kadarıyla maşallah
şeker hapına başlamana sevindim canım...çatlatma iğneni de vurulmuşsun maşallah canım hadi hayırlı olsun...
14 eylülde iğnemi oldum 18 inde duphaston içmeye başladım.... tahmini çatlama 18 inde oldu yani canım 18 artı 14 diye hesaplandığında 2 ekimde adet görmem gerekli benim.... kandan hcg erken de bakılabilirmiş iğneden 12 gün sonra da bakılabilirmiş yani canım...yarın da baktırsam olurmuş aslında doktorum öyle dedi ama ben garanticiyim çarşamba gideceğim :))

hg canım inş.hayırlı haberlerle gelirsin çarsamba gunu
amin canım inşallah... inşallah senin kistin kaybolur canım bu ay içinde...

Son düzenleme:
bicimcim hoşgeldin canım...tatil yarar inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gel banada umut olsun..bende cuma gunu falan evde test yaparım dıye dusunuyorum...olmayacak diye çok korkuyorum.. benım göğüslerim çok acıyor canım sende yok mu birşey?

tuncss canım rahim filmi sonrası gerçekten hamilelik şansı artıyor benım kuzenım 1yıl ıstedı olmadı rahim filminden sonra hemen hamile kaldı inşallah seninde öyle olur kafanı karıstırmak ıstemem ama rahim filmi çekilirken ilacı verdiği zaman acısı oluyormus ama son cıkan aletlerle hıc acısız olacak demiş doktorun.. doktor daha iyi bilir tabi hem güveniyorsunda doktoruna.neye karar verdin anestezili mi olacaksın normal mı?

inş.canım bi adet olabılsem kaybolup olmadıını bılcem kaybolmazsa sogan suyu içmeye baslıcam bu sefer o kesin çözüm diolar

canım pek çok kişi rahim filminden sonra gebelik oluştuğunu söylüyor. İnşallah senin de öyle olur da iğneliye geçmeye gerek kalmaz... son iğneden sonra 4. günüm benim ama berbat durumdayım. İki günde 2 kilo aldım, karnım şişti, göğüslerim koca koca oldu ve kollarımı bile değdiremiyorum. Normalde adete yakın zamanlarda oluşan göğüs hassasiyetim tavan yapmış durumda. Uçları benim normalde çok küçüktür ama şu an çok belirgin ve büyük... klomenle kilo almadım, acaba puregon kilo aldırıyor mu iğnenin etkisiyle mi böyleyim....

canım hoşgeldin, tatilin seni mutlu etmesine çok sevindim. Eminim bu sana çok olumlu yansıyacak ve inşallah güzel haberlerle bizlere umut olacak ve bizleri sevindireceksin.....................

canım ya çok zor bir durum.. ama neden hepsi dölleniyor ki yani belki biri döllenir diğerleri döllenmez. çoğul gebelikler riskli evet Allah hayırlısını nasip etsin.

evet canım zor ama buna şükür diyorum.... çok sayıda yumurta olgunlaştığı için döllenmeleri de mümkün dedi. O ihtimali göze alamıyorum canım, olur da hamile kalırım ve bunlar da doktorun dediği gibi çoğul gebelik olursa, anneliği tatmadan kürtaj sorunuyla karşı karşıya kalmak istemiyorum ALLAH BÜYÜK, KERİM....

hoşbulduk canım bende de 2 gündür var göğüs ağrısı durduk yerde bile var ve dokunamıyorum bir de sağ tarafımda hafif kasık ağrısı ama biliyor musun hepsi hormonal dengeden de olabilir yani hamilelik dışında... ama test yaptırdığımızda öğreneceğiz canım... cuma günü evde test yap tabi ama ona güvenme ve kan da ver mutlaka canım

inş.canım bi adet olabılsem kaybolup olmadıını bılcem kaybolmazsa sogan suyu içmeye baslıcam bu sefer o kesin çözüm diolar

canım adet olmadın mı daha eğer öyleyse yarın sabah doktorunla görüş tamam mı?

canım hoşgeldin, tatilin seni mutlu etmesine çok sevindim. Eminim bu sana çok olumlu yansıyacak ve inşallah güzel haberlerle bizlere umut olacak ve bizleri sevindireceksin.....................

hoşbulduk inşallah çok teşekkürler canım umarım güzel haberle geleceğim.... senin durumun nasıl beklemede misin? çoğul gebelik ihtimali olabilir demişsin kendin için mi?...
canım öyle bile olsa doktorlar en düzgün şekilde gereken müdahaleleri yapıyorlar korkma...inşallah tekil gebelik olur canım ve sorun çıkmaz...

Son düzenleme:
bicimmm canım sabırsızlıkla seni bekledimm
canımm ben başka bir pc deyim tablon orda kaldı
tekrar paylaşırmısın merak ediyorumm
inşallah güzel haberini alırzz

canım 15. günde olmuş olabilir
ama ateşin şuan süper gidiyor ancak test yapman için daha erken
göğüs hassasiyeti bendede çok olmuştu çatlatma iğnesi yapıyor onu
canımm ben doktora gittim bebişi gördüm
çok şükür herşey yolunda doktor kıza benziyor dedi
sağlıkla gelsinler inşallah

canım çok sevindim iyi olmanıza :) maşallah....sağlık tabi herşeyin başında...
15. gün gibi olabileceğini tabloya bakarak düşünmemiştim ben hiç inşallah öyledir ne güzel yorumladın canım...
ilişki günlerine hep dikkat ettim bakalım artık bekleyeceğim...
ben kendim test yapmam doktor beta hcg den 28 inde çıkar artık dedi...

canım sen çalışmışsın gerisi tevekkül etmek
umarım gelir müjdeli haberimiz

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, inşallah atlatır sıkıntısını Allah kolaylık versin

Amin cnm çok tşk ederim...

soğan kürünü duymayan pek yoktur ama en azından öğrendin inşallah faydası dokunacaktır inanıyorum kistler için birebir saraçoğlunun sitesinden de öğrenebilirsin..

canım hayırlı olsun filmin inşallah hemen faydası dokunur da uğraştırmadan gelir bebişin ben radyotomda çektirmiştim 360 tlydi

bu arada gyaman babana da geçmişler olsun.. Allah başka sıkıntılardan uzak tutsun..

Amin cnm Allah razı olsun cümlemizi inşallah.l..

Son düzenleme:

yok cnm daha adet olmadım hıc bı belirtiside yokkk delı olcam dogum kontrol hapı bıterbıtmez olursun dıo herkes 4 gun gectı daha olmadım ben kötu bısey cıkmz ınş ya korkuorum doktora gtmeyede

canım sen çalışmışsın gerisi tevekkül etmek
umarım gelir müjdeli haberimiz

umarım canım ya

yok cnm daha adet olmadım hıc bı belirtiside yokkk delı olcam dogum kontrol hapı bıterbıtmez olursun dıo herkes 4 gun gectı daha olmadım ben kötu bısey cıkmz ınş ya korkuorum doktora gtmeyede

bu gece ya da sabaha gelir canım korkma... ben geçmişte 2 yıl yasmin bir o kadar da belara içmiştim onlar da dk hapıdır ve hep 4 günden sonra gelirdi adetim... hap biter bitmez adet gelmezki... hem adetin kaçıncı günü içmeye başladığınla da alakalı....bence normal canını sıkma...

anestezisiz yapıcak doktorum.. bakalım artık çarşamba ya da perşembe doktorun uygunluk durumuna göre çekilicek.. artık deneyimlerimi yazarım.. inşallah sıkıntısız geçer bilmiyorum nasıl olcak :)) inşallah film sonrası hemen hamile kalanlardan olurum bende..

inşallah dediğin gibi olur da hemencecik hamiş kalırım.. ya iğneler kilo yapıyor mu bilgim yok.. ama inşallah iğnelerden değildir.. belki de su topluyordur vücudun.. mesela bu bende çok olur.. bazı dönemlerde çok feci şişerim sonra bi anda foss diye sönerim.. :)))

kolay gelsin.benden de rahim filmi istedi doktor.diğer bütün tahlilleride..rahim filmi konusunda ben de araştırıyorum ve de korkuyorum sanırım.rahim filmi sonrası hamilelik konusunu doktoruna sordunmu merak ettim ne kadar beklemek gerek acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…