canım pek çok kişi rahim filminden sonra gebelik oluştuğunu söylüyor. İnşallah senin de öyle olur da iğneliye geçmeye gerek kalmaz... son iğneden sonra 4. günüm benim ama berbat durumdayım. İki günde 2 kilo aldım, karnım şişti, göğüslerim koca koca oldu ve kollarımı bile değdiremiyorum. Normalde adete yakın zamanlarda oluşan göğüs hassasiyetim tavan yapmış durumda. Uçları benim normalde çok küçüktür ama şu an çok belirgin ve büyük... klomenle kilo almadım, acaba puregon kilo aldırıyor muiğnenin etkisiyle mi böyleyim....
kızlar bişey daha söyleyecem dün bende yumurta beyazı gibi bi akıntı oldu dedımya çok az 2damla kadar eger onu ateş tabloma girersem yeşıl işaret cıkıyorr yanı yumurtlamısmı oluyorum yanı 12,gün yumurtlamak için erken degilmi
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
12. gün olabilir sonuçta bitkisel kürler deniyorsun erken yumurtlamış olabilirsin hayatım sen böyle günleri kaçırma değerlendir böğürtlen kökü içiyorsun sonuçta yumurtanı çatlatmış olabilir halada o akıntı devam edebilir gün aşırı ilişki mutlaka olsun hayatım
ya bu siteye üye oldum ya şimdi sanırım 13 günüm kaldı üyelik istiyor paralı sanırım aynen söyle yazıyor sizdede oldu mu bu
Tip the Odds: Your Special VIP Premium Membership ends in 13 days. Renew Early and Save.
anladım canım doğru kürlerden olabılır tabıkı ben gün aşırı devam edeyım bakalım hayırlısı artık :)
ben pek anlamıyorum canım ronyaya mesj at sana yardımcı olurrr
inşallah canım emeklerinin karşılığını alırsın
Selam
döndüm ben dün gece ama yol yorgunu uyuyup kalmışım datça ya gittik çok güzel zaman geçirdim dinlendim tatil nasıl da iyi geldi.... Havası suyu denizi harika bir yer gitmemiş olanlara tavsiye ederim :) ne aklıma yumurtlama geldi ne başka bişey valla uzaklaşmak çok işe yarıyor....
Biricik kırmızıların gelmişönce üzüldüm sonra da hayırlısı diye düşündüm... artık bu ay gelsin meleğin...
Nediyim yaramaz bir oğlun var sanırım ama gaz sancısından ilk 3 - 4 ay ağlayan bebek çok olur...
Ronya çizelgemi yeniledim canım....
Beni soran düşünen haberimi bekleyen tüm arkadaşlarım öpüyorum hepinizi.....çok teşekkür ederim hepinize
Yasmin canım iğneden sonraki 4 gün sancım oldu başka da yaşamadım....
yelloww iyimişsin çok sevindim ama yorma kendini...
sardunya senin de yolunda gidiyormuş hamileliğin çok sevindim...
turuncu yazmamışsın....?? merak ettim...
gyaman ateş tablona göre 16. günü yumurtlama olmuş canım....umarım tutmuştur...
Tuncss canım adet olmuşsun inşallah bu yeni ayında hamile haberini alacağız....rahim filmi hamile kalmana neden olsun inşallah da tedavilere hiç gerek kalmasın canım...
iz
Ecrin canım inşallah bu ay senden de haber alalım :))
bana gelince doktorumla görüştüm çarşamba ya da perşembe hcg testi için bekliyor beni... çok heyecanlıyım...gideceğim elbette ama ilk defa ayaklarım geri giderek çünkü çok merak ediyorum ve ümitliyim bu defa.... ancak hiç bir belirti ağrı sızı bişey de yok...yani kızlar ben hala beklemedeyim şu durumda... tabloma göre yumurtlamam geç oldtatu. 18. gün bu nedenle sonuç için çarşambayı beklemek durumundayım...tatil yaradı 2 kilo aldım ama şimdi dikkat ediyorum...
hepinize iyi haftalar güzel haberler
slm kızlar nasılsınız bugun kırmızılarım geldi sonundacardamba yada persembe doktora gıdıcem bakalım kıstım gıtmısmıı ıns gıder ya bı ay daha bu kıstle ugrasmak ıstemıorm dua edın kızlar bana da gıtsınkurtulayım şu kıstten
hadi hayrılısı canım inş.kistin gitmiştir :)
günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum bicim hoşgeldin canım inş.çarşambna güzel haberlerini alırız.
kızlar dun bende yumurta beyazı gibi bi akıntı oldu ama cok az 2damla kadar sizdede olunca boyle azmı oluyor merak edıyorum :)
hoşbulduk canım inşallah iyi sonuç alacağım bakalım ne olacak ancak nedense umutluyumslm bicim hoşgeldin tatilin güzel geçmiş sevindim inşallah bu ay güzel bir haber verince sevincimiz daha da artar canım
slm kızlar nasılsınız bugun kırmızılarım geldi sonundacardamba yada persembe doktora gıdıcem bakalım kıstım gıtmısmıı ıns gıder ya bı ay daha bu kıstle ugrasmak ıstemıorm dua edın kızlar bana da gıtsınkurtulayım şu kıstten
reglimin 21. gününden beri kasıklarımda hafif hafif sancılar batmalar oluyordu bugün hiçbir şey yok reglimin 28. günü göğüslerim çürümüş gibi bastırınca acıyor benim asla acımaz bugün sancılar niye gitti bilmiyorum ne zor şey şu kadın olmak
canım bende de sancılar o zamanlarda olmuştu sonra kayboldu şimdi 27. günümdeyim ve göğüslerimde hassasiyet var sanırım aynı günlerde benzer şeyler yaşıyoruz bende de göğüs ağrısı acısı olmazdı iğnenin etkisi de geçti aslında 10 gün sürermiş 12 gün geçti...hayırlısı inşallah hemilesindir canım... hcg baktırsana sen de benim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?