Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım bence bu geçici bir durumdur hemen kilo alman imkansız.
ben de çatlatma iğnesi vuruldum evvelki gün şimdi karnım davul gibi yumurtalıklarım çok ağrıyor Allah bize mükafatını verecek inşallah..O çok merhametli.

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum bicim hoşgeldin canım inş.çarşambna güzel haberlerini alırız.

kızlar dun bende yumurta beyazı gibi bi akıntı oldu ama cok az 2damla kadar sizdede olunca boyle azmı oluyor merak edıyorum :)

12. gün olabilir sonuçta bitkisel kürler deniyorsun erken yumurtlamış olabilirsin hayatım sen böyle günleri kaçırma değerlendir böğürtlen kökü içiyorsun sonuçta yumurtanı çatlatmış olabilir halada o akıntı devam edebilir gün aşırı ilişki mutlaka olsun hayatım

ya bu siteye üye oldum ya şimdi sanırım 13 günüm kaldı üyelik istiyor paralı sanırım aynen söyle yazıyor sizdede oldu mu bu

Tip the Odds: Your Special VIP Premium Membership ends in 13 days. Renew Early and Save.

anladım canım doğru kürlerden olabılır tabıkı ben gün aşırı devam edeyım bakalım hayırlısı artık :)

ben pek anlamıyorum canım ronyaya mesj at sana yardımcı olurrr

slm bicim hoşgeldin tatilin güzel geçmiş sevindim inşallah bu ay güzel bir haber verince sevincimiz daha da artar canım

selam kızlar ben hamileliğimin 24. haftasındayım, 25 e dogru gidiyoruz.. bu arada doktor konusunda şansızdım , mesela 6 aya geldik 4 tane doktor degistirdim, simdide medicalpark hastanesine gidicem , 1 aydır doktora gitmiyorum , en son 23.haftada detaylı ultrasonografi cektirdim, 4 lü tarama testi yaptırdım, zaten benim doktorlar bana hic bunları soylemediler , ben sagdan soldan arastırarak ogrendim, nerdeyse kan testi bile yapmıyodu bitanesi ben zorla yaptırdım ve kan degerlerim dusuk cıktı ... neyse medicalparkta dogum yapmayı dusunuyorum , sizler napıyosunuz 25. ayımıza gireceğiz yaklaşık , nasıl gidiyor oralarda durumlar ? :))

slm kızlar nasılsınız bugun kırmızılarım geldi sonunda cardamba yada persembe doktora gıdıcem bakalım kıstım gıtmısmıı ıns gıder ya bı ay daha bu kıstle ugrasmak ıstemıorm dua edın kızlar bana da gıtsınkurtulayım şu kıstten

hadi hayrılısı canım inş.kistin gitmiştir :)

reglimin 21. gününden beri kasıklarımda hafif hafif sancılar batmalar oluyordu bugün hiçbir şey yok reglimin 28. günü göğüslerim çürümüş gibi bastırınca acıyor benim asla acımaz bugün sancılar niye gitti bilmiyorum ne zor şey şu kadın olmak

akıntı iyi işaret canım ilişki olsun ve beline yastık da koy tamam mı? az da gelebilir çok da farketmez... tablo o akıntıyı dikkate alır ancak kırmızı çizgiyi ateş yükselmeye başladığında çekecek...sen değerlendir...

tablon verimli günlerini gösteriyor...

slm bicim hoşgeldin tatilin güzel geçmiş sevindim inşallah bu ay güzel bir haber verince sevincimiz daha da artar canım
hoşbulduk canım inşallah iyi sonuç alacağım bakalım ne olacak ancak nedense umutluyum boşa çıkmaz inşallah...sen neler yapıyorsun?

nihayet canım ya inşallah kist de gider...doktor kontrolünde tertemiz sonuç alırsın inşallah...

canım bende de sancılar o zamanlarda olmuştu sonra kayboldu şimdi 27. günümdeyim ve göğüslerimde hassasiyet var sanırım aynı günlerde benzer şeyler yaşıyoruz bende de göğüs ağrısı acısı olmazdı iğnenin etkisi de geçti aslında 10 gün sürermiş 12 gün geçti...hayırlısı inşallah hemilesindir canım... hcg baktırsana sen de benim gibi..

inşallah canım ya ikimizde hamişizdir valla ilk kez göğüs ağrısı çekiyorum aslında normalde yok sadece ellerimle dokununca çürük gibi acıyor bende 28.günümdeyim güzel haberlerini alırım inşallah tez zamanda canım aynı anda kalsak ne güzel olur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…