Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

adetım geri kesildiii niyekiii sabah bir iki damla oldm akşama kadar baskada tık yok hey allam ne gelmez bi adettii :26:

adetım geri kesildiii niyekiii sabah bir iki damla oldm akşama kadar baskada tık yok hey allam ne gelmez bi adettii :26:

Ben de adet olamadım farlutal kullanıyorum,sabah bıtıyor. klomene baslıcam regl olunca bı turlu regl olamadım ben de off.Ne dertlı iş bu yahu

canım bende çok isterim aynı zamanlarda olsun.... aramızda 1 gün var çünkü.... yasmin16 de öyleydi inşallah onunki de bizimkilerde tutmuş olsun...bekleme dönemi zormuş Allahtan yarısını tatilde geçirmişim şu 2 gündür kendimi dinlemeye başladım....iyi olmadı haliyle...bende de aynen göğüs acısı özellikle uç kısımları fazla hassas bu da beni umutlandırıyor elimde olmadan...bakalım yarın belli olacak benimki....

Ben de adet olamadım farlutal kullanıyorum,sabah bıtıyor. klomene baslıcam regl olunca bı turlu regl olamadım ben de off.Ne dertlı iş bu yahu

merhaba bilgin olsun ben farlutal kullandığım zamanlarda ilaç bitiminden 15 gün sonra adet olmuştum stresten patlayacaktım o zamanlar... umarım seninki erken gelir ama bence bir dahaki sefere farlutal değil duphaston içmelisin bitiminden 3 gün sonra adeti getiriyor...yan etkisi de daha az...ben 58 gün adet göremedikten sonra duphastonla adet getirip klomene başladım 31 ağustosta şimdi beklemedeyim...
senin de klomen dönemin hayırlı olsun... ancak içerken mutlaka yumurta takibine 10. ve 14. günler arasında 2 kere git çünkü istenilen olgunluğa genelde o günlerde geliyor....sonra da çatlatma iğnesi tavsiye ederim... çünkü çatlamazsa kist olarak kalıyormuş doktor dedi... karaböcüq arkadaşım da bunu yaşadı...ne yazıkkı ve şu son 1 ayını o kistten kurtulmak için geçirdi...bilgin olsun önceden uyarmakda fayda var...

Son düzenleme:

ben çatlatma iğnesi kullandığım ayda kistim oldu ve sonraki ayı dogum kontrol hapıyla gecirdim. cunku iki tane yumurta vardı biri buyumustu biri kucuk kalmıştı.tabi yeterli buyuklukte olmayan catlatma iğnesiyle de catlamıyor.

selam kızlar,,bende pkoluyum .. 1 yıldır bebek için çaba sarfediyoruz fakat heray sonuç hüsran..tahlillerimiz temiz çok şükür...size sormak istediğim birkaç soru var..

şuan adetin 4.cü günüdeyim..Yarın için doktordan randevu aldım..yumurta takibinde bulunması için..Aslında şu bahsedilen haptan kullanmak istiyorum ''klomen''..Sizce geçmi kaldım

hayır geç kalmamışsın adetin 5. günü klomene başlanıyor 5 gün sabah akşam içiliyor 10. 14. günler arası yumurta takibi yapılıyor... çatlatma iğnesi de olmanı öneririm ....

canım senin yaşadığın şanssızlık olmuş tabi farklı zamanlarda geliştiklerinden dediğin gibi çatlayamamış... inşallah bu ay sonuç alacaksın
bakalım benim yumurta ne oldu yarın öğreneceğim...

hayır geç kalmamışsın adetin 5. günü klomene başlanıyor 5 gün sabah akşam içiliyor 10. 14. günler arası yumurta takibi yapılıyor... çatlatma iğnesi de olmanı öneririm ....

bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım...birde fiyatları hakkında bilgin varmı ? klomen ve iğne ??

bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım...birde fiyatları hakkında bilgin varmı ? klomen ve iğne ??

klomenin fiyatını bilmiyorum yazdı onu bana doktor sskdan aldım ancak çatlatma iğnesi ovitrelle 75 tl ve sigorta karşılamıyor....
pregnly iğne bulabilirsen 10 tl ama bulmak zor çünkü piyasadan kalkmış

pregnly 1 doz yetmez 2 kutu alman gerekli
diğeri ovitrelle 1 dozu yetiyor...

Son düzenleme:

tamam tatlımmm çokk sağoll

canım inş.hamılesındır :)))

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım :)

utkueslem aramıza hoşgeldin

tamam tatlımmm çokk sağoll
rica ederim :)
calışıyorum canım gün aşırı :)) inş.sizdende güzel haberler alırız :)
kolay gelsin canım
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım :)

günaydın canım :) nasılsın?

ben iyiyim idare ediyorum dizileri izleyerek zaman geçiriyorum çünkü aklım hiç durmadan çalışıp durumumu merak etmekte :)

yemek yapacağım kızlar görüşürüz

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bir pko hastası olarak yazıyorum ben ilk çocugu hiç tedavi falan görmeden evliligimin 3. ayında 2 aylık hamile oldugumu öğrendim aradan tam 9 yıl geçti 2, çocugu yapalım dedik fakat istedigimiz gibi hemen hamile kalamadım yaklaşık 1,5 2 yıl tedavi gördüm klomen ve çatlama iğnesi arar vererek tam 6 küre tamamladım ama yine olmadı daha sonra rahim flimi çektirdim sorunyok eşimde sorun yok ama benim yumurtalarım büyümüyordu ilaçsız oyüzden dr bana gonel f diye bir iğne var ona geçelim olmazsa tüp bebek dedi çok bunaldım ama ben aynı zamandada ilk sogan kürü sonra incir kürü sonra çörek otu bal tarçın kürlerini yaptım yine olmadı sonra araya ramazan girdi bende ramazandan sonra tedaviye gitmeyi planladım . pko hastalarının genelde adetleri çok düzensiz oldugu için ben şugün adet olacam diye beklemiyordum birde ilaç falanda kullanmamıştım ramazanın sonlarına doğru kızkardeşim abla sen hiç oruç yemedin yoksa hamilemisin dedi bende güldüm yok canım benim adetleri 2 ayda veya 3 ayda bir oluyor dedim olsun abla eczaneden bi test al yap bakalım belki hamilesindir dediler bende bi test aldım kadir gecesiydi tahlil yaptıgımda ve inannamadım çift çizgi anında çıktı ben testin yanlış oldugunu düşündüm ve ertesi gün dr gitim dr ultrasondan baktı ve hamilesiniz hemde 7 haftalık bebegi gördüm gözlerime inannamadım şok oldum yani o an anlatılmaz size buradan söylemek istedigim okadar tedavi gördüm olmadı ben önce rabbim tabiki sonrada bitkisel kürler düzenli yapılınca işe yaradıgını düşünüyorum kaybedecek hiçbişeyiniz yok ben ilaç kullanırken bile yaptım kürleri birde ramazan girince tedavide görmeyince kendimi ramazandan sonra tedaviye odakladıgım için çocuk oabilecegi aklıma gelmezdi yani çok fazla kafaya takmayın bunu demek kolay geliyor insana ama en azından kendinizi buay hamile kalacam gibi şartlandırmayın........... inşallah tüm isteyen herkes hamile olur rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder....... çok uzun yazdım kusura bakmayın son olarakta ben adet bitiminden 3-4 gün sonra şifalı hamamlar var oraya gitmiştim .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…