adetım geri kesildiii niyekiii sabah bir iki damla oldm akşama kadar baskada tık yok hey allam ne gelmez bi adettii :26:
Ben de adet olamadım farlutal kullanıyorum,sabah bıtıyor. klomene baslıcam regl olunca bı turlu regl olamadım ben de off.Ne dertlı iş bu yahu
ama ben sabah oldum bıraz dedım cogalır aksama kadar sokulur dedım yok gerı gıttı
Bı uyun uyan bakalım, belkı sımdı stres yapıyorsun dıye gelmıyordur. Gece coşar inş.
:90: Hayırlısıyla ınş. kucagımıza alırız.bekleyek bakalım bekle bekle bi hal olduk zaten kızım olursa adını nazlı koyacam gelmek için çok nazlanıo beni ne badirelerden gecirtioo
:90: Hayırlısıyla ınş. kucagımıza alırız.
inşallah canım ya ikimizde hamişizdir valla ilk kez göğüs ağrısı çekiyorum aslında normalde yok sadece ellerimle dokununca çürük gibi acıyor bende 28.günümdeyim güzel haberlerini alırım inşallah tez zamanda canımaynı anda kalsak ne güzel olur dimi
Ben de adet olamadım farlutal kullanıyorum,sabah bıtıyor. klomene baslıcam regl olunca bı turlu regl olamadım ben de off.Ne dertlı iş bu yahu
merhaba bilgin olsun ben farlutal kullandığım zamanlarda ilaç bitiminden 15 gün sonra adet olmuştum stresten patlayacaktım o zamanlar... umarım seninki erken gelir ama bence bir dahaki sefere farlutal değil duphaston içmelisin bitiminden 3 gün sonra adeti getiriyor...yan etkisi de daha az...ben 58 gün adet göremedikten sonra duphastonla adet getirip klomene başladım 31 ağustosta şimdi beklemedeyim...
senin de klomen dönemin hayırlı olsun... ancak içerken mutlaka yumurta takibine 10. ve 14. günler arasında 2 kere git çünkü istenilen olgunluğa genelde o günlerde geliyor....sonra da çatlatma iğnesi tavsiye ederim... çünkü çatlamazsa kist olarak kalıyormuş doktor dedi... karaböcüq arkadaşım da bunu yaşadı...ne yazıkkı ve şu son 1 ayını o kistten kurtulmak için geçirdi...bilgin olsun önceden uyarmakda fayda var...
selam kızlar,,bende pkoluyum .. 1 yıldır bebek için çaba sarfediyoruz fakat heray sonuç hüsran..tahlillerimiz temiz çok şükür...size sormak istediğim birkaç soru var..
şuan adetin 4.cü günüdeyim..Yarın için doktordan randevu aldım..yumurta takibinde bulunması için..Aslında şu bahsedilen haptan kullanmak istiyorum ''klomen''..Sizce geçmi kaldım
ben çatlatma iğnesi kullandığım ayda kistim oldu ve sonraki ayı dogum kontrol hapıyla gecirdim. cunku iki tane yumurta vardı biri buyumustu biri kucuk kalmıştı.tabi yeterli buyuklukte olmayan catlatma iğnesiyle de catlamıyor.
hayır geç kalmamışsın adetin 5. günü klomene başlanıyor 5 gün sabah akşam içiliyor 10. 14. günler arası yumurta takibi yapılıyor... çatlatma iğnesi de olmanı öneririm ....
bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım...birde fiyatları hakkında bilgin varmı ? klomen ve iğne ??
klomenin fiyatını bilmiyorum yazdı onu bana doktor sskdan aldım ancak çatlatma iğnesi ovitrelle 75 tl ve sigorta karşılamıyor....
pregnly iğne bulabilirsen 10 tl ama bulmak zor çünkü piyasadan kalkmış
pregnly 1 doz yetmez 2 kutu alman gerekli
diğeri ovitrelle 1 dozu yetiyor...
reglimin 21. gününden beri kasıklarımda hafif hafif sancılar batmalar oluyordu bugün hiçbir şey yok reglimin 28. günü göğüslerim çürümüş gibi bastırınca acıyor benim asla acımaz bugün sancılar niye gitti bilmiyorum ne zor şey şu kadın olmak
akıntı iyi işaret canım ilişki olsun ve beline yastık da koy tamam mı? az da gelebilir çok da farketmez... tablo o akıntıyı dikkate alır ancak kırmızı çizgiyi ateş yükselmeye başladığında çekecek...sen değerlendir...
tablon verimli günlerini gösteriyor...
hoşbulduk canım inşallah iyi sonuç alacağım bakalım ne olacak ancak nedense umutluyumboşa çıkmaz inşallah...sen neler yapıyorsun?
nihayet canım ya inşallah kist de gider...doktor kontrolünde tertemiz sonuç alırsın inşallah...
calışıyorum canım gün aşırı :)) inş.sizdende güzel haberler alırız :)
rica ederim :)tamam tatlımmm çokk sağoll
kolay gelsin canımcalışıyorum canım gün aşırı :)) inş.sizdende güzel haberler alırız :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?