rica ederim :)
kolay gelsin canım
günaydın canım :) nasılsın?
ben iyiyim idare ediyorum dizileri izleyerek zaman geçiriyorum çünkü aklım hiç durmadan çalışıp durumumu merak etmekte :)
yemek yapacağım kızlar görüşürüz
merhaba arkadaşlar bende bir pko hastası olarak yazıyorum ben ilk çocugu hiç tedavi falan görmeden evliligimin 3. ayında 2 aylık hamile oldugumu öğrendim aradan tam 9 yıl geçti 2, çocugu yapalım dedik fakat istedigimiz gibi hemen hamile kalamadım yaklaşık 1,5 2 yıl tedavi gördüm klomen ve çatlama iğnesi arar vererek tam 6 küre tamamladım ama yine olmadı daha sonra rahim flimi çektirdim sorunyok eşimde sorun yok ama benim yumurtalarım büyümüyordu ilaçsız oyüzden dr bana gonel f diye bir iğne var ona geçelim olmazsa tüp bebek dedi çok bunaldım ama ben aynı zamandada ilk sogan kürü sonra incir kürü sonra çörek otu bal tarçın kürlerini yaptım yine olmadı sonra araya ramazan girdi bende ramazandan sonra tedaviye gitmeyi planladım . pko hastalarının genelde adetleri çok düzensiz oldugu için ben şugün adet olacam diye beklemiyordum birde ilaç falanda kullanmamıştım ramazanın sonlarına doğru kızkardeşim abla sen hiç oruç yemedin yoksa hamilemisin dedi bende güldüm yok canım benim adetleri 2 ayda veya 3 ayda bir oluyor dedim olsun abla eczaneden bi test al yap bakalım belki hamilesindir dediler bende bi test aldım kadir gecesiydi tahlil yaptıgımda ve inannamadım çift çizgi anında çıktı ben testin yanlış oldugunu düşündüm ve ertesi gün dr gitim dr ultrasondan baktı ve hamilesiniz hemde 7 haftalık bebegi gördüm gözlerime inannamadım şok oldum yani o an anlatılmaz size buradan söylemek istedigim okadar tedavi gördüm olmadı ben önce rabbim tabiki sonrada bitkisel kürler düzenli yapılınca işe yaradıgını düşünüyorum kaybedecek hiçbişeyiniz yok ben ilaç kullanırken bile yaptım kürleri birde ramazan girince tedavide görmeyince kendimi ramazandan sonra tedaviye odakladıgım için çocuk oabilecegi aklıma gelmezdi yani çok fazla kafaya takmayın bunu demek kolay geliyor insana ama en azından kendinizi buay hamile kalacam gibi şartlandırmayın........... inşallah tüm isteyen herkes hamile olur rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder....... çok uzun yazdım kusura bakmayın son olarakta ben adet bitiminden 3-4 gün sonra şifalı hamamlar var oraya gitmiştim .........
senın adına cok sevındım arkadaşım darısı bizim başımıza inş.rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
hoşbulduk canım inşallah iyi sonuç alacağım bakalım ne olacak ancak nedense umutluyumboşa çıkmaz inşallah...sen neler yapıyorsun?
inşallah canım ama ümitlerin boşa çıkmaz kesin iyi haber alacağız senden bende neler yapıyorum aynen devam geçenlerde şirket dr muz sen hiç şeker yüklemesi yaptırdınmı dedi tabiki bende hayır dedim bi yapalım dedi 75 mg yüklendikten sonra sonuç gizli şeker tiroid de var ne yapçam bilmiyorum dedliler gibi ilaç içiyorum bakalım bugün tahlil yaptırdım sonuçları öğleden sonra alıcam bakalım arrtık hayırlısı elbet bizde bir gün kucağımıza alacağız meleklerimizi ama bi zamanı var
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım :) ya şu glifor benim reglimi o kadar düzenledi ki kaç aydır adet günlerim 28-33 gün arasında oluyor çok şükür,eşim de ayın 1 inde varikoselden ameliyat olacak inş herşey yolunda gider
ay kızlar çok şükür halimize en azından ilaçla da olsa adet oluyoruz, ilaçla da olsa yumurtalarımız gelişiyor.. tüm gün nette araştırmalar yapıyorum neler var neler.. ilaç içtiği halde adet olmayan,hiç yumurtası gelişmeyen.. çok şükür Rabbim'e.. olacak bir gün elbet ama daha vakti saati gelmedi demek..
yarın rahim filmi çekileceğim saat 2 de.. klomende de bugün 3. günüm.. kasık ağrılarım olmaya başladı dünden beri.. yumoşlar gelişiyordur inşallah :)) 3 ekimde de kontrolüm var yumoşlara bakılacak.. inşallah rahim filmi iyi olur da bakarsınız hemen hamiş kalırım :) dua edin kızlar bana..
ay kızlar çok şükür halimize en azından ilaçla da olsa adet oluyoruz, ilaçla da olsa yumurtalarımız gelişiyor.. tüm gün nette araştırmalar yapıyorum neler var neler.. ilaç içtiği halde adet olmayan,hiç yumurtası gelişmeyen.. çok şükür Rabbim'e.. olacak bir gün elbet ama daha vakti saati gelmedi demek..
yarın rahim filmi çekileceğim saat 2 de.. klomende de bugün 3. günüm.. kasık ağrılarım olmaya başladı dünden beri.. yumoşlar gelişiyordur inşallah :)) 3 ekimde de kontrolüm var yumoşlara bakılacak.. inşallah rahim filmi iyi olur da bakarsınız hemen hamiş kalırım :) dua edin kızlar bana..
kızlar adet olamıorum neden :2: iki gundur sadece sabahları bi iki damla kan gelıyo bı daha yokkk neden acaba
ağri kesici hapmi içdin yoksa doğum kontrol hapimi kullaniyorsun içtigin bir şey varmi
kist oldugu için doktorum doğum kontrol hapı vermişti.hap biteli bir hafta olcak ama hala adet olmadım sadece sabahları iki üç damla gelıyo bı daha yok
canım ateş tablon gayet iyi evet bence de birden yükselir kürlerin de sana faydası olmuş belli eşine de ceviz incir falan yedir bence gerçekten faydası olur... rahat olmaya çalışacağım canım temizlik ve yemekle uğraştım bu saate kadar...iyiim canım bi yaramazlık yok çalışmalara devam iştee :) inş.senden ve gyamandan iyi haberler alırız yarın sabahmı yaptıran cnım testi hadı hakkınızda hayırlısı takma kafaba düşünme rahat olsun kafan ne kaldı sunun surasında tatılde iyi denk geldi valla yaarlanaya calıssan olmaz hee :)) benim bu aralar ateşim düşük giidyor birden çıkacak galıba bide bu ay kasıklarımda hafıf agrılar var yumurtakıklarımı hisseder gibiyim kürlerin faydası oldu galıba :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağol canım :) bu arada şeker ve tiroid için ilaç içmeye başlamalısın bir an önce bu sorunları çözersen hamile de kalabilirsin canım...inşallah canım ama ümitlerin boşa çıkmaz kesin iyi haber alacağız senden bende neler yapıyorum aynen devam geçenlerde şirket dr muz sen hiç şeker yüklemesi yaptırdınmı dedi tabiki bende hayır dedim bi yapalım dedi 75 mg yüklendikten sonra sonuç gizli şeker tiroid de var ne yapçam bilmiyorum dedliler gibi ilaç içiyorum bakalım bugün tahlil yaptırdım sonuçları öğleden sonra alıcam bakalım arrtık hayırlısı elbet bizde bir gün kucağımıza alacağız meleklerimizi ama bi zamanı var
kızlar adet olamıorum neden :2: iki gundur sadece sabahları bi iki damla kan gelıyo bı daha yokkk neden acaba
evet inş.iyi gider ateş tablom benım eşim ne incir ne cevız ne fındık yeee faydalı hiçbişeyi yemez ama ilaçlarını içiyor çok şükür bide kahve içiriyorum türk kahvesi sprem hareketine faydalıymıs hakkımızda hayırlısı olsun :))) sabahmı gitcen kan vermeye bizede haber ver tamammı canım :) kızz idrarda cıkmazmı bi test yapsaydın ben çokdan ypmıstım vaal :)
canım sabah gideceğim kan vermeye öğleden sonra alırım neticeyi... idrardan adet günü 1-2 gün geçmeden bakılmaz... yoksa testim var evde ama baksamda çıkmaz ki...
idrar testini kullanmayacağım evde bulunsun ne olur ne olmaz belki 1 hafta sonra yeniden bakmak icap eder o zaman işe yarar o test...
anladım canım hadı hayırlısı ben allah nasıp ederse o çizgiyi görürsem evdeki bütün testleri kullancam arka arkaya çünkü o çizgiyi görmeyi 2senedir bekliyorum :))
:) hakkın tabi canım inşallah önümüzdeki ekim ayında 2 çizgiyi görürsün... yeni yıla kalmadan bekleyen tüm arkadaşlarımız ve ben hamile haberlerimizi alalım inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?