Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyiim canım bi yaramazlık yok çalışmalara devam iştee :) inş.senden ve gyamandan iyi haberler alırız yarın sabahmı yaptıran cnım testi hadı hakkınızda hayırlısı takma kafaba düşünme rahat olsun kafan ne kaldı sunun surasında tatılde iyi denk geldi valla yaarlanaya calıssan olmaz hee :)) benim bu aralar ateşim düşük giidyor birden çıkacak galıba bide bu ay kasıklarımda hafıf agrılar var yumurtakıklarımı hisseder gibiyim kürlerin faydası oldu galıba :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

senın adına cok sevındım arkadaşım darısı bizim başımıza inş.rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

hoşbulduk canım inşallah iyi sonuç alacağım bakalım ne olacak ancak nedense umutluyum boşa çıkmaz inşallah...sen neler yapıyorsun?

inşallah canım ama ümitlerin boşa çıkmaz kesin iyi haber alacağız senden bende neler yapıyorum aynen devam geçenlerde şirket dr muz sen hiç şeker yüklemesi yaptırdınmı dedi tabiki bende hayır dedim bi yapalım dedi 75 mg yüklendikten sonra sonuç gizli şeker tiroid de var ne yapçam bilmiyorum dedliler gibi ilaç içiyorum bakalım bugün tahlil yaptırdım sonuçları öğleden sonra alıcam bakalım arrtık hayırlısı elbet bizde bir gün kucağımıza alacağız meleklerimizi ama bi zamanı var

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım :) ya şu glifor benim reglimi o kadar düzenledi ki kaç aydır adet günlerim 28-33 gün arasında oluyor çok şükür,eşim de ayın 1 inde varikoselden ameliyat olacak inş herşey yolunda gider

inş.tahlıllerın temiz cıkar arkadaşım bizede haber ver merak ettım :)

evet metformın süper bi ilaç valla şimdiden geçmiş olsun arkadaşım benım eşimde varıkoselden amelıyat oldu 1sene oluyor çok şükür iyiye gidiyoruz :)

ay kızlar çok şükür halimize en azından ilaçla da olsa adet oluyoruz, ilaçla da olsa yumurtalarımız gelişiyor.. tüm gün nette araştırmalar yapıyorum neler var neler.. ilaç içtiği halde adet olmayan,hiç yumurtası gelişmeyen.. çok şükür Rabbim'e.. olacak bir gün elbet ama daha vakti saati gelmedi demek..
yarın rahim filmi çekileceğim saat 2 de.. klomende de bugün 3. günüm.. kasık ağrılarım olmaya başladı dünden beri.. yumoşlar gelişiyordur inşallah :)) 3 ekimde de kontrolüm var yumoşlara bakılacak.. inşallah rahim filmi iyi olur da bakarsınız hemen hamiş kalırım :) dua edin kızlar bana..

evet canım doğru demişsin bunada şükürrr dualarımız senınle canım :)

inşallah rahat geçer canım sorunsuz çıkar

kızlar adet olamıorum neden :2: iki gundur sadece sabahları bi iki damla kan gelıyo bı daha yokkk neden acaba

canım ateş tablon gayet iyi evet bence de birden yükselir kürlerin de sana faydası olmuş belli eşine de ceviz incir falan yedir bence gerçekten faydası olur... rahat olmaya çalışacağım canım temizlik ve yemekle uğraştım bu saate kadar...
sağol canım :) bu arada şeker ve tiroid için ilaç içmeye başlamalısın bir an önce bu sorunları çözersen hamile de kalabilirsin canım...

canım dualarımız seninle güzel haberlerle gel ve ağrısız geçsin....bu ay tutsun inşallah sık dişini...

kızlar adet olamıorum neden :2: iki gundur sadece sabahları bi iki damla kan gelıyo bı daha yokkk neden acaba

canım bence bu durum bizleri de aşar doktorunla görüşmen gerekli sonuçta ilaç içtin adetin çok olmasa da normal şekilde gelmeliydi bence doktoruna sor...

evet inş.iyi gider ateş tablom benım eşim ne incir ne cevız ne fındık yeee faydalı hiçbişeyi yemez ama ilaçlarını içiyor çok şükür bide kahve içiriyorum türk kahvesi sprem hareketine faydalıymıs hakkımızda hayırlısı olsun :))) sabahmı gitcen kan vermeye bizede haber ver tamammı canım :) kızz idrarda cıkmazmı bi test yapsaydın ben çokdan ypmıstım vaal :)

canım sabah gideceğim kan vermeye öğleden sonra alırım neticeyi... idrardan adet günü 1-2 gün geçmeden bakılmaz... yoksa testim var evde ama baksamda çıkmaz ki...
idrar testini kullanmayacağım evde bulunsun ne olur ne olmaz belki 1 hafta sonra yeniden bakmak icap eder o zaman işe yarar o test...

Son düzenleme:

anladım canım hadı hayırlısı ben allah nasıp ederse o çizgiyi görürsem evdeki bütün testleri kullancam arka arkaya çünkü o çizgiyi görmeyi 2senedir bekliyorum :))

anladım canım hadı hayırlısı ben allah nasıp ederse o çizgiyi görürsem evdeki bütün testleri kullancam arka arkaya çünkü o çizgiyi görmeyi 2senedir bekliyorum :))

:) hakkın tabi canım inşallah önümüzdeki ekim ayında 2 çizgiyi görürsün... yeni yıla kalmadan bekleyen tüm arkadaşlarımız ve ben hamile haberlerimizi alalım inşallah :))

gece yine gelirim kızlar şimdilik çıkıyorum uzanayım biraz 6 dan beri ayaktayım...
öptüm görüşürüz...

Son düzenleme:
:) hakkın tabi canım inşallah önümüzdeki ekim ayında 2 çizgiyi görürsün... yeni yıla kalmadan bekleyen tüm arkadaşlarımız ve ben hamile haberlerimizi alalım inşallah :))

amin arkadaşım amınnn ama ben doktor tedavisine başlamadan hamıle kalacagımı pek sanmıyorum ama allahdan umut kesilmez dimi inş.eşimin ileri hareketli sorunu kalkmıstır ortadanda bende biran once tedavıye başlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…