Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınnız inşallah hamile haberi vardır?

benim netimde sürekli arıza olduğundan net geldikçe giriyorum maalesef net ortak olunca böyle olabiliyor

hepinizi çok özledim ve sizleride gerçekten merak ettim inşallah herşey yolundadır

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınnız inşallah hamile haberi vardır?

benim netimde sürekli arıza olduğundan net geldikçe giriyorum maalesef net ortak olunca böyle olabiliyor

hepinizi çok özledim ve sizleride gerçekten merak ettim inşallah herşey yolundadır

canım eşinin durumunu düzeldi gibi olumlu düşün çünkü hiç belli olmaz bir bakmışsın hamilesin.... umudunu yitirme sakın...elinden geleni yapıyorsun sonuçta....
başladım canım başlamaz olurmuyum ilaçlara devam
inşallah canım bir an önce değerlerin düzelsin ama o ilaçların çok faydası oluyor arkadaşımdan biliyorum değerleri düzeldiğinde hamile kaldı ve kistiyle kaldı hamile...doğumla beraber kist de gitti...
valla taktım biraz kafama ama sağlıkla hayırla gelsin diyorum Allah ın takdiri olursa çok sevinirim olmazsa da küsecek değilim ya aynen devam...
tablonu mu yanlış girdin sen düşme yok ki canım gayet normal zaten en yükseğin 36.0 ydı senin 36.4 bile olmadı ki hamile de olabilirsin...

canım biz de seni özledik meleğin nasıl?
yeni hamilemiz yok ben yarın hcg baktıracağım bakalım ne çıkacak?

canım tanlona bir daha baktım sen tablonu yanlış yorumlamışsın kırmızı çizginin altına düşerse olmaz yani 35.0 lere yeniden düşerse adetin gelir böyle devam ederse 36.0 larda gebelik şansın var demektir...sanırım artık iyice olumsuz bakıyorsun olmayacakmış gibi yorduğuna göre güzelim tabloyu... canım ben 9 aydır uğraşıyorum hamile kalmaya böyle güzel ateş tablom hiç olmadı maşallah :))
35.7 ye de düşse normal bilmem anlatabildim mi? önemli olan 35.5 un altına inmesin...

Son düzenleme:
gyaman

359aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim tablomu incele ne demek istediğimi anlayacaksın şimdilik normal gidiyor çünkü yumurtlama olduktan sonra kırmızı çizginin altına inmedi ateşim ki çok oynar benim ateşim... seninki en makbul ateş... çünkü stabil...sabit...

ya ben heyecandan çatlayacağım bu gece zor uyurum...zaten bi de adet olacakmışım gibi sancılanma var kasıklarımda iyice zorlaştı durum...sabah olsun artık 8.30 doktorda olacağım...ilk randövüye yetişirim inşallah sabah 11 e kadar kan alıp bakıyorlar...

Son düzenleme:
burdaki yazıları okuyunca çok korktum..: ( bende de hormon bozukluğu var.. olumlu sonuç alan yok mu yaa.. : (

olumsuzu düşünmemek gerekli olumlu sonuç alan elbette çok arkadaşımız var ve bizlerde onların arasına katılacağız inşallah iyi düşün iyi olsun...
tedavi görüyor musun?

ben klomen tedavisi gördüm ve çatlatma iğnesi oldum yarın gebelik baktıracağım... tedavilerle herşey mümkün arkadaşım yeterki inanalım ve çok isteyelim...

Son düzenleme:

meleğim iyi canım geçen hafta dra gittim bende aşağıda dedi ağrım çok oluyordu ayakta durma dedi biraz dinlendim ve ağrılara dayanamayınca ve çok tedirgin olunca hemen dra gittim ve şuan bir sorun yok dedi ama işte insan kolay elde etmeyince çok endişeleniyor her ağrıda birşey oldu zannediyorum başlıyorum üzülmeye öyle yani canım

inşaallah yarın hayırlı haberlerle dönersin sabah nette bir sorun olmazsa sırf senden haber almak için açıcağım

reyyyaaaannn tuncssss naber kızlarrrrrr?

Son düzenleme:
ben 5 ay önce hormon tahlili yaptırmıstım onda normol çıkmıstı.. bu ay farklı çıktı.. önümüzdeki ay tedaviye başlayacagızz.. iltihap oldugu için bu ay iltihap temizlencek.. umarım en kısa zamn da güzel haberler alırız..

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım :) bicm seni beklıyoruz sabırsızlıkla güzel haberlerle gel canım benım :)

bu konuyu her gördüğümde dikkatimi çekerdi
çünki etkileri bende vardı hep
7 ay önce ilk defa muayne oldugmda yok demişlerdi
ama dün tekrar muayne oldum vee kistim oldugu ortaya cıktı
pek bilgim yok etkilerinde başkaa ve umutsuzluga kapılmak istemiyorum
yıllardır adet düzensizliği vee sureklı aldıgım kıloların sebebi buymuş meger
öncelikle kilo vermem gerekıyor
birde glifor verdimi doktorunuz size hiç merak ettim
normalde seker hastalarının kullandıgı bir ilaç
fakat yumurtaları gelıstırecegı ve zayıflamama yardımcı olacagını söyledi doktorum
kullananlar varmı aranızda

bicim ne yaptın ya meraktan ölcem simdi inş.hayırlıhaberlerle gelirsin.ben hala adet olmadım ( kafayı yıcem yarın sabah doktora gıtcem nıye olmadım dıye:2:

aramıza hoşgeldin canım burda bir çok arkadaş metformın kullanıyor evet cok kişi bu ilaçla zayıfladaı ben dahi zayıfladım hem zayıflamak için hemde yumurta geliştirici bi ilaç ben onceden dogum kontrolsuz adet olamazdım ama bu ilaç sayesınde şimdi 30-40günde oluyorum çok şükür bu ilaç etkili bi ilaç canım sana yardımcı olacak arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…