inş.tahlıllerın temiz cıkar arkadaşım bizede haber ver merak ettım :)
canım ateş tablon gayet iyi evet bence de birden yükselir kürlerin de sana faydası olmuş belli eşine de ceviz incir falan yedir bence gerçekten faydası olur... rahat olmaya çalışacağım canım temizlik ve yemekle uğraştım bu saate kadar...
sağol canım :) bu arada şeker ve tiroid için ilaç içmeye başlamalısın bir an önce bu sorunları çözersen hamile de kalabilirsin canım...
başladım canım başlamaz olurmuyum ilaçlara devam
canım bende çok isterim aynı zamanlarda olsun.... aramızda 1 gün var çünkü.... yasmin16 de öyleydi inşallah onunki de bizimkilerde tutmuş olsun...bekleme dönemi zormuş Allahtan yarısını tatilde geçirmişim şu 2 gündür kendimi dinlemeye başladım....iyi olmadı haliyle...bende de aynen göğüs acısı özellikle uç kısımları fazla hassas bu da beni umutlandırıyor elimde olmadan...bakalım yarın belli olacak benimki....
canım çok güzel olurdu tabiki ama benim pek umudum yok çünkü sabah ateşimi ölçtüm düşmüş 36,00 ya zaten çok yüksek gitmiyordu ateşim bir bu ay en yüksek ateşim 36,06 bende umut yok bu ay malesefki inşallah sende tutmuştur çok isterim valla klomen kullanıpta kendini dinlemeyen yoktur herhalde o yüzden ne dersek diyelim sen kendini dinliyceksin ama olacaağına inan pozitif olki pozitifi çağır olmazsada üzülme bir sürü yöntem var sen ilkiyle başladın hakkında hayırlısı
canım inş.hamılesındır :)))
aminnn desemde hayatım ateşim düştü malesefgerçi Rabbimin süprizleri bol hayırlısı ne diyim
canım eşinin durumunu düzeldi gibi olumlu düşün çünkü hiç belli olmaz bir bakmışsın hamilesin.... umudunu yitirme sakın...elinden geleni yapıyorsun sonuçta....amin arkadaşım amınnn ama ben doktor tedavisine başlamadan hamıle kalacagımı pek sanmıyorum ama allahdan umut kesilmez dimi inş.eşimin ileri hareketli sorunu kalkmıstır ortadanda bende biran once tedavıye başlarım :)
inşallah canım bir an önce değerlerin düzelsin ama o ilaçların çok faydası oluyor arkadaşımdan biliyorum değerleri düzeldiğinde hamile kaldı ve kistiyle kaldı hamile...doğumla beraber kist de gitti...başladım canım başlamaz olurmuyum ilaçlara devam
valla taktım biraz kafama ama sağlıkla hayırla gelsin diyorum Allah ın takdiri olursa çok sevinirim olmazsa da küsecek değilim ya aynen devam...canım çok güzel olurdu tabiki ama benim pek umudum yok çünkü sabah ateşimi ölçtüm düşmüş 36,00 ya zaten çok yüksek gitmiyordu ateşim bir bu ay en yüksek ateşim 36,06 bende umut yok bu ay malesefki inşallah sende tutmuştur çok isterim valla klomen kullanıpta kendini dinlemeyen yoktur herhalde o yüzden ne dersek diyelim sen kendini dinliyceksin ama olacaağına inan pozitif olki pozitifi çağır olmazsada üzülme bir sürü yöntem var sen ilkiyle başladın hakkında hayırlısı
aminnn desemde hayatım ateşim düştü malesefgerçi Rabbimin süprizleri bol hayırlısı ne diyim
tablonu mu yanlış girdin sen düşme yok ki canım gayet normal zaten en yükseğin 36.0 ydı senin 36.4 bile olmadı ki hamile de olabilirsin...
kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınnız inşallah hamile haberi vardır?
benim netimde sürekli arıza olduğundan net geldikçe giriyorum maalesef net ortak olunca böyle olabiliyor
hepinizi çok özledim ve sizleride gerçekten merak ettim inşallah herşey yolundadır
burdaki yazıları okuyunca çok korktum..: ( bende de hormon bozukluğu var.. olumlu sonuç alan yok mu yaa.. : (
kimseler yok ben yatayım kızlar öptüm sabah erken kalkacağım malum... :)
canım eşinin durumunu düzeldi gibi olumlu düşün çünkü hiç belli olmaz bir bakmışsın hamilesin.... umudunu yitirme sakın...elinden geleni yapıyorsun sonuçta....
inşallah canım bir an önce değerlerin düzelsin ama o ilaçların çok faydası oluyor arkadaşımdan biliyorum değerleri düzeldiğinde hamile kaldı ve kistiyle kaldı hamile...doğumla beraber kist de gitti...
valla taktım biraz kafama ama sağlıkla hayırla gelsin diyorum Allah ın takdiri olursa çok sevinirim olmazsa da küsecek değilim ya aynen devam...
tablonu mu yanlış girdin sen düşme yok ki canım gayet normal zaten en yükseğin 36.0 ydı senin 36.4 bile olmadı ki hamile de olabilirsin...
canım biz de seni özledik meleğin nasıl?
yeni hamilemiz yok ben yarın hcg baktıracağım bakalım ne çıkacak?
bu konuyu her gördüğümde dikkatimi çekerdi
çünki etkileri bende vardı hep
7 ay önce ilk defa muayne oldugmda yok demişlerdi
ama dün tekrar muayne oldum vee kistim oldugu ortaya cıktı
pek bilgim yok etkilerinde başkaa ve umutsuzluga kapılmak istemiyorum
yıllardır adet düzensizliği vee sureklı aldıgım kıloların sebebi buymuş meger
öncelikle kilo vermem gerekıyor
birde glifor verdimi doktorunuz size hiç merak ettim
normalde seker hastalarının kullandıgı bir ilaç
fakat yumurtaları gelıstırecegı ve zayıflamama yardımcı olacagını söyledi doktorum
kullananlar varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?