Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hoşbulduk teşekkür ederimm
o zaman bu ilacı kullanmaya başlayayım diyet falan yaptıgım halde kilo veremıyordum pek demekki sebebi buymuşş
ama anlamıyorum 7 ay önce nasıl bişey yok dedilerde şimdi var dendi
bu butun doktorların görebilceği bişey değilmi
başlarda bi arkadaş yazmış 3 doktor yok dedi 4. doktor var dedi diye
bende bazen 2 ayda anca oluyorum adeti
ama son 2 aydır ada cayı ıcıyorum var zamanında oldum bakalım bu ayda düzgün olursaa benim için bi mucize olmuş olcak
peki sizin durmunuz ne şu anda bebeginiz falan oldumu ?

bicim ne yaptın ya meraktan ölcem simdi inş.hayırlıhaberlerle gelirsin.ben hala adet olmadım ( kafayı yıcem yarın sabah doktora gıtcem nıye olmadım dıye:2:

kafayı yeme canım yaa bak yarın doktora gidecekmişsin ne güzel iştee inş.kistin gitmiştir

canım sabah doktordan gelirken iyi haberler getir bize.. sımsıcak içimiz ısınsın :)))

herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım kendine dikkat et 32. haftaya kadar özellikle iyi bak bebeğine tamam mı :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım :) bicm seni beklıyoruz sabırsızlıkla güzel haberlerle gel canım benım :)

bicim ne yaptın ya meraktan ölcem simdi inş.hayırlıhaberlerle gelirsin.ben hala adet olmadım ( kafayı yıcem yarın sabah doktora gıtcem nıye olmadım dıye:2:

bence de canım git artık doktora....ilacın etkisi mutlaka ama kist kalır adet olmazsan bir görüş doktorla... belki başka söktürücü verir...
sabah 9.30 da kan verdim yarın 14.30 dan sonra alacaksın dedi kadın ya nasıl beklenir o kadar pes yani...çatlayacağım merak ediyorum (

Son düzenleme:

bende oyleydım canım ne kadar dikakte etsemde 1 gr bıle gıtmıyordu tartıda ama bu ilaçdan sonra verdım biraz malesefkı ramazadan yeyip yattıgım için yine aldım 3kılo ama dıkkat edersem bıraz karbonhıdrattan uzak durusan ve spor yaparsan giidyor kılolar kılonunda cok etkısı var bu pkoya veren kişiler kurtulduk diyo pkodana ama doktorlara göre kurtuluş yok bu pkodan.bende 18 yaşımdan beri adet düzensizliği vardı her gittiğim doktor dogum kontrol hapı verıyordu diana35 yumurta tembellıgı dıyordu yolluyordu dogum kontrol hapı kullanıp 3ay oluyordum bırakınca yine olmuyordum 3senelik evlıyım 2sene once yine düznsizlk için doktora gittim ve doktrum bana pkolusun dedı sasrıdım ilk defa duydum bu hastalıgı sonra doktorum tadevı olman lazım cocuk düşünürsn dedı bizde hemen başladık tedavıye metformın veri ama eşimde sorun çıkınca kaldı çok şükür eşim düzelmeye başladı

gıdıcem olmadı sogan suyu içicem kesin çözüm diolar.bicim inş güzel haberlerle gelirsin canım ya

aynen etrafımdaki insanlarda daha az yiyorum hepsi incecik ama ben kilo alıyorum garip
ama dikkat ediyorum zaten bi arkaşdala yuruyuse baslıcaz artık umarım etkisi olur
benim ilk adt oldugumdan beri düzensizzliğim vardı dogum kontrol ilacı vermişlerdi aynen ama kullanmadım kilo aldırır diee
o zamanlar zayıftım ama
demekki her doktor farkedemıyor herzaman yazık
umarım ikizinde düzelir vee bebeginiz olur
bizde eşime baktırcagız bide bakalım inşallah onda sorun yoktur

doktorlara göre kurtuluş yoksa yanii ömür boyu bu durumu yaşıcakmıyız tam anlamıyla bir tedavisi yok mu demek bu :S

gıdıcem olmadı sogan suyu içicem kesin çözüm diolar.bicim inş güzel haberlerle gelirsin canım ya

inşallah canım ya internetten de boyuna kontrol ediyorum sonucum belki bu güne görünür diye... evdeyim şimdi beklemek zormuş...
canım soğan kürü de evet çok işe yarar gibi geliyor bana da ama doktor ilaç verirse önce onu içersin...

amin arkadaşım güzel dileklrin için sagol inş.eşinde sorun cıkmaz çünkü eşler bizden cok nazlı valla zor ugrasmak yanı.cocuk için tedavısı klomen ,iğne ve çatlatma iğneleriyle yumurta bütülüp çatlatılıyor yumurta takıbı yapılıyorr bazende aşılama cocuk için böyle tedavılerı var canım ama tamamen nasıl kurtuluruz bilmiyorum

devlet hastanesi canım labratuarda 2 çalışan ve bir sürü de hasta var sonuç bekleyen... ( bekle dur şimdi...

anladım canım evet yaa özlede yaptırsaydım 3-4 saate alırdın sonucu ben yaptırdıgım 25 tl odemıstım neyse beklıyelım bakalım canım hayırlısı olsun devlete oyle test nasıl yaptıryorsun bişey istiyorlarmı yoka direk gidip testmı yaptrıcam diyorsun canım

kadın hastalıkları doktoruna gidiyorsun gebelik testi için seni labratuara o yönlendiriyor... benim doktorum kendisi dedi bana şu gün gel kan ver diye bedava oluyor devlette... biraz beklemek bedeli işte...

benim acilen bişeylerle oyalanmam gerekli bu arada deli gibi alt karnımda kasıklarımda yani sancılar var...

Son düzenleme:

analdım canım sıkma canını inş.hamıelsındır hadı bakalım dua edelım senın için hakkında hayırlısı

Ağlayacağım neredeyse tahlil soucum negatif çıktı gebelik yok, bıktım şu pkodan
tüm çabalrıma diyetlere sporlara rağmen kilo da veremiyorum
kendimi manda gibi hissediyorum evet evet yürüyen bir mandayım resmen, çirkin yağlı, dev gibi bir manda....
Offf yettti artık canıma tak dedi...
Nelr yaptım gene gitmedi şu kilolar
hergün 3 saat hızlı tempo yürüyüşler hayatımdan çıkardım un şeker tuz aburcuburlar
yok yok gene yok
1 gr azalma yok...
Ne çocuk sahibi olurum ben ne zayıflarım....
87 kilo olmak ne demek yahu... 25 yaşında 160 boyunda 87 kilo olmak mandayım işte izahı var mı???
kendime bakmaya bile tahammülüm yok...
Rabbim sen sabrını ver sen bana kolaylıklar ver...

neler demişsin kendine öyle ( yapma lütfen önce kendini sevmekle işe başla... nasıl olursan ol her halinle sev kendini
metformin şeker hapı içiyor musun?
içmene rağmen mi kilo veremedin?

yellooww hoşgeldin canım sonuç çıkmadı daha sık sık internetten kontrol edip bekliyorum ama yarına bırakırlarsa kötü...

gerçekten doğacak bir mucizeyi bekler gibiyim ve dualarınıza çok ihtiyacım var
sağol canım...

sende sagol canım :) iyiki varsınız benım ateşim bugum düştü ve kasıkda bi batnma varr dur sana tablomu paylaşayım

neler demişsin kendine öyle ( yapma lütfen önce kendini sevmekle işe başla... nasıl olursan ol her halinle sev kendini
metformin şeker hapı içiyor musun?
içmene rağmen mi kilo veremedin?

günde 2000mg glokofen alıyorum uzaman vermişti ama değişen bir şey yok yok yok yok...
işyerimde olmasan hüngür hüngür böğüre böğüre ağlıyacağım yahu...
çevereye ben kendimden memnunum çocuk sahibi olmamayı dert etmiyorum kafam rahat mesajı vermekten yoruldum...
kendime yalan söylüyorum ötesi var mı?

yellooww hoşgeldin canım sonuç çıkmadı daha sık sık internetten kontrol edip bekliyorum ama yarına bırakırlarsa kötü...

bende sabah erken bakıcaktım bir türlü uyanamadım biraz önce baktım sonrada kahvaltı yapıyım dedim

çok meraktayım inşaallah rabbim gönlüne göre verir hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum buarada adetin gecikmişmiydi canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…