günde 2000mg glokofen alıyorum uzaman vermişti ama değişen bir şey yok yok yok yok...
işyerimde olmasan hüngür hüngür böğüre böğüre ağlıyacağım yahu...
çevereye ben kendimden memnunum çocuk sahibi olmamayı dert etmiyorum kafam rahat mesajı vermekten yoruldum...
kendime yalan söylüyorum ötesi var mı?
günde 2000mg glokofen alıyorum uzaman vermişti ama değişen bir şey yok yok yok yok...
işyerimde olmasan hüngür hüngür böğüre böğüre ağlıyacağım yahu...
çevereye ben kendimden memnunum çocuk sahibi olmamayı dert etmiyorum kafam rahat mesajı vermekten yoruldum...
kendime yalan söylüyorum ötesi var mı?
bende sabah erken bakıcaktım bir türlü uyanamadım biraz önce baktım sonrada kahvaltı yapıyım dedim
çok meraktayım inşaallah rabbim gönlüne göre verir hayırlısıyla sabırsızlıkla bekliyorum buarada adetin gecikmişmiydi canım
inşallah canım ya internetten de boyuna kontrol ediyorum sonucum belki bu güne görünür diye... evdeyim şimdi beklemek zormuş...
canım soğan kürü de evet çok işe yarar gibi geliyor bana da ama doktor ilaç verirse önce onu içersin...
adet gecikmedi daha ama 28. günümdeyim ve doktorum bu gün çağırdığına göre belli olacak demek ki...
göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acıyor bir de kasık ağrım çokbunlar belirti midir?
bence bu kadar umutsuz olma biliyorum bi anlık bişey bu su andaAğlayacağım neredeyse tahlil soucum negatif çıktı gebelik yok, bıktım şu pkodan
tüm çabalrıma diyetlere sporlara rağmen kilo da veremiyorum
kendimi manda gibi hissediyorum evet evet yürüyen bir mandayım resmen, çirkin yağlı, dev gibi bir manda....
Offf yettti artık canıma tak dedi...
Nelr yaptım gene gitmedi şu kilolar
hergün 3 saat hızlı tempo yürüyüşler hayatımdan çıkardım un şeker tuz aburcuburlar
yok yok gene yok
1 gr azalma yok...
Ne çocuk sahibi olurum ben ne zayıflarım....
87 kilo olmak ne demek yahu... 25 yaşında 160 boyunda 87 kilo olmak mandayım işte izahı var mı???
kendime bakmaya bile tahammülüm yok...
Rabbim sen sabrını ver sen bana kolaylıklar ver...
amin arkadaşım güzel dileklrin için sagol inş.eşinde sorun cıkmaz çünkü eşler bizden cok nazlı valla zor ugrasmak yanı.cocuk için tedavısı klomen ,iğne ve çatlatma iğneleriyle yumurta bütülüp çatlatılıyor yumurta takıbı yapılıyorr bazende aşılama cocuk için böyle tedavılerı var canım ama tamamen nasıl kurtuluruz bilmiyorum
onu da yaptım sonuç yok....canım yaa bunlar nasıl sözler boylee üzüldüm acıkcası boyle düşünme lütfenn( kendını sevmeye bak bende veremıyordum kılo ama verdım biraz cok şükürrr. dukan diyetini duydunmu ben bu diyetle 4 kılo vermiştim bi dene istersen k.kda topiğde var gercekden bu diyet kılo verdırıyor ama uyarsan diyete bi dene istersen canım
2000mg doğru arkadaşlarım da böyle içiyorlar... çok hak veriyorum sana anlıyorum da ama kendine sıkıntı etme daha kötü olur sonra...
bence şeker ölçümlerini tekrarla belki de ilaç yetersiz gelmiştir... çünkü insülin direncin çok fazla olmalı bahsettiklerini yapıp da kilo veremiyorsan kesinlikle yüksek şeker olabilir.... bence tekrar baktırmalısın...
ay inşallah ya demek belirti bunlar...4 gündür var bu belirtiler bende..... çok istiyorum umutlanıyorum... ama beklemek zorundayımevet canım belirti bunlar:))
hadi inşaallah drun çağırdığına göre olumlu birşeyler var o zaman
Bicim resmen bende senle gun saydım ve bı heycanla actım sayfayı ama daha bellı olmamıs hayırlı haberler alırsın umarım.acaba su evde yapılanlardan yapsan cıkarmı??
bence bu kadar umutsuz olma biliyorum bi anlık bişey bu su anda
bend e1.70 boyundayım ve 86 kilo olmustum bı ara su anda 83 kıloyum ama kılo vemrem benımde cok zor ilk basta 3 kilo gitti smgı gram oynamıyor
ama pes etmek olmaz inşallah asacagız bunları
yarın daha farklı dusuneceksın bence
inşallah canım..sanırım cocuk için yapılan tedaviler var genelde
tamamen kurtulmanın yolu yok gibi
yada kurtulan varsa yazsın lütfen
yok sürekli ölçüm yaptırıyorumzaten doktorum 2000mg fazla içme diyor içince bulantı titreme oluyor çünkü
ay bılmıyorum adet olamıorum ve o kist hala orda duruoo canım cok sıkılıo tedavıme bıle baslayamıorum bu yuzden allahım neden bu acıları cekıorum(( inş sen güzel haberlerle gelırsınde bizlere umur olursun canımm yaaa dualarım seninle
bugün tam 30. günüm geldi kırmızılar malesefki
cuma günü gidicem hormon testlerini yaptırmaya kısmetse
nedir bu anlamadım gitti ya ne zaman anne olucaz biz bıktım uğraşmaktan
ay inşallah ya demek belirti bunlar...4 gündür var bu belirtiler bende..... çok istiyorum umutlanıyorum... ama beklemek zorundayım
canım evde yapılanlar adet tarihi geçmeden sonuç vermiyor...
ne kadar iyisin ben de nerelerde bu kız diyordum karşılaşamadık... umarım iyi haber veririm...
senin bebeğin nasıl?
inşallah canım... bu arada üzülme sıkılma tamam mı doktorunla görüşünce çaresini bulacak doktor ve gidecek o kist belki de küçülmüştür bir kontrol ettir bence...
işin güzel tarafı tam gününde adet olmuşsun bence bu bile sevinirici canım sakın üzülme tamam mı... bundan sonra daha çok umut var senin için... demek ki 16. gününde yumurtlama olmuş ama tutmamış...
anladım peki tiroid baktırdın mı o da kilo vermeye engelmiş...her ihtimali değerlendirmek gerekli...
artık okadar bunaldım ki normalde beni hemen adet olmamı sağlayan soğan kürü bile sonuçsuz kaldı düşünün artık
sinirimden ne yapacağımı bilemiyorum ooof
çocuk soranlara istemiyorum diyorum nası lderim koca cüssem izin vermiyor yumurtalıklarım kist dolu diye
herkes aha baş şişkoya olmuyormuş işte diyor
sorun gelinde mi diye soruyormuş herkes
bu kiloyla çatlarsın çocuğun olsa bile diyorlar
ben kendime nasıl olumlu bakayım
sureklı takıp edıyorum ama sayfalar cabuk ılerlıyo konulara dahıl olamıyorum pek.bebegım ıyı canım tekmelerıyle ıletısım halındeyız:)karnıma dokununca hemen tepkı verıyo darısı hayırlı zamanlarda hepınıze ınss.benım 11 mayısta progesteron testımde yumurtlama yok gozukuyodu 21 mayısta sılık cızgıyı gordum kısa bı surede cıktı yanı benım.neyse bekleyelım bakalım atesını olcmusmuydun bugun yuksekmı hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?