Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım yaa bunlar nasıl sözler boylee üzüldüm acıkcası boyle düşünme lütfenn ( kendını sevmeye bak bende veremıyordum kılo ama verdım biraz cok şükürrr. dukan diyetini duydunmu ben bu diyetle 4 kılo vermiştim bi dene istersen k.kda topiğde var gercekden bu diyet kılo verdırıyor ama uyarsan diyete bi dene istersen canım

2000mg doğru arkadaşlarım da böyle içiyorlar... çok hak veriyorum sana anlıyorum da ama kendine sıkıntı etme daha kötü olur sonra...
bence şeker ölçümlerini tekrarla belki de ilaç yetersiz gelmiştir... çünkü insülin direncin çok fazla olmalı bahsettiklerini yapıp da kilo veremiyorsan kesinlikle yüksek şeker olabilir.... bence tekrar baktırmalısın...

adet gecikmedi daha ama 28. günümdeyim ve doktorum bu gün çağırdığına göre belli olacak demek ki...
göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok acıyor bir de kasık ağrım çok bunlar belirti midir?

ay bılmıyorum adet olamıorum ve o kist hala orda duruoo canım cok sıkılıo tedavıme bıle baslayamıorum bu yuzden allahım neden bu acıları cekıorum (( inş sen güzel haberlerle gelırsınde bizlere umur olursun canımm yaaa dualarım seninle

evet canım belirti bunlar:))

hadi inşaallah drun çağırdığına göre olumlu birşeyler var o zaman

Bicim resmen bende senle gun saydım ve bı heycanla actım sayfayı ama daha bellı olmamıs hayırlı haberler alırsın umarım.acaba su evde yapılanlardan yapsan cıkarmı??

bence bu kadar umutsuz olma biliyorum bi anlık bişey bu su anda
bend e1.70 boyundayım ve 86 kilo olmustum bı ara su anda 83 kıloyum ama kılo vemrem benımde cok zor ilk basta 3 kilo gitti smgı gram oynamıyor
ama pes etmek olmaz inşallah asacagız bunları
yarın daha farklı dusuneceksın bence

inşallah canım..sanırım cocuk için yapılan tedaviler var genelde
tamamen kurtulmanın yolu yok gibi
yada kurtulan varsa yazsın lütfen

onu da yaptım sonuç yok....

yok sürekli ölçüm yaptırıyorumzaten doktorum 2000mg fazla içme diyor içince bulantı titreme oluyor çünkü

evet canım belirti bunlar:))

hadi inşaallah drun çağırdığına göre olumlu birşeyler var o zaman
ay inşallah ya demek belirti bunlar...4 gündür var bu belirtiler bende..... çok istiyorum umutlanıyorum... ama beklemek zorundayım
Bicim resmen bende senle gun saydım ve bı heycanla actım sayfayı ama daha bellı olmamıs hayırlı haberler alırsın umarım.acaba su evde yapılanlardan yapsan cıkarmı??

canım evde yapılanlar adet tarihi geçmeden sonuç vermiyor...
ne kadar iyisin ben de nerelerde bu kız diyordum karşılaşamadık... umarım iyi haber veririm...
senin bebeğin nasıl?

Son düzenleme:

artık okadar bunaldım ki normalde beni hemen adet olmamı sağlayan soğan kürü bile sonuçsuz kaldı düşünün artık
sinirimden ne yapacağımı bilemiyorum ooof

çocuk soranlara istemiyorum diyorum nası lderim koca cüssem izin vermiyor yumurtalıklarım kist dolu diye
herkes aha baş şişkoya olmuyormuş işte diyor
sorun gelinde mi diye soruyormuş herkes
bu kiloyla çatlarsın çocuğun olsa bile diyorlar
ben kendime nasıl olumlu bakayım

bugün tam 30. günüm geldi kırmızılar malesefki
cuma günü gidicem hormon testlerini yaptırmaya kısmetse
nedir bu anlamadım gitti ya ne zaman anne olucaz biz bıktım uğraşmaktan

inşallah canım... bu arada üzülme sıkılma tamam mı doktorunla görüşünce çaresini bulacak doktor ve gidecek o kist belki de küçülmüştür bir kontrol ettir bence...

bugün tam 30. günüm geldi kırmızılar malesefki
cuma günü gidicem hormon testlerini yaptırmaya kısmetse
nedir bu anlamadım gitti ya ne zaman anne olucaz biz bıktım uğraşmaktan

işin güzel tarafı tam gününde adet olmuşsun bence bu bile sevinirici canım sakın üzülme tamam mı... bundan sonra daha çok umut var senin için... demek ki 16. gününde yumurtlama olmuş ama tutmamış...

sureklı takıp edıyorum ama sayfalar cabuk ılerlıyo konulara dahıl olamıyorum pek.bebegım ıyı canım tekmelerıyle ıletısım halındeyız:)karnıma dokununca hemen tepkı verıyo darısı hayırlı zamanlarda hepınıze ınss.benım 11 mayısta progesteron testımde yumurtlama yok gozukuyodu 21 mayısta sılık cızgıyı gordum kısa bı surede cıktı yanı benım.neyse bekleyelım bakalım atesını olcmusmuydun bugun yuksekmı hala..

inşallah canım... bu arada üzülme sıkılma tamam mı doktorunla görüşünce çaresini bulacak doktor ve gidecek o kist belki de küçülmüştür bir kontrol ettir bence...

ama adet olmadım nası gıtcek nası küçülcekk off kafayı yıcemmm iki üç damla ikigun kırmıızılar geldi şimdi tık yok bişi yyince midem bulanıo psikolojim alt üst oldu iyce

zaten anlamıştım hayatım çok akıntım yoktu içtiğim şeylerin etkisi zamanında regli oldum allahtan üzülmemek elde değil ama işte neyse şimdi çıkıyorum iyi bakın kendinize görüşürüz iyi haberlerini bekliyorum hayatım inşallah sende yüzümüz güler

anladım peki tiroid baktırdın mı o da kilo vermeye engelmiş...her ihtimali değerlendirmek gerekli...

endokrin ve kadındoğumcuya birlikte gitim testlerim temiz hormon sorunum yokmuş çok şükür...
tek derdim pko ve kilolarım
kadın doğum uzmanı kilo vermeden gelme sana bu kilodayken tüp bebek bile yapmam dedi

öncelikle inşaallah sizlerde birgün anne olursunuz hayırlısıyla bu kadar olumsuzluğa kapılma
gerçekten yazdıklarına çok üzüldüm ama sana laf söyleseler bile sen kendine laf söyletme ver ağılarının payını banada söylerlerdi ama çok tartışmışlığım olmuştur ve şuan şükürler olsun rabbime hamileyim ama inanırmısın o laf söyleyenlerin suratına bakamıyorum konuşaıyorum evine gidemiyorum çünkü çok sinirli ve nefret doluyum bu pko senin tercihin değil asla kendini o şekilde yargılama bol bol dua et bende sizlere hep dua ediyorum üzülme bırak herkes cahilliğiyle kalsın

evet canım ateşim yüksek devam ediyor 37.0 36.9 36.8 civarında gidip geliyor bu da normalmiş doktor da sordu....
evet senin çok erken çıkmış testinde gerçekten de demek ki rahme yerleşme süresi kısa olmuş sende... ben bekleyim nasıl olsa verdim kanı... çok heyecanlı...
canım bebeğinin tekmelemeye başlaması süper demek ki çok hareketli ufaklık :) devamlı kendisini hatırlatıyor desene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…