Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

endokrin ve kadındoğumcuya birlikte gitim testlerim temiz hormon sorunum yokmuş çok şükür...
tek derdim pko ve kilolarım
kadın doğum uzmanı kilo vermeden gelme sana bu kilodayken tüp bebek bile yapmam dedi

anladım o zaman iş sende bitiyor... canını dişine takıp haftanın 5 günü sporla uğraşman gerekli
ama geleceğin için mecbursun... çok az ve sık öğünler yemelisin çünkü aç kalarak kilo verilmediğini ben bizzat kendim gördüm...

ama adet olmadım nası gıtcek nası küçülcekk off kafayı yıcemmm iki üç damla ikigun kırmıızılar geldi şimdi tık yok bişi yyince midem bulanıo psikolojim alt üst oldu iyce

üzme kendini belkide stresten kaçtı reglin canım yarın doktora git mutlaka...

ooo atesınde cok ıyı masallah.olumlu dusun olumlu olsun hersey canım aksama ıns. Iyı haberler alırız.benım melegım bıraz fazla hareketlı 18. Haftada hıssettırdı kendını suan karnıma dokunmadan gorebılıyorum hareketlerı.canım cok optum senı sonucu 4 gozle beklıycem:)

maşallah bebeğine...
ben de seni ve meleğini öpüyorum canım... haberi alır almaz yazacağım

Son düzenleme:
kızlaarrrr!!!!!!!!!

bicim!!!!!!!!!!!!! bağırdım sanki oraya kadar hehehehehheehhehehe

çok az vaktim var, girip sizlere bakiyim dedim

kızlaarrrr!!!!!!!!!

bicim!!!!!!!!!!!!! bağırdım sanki oraya kadar hehehehehheehhehehe

çok az vaktim var, girip sizlere bakiyim dedim

hoşgeldin canım daha öğrenmedim sonucu ama internete düşer mi diye sık sık bakıyorum hastanenin sitesine yarın veririz kağıdı dedi kadın da ben yarına kadar nasıl dururum?

çok sağol... açıkcası çok keyifsizim...
daha 25 yaşımdayım ama 3 yıllık evliyim diye çocuk çocuk diye beynimi yiyorlar...
benim psikolojimmiş hissettiklerimmiş hiç düşünen yok...
üzülür mü incinir mi diye akıllarına bile gelmiyor...

o kadar garip bir psikolojideyim ki çocuk istiyor muyum istemiyor muyum bilemiyorum...
sağlığım önemli önce sağlığıma kavuşayım rabbim nasip etmşse çocuk gelir bile diyemiyorum...
çocuk olsun da nasıl olursa olsun demeye başladım artık
rabbim sağlıklısını versin hayırlısını versin eli ayağı aklı tam versin hep yüzümüzü güldürsün, gururlandırsın, ana babasını üzmeyen hayırlı terbiyeli bir evlat nasip etsin diye duayı bile gönül rahatlığıyla yaptırmıyorlar...
yahu benim yaşımda olup henüz evli olmayan bir sürü genç kadın var evlenmek mi suç???
bunu kimse bana demedi ki suç olduğunu bilsem hayat arkdaşımı buldum deyip evlenmezdim...

artık parmağımı kıpırdatmak için isteiğim ve şevkim yok desem... bezdim artık kendimden

hoşgeldin canım daha öğrenmedim sonucu ama internete düşer mi diye sık sık bakıyorum hastanenin sitesine yarın veririz kağıdı dedi kadın da ben yarına kadar nasıl dururum?

of evet canım yaa yarına kadar beklemek berbattttt

oofff yaaaa!!! yarınmı? allah sabır versin derim canım.....

Sakinliğini korumaya çalış arkadaşım....

of evet canım yaa yarına kadar beklemek berbattttt

benden önceki kadına başka şeye baktırıyordu o ..11de çıkar sonucun dedi ama bana yarın 2 buçuktan sonra dedi...
ben zaten yarın olumlu ya da olumsuz doktora gideceğim bundan sonrasını değerlendirmek için...

Son düzenleme:
bu arada tuncss 2 de girecekti rahim filmine..inşallah sıkıntısız geçer

insanlara bakacak olursaan zaten mutlu etmek ıcın bısey demezler
ve o bebekle kıloyla ılgılı yorumları özellikle can yakmak için yaparlar
sende buna izin verme bence
banada diyorlar ben evleneli 20 kilo aldım
basta uzuluyordum sonrada bı baktımkii oo diyenlerin hepsinden dhaa güzelimm
evet diyordum senden kiloluyum ama hala senden güzeliim asıl senın bu durumun nolcak ya ? diyordum
tabı herkese değill canımı yakmak ıcın yapanlara
sende biraz rahat bırak bence kendini bırak dusunclerın bı otursun yerleşsin
dediğin gibi senin yasında bekar olan bi sürü kadın var bunu sende biliyorsun
9-10 sene cocugu olmayan insanalrıda biliyoruzz Allah herkesın gönlüne göre versin
bence eger içinden gelmiosa hiç bişey yapmaa biraz dinlen bi sürec ver kendnee
sonra yenıden başlarsınn bu arada sadece kılo almamaya dıkkat et yeter

o zaman kendin için değil hayallerin için hedefine doğru adım atmaya başlamalısın....

bugün olumsuz haber duyduğum için çok bezginim
ama inşallah senin güzel haberini duyup neşeleneceğim...
rabbim dualarını duyup evladını nasip etmiştir inşallah sana....

sen bakma benim kafa karışıklığıma...
olumlu şeyleri düşün bakma sürekli ekrana kafanı dağıt git kendine güzel bir hediye seç...

canım hep öyle diyorlar ama saat 16 gibi belli oluyor bilgisayarda genelde. hastanenin sitesinde yazar büyük ihtimal

oofff yaaaa!!! yarınmı? allah sabır versin derim canım.....

Sakinliğini korumaya çalış arkadaşım....

düşünmemeye çalışıyorum büyük bir sınavın sonucu bekler gibi valla kızlar hatta daha da zor çok zormuş
ben biraz yatayım yorgun hissediyorum erken kalktım...

sağol canım elbette sen de olumlu bakmaya başlayacaksın tekrar...
bu gün arkadaşımın düğünü için kendime elbise aldım yani hediyemi almış oldum fikir için sağol...inşallah bebeğim gelir...
canım hep öyle diyorlar ama saat 16 gibi belli oluyor bilgisayarda genelde. hastanenin sitesinde yazar büyük ihtimal

bakacağım siteden canım bakmaz mıyım hiç ölüyorum meraktan...bir ihtimal dediğin gibi olabilir zaten...

düşünmemeye çalışıyorum büyük bir sınavın sonucu bekler gibi valla kızlar hatta daha da zor çok zormuş
ben biraz yatayım yorgun hissediyorum erken kalktım...

yat canım....kitap, dergi ai eline, dalarsın belki..rahatlarsın...

bende kaçıyorum, ama sık sık bakıcam sana

kızlar ben biraz uzanacağım deli gibi kasık ağrım var dinleneyim...öğrenir öğrenmez yazarım size :)
iyiki varsınız...
öptüm...

evet öyle de eşim de şuaralar baba olma sendromlarında onun açıkcası baba olma yaşı geldi 33 yaşında ben de 2 gün sonra 1 ekimde 26 olacağım oof doğumgünüm öncesi yaşadıklarıma bakar mısınız yaa......
ama artık bıktım çaba sarf ettim de ne oldu değişen bir şey olmadı ki bıraktım ben de yoruldum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…