yat canım....kitap, dergi ai eline, dalarsın belki..rahatlarsın...
bende kaçıyorum, ama sık sık bakıcam sana
evet öyle de eşim de şuaralar baba olma sendromlarında onun açıkcası baba olma yaşı geldi 33 yaşında ben de 2 gün sonra 1 ekimde 26 olacağım oof doğumgünüm öncesi yaşadıklarıma bakar mısınız yaa......
ama artık bıktım çaba sarf ettim de ne oldu değişen bir şey olmadı ki bıraktım ben de yoruldum çünkü...
bende bugün 24 e giriyorum
ayın 23 üündede evlilik yıl dönümümdü 2 sene oldu
ve benim eşim 34 35 yaşındaa
onunda yaşı geldi ama Allah biliyor işte herşeyi biz yırtsakta
1 sene olunca bebek dusunurum hemende hamile kalırım sanıyorum
evlendim vajinismus oldum 1 sene 3 ay hayatımın en zor günlerydii
eşim hemen bebek isityordu ama biz ilişki bile yaşayamıyorduk
sonr aonu atlattık doktora gititm bişey yok dedi şimdi 9 ay oldu yeniden gittim daha dün ögrendim bende böyle birşey olsdugunu
ama asla umutsuzluga kapılmak istemiyorum bundada vardır bi hayır
sende böyle düşün biraz serbest bırak kendini olur inşallah
çok sağol... açıkcası çok keyifsizim...
daha 25 yaşımdayım ama 3 yıllık evliyim diye çocuk çocuk diye beynimi yiyorlar...
benim psikolojimmiş hissettiklerimmiş hiç düşünen yok...
üzülür mü incinir mi diye akıllarına bile gelmiyor...
o kadar garip bir psikolojideyim ki çocuk istiyor muyum istemiyor muyum bilemiyorum...
sağlığım önemli önce sağlığıma kavuşayım rabbim nasip etmşse çocuk gelir bile diyemiyorum...
çocuk olsun da nasıl olursa olsun demeye başladım artık
rabbim sağlıklısını versin hayırlısını versin eli ayağı aklı tam versin hep yüzümüzü güldürsün, gururlandırsın, ana babasını üzmeyen hayırlı terbiyeli bir evlat nasip etsin diye duayı bile gönül rahatlığıyla yaptırmıyorlar...
yahu benim yaşımda olup henüz evli olmayan bir sürü genç kadın var evlenmek mi suç???
bunu kimse bana demedi ki suç olduğunu bilsem hayat arkdaşımı buldum deyip evlenmezdim...
artık parmağımı kıpırdatmak için isteiğim ve şevkim yok desem... bezdim artık kendimden
kızlar ne yazıkki negatif sonuçönce bir hayal kırıklığı yaşadım bir süre ekrana bakıp kaldım... şu anda olduğu gibi hala sadece ekrana bakıyorum 3 kere baktım netten sonuca ama bir öncekiyle aynı çıkmış <2 yazıyor (
ne yapalım kısmet nasip böyleymiş...
doktorla bir görüşeyim de ne yapacağımı.... ondan sonra yazarım size yine...
bende bugün 24 e giriyorum
ayın 23 üündede evlilik yıl dönümümdü 2 sene oldu
ve benim eşim 34 35 yaşındaa
onunda yaşı geldi ama Allah biliyor işte herşeyi biz yırtsakta
1 sene olunca bebek dusunurum hemende hamile kalırım sanıyorum
evlendim vajinismus oldum 1 sene 3 ay hayatımın en zor günlerydii
eşim hemen bebek isityordu ama biz ilişki bile yaşayamıyorduk
sonr aonu atlattık doktora gititm bişey yok dedi şimdi 9 ay oldu yeniden gittim daha dün ögrendim bende böyle birşey olsdugunu
ama asla umutsuzluga kapılmak istemiyorum bundada vardır bi hayır
sende böyle düşün biraz serbest bırak kendini olur inşallah
canım hayırlısı daha tedavinin başındasın inşaallah diğerlerinde olumlu sonuç alırsın üzme kendini bebeğinin bir zamanı var o zamanda nasip olucak sana
kızlar ne yazıkki negatif sonuçönce bir hayal kırıklığı yaşadım bir süre ekrana bakıp kaldım... şu anda olduğu gibi hala sadece ekrana bakıyorum 3 kere baktım netten sonuca ama bir öncekiyle aynı çıkmış <2 yazıyor (
ne yapalım kısmet nasip böyleymiş...
doktorla bir görüşeyim de ne yapacağımı.... ondan sonra yazarım size yine...
üzüldüm cokama sıkma canını yaa demekki zamanı degilmiş arkadaşım daha tedavının başındasın doktorunla görüş bakalım ne diyecek bizede haber ver canım hakkında hayırlıısı olsun en azından tedavıdesın bu ay olmadıysa onumuzdekı ay inş.canım
sağol canım .....
1 ay daha tedaviye devam dedi doktor adetin 5. günü klomenle devam yani...
analdım canım olsun sonucda bir yola girdin bi süreçtesin çok şükür eşindede sorun yok sendede yumurta güzeel denmekki zamanı var bak bana bişey yapamıyorum kaldım boyleee bekliyorum eşimi daha ne kadar bekleyecemö bellı bıle degıl allahdan umut kesılmez inş.önümüzdeki ay güzel sonuc alırız
bugun miğdemde bi yanma var ve karnım acayıp şiş yemek yedım şiştim resmen dogru düzgün bişeyde yemedım ben napcam bu göbekle yaaa 3aylık gibiyimramazanda aldım kıloyu şimdi vermeyte calısıyorum burdakı arkadaşlar gıda diyeını soyledıler bı doktora gidecem galıba bellırlı gıdalar yenılıyormus bellı gıdalar yasak oluyormus iyi bir diyetmiş bide bunumu denesen aeranızda duyan varmı bu diyeti
gıda diyeti duymadım da gi diyeti biz pkolular için çok faydalı onu uygulasan yeterli canım....
karmakarışığım tam kelimesi ile...belkide baskıdan sebep çoçuk isteği bunu bile anlayamıyorsun canım allah yardımcın olsun ama seni böyle her seferinde incitmelerine izin verme her kim diyorsa bunları eğer kocandan yana mutluysan herkese ver cevabını seni kıranları sende kır sen kimseden değerli değilsin üzülme artık
gıda diyeti duymadım da gi diyeti biz pkolular için çok faydalı onu uygulasan yeterli canım....
canm hoşgeldin tatilden.yazmaya fırsatım olmamıştı ondan şimdi yazabiliyorum.bizde kısmetse seneye yaza gitmeyi düşünüyoruz o taraflara.iyi yaptın dinlendin kafa dağıttın.test sonucunada sakın üzülme daha tedavinin başındasın canm.zamanı gelmemiş demek ki.hep takmayalım kafamıza diyoruz ya öyle yapmaya çalış.kafaya taksan elimize ne geçiyorki şahsen ben denedim hiç bişey geçmedi yani:)yazın çok taktım bütün bunu düşünüyodum kafayı yicektim ya.eşimde beni öyle görünce üzülüyodu.üzülüp duruyoduk karşılıklı.ama şimdi iyiyim çok şükür.ama ne kadar sürer bilmiyorum.ramazanda kilo almıştm bu 1-2ay diyet yapıym diyorum ne kadar zayıf hamile kalırsak okadar iyi sonuçta.o yüzden çok düşünmüyom hamileliği.kiloyu daha çok kafama takıyom bu ara.diyete başladım ama devam edemedim.geçenyıl diyetisyene gitmiştm 6kilo vermiştm şimdi 3ünü geri almışım.bugün bide işyerinde hamilemisin diye sordular kilo aldmya yok göbek dedim ama çok sinir oldum.sporada bitürlü başlayamadım spor yapmazsamda kilo veremem ne yapcam bilmiyorum.gi diyeti ne canm ben onu duymadım?
bugun miğdemde bi yanma var ve karnım acayıp şiş yemek yedım şiştim resmen dogru düzgün bişeyde yemedım ben napcam bu göbekle yaaa 3aylık gibiyimramazanda aldım kıloyu şimdi vermeyte calısıyorum burdakı arkadaşlar gıda diyeını soyledıler bı doktora gidecem galıba bellırlı gıdalar yenılıyormus bellı gıdalar yasak oluyormus iyi bir diyetmiş bide bunumu denesen aeranızda duyan varmı bu diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?