canm napcaz bu göbekleri ya(bende ramazanda aldım şimdi diyet yapayım diyorum tutamıyorum kendimi.şekerli şeylere dayanamıyorum.kesin metformin kullanmalıyım ben.evde var ama dr.a sormadanda başlamak istemiyorum.gıda diyeti ne nasıl bişeymiş.ama ben güvenemem öyle diyetin kişiye özel olacağını düşünüyorum ben.geçenyıl diyetisyene gitmiştm.o ölçüyo vücutta ney fazlaysa ondan azaltıyo.ona göre diyet veriyo öyle daha sağlıklı tekrar gitmek istiyorum yoksa ben diyete başlayamıycam.bide geçenyıl gittiğimde pkolu olduğumu bilmiyodum bu kez gittiğimde onuda söylerim ona göre bişeyler verir.
Ağlayacağım neredeyse tahlil soucum negatif çıktı gebelik yok, bıktım şu pkodan
tüm çabalrıma diyetlere sporlara rağmen kilo da veremiyorum
kendimi manda gibi hissediyorum evet evet yürüyen bir mandayım resmen, çirkin yağlı, dev gibi bir manda....
Offf yettti artık canıma tak dedi...
Nelr yaptım gene gitmedi şu kilolar
hergün 3 saat hızlı tempo yürüyüşler hayatımdan çıkardım un şeker tuz aburcuburlar
yok yok gene yok
1 gr azalma yok...
Ne çocuk sahibi olurum ben ne zayıflarım....
87 kilo olmak ne demek yahu... 25 yaşında 160 boyunda 87 kilo olmak mandayım işte izahı var mı???
kendime bakmaya bile tahammülüm yok...
Rabbim sen sabrını ver sen bana kolaylıklar ver...
valla bende bilmiyorum bu göbüşleri napcazbu diyette oyle bişey canım kısıye gore degoısyoru besınler ama bence en saglıklısın diyetisyen benım kadın dogum doktorum bana kılon iyi güzel fazla kılolu durmuyorsun ama göbek var yag bu dedı buda yumurtalıkları etkıler dedi diyetisyen o zaman çok yogundu randevu alamadım ama şimdi gitmek istiyorum metformın kesınlıkle şeker istegını azaltıyor hatta yok edıyorr dktoruna sor kullan canım
kızlar ne yazıkki negatif sonuçönce bir hayal kırıklığı yaşadım bir süre ekrana bakıp kaldım... şu anda olduğu gibi hala sadece ekrana bakıyorum 3 kere baktım netten sonuca ama bir öncekiyle aynı çıkmış <2 yazıyor (
ne yapalım kısmet nasip böyleymiş...
doktorla bir görüşeyim de ne yapacağımı.... ondan sonra yazarım size yine...
sağol canım olsun düşündüğünü biliyorum canım.... biraz keyifsizim ama idare ediyorum... uyku da tutmadı sabah 6 dan beri ayaktayım....canm hoşgeldin tatilden.yazmaya fırsatım olmamıştı ondan şimdi yazabiliyorum.bizde kısmetse seneye yaza gitmeyi düşünüyoruz o taraflara.iyi yaptın dinlendin kafa dağıttın.test sonucunada sakın üzülme daha tedavinin başındasın canm.zamanı gelmemiş demek ki.hep takmayalım kafamıza diyoruz ya öyle yapmaya çalış.kafaya taksan elimize ne geçiyorki şahsen ben denedim hiç bişey geçmedi yani:)yazın çok taktım bütün bunu düşünüyodum kafayı yicektim ya.eşimde beni öyle görünce üzülüyodu.üzülüp duruyoduk karşılıklı.ama şimdi iyiyim çok şükür.ama ne kadar sürer bilmiyorum.ramazanda kilo almıştm bu 1-2ay diyet yapıym diyorum ne kadar zayıf hamile kalırsak okadar iyi sonuçta.o yüzden çok düşünmüyom hamileliği.kiloyu daha çok kafama takıyom bu ara.diyete başladım ama devam edemedim.geçenyıl diyetisyene gitmiştm 6kilo vermiştm şimdi 3ünü geri almışım.bugün bide işyerinde hamilemisin diye sordular kilo aldmya yok göbek dedim ama çok sinir oldum.sporada bitürlü başlayamadım spor yapmazsamda kilo veremem ne yapcam bilmiyorum.gi diyeti ne canm ben onu duymadım?
amin canım inşallah.... senin kilo alma nedenin belli oldu başkaları stres yaptırmış sana ve çok üstüne gelmişler ve sen de yemek yiyerek mutlu olmuşsun bence neden bu canım... kim ne derse desin umursamak yok tamam mı? şimdi kendinle ilgilenme zamanı hadi sıva kolları...hımmm demekki küçük melek naz yapacak sizi bir ay daha meraklandıracak...
Rabbim sağlıklı akıllı bir evlat nasip etsin size
canm üzülme sakın her ey guzel olcak pozitif düşün canım kötü düşünme bnde doktorA gittim yarn sabah gel horman tetlerıne bakalım dedi.yarn gıtcem bakalım ne olcakk
bu arada tuncss 2 de girecekti rahim filmine..inşallah sıkıntısız geçer
kızlar ne yazıkki negatif sonuçönce bir hayal kırıklığı yaşadım bir süre ekrana bakıp kaldım... şu anda olduğu gibi hala sadece ekrana bakıyorum 3 kere baktım netten sonuca ama bir öncekiyle aynı çıkmış <2 yazıyor (
canım benim teşekkür ederim beni merak etmişsin :)))
gittim filmimi çektirdim.. hiç de öyle nette anlatılanlar kadar korkulcak birşey değilmiş.. tabii ki doktorumun payını da es geçemem.. çok nazik davrandı ve canımın acıma ihtimalinin olduğu anlarda hep beni uyardı,şimdi biraz acı olucak diye.. çok şükür ki çok güzel geçti.. hiçbir sıkıntı da yokmuş.. tüpler açık.. en azında kafamdan bu çıkmış oldu..
canım benim.. bozma moralini sakın.. önümüzdeki aylara bakalım ama :)) hadi yetiş bana bak bu ay bizim ayımız olcak
öncelikle rahim filminin ağrısız ve temiz çıkmasına çok sevindim... tamam canım arkadaşım toparlayacağım kendimi ve aynen yola devam...kasık ağrılarım çok arttı... yarın adet görürüm muhtemelen sana yetişeceğim canım....inşallah sen ben bekleyen tüm arkadaşlarımız artık sonuç edelim... yeni yıla kalmadan paylaşalım haberlerimizi...
canm benmde abartılı bi kilom yok göbek var.boyum 1.70 kilom 69.geçenyıl 72kiloydum diyetisyene gittim.diyetime düzenli uydum hergün 30-45dk yürüdüm 66kilo olmuştum.ramazan sonrası 69olmuşum.evlenmeden önce 60kiloydm.zaten hiç daha fazlada olmamıştım.ama bu pko ile olunuyomuş.bu zamana kadar böyle olmadığım için rahatsız oluyorum eski hallerime geri dönmek istiyorum içine giremediğim kıyafetlerimi giymek istiyorum.Aslında çok zor deil ama işte şu şeker isteği için metformin şart bana.
inşallah iyi dileklerin için sağol...canm bu kadar haksızlık etme kendine kilolu olabilirsin ama yaşın çok genç.kendi çabalarınla veremiyorsan mutlaka bi diyetisyene git.3saat yürüyüş kolay bişey deil.bu kadar eziyet etme kendine.önce kilolarını ver zaten bu hamileliği kolaylaştıracaktır.şimdi böyle bunalım takılırsan bide hamile kalınca kilo alıcan ozaman mutsuz bi hamilelik geçirirsin.canm mutlaka zayıflarsın ama bi uzman kontrolünde ol bence.metformmin kullandınmı bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar zayıfladığını söylüyor.onuda sorarsın.zaten kilonu verince hayatıda bu kadar zehir etmezsin kendine.
sağol canım olsun düşündüğünü biliyorum canım.... biraz keyifsizim ama idare ediyorum... uyku da tutmadı sabah 6 dan beri ayaktayım....
kilo verme konusunda inatçı olalım kızlar... gi diyeti şeker hastalarının yaptığı diyet aslında ve dolayısıyla pko daki insülin direncine de iyi geliyor...
amin canım inşallah.... senin kilo alma nedenin belli oldu başkaları stres yaptırmış sana ve çok üstüne gelmişler ve sen de yemek yiyerek mutlu olmuşsun bence neden bu canım... kim ne derse desin umursamak yok tamam mı? şimdi kendinle ilgilenme zamanı hadi sıva kolları...
tamam üzülmüyorum canım yani yarına bişeyim kalmaz sadece durgunlaştım biraz....
hormon testi için kan verdikten sonra bence canım ultrasona da mutlaka gir tamam mı? iste doktordan ultrason...yolunda gitsin canım...
inşallah canım yeni yılda herşey çok güzel olucak.. bakalım klomenim biticek yarın, pazartesi kontrol var.. muhtemelen çatlatma iğnemi de olurum o gün.. bakalım bu ay nasıl geçicek.. kendime uğraş bulmalıyım.. goblen tablo,yastık kılıfı filan onlara sardım bu ara, alıp işlemeye başlıcam.. hemde vakit geçer, aklım dağılır dedim..
biraz sinir boşaltıp deşarz olmam gerek evet....
bence de canım kız bağır çağır gerekirse ama sakın içine atma...yine herşeye çözüm bizim içimizde başkalarında değil....güçlü olup yeneceğiz sorunları de mi?
bende 52den yukarı çıkamıyordum evlendım 3senede 65 kılo oldum sonra63 düştüm sonra 59 oldum ne güzel ama yine kılo aldım malesef evet pkodan dikkat etmelıyız cok
ne güzel kilo verebilmeye başlamışken sakın bozma diyeti....
canım üzülme Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?