Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bence de canım kız bağır çağır gerekirse ama sakın içine atma...yine herşeye çözüm bizim içimizde başkalarında değil....güçlü olup yeneceğiz sorunları de mi?

şuan böğüre böğüre ağlayıp ortalığı inletmek istiyorum ama boğazıma bir taş oturdu gitmiyor işte...
beni ancak benim derdimi bilenler anlar sizler gibi ...
bu forum olmasa çatlardım...

şuan böğüre böğüre ağlayıp ortalığı inletmek istiyorum ama boğazıma bir taş oturdu gitmiyor işte...

kesinlikle bende çatlardım çünkü kımse bılmıyor hastalıgımı bi sizlerrrr can dostlarım benım

ben çıkıyorum kızlar eve gideyim bi sıcak çorba içeyimm çok üşüyorum (

bağaşıklık sistemin zayıflamıştır sebze meyve ve gerekirse vitamin haplarına ağırlık ver canım....mevsim değişikliklerinde nezle de olmuş olabilirsin...
bu arada ateş tablom bicim düşüşe geçtim yumurtluyorum galıab bide zaten kasıkalrda agrı var kürler iyi geldi galıba ama akıntım yok bi pazar oldu akıntı

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş güzel bir düşüş yaşamış bence bu geceyi iyi değerlendir... yükselmeden önce çalışmalar olsun canım....15. günündesin yumurtlama günün olması da mümkün 1-2 güne de olabilir....yumurtlama olmadan ilişki olursa süper olur....

bu rahatsızlığı yaşamayan bizi anlayamaz sabır isteyen bir iş bunu yenmek ama paylaştıkça azalıyor canım göreceksin...inşallah her şey istediğin gibi yolunda gitsin....

geçen ay ateşim çok daha iyiydi bu ayda fena değil inşallah yaklaşmışımdır tekrar kürlere devam haklısın 16. dikkat ama ben 12. gün başlıyorum gün aşırı bakalım Allah büyüktür ben sonuç alamazsam iğneliye geçicem direk çünkü 2 ay klomen kullanmıştım gerek kalmaz inşallah ama bakalım

sebzeyle pek aram olmadıgı için olabılır hiç yemem sebze yemeklerini meyvayı da araada yerim çok nadirr.dün akşam çalışma olcaktı ama eşim geç geldi bu akaşm inş. evet güzel düşüşler bunlar:)))

hadı kızlar öptüm çok sizi yarınm görüşürüz :))) kendinize iyi bakın :)

iğneli tedaviye geçmek için bu ayı bekle bence....kesin yumurtlaman oluyor senin adetinden belli istersen 14. ya da 15. gününde usgye gir yumurtana baktır...kendi gözünle görmüş olursun canım....

canım hastas olmususn canım üzülme nolur herşey güzel olacak allahın izniyleee adet olabılıyoruz bunada şükür

evet bugün çok kötüydüm arabayla dişçiye giderken başladım ağlamaya eşim ne oldu dedi bırak dedim dokunma bana ağlıycam yarım saat ağladım rahatladım reglinin de etkisi tabiki ama anlamıyorum aylarca adet olamayan insanlar hamiş kalıyorlar ben daha bir senedir başaramadım

bol yeşillik salata ve meyve yemen gerekli senin vitamin için canım....
görüşmek üzere...

kesinlikle bende çatlardım çünkü kımse bılmıyor hastalıgımı bi sizlerrrr can dostlarım benım

bu rahatsızlığı yaşamayan bizi anlayamaz sabır isteyen bir iş bunu yenmek ama paylaştıkça azalıyor canım göreceksin...inşallah her şey istediğin gibi yolunda gitsin....

inşallah
açıkcası soğan kürü ve glukofen dışında (insülin direnci için)
bir şey kullanmıyorum
çünkü doğumkontrol haplarından fayda görmedim adet gördürüyor ama başka faydası yok
soğan kürü de aynı işi görüyor
ama onun da fazla kullanımı rahim içi duvarı incelitiyor

bu ay soğan kürü yaptım ve 7 gün geçti adet olmadım bir ümite test yaptım negatif çıktı hadi dedim ne olur ne olmaz kan testi yaptırayım o da negatif çıktı
bir taraftan hamile olayım insanların ağzı kapansın diyorum bir yandan rabbim ben bu kiloyla hamile kalorsam çatlar ölürüm diyorum, daha gencim hazır değilim diyorum
sonra da çocuksuz kalacaksın böyle saçmalaya saçmalaya ne biçim düşünceler bunlar, hayırlısını sağlıklısını dile diyorum
psikolojim altüst oldu iyice...

iğneli tedaviye geçmek için bu ayı bekle bence....kesin yumurtlaman oluyor senin adetinden belli istersen 14. ya da 15. gününde usgye gir yumurtana baktır...kendi gözünle görmüş olursun canım....

yok tatlım bu ay değil ben daha kürlerimi tamamlıycam sırada soğan ve incir kürüm var :) kışın ortalarında evime geçince düşünüyorum tekrar doktora gitmeye şimdi bir hormon testini yaptırcam bakalım onda neler var usg dediğin nedir anlayamadım ultrason gibi bişimi doktorun baktığı ben 14. gün gittim baktı yumurtaların küçük dedi gerçi 14. gün 28 günde bir adet olan için daha çok erkendi baktığında

evet öyle bir örneği çok yakından tanıyorum 3 -4 ayda bir adet oluyor 2 çocuğu var maşallah birgünden birgüne de adet gecikmesi için doktora gitmeye gerek duymamış, diyorum acaba çok bilip çok inceleyip işleri akışına bırakmadığımız için mi böyle oluyor?
Rabbim kısmet etmişse olur diye düşünmek en doğrusu...

soğan kürüne ara ver bence sadece metformin ve diyete devam et soğan kürü miğdeyi fena yapıyor.....benim düşüncem bu şişkinlikten başka bişey değil bence....bir de bebek oluşursa düşüğe de neden olur çünkü söktürücü yanı var canım senin yaşın daha genç anne olacaksın korkma....ben 30 u doldurdum 33 34 yaşında olan arkadaşlarımız var onlar da hala bekliyorlar yani sakın umutsuz düşünme...hem hamileliğini 4 kilo alarak tamamlayan nediyim arkadaşımız var bu topicte yaaaa.....

Son düzenleme:

yaşım küçük olsa inan bu kadar takmazdım ben geç evlendim bir buçuk seneyi buluyor yaşım 34 1 senedirde deniyoruz olmuyor 24 falan olsam ben 5 sene akışına bıkardım ama yaşım bunun için müsait değil

acaba diyorum dereotu kürü, beyaz lahana kürü (bunlar kilo için) soğan kürü (pko için) ve incir kürü (bebek için) aynı anda mı yapsam
ama saraçoğlu kesinlikle 2 kürü aynı anda yapmayın fayda yerine zarar görürsünüz diye belirtiyor sitesinde??????

ultrasondan bahsediyorum evet...28 gündebir adette yumurtlama günü 14. gündür canım....yanlış biliyorsun yani yumurtlamanın gerçekleştiği gündür....incir kürüne öncelik ver ben soğan kürüne inanmıyorum....

Son düzenleme:

eğer yaşın ufaksa ilk önce kilonu kontrol altına al derim sonra pko sonrada bebek zaten soğan ve incir kürleri hemen birbirini takiben yapılıyor aynı anda kürlerin yapılması sakıncalıymış

ah beni bir kendime bıraksalar dert etmeyeceğim ama vıdı vıdı vıdı.....

bir de eşim 33 yaşında baba olmak istiyor önce sağlığın zayıfla bebek olur diyor ama geçen yıl deli gibi uğraştım gitmedi kilolar bu sene de ben vazgeçtim zayıflama derdiden 1 senedir kılımı kıpırdatmıyorum

Ahh o herşeyi çok çok bilenler bir uzak dursalar hayatımdan.....

dedı zaen canm bakcak nıye adet oluorum acaba bu seferde baska bısı cıkarsa yıkılırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…