ultrasondan bahsediyorum evet...28 gündebir adette yumurtlama günü 14. gündür canım....yanlış biliyorsun yani yumurtlamanın gerçekleştiği gündür....incir kürüne öncelik ver ben soğan kürüne inanmıyorum....
dedı zaen canm bakcak nıye adet oluorum acaba bu seferde baska bısı cıkarsa yıkılırım((
eğer yaşın ufaksa ilk önce kilonu kontrol altına al derim sonra pko sonrada bebek zaten soğan ve incir kürleri hemen birbirini takiben yapılıyor aynı anda kürlerin yapılması sakıncalıymış
şimdi ben 35 günde bir adet görüyorsam ortalama benim yumurtlama günüm 14. gün değil değilmi yani ben yumurtama baktırmak için o gün gitmiycem dimi benim bildiğim 21. gün
başka ne çıkacak canım rahat olsun için ilaç yaramadı sana belli ki....yazz mıydı neydi adı o yaramadı sana...
inş.canım korkuyorum ne bıleyımbıda ılc verrse ıcmıcem sogan kurune baslıcam
tabi 35-14 = 21. gün yumurtlama günü olur... 30 gündebir adetse eğer 16. gün yumurtlama olur.... benim doktorum böyle hesaplıyor...
Bazen içimdeki kötü düşünceler bana diyor ki, şöyle dizanteri amip flaan kapsan ne zayıflarsın ama ağzını açacak halin kalmaz 10 kilo falan verirsin zaten 87 kiloda 10 kilo devede kulak kalır diye fısıldıyor...
Töbe yarabbim yaa.....
zoraki hastalık çağırtıyor bu insanlar bana.......
Rabbim sen bana yol göster.......
tamam benim düşündüğüm gibi benim doktorum 14.yumurtan küçük gelişmiyor diyince yanlış yaptığını düşünmüştüm haklıymışım
beterin beteri var tabiki metformin kullanıyorsan aslında kilo verebilirsin benim eşimin dayısı çok kilolu hiç veremiyordu şeker hastası aynı zamanda glukofen kullanmaya başladı 4 kilo verdi kısa sürede
benim klomenle 13. gün gelişti ve iğneyi oldum doğal yolla benim gelişmiyor ne yazıkki....
adet siklusuna göre hesaplanır canım....14. gün yumurtan küçükse demek ki daha sonra oluyor yumurtlaman...
beterin beteri var tabiki metformin kullanıyorsan aslında kilo verebilirsin benim eşimin dayısı çok kilolu hiç veremiyordu şeker hastası aynı zamanda glukofen kullanmaya başladı 4 kilo verdi kısa sürede
artık okadar bunaldım ki normalde beni hemen adet olmamı sağlayan soğan kürü bile sonuçsuz kaldı düşünün artık
sinirimden ne yapacağımı bilemiyorum ooof
çocuk soranlara istemiyorum diyorum nası lderim koca cüssem izin vermiyor yumurtalıklarım kist dolu diye
herkes aha baş şişkoya olmuyormuş işte diyor
sorun gelinde mi diye soruyormuş herkes
bu kiloyla çatlarsın çocuğun olsa bile diyorlar
ben kendime nasıl olumlu bakayım
slm olumlu düşünmeye bak bence gerçekten bu durumlarda moral çok önemli tsh baktırdınmı hiç mesela bende de aynıydı tsh baktırdım sınırın üstü çıktı yani metebolizma hiç çalışmıyormuş şimdi ilaç kullanıyorum bide şeker yüklemesi yaptır bence tabikide herkeste olcak diye bi şey yok ben hem pco hem tiroid hemde gizli şekerim var yani tam bir kısır döngü
inşallah ben de veririm kilo.....
ben normalde 30 günde bir oluyordum adetlerim düzenliyken
ozman yumurtlama yani gebelik için en uygun zmanım 21. gün mü oluyor???
adetin ilk gününden itibaren başlayıp 21 gün mü saymak gerekiyor...
Adetlerim olur da birgün düzene girerse bu hesabı unutmamalıyım...
bicim, üzüldüm canım..bir dahaki aya inşallah..her şey nasip kısmet işi..sadece hamile kalmakla da bitmiyor kucağımıza alana kadar rahat olamıyoruz zaten..annelik zor,inşallah hepimiz yaşarız bir gün bu duyguyu.kızlar ne yazıkki negatif sonuçönce bir hayal kırıklığı yaşadım bir süre ekrana bakıp kaldım... şu anda olduğu gibi hala sadece ekrana bakıyorum 3 kere baktım netten sonuca ama bir öncekiyle aynı çıkmış <2 yazıyor (
ne yapalım kısmet nasip böyleymiş...
doktorla bir görüşeyim de ne yapacağımı.... ondan sonra yazarım size yine...
bngl, çok çok çok zor beklemek..6+4 deyiz..ama günler bir yıl gibi geçiyor.cuma günü inşallah keseyi göreceğiz.görene kadar içim rahat etmedi bir türlü..onun dışında hamile olduğunu bilmek,düşünmek süper bir duygu..inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar..çok sağol sorduğun için :)napıyon canm nasılsın?nasıl bişey hamilelik duygusu?bizde yaşarız inşallah bu duyguyu...
canım, sağolasın..biliyorum ne kadar zor günler geçirdiğini,hepsini okumuştum uzun zamandır bu forumu takip ediyorum..ben de ne kadar engellemeye çalışsam da bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor..inşallah her şey yolunda gider..sana da minik yaramazınla sevgi ve sağlık dolu uzuuuun yıllar diliyorum :))tebrik ederim... umarım sorunsuzca geçirirsin hamileliğini. benimde söylemek istediğim buydu işte. yok kese görünücek mi? yok kalp atışları varmı? tarama testleri düzgüz çıkıcakmı? ( benim tarama testim kötü çıkmıştı. bu yüzden amniyosentez adında bi işlem uygulandı. karnımdan sıvı alındı.çok zor bi bekleyişti. sonuçlarıda 1 ay bekledim.) şimdilik herşey yolunda. kilo problemimde olmadı hiç. 72 kiloyla hamile kaldım.75 le doğuma gittim =)) doktorum bile inanamadı. pkolu olduğum için kilo problemi olur diye vitamin bile vermemişti. malum pkoda kilo problemi çok fazla yaşanan bişey.... neyse umarım sende sağlıkla alırsın kucağına bebişini...
30 günde bir oluyorsan 16. gün regli gününden itibaren 14 gün geri sayıyorsun 30-14 : 16
28 günde olan için 28 - 14 : 14
35 günde olan için de 35- 14 : 21
bicim, üzüldüm canım..bir dahaki aya inşallah..her şey nasip kısmet işi..sadece hamile kalmakla da bitmiyor kucağımıza alana kadar rahat olamıyoruz zaten..annelik zor,inşallah hepimiz yaşarız bir gün bu duyguyu.
bngl, çok çok çok zor beklemek..6+4 deyiz..ama günler bir yıl gibi geçiyor.cuma günü inşallah keseyi göreceğiz.görene kadar içim rahat etmedi bir türlü..onun dışında hamile olduğunu bilmek,düşünmek süper bir duygu..inşallah isteyen herkes bu duyguyu yaşar..çok sağol sorduğun için :)
canım, sağolasın..biliyorum ne kadar zor günler geçirdiğini,hepsini okumuştum uzun zamandır bu forumu takip ediyorum..ben de ne kadar engellemeye çalışsam da bebeğime bişey olacak diye ödüm kopuyor..inşallah her şey yolunda gider..sana da minik yaramazınla sevgi ve sağlık dolu uzuuuun yıllar diliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?