Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nediyim nasılsın canım çınarın nasıl?
yazdıklarını hep okuyorum ama karşılaşamadık bir türlü...
klomende ilk ayımdı çatlatma iğnesi de oldum ama tutmadı ne yazıkki bir daha deneyeceğim...

Son düzenleme:
yasmin canım ne yazık ki benim sonucum negatif umarım seninki pozitif çıkar da seviniriz canım...
ne zaman baktıracaksın sonucuna canım?

Son düzenleme:
bicimcim canım bugun telefondan takip ettim formu yazamadım malesef.. çok üzüldüm canım ama herkesin dediği gibi bizim meleklerimizde zamanı gelince gelecekler..üzülme demek saçma biliyorum ama sen yine de üzülmemeye çalış.. en azından klomenle yumurtalarımız büyüyor buna da şükür canım bu ilk aydı ikinci tedavide şansımız daha yüksek olacak eminim...

yasmin canım ne yazık ki benim sonucum negatif umarım seninki pozitif çıkar da seviniriz canım...
ne zaman baktıracaksın sonucuna canım?

ya ben çok umutlu değilim canım ya bu akşam eşimede yarın test yapacağım dedim erken cumartesi yap diyor bilmiyorum ama sen üzülme tamam mı canım arkadaşım bi gün o müjdeli haberi vereceğiz eminim .Allah sağlıklısını hayırlısını versin..

sağol güzel arkadaşım... aynen katılıyorum sana üzülmemek elde değil artık bebek gördüm mü ağlıyorum ben bildiğin gibi değil çok hassaslaştım... hormonlardan sanırım... ama olacak elbette neden olmasın cevap veriyor yumurtalıklarımız dediğin gibi

canım cumartesiye bırakma cuma günü yap bence... kan testi en güvenilir... doktor bana bu gün 60 ları görmeliydik değer olarak dedi... benim 28. günümdü senin de 28. günün geldiyse artık baktırabilirsin...

seni çok iyi anlıyorum inan böyle beklemek daha zormus klomen çatlatma iğnesi derken insan elinde olmadan umutlanıyormuş.. şimdi ben de negatif haberini almaktan çok korkuyorum ... ama olsun bu da bizim sınavımız inanıyorum bir gün olacak hatta kızım olursa ben ikinci isim olarak naz koymak istiyorum:)) bi gün burada çok kilo aldım son aylar çok zormus diye konuşacağız:)

evet ya insan beynini koşulluyor ya nasıl da ümitleniyorsun elde değil.... ben de çok korkuyordum hatta biraz ağladım sonucu görünce ama sonra hemen toparlandım çünkü benim gibi mücadeleci birine yakışmaz dedim kendi kendime olacak bir gün dedim... ve dediğin gibi naz ismi bizim miniklerimize çok yakışır...inşallah canım bir gün hamileliğimizden bahsedip kahkahalar atacağız bu topicte :))

inşallah senin güzel haberinle sevineyim sevinelim canım...1. denemede de hamile kalanlar var biliyorsun...

Son düzenleme:

evet canım benimde 28. gün ama ben iğnemi 16. günde oldum ya yinede baktırsam cıkarmı

evet canım benimde 28. gün ama ben iğnemi 16. günde oldum ya yinede baktırsam cıkarmı

çıkar bence daha düşük değer çıkar belki 20-30 larda çıkar ama çıkması gerekli doktorumun dediği mantığa göre ben 14. günde iğne oldum ama 18. günde yumurtlama olmuş ateş çizelgeme göre...yani senin de 18. günde yumurtlama olduysa 10 gün geçmiş demektir cuma sabahını bekle istersen...ama yarın baktırırsan da eğer hamileysen düşükde olsa bir değer çıkar

Son düzenleme:

canım inşallah ya :) benim olmazsa bu ay diğer aya yine beraber denk gelir belki.. ilk deneme de benım kuzenım hamıle kaldı ikizlere... o cok umutlu mesela her gün arıyor ne durumdasın diye ben onun kadar umutlu değilim senin kadar pozitif biri değilim malesef.. ama haklısın biliyor musun bize yakışmıyor üzülmek bende severim mücadeleyi:)

umutsuz olma hiç bir zaman.... ben bir gün böyle hamile kalmak için uğraşacağımı biri deseydi bana hayatta inanmazdım başıma geldiğinde önce bir moralim bozuldu tabi ama sonra dedim kimlerin oluyor benim neden olmasın...Allah ıma dua ediyorum çok istiyorum mücadele ediyorum elbette olacak... kuzenin haklı canım ve senin için o da dua ediyordur emin ol....

Son düzenleme:

canım ben yarın klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kalan kuzenime gideceğim onun da 14. günde çıkmıstı evde test yapmıstı ısrar edecek yapalım test diye yarın dayanamaz yaparım büyük ihtimalle:)negatifse de bileyim üzüleyim belki biraz da ağlarım ama kısmet der önümüzdeki aylara bakarız demi:)

idrardan çıkmaz ama bence cuma sabahı kan vermelisin....bir de çıkmazsa idrardan boş yere üzülmüş olursun...
benim çıkmam gerekli netten inşallah canım hafta dolmadan güzel haberini alacağız sakın umudunu yitirme

Son düzenleme:

evleneli 2 yılı geçti benimde aklıma gelmezdi bu kadar zor olacağı.. annemde 5 yıl hamile kalamamış benı 5 yıl beklemişler yani:) 10 yıl bekleyenler var bende kesinlikle bi zamanı olduguna inanıyorum .. biz elimizden geleni yapıyoruz..zamanı gelince de olacak eminim canım

benim bir akrabam 19 yıl bekledi ya sabırla taş olsa çatlar ama 40 yaşına geldiğinde oğlu oldu büyük Allah ım isteyince er ya da geç veriyor....zaten o benim için en büyük ve güzel örnek canım...

Son düzenleme:
idrardan çıkmaz ama bence cuma sabahı kan vermelisin....bir de çıkmazsa idrardan boş yere üzülmüş olursun...

haklısın en iyisi ben cuma sabahını bekleyim zaten 2 sokak ilerde bi hastane var orda yaptırayım testi canım ... bugun düşündümde bu ay hamile kalamazsam bir dahaki aya kadar deli gibi spor yapacağım koşu bandı ve bisiklet aldık 2 ay önce inan acaba hamilemiyim belki tutunma aşamasındadır diye kullanamadım ... bak herseyde bı hayır var ben yine göbeklendim ya aslında kilo almamışım ama göbekten kurtulamıyorum

bekle canım cuma sabahını en güzeli...aynen ya benim de kilom normal ama göbek var pko dan oluyor bu ya....
bence de spor yap ama 14. güne kadar yap sen yine riske atma canım...yine beraber klomenle deneriz aynı günlere denk gelir dedin ya belki de hamilesindir belli olmaz ki canım sonucu almadan deme öyle... öpüyorum seni iyi geceler...
güzel haberlerle gel inşallah :))

Son düzenleme:

inşallah canım ya bende seni öpüyorum iyi geceler :)

tuncss canım çok sevindim ağrısız geçmesine hiç mi acı olmadı yani? ne yapsam yaa ben de mi anestezisiz yaptırsam

canım nete geldim heyecanla ama şimdi üzüldüm seni şu an çok iyi anlıyorum.. ilk denememde ağlamıştım, ikincide resmen yıkıldım .. ilaç içip de olmadı diye üzülüyorsun boşa gitti ilaç diyosun ama yok öyle birşey aslında..bu ilaçların etkisi vücutta uzun süre devam ediyor.. ben artık ilaç içmekten mutluyum bebek olmasa bile. bir zamanı var ve yapabileceğimizi zaten yapıyoruz ; o zamanı ne erkene alırız ne de geciktirebiliriz.. klomene yumurtalıklarının cevap vermesi bile çok güzel. ben senin çok gecikeceğini düşünmüyorum. ayrıca kan tahlili de seni strese soktu.ben kan tahlili düşmanı oldum artık .. en azından kistin yok devam edeceksin bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…