canım nete geldim heyecanla ama şimdi üzüldüm seni şu an çok iyi anlıyorum.. ilk denememde ağlamıştım, ikincide resmen yıkıldım .. ilaç içip de olmadı diye üzülüyorsun boşa gitti ilaç diyosun ama yok öyle birşey aslında..bu ilaçların etkisi vücutta uzun süre devam ediyor.. ben artık ilaç içmekten mutluyum bebek olmasa bile. bir zamanı var ve yapabileceğimizi zaten yapıyoruz ; o zamanı ne erkene alırız ne de geciktirebiliriz.. klomene yumurtalıklarının cevap vermesi bile çok güzel. ben senin çok gecikeceğini düşünmüyorum. ayrıca kan tahlili de seni strese soktu .ben kan tahlili düşmanı oldum artık .. en azından kistin yok devam edeceksin bu ay.
doğum günün kutlu olsun canım benım inş.yeni yaşında saglık mutluluk huzur ve bebiş bulursun nice nice senelere :)
canım çok sevindim temiz çıkmıs hadı hayrılıısı olssun canım benım
bencede iğneni o gün olursun canım....çünkü yeterli gelişir o tarihe kadar.... nasıl da anlıyorum seni oyalan tabi neyle meşgul olmayı seviyorsan onu yap canım.... ben de 5. günü başlarım klomene gelirim arkandan :)
bu defa daha rahat olacağımdan eminim ilaçta ilk denemeler her zaman huzursuz ve heyecanlı geçiyormuş bunu anladım...ne olursa olsun birsürü ilaç yüklüyoruz vücuda ve karşılığını göremeyince üzülüyor insan...
sağol güzel arkadaşım... aynen katılıyorum sana üzülmemek elde değil artık bebek gördüm mü ağlıyorum ben bildiğin gibi değil çok hassaslaştım... hormonlardan sanırım... ama olacak elbette neden olmasın cevap veriyor yumurtalıklarımız dediğin gibi
tuncss canım çok sevindim ağrısız geçmesine hiç mi acı olmadı yani? ne yapsam yaa ben de mi anestezisiz yaptırsam
Günaydın canım...
çok sağol eksik olma.... gerçekten de çok sinir bozucuydu kasık ağrılarını göğüs ağrılarını yaşayıpda hamile olmadığını bilmek sinir bozucuydu....olacak bunlar hazırlıklıydım elbette ama içten içe çok istediğimden sanırım her defasında biraz daha yıpranma olacak....iyi tarafı soğukkanlılık artacak... canım senin tedavine devam etmene çok sevindim... rahim filmin de inşallah çok iyi çıksın... senin de doktorun anestezisiz önerirse sen de öyle yaptırırsın görüş doktorunla...
Bana gelince kistim olup olmadığını bilmiyorum tekrar usg ye girmedim... dün çok sıra vardı bekleyemedim... açıkçası kist varsa da yoksa da tedavime devam edeceğim ben kist çok umrumda olmaz sonuçta kistle hamile kalınabiliyormuş hatta doğum sırasında da atılabiliyormuş... zaten 1 ay daha deneyeceğim usg ye girmedim olası kist yüzünden erteleyemem tedavimi belki bu ay gelecek bebeğim.... bekleyemem.... zaten bende 4 ay önce falan kaç kere büyük kist oluştu doktor verdi dk hapı yine de içmedim doğum kontrol haplarını içmekten bıktığımdan...ama kistleri de regl olduğumda erittim attım yani korkmuyorum kistlerden oluşsa da gidecekler elbet....
ben hep olumlu baktım bu güne kadar bundan sonra da öyle yapacağım.....
canım şu mutlu haberleri paylaşalım artık ya de mi?içim aydınlandı benim bu sabah kara kara düşünmüyorum artık ve güneş doğdu içime hissediyorum meleklerimizin haberlerini birer birer almaya devam edeceğiz....
sen metformine başlamışsın galiba çok sevindim ben de başlayacağım sanırım....
canım çok güzel anlattın:) sağol. benim doktorum da acıtmam demişti ama ben yine de dayanamam dedim. bilmiyorum son kararım ne olur. bana doktor rahim filmi olan ayı pas geçicez demişti. sana korunun demiyor klomen verdiğine göre. of ben de korunmakla uğraşmak istemiyorum korunmiycamvalla benim doktorum bana acı vermemek konusunda garanti vermişti :) ama azıcık acıdı tabii ki de :)) ama öyle dayanılmıcak gibi birşey değildi.. nasıl anlatsam yanlışlıkla bir toplu iğnenin üstüne oturduğunu ve onun kalçana bi yerine battığını düşün.. buna benziyordu :)
bi de doktorum bana maket üzerinde göstermişti neler yapacağını ve işlem esnasında da hepsini tek tek anlattı.. şimdi acıcak rahmini tutucam, şimdi acı biraz daha olucak iğne yapıyorum, şimdi iğneyi enjekte ediyorum ama yavaş yavaş basınçla canın yanmasın dedi :) sonra daha film almadan çok iyi ilerliyor ilaç dedi.. sonra hemen film geldi odaya, süper dedi :)) sonra ilacın hepsi bitti iğneyi çekti ve hemen rahmi bıraktı :)) zaten tek acı veren o rahmi tutma kısmı.. ki bu süre max 2 dakikadır.. ama dediğim gibi o da dayanılmıcak gibi değil.. ama benim canım çok tatlıdır, çok ahlayıp ohladım :) doktorda en çok sen nazlandın gelmiş geçmiş hastalarım içinde :)) elim çok hafiftir benim hep öyle söylerler dedi..
öyle böyle atlattık durumu ve çok şükür ki sonuçta temiz çıktı.. en azından aklımdan soru işareti gitmiş oldu..
canım çok güzel anlattın:) sağol. benim doktorum da acıtmam demişti ama ben yine de dayanamam dedim. bilmiyorum son kararım ne olur. bana doktor rahim filmi olan ayı pas geçicez demişti. sana korunun demiyor klomen verdiğine göre. of ben de korunmakla uğraşmak istemiyorum korunmiycam
vay be gerçekten çok düşmüş
günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)))
tunc canım doktorun iyimiş valla inş.bende boyle bir doktor bulurum kendıme :) ateşin çok düşmüş valla du bakayım senın için ateş tabşosunu diğer türlü nasıl paylaşırsın
iyiyiz şükürler olsun :))
sende ne var ne yok? doktoruma gelince de valla buldum sonunda dişime göre birini.. en azından derdimi anlatabiliyorum ve hiç bıkmadan usanmadan sorularıma her daim cevap veriyor :) ateş tablosuna gelince sıkıntı yok ya ben böle de paylaşırım :)
BENİM ATEŞİMDE COK DÜŞTÜ AMA BEN BUGUN GEÇ KALDIM BİRAAZ 15DK KADAR GEÇ OLCTUMBELKIDE ONDAN BOYLE DÜŞÜK ÇIKTI
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tunc canım sharing var sag üst köşede oraya tıkla bişeyler acılıyor alt alta yazılar var ordanda setupu tıkma bi sayfa açılıyorr http/www.fertiltyfriend 34ab falan yazıyor orayı buraya kopyala canım
bende iyi olmaya çalısıyorum vaal dün çok kötüyfüm grip oluyorduma am bugun bıraz daha iyim akşam meyva yedım bol bol yeşıllık yedım bugun çok şükür iiyim ne güzel hepiniz bi tedavı cabasındasın ben daha başlayamadım iğnelere falan inş.kasım giibi gitcem bende doktoraa
ya bend eher gün aynı saatte ölçemiyorum ki :) yani 5-10 dakka sapmalar oluyor :)) ama seninde baya düşmüş, belkide yumurtan çatlıcak.. yarından sonra birden artarsa site sana çizgi çeker :) boş geçme sen bugünlerini..
hemen deniyorum bakalım benimki olucak mı :))
aaaa setup'a giriyorum ama hiç öle bir link göremedim :)) neyse canım ben az kurcalıyım bakııım :))) teşekkür ederim yardım için
ee senin tedaviye de bişey kalmamış :))
bak öyle grip gibi olma dönemlerinde yarım çay bardağı gerçek limon suyu koyup, onun yarısına kadar da şeker koyup iyice karıştırıp içiyorum.. bu çok iyi bir doping etkisi yapıyor gözlerim açılıyor :) bir de bol bol su tüket.. ne kadar çok su içersen o kadarçabuk gidiyor mikrop bünyeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?