Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ya kızlar ben selenium e vitamın hapı kullanıyorum burdan okumuştum sanırım iyi geliyor diye annem kullanıyormuş ondan aldım iyimi yapıyorum bilmiyorum :44:

Günaydın canım...
çok sağol eksik olma.... gerçekten de çok sinir bozucuydu kasık ağrılarını göğüs ağrılarını yaşayıpda hamile olmadığını bilmek sinir bozucuydu....olacak bunlar hazırlıklıydım elbette ama içten içe çok istediğimden sanırım her defasında biraz daha yıpranma olacak....iyi tarafı soğukkanlılık artacak... canım senin tedavine devam etmene çok sevindim... rahim filmin de inşallah çok iyi çıksın... senin de doktorun anestezisiz önerirse sen de öyle yaptırırsın görüş doktorunla...

Bana gelince kistim olup olmadığını bilmiyorum tekrar usg ye girmedim... dün çok sıra vardı bekleyemedim... açıkçası kist varsa da yoksa da tedavime devam edeceğim ben kist çok umrumda olmaz sonuçta kistle hamile kalınabiliyormuş hatta doğum sırasında da atılabiliyormuş... zaten 1 ay daha deneyeceğim usg ye girmedim olası kist yüzünden erteleyemem tedavimi belki bu ay gelecek bebeğim.... bekleyemem.... zaten bende 4 ay önce falan kaç kere büyük kist oluştu doktor verdi dk hapı yine de içmedim doğum kontrol haplarını içmekten bıktığımdan...ama kistleri de regl olduğumda erittim attım yani korkmuyorum kistlerden oluşsa da gidecekler elbet....

ben hep olumlu baktım bu güne kadar bundan sonra da öyle yapacağım.....

canım şu mutlu haberleri paylaşalım artık ya de mi?içim aydınlandı benim bu sabah kara kara düşünmüyorum artık ve güneş doğdu içime hissediyorum meleklerimizin haberlerini birer birer almaya devam edeceğiz....

sen metformine başlamışsın galiba çok sevindim ben de başlayacağım sanırım....

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun canım benım inş.yeni yaşında saglık mutluluk huzur ve bebiş bulursun nice nice senelere :)

teşekkür ederim inşallah :)
günaydın herkesee
gene bir sorum olcak sizleree
büyük ihtimalle rahim filmi çektirmişsinizdir
dün bir arkadaşım cok zor bişey o falan dedi
malum bende vajinismus yaşamış bi insanım korkmaya basladım
yaşadıklarınızı anlatabilirmisiniz bana
vajinismus bi insan bunu yapabılırmı ???

canım çok sevindim temiz çıkmıs hadı hayrılıısı olssun canım benım

çok teşekkür ederim canım :)) bizde çok sevindik.. en azından aklımdan çıkmış oldu acaba tüpler mi kapalı ki sorusu:))

bicim canım, daha biz yolun başındayız.. Rabbim çok uğraştırmasın da ilerki aşamaları görmeyelim.. kısa yoldan kavuşalım bebeklerimize :))
ama o çatlatma iğnesi adamı resmen hamile gibi yapıyor.. tüm belirtileri yaşıyor insan.. ve çok umutlanıyor bu belirtilerle.. zaten bizi yıkan da bu oluyor.. o kadar belirti sonrası testler negatif olunca üzülüyoruz..

aynı ben gibi olmuşsun sende.. alışveriş merkezinde filan gezerken arabada,kucakta yenidoğan gördüm mü hemen çeşmeler açılıyor.. eşim götürmicem seni bi yere diyoo :)))

tuncss canım çok sevindim ağrısız geçmesine hiç mi acı olmadı yani? ne yapsam yaa ben de mi anestezisiz yaptırsam

valla benim doktorum bana acı vermemek konusunda garanti vermişti :) ama azıcık acıdı tabii ki de :)) ama öyle dayanılmıcak gibi birşey değildi.. nasıl anlatsam yanlışlıkla bir toplu iğnenin üstüne oturduğunu ve onun kalçana bi yerine battığını düşün.. buna benziyordu :)
bi de doktorum bana maket üzerinde göstermişti neler yapacağını ve işlem esnasında da hepsini tek tek anlattı.. şimdi acıcak rahmini tutucam, şimdi acı biraz daha olucak iğne yapıyorum, şimdi iğneyi enjekte ediyorum ama yavaş yavaş basınçla canın yanmasın dedi :) sonra daha film almadan çok iyi ilerliyor ilaç dedi.. sonra hemen film geldi odaya, süper dedi :)) sonra ilacın hepsi bitti iğneyi çekti ve hemen rahmi bıraktı :)) zaten tek acı veren o rahmi tutma kısmı.. ki bu süre max 2 dakikadır.. ama dediğim gibi o da dayanılmıcak gibi değil.. ama benim canım çok tatlıdır, çok ahlayıp ohladım :) doktorda en çok sen nazlandın gelmiş geçmiş hastalarım içinde :)) elim çok hafiftir benim hep öyle söylerler dedi..
öyle böyle atlattık durumu ve çok şükür ki sonuçta temiz çıktı.. en azından aklımdan soru işareti gitmiş oldu..

ama ilaçla oluşan kisti eritmenin tek yolu doğum kontrol hapı diye biliyorum çünkü önümüzdeki ay da o kist olan yumurta büyümeye devam edecek ..regli bekleyene kadar patlama tehlikesi var canım. o yüzden doğum kontrol hapı veriyorlar. yumurtayı baskılasın diye..
bekleyemem deme canım beklemeden olmuyor bizim işler, ikinci denemede de olmayınca resmen yıkılmıştım bir de "bu ay doğum kontrol hapı kullanacaksın kistin var" deyince kendimi tutamadım ağladım doktorun yanında. bir ay nasıl beklerdim..? o da beni teselli etti "sabırlı olmak zorundasın en azından rahimin var yumurtalıkların var ben neler görüyorum" dedi. aslında beklemem iyi oldu kafam o kadar rahatladı ki çocuk endişesi olmadan birlikte oluyorduk eşimle. dinlendim. ama o zamanlar resmen kontrolden çıkmıştım yaa. herşeye ağlıyordum. zamanla hissizleşiyor insan.
mesleğinle ilgili birşeyler yapabilirsin hazır çocuğun yokken. ben de kendim için araştırıyorum birşeyler. eşim çalışmamı istemiyordu ama o da artık bunaldı birşeyle oyalanmamı istiyor yoksa ona sarıyorum
evet sağol canım ben glukofene başladım kardeşim tıp okuyor onun kadın doğum kitabına bakıyordum, pko lular kısmında "metformin önerilir" yazıyordu. ondan sonra sordum doktora. sorduğum anda "başla. faydasını görenler çok hatta günde 2 tane al" dedi. önceden deseymiş ya.ben günde bir tane alıyorum şimdilik. mide bulantısı falan da yapmadı ama sabah akşam hap takip edemem diye düşünüyorum. kesin unuturum içmeyi.

kızlar ateş toblonuzun linkini nasıl veriyorsunuz? ben onu bulamadım :)))
ateşim sapıttı resmen bugün :) bir anda düştü.. ama daha yumurtlama için çok erken :)

canım çok güzel anlattın:) sağol. benim doktorum da acıtmam demişti ama ben yine de dayanamam dedim. bilmiyorum son kararım ne olur. bana doktor rahim filmi olan ayı pas geçicez demişti. sana korunun demiyor klomen verdiğine göre. of ben de korunmakla uğraşmak istemiyorum korunmiycam bu arada cumartesi çatlatma iğnemi vuruldum ben ve içimde hiç heyecan yok gene olmayacak diye günleri saymıyorum artık. önceden sayardım. aaah gençlik zamanlarım:)

Son düzenleme:

canım dün film esnasında bunu ben tekrar sordum.. yani sonuçta röntgen çekiliyor ve radyasyon alıyoruz dedim.. bebek için sakıncalı olmaz mı diye ekledim.. ama bana dedi ki, yaklaşık 25 kere ilaçlı böbrek filmi, 200 civarında akciğer filmi filan çekilmen lazım ki bebeğe zarar gelsin.. bir iki film ile bebek için zararlı birşey yok ortada.. ha tabii ki olmaz diye de bir garantisi yok ama çok çok çok düşük bir ihtimal.. o ihtimal için de bu ayı boş geçemeyiz dedi.. sen oluruna bırak kafanı rahat tut dedi.. ayrıca da ekledi ki, yanlış zamanda çekilen rahim filmleri tehlikeli olur.. yani yumurtlama olmuştur, sperm gelmiş yumurtayı döllemiştir ama doktorun haberi yoktur.. verirsin ilacı çekersin filmi, al sana sıkıntı çıkartcak bir durum dedi.. yani hekimin iyi gözlem yapması gerekli ve hemen adet bitimini takiben çekilmeli film dedi sevgili doktorcuğum :)) acayip bir havası var bu kadının çok bağlandım vallahi :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım :)))

tunc canım doktorun iyimiş valla inş.bende boyle bir doktor bulurum kendıme :) ateşin çok düşmüş valla du bakayım senın için ateş tabşosunu diğer türlü nasıl paylaşırsın

BENİM ATEŞİMDE COK DÜŞTÜ AMA BEN BUGUN GEÇ KALDIM BİRAAZ 15DK KADAR GEÇ OLCTUMBELKIDE ONDAN BOYLE DÜŞÜK ÇIKTI

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tunc canım sharing var sag üst köşede oraya tıkla bişeyler acılıyor alt alta yazılar var ordanda setupu tıkma bi sayfa açılıyorr http/www.fertiltyfriend 34ab falan yazıyor orayı buraya kopyala canım

iyiyiz şükürler olsun :))
sende ne var ne yok? doktoruma gelince de valla buldum sonunda dişime göre birini.. en azından derdimi anlatabiliyorum ve hiç bıkmadan usanmadan sorularıma her daim cevap veriyor :) ateş tablosuna gelince sıkıntı yok ya ben böle de paylaşırım :)

bende iyi olmaya çalısıyorum vaal dün çok kötüyfüm grip oluyorduma am bugun bıraz daha iyim akşam meyva yedım bol bol yeşıllık yedım bugun çok şükür iiyim ne güzel hepiniz bi tedavı cabasındasın ben daha başlayamadım iğnelere falan inş.kasım giibi gitcem bende doktoraa

ya bend eher gün aynı saatte ölçemiyorum ki :) yani 5-10 dakka sapmalar oluyor :)) ama seninde baya düşmüş, belkide yumurtan çatlıcak.. yarından sonra birden artarsa site sana çizgi çeker :) boş geçme sen bugünlerini..

hemen deniyorum bakalım benimki olucak mı :))
aaaa setup'a giriyorum ama hiç öle bir link göremedim :)) neyse canım ben az kurcalıyım bakııım :))) teşekkür ederim yardım için

ee senin tedaviye de bişey kalmamış :))
bak öyle grip gibi olma dönemlerinde yarım çay bardağı gerçek limon suyu koyup, onun yarısına kadar da şeker koyup iyice karıştırıp içiyorum.. bu çok iyi bir doping etkisi yapıyor gözlerim açılıyor :) bir de bol bol su tüket.. ne kadar çok su içersen o kadarçabuk gidiyor mikrop bünyeden..

evet catlasın bakalım bende bos gecmemeye cakısyorum hayırlısı artık yapmıssın bak ne güzel :)

evet az kaldı sayılır canım inş.eşimin degerleri düğzelmiştirde bende yavaş yavaş yol almaya başlarım :) ben 1kez ymurta takıbı sonrada aşıama düşünüyorum bellıde olmaz ama zaman ne gösterirse artık bakacaz :) söyledıgını yapacam canım hergun 2litreye yakın su içiyorum ama sonra cok cııyorum wc buda benı sınır eduyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…