Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar bu pkonun ameliyatla çözmü yok mu?
birkaç yerde okumuştum bazı kişiler laparaskopi mi neyse işte adını da tam bilmiyorum
o yöntem ile polikistlerini aldırıp çocuk sahibi olmuş..
adetleri düzene girmiş acaba böyle bir yöntemi kullanan var mı burada?
ya da bildiğiniz biri var mı bu yöntemi uygulatmış olan????

Büyümüş ve çok sayıda kist içeren yumurtalıklara laparoskopi yöntemiyle ulaşılarak yumurtalık dokusu içindeki kistlerin bir kısmının patlatılarak yok edilmesi hastalığın düzelmesine önemli katkılarda bulunabilir. bu yönteme ender olarak başvurulur.

böyle demiş bir sitede

ayrıca bu ateş ölçme ne arkadaşlar?
yumurta takibinizi, nasıl yapıyorsunuz?
beni biraz bilgilenidirn lütfen...
okadar çok sayfa olmuş ki bir şeyleri bulmak çok zor

bende sana laporoskopiyi diyecektim canım ama bunu çoğu doktrolar uygulamıyorlar agır vakalarda galıba bu yol izlenıyor benımm bıldıgım ateşimizi olcuyoruz her sabah yatakdan kalkmadan canım fertilty friend diye bi site var orda günlük yazıyoruz ölçümlerimizi o tablo bize gösteriyor yumurtlama günlerimiz verimli günleri öyle canım istersen sende olc ateşini.dil atına koyup ölç canım

hıımm aladım canım bu yöntemi deneyeyim en azından yumurtam gelişiyor mu geliş miyor mu anlarım...
laparaskopiyi düşünmüyor değilim ciddi ciddi ama en son gittiğim doktor zayıflamadan seni gözüm görmedin sana tüp bebek bile yapmam dedi resmen

nasıl yapıyoruz o sitede işlemi üye mi oalcağım? biraz daha açıklar mısın acaba bana???
ama ilk önce derece almam lazım bugün ilk iş...
de biz de asıl problem hormonlarımız altüst durumda tsh fh fsh prolaktin testesteron aslında her adetin 3. günü bu ölçümleri yaptırmak lazım
bu hormanlar belli bir limitin altı da üstüne olsa zararlı....

sor canım gerçi doktor gerek duysa söylerdi zaten sana canım ama sen yinede sor zayıflamaya bak canım benım biraz gayret :) herşey güzel olacak evet üye oluyorsun canım benım en azından verimli günlerimizi biliyoruzz :)

aman iyi olun arkadaşım dikkat et bu aralar salgın var hasta olma

ecrin87 meraba canım bişey sormak istiyorum sana senin eşin nerede ameliyat oldu?? doktorundan memnunmu?? benim eşiminde ameliyat ameliyat olması gerekiyoda bizde kasım gibi düşünüyoruz doktor araştırıyoruz.. sanırım tekrarlama riskide yüksekmiş varikoselin (

doktorun gerçekten de insana huzur veren birisiymiş canım ne güzel....
evet hcg iğnesi garip bir şekilde gebelik belirtileri yaşattırıyor ben hala yaşıyorum....
ateşin baya düşmüş ama yumurtlama günü olamaz da yumurtan mı büyüdü acaba? ben de yeni doğan ya da 2 yaşlarında bebek gördüm mü hele bir de bana dikkatli bakıyorsa bir fena oluyorum :))

canım kistim var mı diye baktıracağım doktor adet olunca gel dedi belki de klomene erken başlatırım seni kist yoksa dedi... yani klomene başlama günü illaki 5. günü olacak diye bir kesinlik yokmuş....oyalanacak birşeyler buluyorum evim büyük zaten temizlikten sonra dinlenmem gerekiyor o sıradada kitap okuyorum ya da film izliyorum canım internete takılıyorum vakit çabuk geçiyor aslında....tabi çalışma hayatını ben de çok seviyorum 4 sene çalıştım ben ama evlilikle yürütebileceğim işi bulamadım....ağır işlerde çalıştım hep....

canım 6-8 arası bakabilirsin sabah 8.30 a bile sarksa sorun değil yeterki bişey içmeden yemeden bakmış ol......

canım 6-8 arası bakabilirsin sabah 8.30 a bile sarksa sorun değil yeterki bişey içmeden yemeden bakmış ol......[/QUOTE]

sagol canım benım şimdilik iyi giidyor gibi dimi ateşim :)))

mükemmel bence canım gördüğüm en güzel düşüş :)
bugünlerde çatlar artık... sen stres yapma da baskılanmasın rahat bırak yumurtanı da çatlasın :))

sagol canım böyle yumurtladıgımı görmek süper bişey yaa 2kez yumurta takıbı yaptırmıstım doktorum abna yumurtlama yok demişti çok sinir olmustum doktoraaa ee demiştim nasıl olcak anlatmamsıt bıle eve geldım yolda başladım aglammaya benım nıye yuurtam yok diyee megersem her ay olna bişeymiş kımı igneye büüyor kımı klomenle bunları dememişti manyak doktorum zaten bıraktım onu bide bana bak bu oncekı hastanın yumurtası bilmem kaç milimdi ama sende bu yok demişti çok korkmustum valla ama olay oyle degilmiş megersem :))))bende biran once tedavıye başlamak istiyorum eşimle konusucam bu akşam ekım sonu test yaptırsın bende kasım adetiyle başlıyayım tedavıyee

bende pcoluyum.benimle aynı şeyi yaşayan arkadaşlarla paylaşmak güzel.bende ilk ay serophene kullandım yumurta oluştu iğne vuruldum olmadı.2-3 ay başka ile gittim ordaki doktor klomen verdi 2.sinde yumurta az büyüdü.3. de ise hiç yumurta oluşmadı bile.ama ilk doktora geri dönecem serophene pek konuşmuyor doktor ama çok uzman biri işinde o kadar hastası varki yarrabbim 10 lara sıra gelmiyor gece yani.
bi umut bu ay soğan kürü yaptım yarrabbim reglyim gecikti bende umutlandım gene başka doktora gittim yok hamile değilsin aksine iltihap oluşmuş dedi ilaç verdi soğan bayağı iltihab söktürmüş.tam soğan kürü yaptığıma pişman olmuştumki 12-14 günlük gecikme ile bugün regly oldum ama ne ağrı ne ağrı ölüyorum sanki hapta almadım ki hapsız atalatamam ama sancı çokkken sanki içerden bişeyleri aşağı veriyor ve çok garip akıntılar geliyor.umarım soğan pcoları temizliyordur.bugünde itibaren incire başlayacam ve 5. güne ilk gittiğim doktora tekrar gidecem bakalım SOĞAN,İNCİR,KLOMEN DERKEN bu ay ne olacak hayırlısı artık.
yalnız adet sancısı soğandan herhalde bu ay beni resmen gebertti çok ama çok ağrım var ama dayanacam inşallah bikaç kist patlıyor ve adetle gidiyordur inşallahhhhhhhh.

ecrin cnm teşekkür ederim özel msj atamıyorum sana msj sayım yetersizmiş tekrar teşekkürler..

slmkızlar nasılsınız bugun tum gun hastanedeydım kayınvalidem gözünden amelyt oldu bende doktoruma gittim kan verdim hormonlarıma baktı ultrasona soktu hormonlarının degeri normal dedi.ama kist hala duruo adet olmadıgın için dedi.sogan suyu iç 15 gun sonra adet olursun gel yanıma o zaman dedi muhtemelen kist gitiş olr dedi tedaviye dewam ederiz dedi.rahatladım

hormon degerlerimi sizede yazayım bıde siz bakın
tsh: 1.49
fsh: 4.72
lh : 5.67
prolaktin : 17.24
estradiol : 45.97 degerler bunlar kızlar bna bıraz yuksek gıbı geldi ama doktor bı anormallik yok dedi.

ay bende yarın hormonlarıma baktırıcam çok merak ediyorum

iyi akşamlar kızlar :))
günler geçmek bilmiyor yine bana :)) zaten doktorda çalışma yasağı koydu, kontrolüm pazartesi günü.. bakalım ne olucak..

gyaman canım inşallah hormonların değerleri düzgün çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…