kızllaaaarrr günaydınnn nasılsınız
Büyümüş ve çok sayıda kist içeren yumurtalıklara laparoskopi yöntemiyle ulaşılarak yumurtalık dokusu içindeki kistlerin bir kısmının patlatılarak yok edilmesi hastalığın düzelmesine önemli katkılarda bulunabilir. bu yönteme ender olarak başvurulur.
böyle demiş bir sitede
ayrıca bu ateş ölçme ne arkadaşlar?
yumurta takibinizi, nasıl yapıyorsunuz?
beni biraz bilgilenidirn lütfen...
okadar çok sayfa olmuş ki bir şeyleri bulmak çok zor
bende sana laporoskopiyi diyecektim canım ama bunu çoğu doktrolar uygulamıyorlar agır vakalarda galıba bu yol izlenıyor benımm bıldıgım ateşimizi olcuyoruz her sabah yatakdan kalkmadan canım fertilty friend diye bi site var orda günlük yazıyoruz ölçümlerimizi o tablo bize gösteriyor yumurtlama günlerimiz verimli günleri öyle canım istersen sende olc ateşini.dil atına koyup ölç canım
hıımm aladım canım bu yöntemi deneyeyim en azından yumurtam gelişiyor mu geliş miyor mu anlarım...
laparaskopiyi düşünmüyor değilim ciddi ciddi ama en son gittiğim doktor zayıflamadan seni gözüm görmedin sana tüp bebek bile yapmam dedi resmen
iyiiz canım sagol sen ansılsın bebeiş nasıll :)
bende bebişde iyiyiz canım tabi arada sancım oluyor onları saymazsak
aman iyi olun arkadaşım dikkat et bu aralar salgın var hasta olma
doktorun gerçekten de insana huzur veren birisiymiş canım ne güzel....bicim canım, daha biz yolun başındayız.. Rabbim çok uğraştırmasın da ilerki aşamaları görmeyelim.. kısa yoldan kavuşalım bebeklerimize :))
ama o çatlatma iğnesi adamı resmen hamile gibi yapıyor.. tüm belirtileri yaşıyor insan.. ve çok umutlanıyor bu belirtilerle.. zaten bizi yıkan da bu oluyor.. o kadar belirti sonrası testler negatif olunca üzülüyoruz..
aynı ben gibi olmuşsun sende.. alışveriş merkezinde filan gezerken arabada,kucakta yenidoğan gördüm mü hemen çeşmeler açılıyor.. eşim götürmicem seni bi yere diyoo :)))
ama ilaçla oluşan kisti eritmenin tek yolu doğum kontrol hapı diye biliyorum çünkü önümüzdeki ay da o kist olan yumurta büyümeye devam edecek ..regli bekleyene kadar patlama tehlikesi var canım. o yüzden doğum kontrol hapı veriyorlar. yumurtayı baskılasın diye..
bekleyemem deme canım beklemeden olmuyor bizim işler, ikinci denemede de olmayınca resmen yıkılmıştım bir de "bu ay doğum kontrol hapı kullanacaksın kistin var" deyince kendimi tutamadım ağladım doktorun yanında. bir ay nasıl beklerdim..? o da beni teselli etti "sabırlı olmak zorundasın en azından rahimin var yumurtalıkların var ben neler görüyorum" dedi. aslında beklemem iyi oldu kafam o kadar rahatladı ki çocuk endişesi olmadan birlikte oluyorduk eşimle. dinlendim. ama o zamanlar resmen kontrolden çıkmıştım yaa. herşeye ağlıyordum. zamanla hissizleşiyor insan.
mesleğinle ilgili birşeyler yapabilirsin hazır çocuğun yokken. ben de kendim için araştırıyorum birşeyler. eşim çalışmamı istemiyordu ama o da artık bunaldı birşeyle oyalanmamı istiyor yoksa ona sarıyorum
evet sağol canım ben glukofene başladım kardeşim tıp okuyor onun kadın doğum kitabına bakıyordum, pko lular kısmında "metformin önerilir" yazıyordu. ondan sonra sordum doktora. sorduğum anda "başla. faydasını görenler çok hatta günde 2 tane al" dedi. önceden deseymiş ya.ben günde bir tane alıyorum şimdilik. mide bulantısı falan da yapmadı ama sabah akşam hap takip edemem diye düşünüyorum. kesin unuturum içmeyi.
BENİM ATEŞİMDE COK DÜŞTÜ AMA BEN BUGUN GEÇ KALDIM BİRAAZ 15DK KADAR GEÇ OLCTUMBELKIDE ONDAN BOYLE DÜŞÜK ÇIKTI
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tunc canım sharing var sag üst köşede oraya tıkla bişeyler acılıyor alt alta yazılar var ordanda setupu tıkma bi sayfa açılıyorr http/www.fertiltyfriend 34ab falan yazıyor orayı buraya kopyala canım
sagol canım benım şimdilik iyi giidyor gibi dimi ateşim :)))
mükemmel bence canım gördüğüm en güzel düşüş :)
bugünlerde çatlar artık... sen stres yapma da baskılanmasın rahat bırak yumurtanı da çatlasın :))
slmkızlar nasılsınız bugun tum gun hastanedeydım kayınvalidem gözünden amelyt oldu bende doktoruma gittim kan verdim hormonlarıma baktı ultrasona soktu hormonlarının degeri normal dedi.ama kist hala duruo adet olmadıgın için dedi.sogan suyu iç 15 gun sonra adet olursun gel yanıma o zaman dedi muhtemelen kist gitiş olr dedi tedaviye dewam ederiz dedi.rahatladım
hormon degerlerimi sizede yazayım bıde siz bakın
tsh: 1.49
fsh: 4.72
lh : 5.67
prolaktin : 17.24
estradiol : 45.97 degerler bunlar kızlar bna bıraz yuksek gıbı geldi ama doktor bı anormallik yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?