Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende adet düzensizliği var.teyzemdede varmış genetikte olabilir tabi.hormon testlerim 17 oh progesteron(8.3) dışında normal çıktı. acaba bu düzelir mi ? ilaç verdi bugun 1 ay kullan gel dedi.

tabi canım ya bence de ümitsiz değilki bizim durumumuz ilaçlar iğneler var hatta kendi haline bıraktığımızda bile az da olsa şansımız var yani için rahat olsun.... kasım ayı da bu ayda uğurlu gelsin sana....

bana da normal göründü değerlerin canım... soğan kürü demek kist attıracakmış ne güzel....oh hem adetini de söktürür....

canım zamandan bahsetme bence.... bana çok çabuk geçiyor ya.... ben sadece kan verdiğimde sonuç için beklemek zor gelmişti bunun dışında çok çabuk geçiverdi 1 koca ay....
hatta bana zaman yetmiyor diyebilirim :))
inşallah tutacak canım....
ben bu gün ilaçlarımı iğnelerimi aldım hazırım yeni bir aya....
artık hayırlısı yine....

ayy normal ya cok sewındım yaa buna sükürrr hormonlrım normal yani bişey yok.içerım soğan kurunude neolcak kistim gitsinde tek onuda içerım

Saolasınn aminn inşallah canım ya bakalım uzun zamandır yaptırıcam hep aksilik çıkıyordu sonunda yaptırıyorum çok şükür

soğan suyu iç diyen doktor ben bugune kadar duymamıştım

ay bende yarın hormonlarıma baktırıcam çok merak ediyorum

canım inşallah kullandığın hayıtın ve diğer bitkilerin faydaları sonucu hormonal değerlerin çok iyi çıkar... bizi de bilgilendir...

ayy normal ya cok sewındım yaa buna sükürrr hormonlrım normal yani bişey yok.içerım soğan kurunude neolcak kistim gitsinde tek onuda içerım

soğan kürü tadı kötü gelebilir ama dayanmaya çalış canım kistin böyle gidecekse katlan.... sonrasında da sıfırdan yine tedavine başlarsın... bu defa çatlatma iğneni de olursun... riske atmazsın....
ben aldım yine klomen ile iğnemi bakalım adeti bekliyorum ama ateşim de düşmedi 36.9 du yine bu sabah...31. günüm adet olmadım klomen ve iğneye rağmen adeti gecikmeli gelen var mı benim gibi? bakalım bu günü daha geçireyim de belki gelir....

Kızlar ben doktordayken işim uzadı ve yanıma başka hastaları da aldı malum devlet hastanesi... kadında spiral olmasına rağmen kadın gebe kalmış ay Allah ım dedim içimden nasıl oluyor bu? 5.5 yaşında bir kızı varmış korunuyormuş başka istemiyormuş eşi... ama kadın istiyor ay ne zor durum... doktor o çıktıktan sonra bana dediki bak dedi korunmasına rağmen gebe kalmış spiral de %98.9 koruma vardır denir ama böyle şeyler olabiliyor dedi... Ben de içten içe neler düşündüm biz bin takla atıyoruz gebelik için kadıncağız korunuyor ama gebe kalıyor....Allah ım bize de ver ne olur???

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....Hayırlı cumalar...Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine edilen tüm duaları kabul eylesin inşaallah.

Ben ailemle beraber uzun bir tatile çıktım.İnanılmaz eğlenceli ve güzel geçti tatilimiz.

Sizler nasılsınız görüşmeyeli ?

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum

bicim güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım haklısın her ay umut :)

gyaman inş. senın hormon degerlerinde temiz cıkar canım benım

karabocuk canım senın degerlerin gayet güel gibi geldi bana bide doktorunun soğan suyu iç demesi beni birazcık sasırttı valla normalde doktorlar boyle kürlere karsılarda.ilk defa senden duydum valla

turuncu iyi olmana sevindim valla güzel tatıl yapmıssın süper valla bizler iyiiz aynı devam :)

ecrin cnm teşekkür ederim özel msj atamıyorum sana msj sayım yetersizmiş tekrar teşekkürler..

sormak istediğin bir soru olursa sor canım cvplarım bennn inş. eşinin değerleri düzelir canım basıt bı amelıyat varıkosel amelıyatı hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun canım

aramıza hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun

bicim canım benim de adetim gecikti hep klomen çatlatma iğnesi sonrası.. hatta ben hep daha bi umutlandım, benim doktor biliyorsun adet tarihini 5-6 gün geçmeden hiç test yapma bekle diyor.. geçen gittiğimde sordum, neden iğneden sonra bile adet gecikmesi yaşıyorum diye.. bunun pkodan olduğunu söyledi.. çok normal gecikmesi anormal birşey yok dedi. ve test yapmamanı da bundan dolayı istiyorum, testte negatif görmek gelen adeti görmekten daha zor bunu bil diye de ekledi :))dinliyorum doktorumu tabii ama dayanamayıp evdeki testlerden yaptığım oluyor :)))
bu arada ilaçlarını da almışsın,ovitrelle vuruyor değil mi doktorun? benim ki prengyl istiyor.. ikisi de aynı boşuna para verme o kadar diyor her defasında :) hayırlı olsun yepyeni ayın :) bir an önce kırmızılar da gelsin de,iyice rahat başla..
Rabbim'in bize sınavı bu.. hayırlısı ile bizde anne olacağız ama daha vakti var demekki..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün soyan suyuna basladım ayy aman allahım bu kadar iğrenç olabilecegini hiç düşünmemiştim ( ama komsumun biri kesinlikle iç ben kistlerimden onunla kurtuldum dedi

walla bende şaşırdım doktor sogan suyu iç diyince tarifni bile verdi :)))) bende şakamı yapıosunuz siz ciddimisiniz demişim :)))

canım evet zor bir durum.. ama sen çocuk olunca hiç mi çalışmayacaksın yoksa sadece 1-2 sene mi çalışmayacaksın? önce ona karar ver. eğer hiç çalışmayacaksan kpss nin bir mantığı yok memurluk ömür boyu sonuçta. memurluk dışında başka bir iş düşünebilirsin mesleğin ne bilmiyorum ama. kafan dağılır. ben de düşünüyorum şöyle rahat bir iş olsa,olabilir. her an bırakabileceğim. memurluk bana göre değil. o zaman memurluğu hayatında ilk sıraya koyman gerekiyor gibi geliyor. ben de okudum, ve ev işleri artık beni de baymaya başladı ne kadar yapsan da eski haline dönüyor. niyetim çocuk yetiştirmekti ama olmayınca kaldık boş.:44:

Canım ya çok zor bir durum demek ki sana doktor bu yüzden kan tahlili yaptır demiş. bende hiç gecikme olmuyordu doktorun bana dediği günde adet oluyordum..ben serophene kullanıyordum ondan mı acaba? şöyle birşey de var serophene en fazla 3 kez kullanılıyor, klomen 6 kez.
Tatlım kadının korunduğu halde hamile kalması bence Allahtan bize gönderilen bir işaret.. "Ben OL dersem herşey olur" diyor. inşallah bizim için de hayırlısı olur. aslında düşününce dünya öyle pis bir yer haline geldi ki.. çocukları kaybolanlar, kaçırılanlar, saldırılanlar, kullanılanlar, öldürülenler.. ne kadar acı şeyler var. her zaman hayırlısını isteyelim.
walla bende şaşırdım doktor sogan suyu iç diyince tarifni bile verdi :)))) bende şakamı yapıosunuz siz ciddimisiniz demişim :)))
gerçekten şaşırdım.
ben soğandan nefret ederim, o yüzden soğan suyu da berbat katılıyorum.

walla bende sewmiorum ama saglık için mecbur içecegim

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün soyan suyuna basladım ayy aman allahım bu kadar iğrenç olabilecegini hiç düşünmemiştim ( ama komsumun biri kesinlikle iç ben kistlerimden onunla kurtuldum dedi

canım soğan suyunu içerken kokusunu almamamya calış ilk zamanlkarda bend eiçemedim acayıp bi kokusu var dedım ama somnra peçeteye kolanya doktum peceteyi kokladım kokladım içtimn :) 2sonra su gibi içmeye başladım eşim bu koku ne nasıl içişyorsun bunu diyordu bende ne kokusu deyip gülüyordum valla alısırsın canım benım hadı hayrılısıyla gider kistlerin

naber naıslsın nasıl gidiyorr sizin evde işler bitmiyor bizimde işde :) am agerçöekten katılıyorum size evin işi hiç bitmez valla hafta sonu akşama kadar temizlik bulasık cam kapı yemek ütü derken bi bakıyorum akşam olmus işde oyle degıl ama :)

belki de benim de bundan sebep gecikti bilmiyorum migren var ondan gelemiyorum nete yine gidip yatacağım kasık ağrısı yerini migrene bıraktı dayanılmaz birşey bir an önce başlasa da kurtulsam (
pregnly aldım bu defa ama 5000 lik 2 adet yani 10.000 liğe tamamlayacak doktor iğneyi yaparken yoksa etkili olmaz dedi..diğeri pahalı diye bunu aldım ama çok zor buldum iğneleri...piyasada yokmuş ya...bu ekim ayı bizlere şans getirsin canım...kan testinde beklemeye gerek yokmuş idrardan bakarken beklemek gerekliymiş...

bilmiyorum ki neden böyle oldu migrenim tuttu başım fena bulantım var adetim de başlayamadı (
bence de canım hayırlısıyla bizler hepsinin üstesinden geleceğiz Allah ın izniyle....
artık Allah a bıraktım ben dua ediyorum hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip et diye... biliyorumki o zaman geldiğinde verecek bizlere de...

benim akıntım da oldu bu gün ama hiç kanama yok neden olur ki?bilen var mı adet öncesi akıntı mı olurmuş?

bizim çamaşır ütü hiç bitmeyen iş evde... neredeyse her gün ütü yapıyorum... camlar desen öyle çok camı varki evimin off yani canım işte olman daha iyi inan...
yemek yapmak ayrı bir zaman alıyor zaten... bu gün izmirde hava da kapalı içim kapandı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…