tabi canım ya bence de ümitsiz değilki bizim durumumuz ilaçlar iğneler var hatta kendi haline bıraktığımızda bile az da olsa şansımız var yani için rahat olsun.... kasım ayı da bu ayda uğurlu gelsin sana....sagol canım böyle yumurtladıgımı görmek süper bişey yaa 2kez yumurta takıbı yaptırmıstım doktorum abna yumurtlama yok demişti çok sinir olmustum doktoraaa ee demiştim nasıl olcak anlatmamsıt bıle eve geldım yolda başladım aglammaya benım nıye yuurtam yok diyee megersem her ay olna bişeymiş kımı igneye büüyor kımı klomenle bunları dememişti manyak doktorum zaten bıraktım onu bide bana bak bu oncekı hastanın yumurtası bilmem kaç milimdi ama sende bu yok demişti çok korkmustum valla ama olay oyle degilmiş megersem :))))bende biran once tedavıye başlamak istiyorum eşimle konusucam bu akşam ekım sonu test yaptırsın bende kasım adetiyle başlıyayım tedavıyee
bana da normal göründü değerlerin canım... soğan kürü demek kist attıracakmış ne güzel....oh hem adetini de söktürür....slmkızlar nasılsınız bugun tum gun hastanedeydım kayınvalidem gözünden amelyt oldu bende doktoruma gittim kan verdim hormonlarıma baktı ultrasona soktu hormonlarının degeri normal dedi.ama kist hala duruo adet olmadıgın için dedi.sogan suyu iç 15 gun sonra adet olursun gel yanıma o zaman dedi muhtemelen kist gitiş olr dedi tedaviye dewam ederiz dedi.rahatladım
hormon degerlerimi sizede yazayım bıde siz bakın
tsh: 1.49
fsh: 4.72
lh : 5.67
prolaktin : 17.24
estradiol : 45.97 degerler bunlar kızlar bna bıraz yuksek gıbı geldi ama doktor bı anormallik yok dedi.
iyi akşamlar kızlar :))
günler geçmek bilmiyor yine bana :)) zaten doktorda çalışma yasağı koydu, kontrolüm pazartesi günü.. bakalım ne olucak..
gyaman canım inşallah hormonların değerleri düzgün çıkar..
tabi canım ya bence de ümitsiz değilki bizim durumumuz ilaçlar iğneler var hatta kendi haline bıraktığımızda bile az da olsa şansımız var yani için rahat olsun.... kasım ayı da bu ayda uğurlu gelsin sana....
bana da normal göründü değerlerin canım... soğan kürü demek kist attıracakmış ne güzel....oh hem adetini de söktürür....
canım zamandan bahsetme bence.... bana çok çabuk geçiyor ya.... ben sadece kan verdiğimde sonuç için beklemek zor gelmişti bunun dışında çok çabuk geçiverdi 1 koca ay....
hatta bana zaman yetmiyor diyebilirim :))
inşallah tutacak canım....
ben bu gün ilaçlarımı iğnelerimi aldım hazırım yeni bir aya....
artık hayırlısı yine....
iyi akşamlar kızlar :))
günler geçmek bilmiyor yine bana :)) zaten doktorda çalışma yasağı koydu, kontrolüm pazartesi günü.. bakalım ne olucak..
gyaman canım inşallah hormonların değerleri düzgün çıkar..
slmkızlar nasılsınız bugun tum gun hastanedeydım kayınvalidem gözünden amelyt oldu bende doktoruma gittim kan verdim hormonlarıma baktı ultrasona soktu hormonlarının degeri normal dedi.ama kist hala duruo adet olmadıgın için dedi.sogan suyu iç 15 gun sonra adet olursun gel yanıma o zaman dedi muhtemelen kist gitiş olr dedi tedaviye dewam ederiz dedi.rahatladım
hormon degerlerimi sizede yazayım bıde siz bakın
tsh: 1.49
fsh: 4.72
lh : 5.67
prolaktin : 17.24
estradiol : 45.97 degerler bunlar kızlar bna bıraz yuksek gıbı geldi ama doktor bı anormallik yok dedi.
ay bende yarın hormonlarıma baktırıcam çok merak ediyorum
ayy normal ya cok sewındım yaa buna sükürrr hormonlrım normal yani bişey yok.içerım soğan kurunude neolcak kistim gitsinde tek onuda içerım
ecrin cnm teşekkür ederim özel msj atamıyorum sana msj sayım yetersizmiştekrar teşekkürler..
bende pcoluyum.benimle aynı şeyi yaşayan arkadaşlarla paylaşmak güzel.bende ilk ay serophene kullandım yumurta oluştu iğne vuruldum olmadı.2-3 ay başka ile gittim ordaki doktor klomen verdi 2.sinde yumurta az büyüdü.3. de ise hiç yumurta oluşmadı bile.ama ilk doktora geri dönecem serophene pek konuşmuyor doktor ama çok uzman biri işinde o kadar hastası varki yarrabbim 10 lara sıra gelmiyor gece yani.
bi umut bu ay soğan kürü yaptım yarrabbim reglyim gecikti bende umutlandım gene başka doktora gittim yok hamile değilsin aksine iltihap oluşmuş dedi ilaç verdi soğan bayağı iltihab söktürmüş.tam soğan kürü yaptığıma pişman olmuştumki 12-14 günlük gecikme ile bugün regly oldum ama ne ağrı ne ağrı ölüyorum sanki hapta almadım ki hapsız atalatamam ama sancı çokkken sanki içerden bişeyleri aşağı veriyor ve çok garip akıntılar geliyor.umarım soğan pcoları temizliyordur.bugünde itibaren incire başlayacam ve 5. güne ilk gittiğim doktora tekrar gidecem bakalım SOĞAN,İNCİR,KLOMEN DERKEN bu ay ne olacak hayırlısı artık.
yalnız adet sancısı soğandan herhalde bu ay beni resmen gebertti çok ama çok ağrım var ama dayanacam inşallah bikaç kist patlıyor ve adetle gidiyordur inşallahhhhhhhh.
ben aldım yine klomen ile iğnemi bakalım adeti bekliyorum ama ateşim de düşmedi 36.9 du yine bu sabah...31. günüm adet olmadımklomen ve iğneye rağmen adeti gecikmeli gelen var mı benim gibi? bakalım bu günü daha geçireyim de belki gelir....
Kızlar ben doktordayken işim uzadı ve yanıma başka hastaları da aldı malum devlet hastanesi... kadında spiral olmasına rağmen kadın gebe kalmış ay Allah ım dedim içimden nasıl oluyor bu? 5.5 yaşında bir kızı varmış korunuyormuş başka istemiyormuş eşi... ama kadın istiyor ay ne zor durum... doktor o çıktıktan sonra bana dediki bak dedi korunmasına rağmen gebe kalmış spiral de %98.9 koruma vardır denir ama böyle şeyler olabiliyor dedi... Ben de içten içe neler düşündüm biz bin takla atıyoruz gebelik için kadıncağız korunuyor ama gebe kalıyor....Allah ım bize de ver ne olur???
canım evet zor bir durum.. ama sen çocuk olunca hiç mi çalışmayacaksın yoksa sadece 1-2 sene mi çalışmayacaksın? önce ona karar ver. eğer hiç çalışmayacaksan kpss nin bir mantığı yok memurluk ömür boyu sonuçta. memurluk dışında başka bir iş düşünebilirsin mesleğin ne bilmiyorum ama. kafan dağılır. ben de düşünüyorum şöyle rahat bir iş olsa,olabilir. her an bırakabileceğim. memurluk bana göre değil. o zaman memurluğu hayatında ilk sıraya koyman gerekiyor gibi geliyor. ben de okudum, ve ev işleri artık beni de baymaya başladı ne kadar yapsan da eski haline dönüyor. niyetim çocuk yetiştirmekti ama olmayınca kaldık boş.:44:kafam öyle karışık ki.. dün gittim dersaneleri dolaştım, araştırmalar yaptım.. ve kpss için dersaneye gideyim dedim.. tam kayıt olucaktım, hadi dedim eşimi çiğnemeyim aradım sordum ne dersin bak kayıt oluyorum filan dedim.. bana öyle bir cümle kurdu ki altüst etti beni.. madem iş için çabalayacaktın bir senedir neden bu kadar hormon yedin vücüduna.. biz yırtınıyoruz çocuğumuz olsun diye sen gidip dersane,iş,memurluk diyorsun.. kararını ver bebek mi iş mi dedi.. çok arada kaldım.. her ikisini de istiyorum.. işsiz olmuyor böyle evde otur otur.. çok ağırıma gidiyor o kadar sene okudum şimdi evde otur temizlik çamaşır bulaşık.. ama bi yanımda bebek olursa zaten çalışmayacaksın boşuna dersanelerde vakit öldürme diyor.. diğer bir yanımda belki de dersaneye gidersen kafan dağılır bebek de hemen geliverir diyo :)) ne çok yanım varmış yaa... hepsi başka bişey düşünüyor, ben de beynim neden uğulduyor ki diyorum
amaaan böyle işte.. ben yine karamsarlığın dibine sürüklendim.. hakkımda hayırlısı ola..
Canım ya çok zor bir durumben aldım yine klomen ile iğnemi bakalım adeti bekliyorum ama ateşim de düşmedi 36.9 du yine bu sabah...31. günüm adet olmadımklomen ve iğneye rağmen adeti gecikmeli gelen var mı benim gibi? bakalım bu günü daha geçireyim de belki gelir....
Kızlar ben doktordayken işim uzadı ve yanıma başka hastaları da aldı malum devlet hastanesi... kadında spiral olmasına rağmen kadın gebe kalmış ay Allah ım dedim içimden nasıl oluyor bu? 5.5 yaşında bir kızı varmış korunuyormuş başka istemiyormuş eşi... ama kadın istiyor ay ne zor durum... doktor o çıktıktan sonra bana dediki bak dedi korunmasına rağmen gebe kalmış spiral de %98.9 koruma vardır denir ama böyle şeyler olabiliyor dedi... Ben de içten içe neler düşündüm biz bin takla atıyoruz gebelik için kadıncağız korunuyor ama gebe kalıyor....Allah ım bize de ver ne olur???
gerçekten şaşırdım.walla bende şaşırdım doktor sogan suyu iç diyince tarifni bile verdi :)))) bende şakamı yapıosunuz siz ciddimisiniz demişim :)))
canım evet zor bir durum.. ama sen çocuk olunca hiç mi çalışmayacaksın yoksa sadece 1-2 sene mi çalışmayacaksın? önce ona karar ver. eğer hiç çalışmayacaksan kpss nin bir mantığı yok memurluk ömür boyu sonuçta. memurluk dışında başka bir iş düşünebilirsin mesleğin ne bilmiyorum ama. kafan dağılır. ben de düşünüyorum şöyle rahat bir iş olsa,olabilir. her an bırakabileceğim. memurluk bana göre değil. o zaman memurluğu hayatında ilk sıraya koyman gerekiyor gibi geliyor. ben de okudum, ve ev işleri artık beni de baymaya başladı ne kadar yapsan da eski haline dönüyor. niyetim çocuk yetiştirmekti ama olmayınca kaldık boş.:44:
Canım ya çok zor bir durumdemek ki sana doktor bu yüzden kan tahlili yaptır demiş. bende hiç gecikme olmuyordu doktorun bana dediği günde adet oluyordum..ben serophene kullanıyordum ondan mı acaba? şöyle birşey de var serophene en fazla 3 kez kullanılıyor, klomen 6 kez.
Tatlım kadının korunduğu halde hamile kalması bence Allahtan bize gönderilen bir işaret.. "Ben OL dersem herşey olur" diyor. inşallah bizim için de hayırlısı olur. aslında düşününce dünya öyle pis bir yer haline geldi ki.. çocukları kaybolanlar, kaçırılanlar, saldırılanlar, kullanılanlar, öldürülenler.. ne kadar acı şeyler var. her zaman hayırlısını isteyelim.
gerçekten şaşırdım.
ben soğandan nefret ederim, o yüzden soğan suyu da berbat katılıyorum.
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün soyan suyuna basladım ayy aman allahım bu kadar iğrenç olabilecegini hiç düşünmemiştim( ama komsumun biri kesinlikle iç ben kistlerimden onunla kurtuldum dedi
bicim canım benim de adetim gecikti hep klomen çatlatma iğnesi sonrası.. hatta ben hep daha bi umutlandım, benim doktor biliyorsun adet tarihini 5-6 gün geçmeden hiç test yapma bekle diyor.. geçen gittiğimde sordum, neden iğneden sonra bile adet gecikmesi yaşıyorum diye.. bunun pkodan olduğunu söyledi.. çok normal gecikmesi anormal birşey yok dedi. ve test yapmamanı da bundan dolayı istiyorum, testte negatif görmek gelen adeti görmekten daha zor bunu bil diye de ekledi :))dinliyorum doktorumu tabii ama dayanamayıp evdeki testlerden yaptığım oluyor :)))
bu arada ilaçlarını da almışsın,ovitrelle vuruyor değil mi doktorun? benim ki prengyl istiyor.. ikisi de aynı boşuna para verme o kadar diyor her defasında :) hayırlı olsun yepyeni ayın :) bir an önce kırmızılar da gelsin de,iyice rahat başla..
Rabbim'in bize sınavı bu.. hayırlısı ile bizde anne olacağız ama daha vakti var demekki..
Canım ya çok zor bir durumdemek ki sana doktor bu yüzden kan tahlili yaptır demiş. bende hiç gecikme olmuyordu doktorun bana dediği günde adet oluyordum..ben serophene kullanıyordum ondan mı acaba? şöyle birşey de var serophene en fazla 3 kez kullanılıyor, klomen 6 kez.
Tatlım kadının korunduğu halde hamile kalması bence Allahtan bize gönderilen bir işaret.. "Ben OL dersem herşey olur" diyor. inşallah bizim için de hayırlısı olur. aslında düşününce dünya öyle pis bir yer haline geldi ki.. çocukları kaybolanlar, kaçırılanlar, saldırılanlar, kullanılanlar, öldürülenler.. ne kadar acı şeyler var. her zaman hayırlısını isteyelim.
naber naıslsın nasıl gidiyorr sizin evde işler bitmiyor bizimde işde :) am agerçöekten katılıyorum size evin işi hiç bitmez valla hafta sonu akşama kadar temizlik bulasık cam kapı yemek ütü derken bi bakıyorum akşam olmus işde oyle degıl ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?