senin kac kilo fazlan varkı cnm belkı cok problemın olmadıgı ıcın bı turlu gıtmıyodur, benım 5 kilo fazlam var spor ve diyetle bile veremiyorum cıldırıcam, o ilclarıda metabolizmam dahada yavaslarsa diye icmiyorum acıkcası verip almıcagımı bılsem bende kullanırım cunku kilo verırsem adetlerım duzelırmıs gıbı gelıyo... sende mutluka 3-6 ayda bır doktora gıt karacıgerını ve böbregıne baktır, onları etkıleyebılır dıye dusunuorm,dikkat et kendıne beterın beterı var bılıosn, pko o kdrda kotu bı hastalık dııl bence cok yıpratmayalım kendımızıKullandığım hapı söleyince herkesin tüyleri diken diken oluyor:)) Lida kullanıyorum, fakat herhangi bir yan etki görmüyorum. Bünyeden bünyeye ve kilo fazlalığına göre değişiyor yan etkisi. 7 kapsülde 1 kilo gitti. Yani haftada 1 vericem gibi. Aşırı bir kilo kaybı olmadığı içinde korkmuyorum açıkçası.Haftada 3-5 kilo verdim diyenler oluyor. Bu beni korkuturdu. Sen ilaçlarını tamamla bakalım. İnşallah adetin düzelir. Ben soğan kürüne pazartesi tekrar başlıyorum.
peki bişey daha sorucam hamilelik düşündüğüm soğan kürünü için yapamıyorum dedin bende düşünüyorum yapmıyımmı o zaman zararı mı var yoksa???İnşallah cnm.Bi yap bakalıım soğan kürünü..Ben gebelik düşündüğüm için yapamıyorum çünkü..Hoşçakallla.s.
Ya ne biliyim canım..İ.A. saraçoğlu hamileler yapmasın yazmış,düşünki kürü yaptığın dönemde hamilesin..mantıken yapmıyorum yani. :) gerçi biri sitesinde sormuş,diyelimki soğan kürünü yapıyorum,hamileyim ama bilmiyorum bişi olur mu demiş,olmaz fakat sonra dewam etmeyin yazmış.Bence bebek düşünüyosan yapma sen de..Yumurtlama çatlama gibi bi sorunun warsa incir kürünü yap sadece..Ben öyle düşünüyorum..peki bişey daha sorucam hamilelik düşündüğüm soğan kürünü için yapamıyorum dedin bende düşünüyorum yapmıyımmı o zaman zararı mı var yoksa???
tskler cnm bide doktora sorıyım balalım ne diycek:1hug:Ya ne biliyim canım..İ.A. saraçoğlu hamileler yapmasın yazmış,düşünki kürü yaptığın dönemde hamilesin..mantıken yapmıyorum yani. :) gerçi biri sitesinde sormuş,diyelimki soğan kürünü yapıyorum,hamileyim ama bilmiyorum bişi olur mu demiş,olmaz fakat sonra dewam etmeyin yazmış.Bence bebek düşünüyosan yapma sen de..Yumurtlama çatlama gibi bi sorunun warsa incir kürünü yap sadece..Ben öyle düşünüyorum..
tebrikler canım çok sevindiimmm:1hug:a.s.kızlar ben haamileyim... ben 3yıldır çocuk sahibi olamıyordum dr. pco teşhisi koydu bu ay klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım. Birtane yumurtam olgunlaşmıştı zaten. 31 martta iğnemi vurulmuştum. bugün dr gittim. dr ultrasyonla göremedi. kan testine yolladı. 400 çıktı dr. hamilesin dedi. kızlar Allah sizede nasip etsin enkısa zamanda. moral çok önemli oluyor.
canım çok çok çoooooooooooooooook sevindim. daırısı bizlere olsun inşallah. ben de böle olanları duyunca bi sviniyorum anlatamama sana...hihoyyytkızlar ben haamileyim... ben 3yıldır çocuk sahibi olamıyordum dr. pco teşhisi koydu bu ay klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım. Birtane yumurtam olgunlaşmıştı zaten. 31 martta iğnemi vurulmuştum. bugün dr gittim. dr ultrasyonla göremedi. kan testine yolladı. 400 çıktı dr. hamilesin dedi. kızlar Allah sizede nasip etsin enkısa zamanda. moral çok önemli oluyor.
senin kac kilo fazlan varkı cnm belkı cok problemın olmadıgı ıcın bı turlu gıtmıyodur, benım 5 kilo fazlam var spor ve diyetle bile veremiyorum cıldırıcam, o ilclarıda metabolizmam dahada yavaslarsa diye icmiyorum acıkcası verip almıcagımı bılsem bende kullanırım cunku kilo verırsem adetlerım duzelırmıs gıbı gelıyo... sende mutluka 3-6 ayda bır doktora gıt karacıgerını ve böbregıne baktır, onları etkıleyebılır dıye dusunuorm,dikkat et kendıne beterın beterı var bılıosn, pko o kdrda kotu bı hastalık dııl bence cok yıpratmayalım kendımızı
kızlar ben haamileyim... ben 3yıldır çocuk sahibi olamıyordum dr. pco teşhisi koydu bu ay klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım. Birtane yumurtam olgunlaşmıştı zaten. 31 martta iğnemi vurulmuştum. bugün dr gittim. dr ultrasyonla göremedi. kan testine yolladı. 400 çıktı dr. hamilesin dedi. kızlar Allah sizede nasip etsin enkısa zamanda. moral çok önemli oluyor.
pakintos tebrik ederim umut oldun bizlere.bende klomen kullandım ama malesef sonuç alamadım aşılamaya geçtim 2 ay önce ama o da yarım kaldı.klomeni nasıl kullandın bilgi verirsen sevinirim
merhaba canım inşallah darısı başına! :CüvCüv: ben klomeni günde iki kez 10 tane tablet şaklinde kulllandım. ben çatlatma iğnesi yoluyla hamiş kaldım. daha önceden bu yolla iki defa tedavi oldum fakat sonuç alamadım. dr. 36 saat sonrasına bağlı bir tedavi uygulamadı. iğneyi oldum gün,ertesi gün,36 saat sonra ve akşamında.birsonraki gün. dedi zor oluyor ama.değdi. birde birliktelik sonrası enaz 2 saaat yatış dedi. işte böyle ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin yarın ultrasyona girecem bakalım.:1closedeyes:
hayırlı olsun canımmm çok sevindimGünaydınlar size müjdem var vee hamileyimmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Yani benim macunlar işe yaradı ilk ay hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?