Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

senin kac kilo fazlan varkı cnm belkı cok problemın olmadıgı ıcın bı turlu gıtmıyodur, benım 5 kilo fazlam var spor ve diyetle bile veremiyorum cıldırıcam, o ilclarıda metabolizmam dahada yavaslarsa diye icmiyorum acıkcası verip almıcagımı bılsem bende kullanırım cunku kilo verırsem adetlerım duzelırmıs gıbı gelıyo... sende mutluka 3-6 ayda bır doktora gıt karacıgerını ve böbregıne baktır, onları etkıleyebılır dıye dusunuorm,dikkat et kendıne beterın beterı var bılıosn, pko o kdrda kotu bı hastalık dııl bence cok yıpratmayalım kendımızı

İnşallah cnm.Bi yap bakalıım soğan kürünü..Ben gebelik düşündüğüm için yapamıyorum çünkü..Hoşçakallla.s.
peki bişey daha sorucam hamilelik düşündüğüm soğan kürünü için yapamıyorum dedin bende düşünüyorum yapmıyımmı o zaman zararı mı var yoksa???

peki bişey daha sorucam hamilelik düşündüğüm soğan kürünü için yapamıyorum dedin bende düşünüyorum yapmıyımmı o zaman zararı mı var yoksa???
Ya ne biliyim canım..İ.A. saraçoğlu hamileler yapmasın yazmış,düşünki kürü yaptığın dönemde hamilesin..mantıken yapmıyorum yani. :) gerçi biri sitesinde sormuş,diyelimki soğan kürünü yapıyorum,hamileyim ama bilmiyorum bişi olur mu demiş,olmaz fakat sonra dewam etmeyin yazmış.Bence bebek düşünüyosan yapma sen de..Yumurtlama çatlama gibi bi sorunun warsa incir kürünü yap sadece..Ben öyle düşünüyorum..

kızlar ben haamileyim... ben 3yıldır çocuk sahibi olamıyordum dr. pco teşhisi koydu bu ay klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım. Birtane yumurtam olgunlaşmıştı zaten. 31 martta iğnemi vurulmuştum. bugün dr gittim. dr ultrasyonla göremedi. kan testine yolladı. 400 çıktı dr. hamilesin dedi. kızlar Allah sizede nasip etsin enkısa zamanda. moral çok önemli oluyor.

kızlar ben haamileyim... ben 3yıldır çocuk sahibi olamıyordum dr. pco teşhisi koydu bu ay klomen ve ovitrelle iğnesi kullandım. Birtane yumurtam olgunlaşmıştı zaten. 31 martta iğnemi vurulmuştum. bugün dr gittim. dr ultrasyonla göremedi. kan testine yolladı. 400 çıktı dr. hamilesin dedi. kızlar Allah sizede nasip etsin enkısa zamanda. moral çok önemli oluyor.

pakintos çok tebrikler canım!! inşallah sağlıkla kucağına alırsın. hamile kalanları duymak beni çok sevindiriyor gerçekten.darısı başımıza artık ne diyelim:)

tskler cnm bide doktora sorıyım balalım ne diycek:1hug:

tebrikler canım çok sevindiimmm:1hug:a.s.

canım çok çok çoooooooooooooooook sevindim. daırısı bizlere olsun inşallah. ben de böle olanları duyunca bi sviniyorum anlatamama sana...hihoyyyt

Ben 80 küsürlere dayanmıştım doktora gitmeden önce. 5 kilo gitti şimdilik. Kilo fazlalığım çok benim ve kilo vermek beni çok rahatlıyor. Lidayı uzun süre kullanmıyacağaım zaten.45 kapsül vardı elimde onları bitirip bırakacağım. O arada verdiğim kar diyorum kendime. Sonra kendi gayretimle gene devam diyete.Şimdilik adetlerim düzene girecek gibi gözüküyor. Fakat hamilelik için endişeleniyorum. Yumurta kalitesi iyi olamayabiliyormuş.Hayırlısı bakalım.

pakintos hadi canım allah analı babalı büyütsün bu aralarda hamile kalan bayanlar oldukça fazla :CüvCüv: işallah herkesin bir bebişi olur...
bu arada charlotte adlı arkadaşım lida adlı ilaç yasaklanmış bir ilaç ve çok büyük ölüme kadar yol açan etkileri varmış işallah bu ilacı doktor kontrolünde kullanıyorsundur dikkatli olamnı öneririm canım..

Son düzenleme:

pakintos tebrik ederim umut oldun bizlere.bende klomen kullandım ama malesef sonuç alamadım aşılamaya geçtim 2 ay önce ama o da yarım kaldı.klomeni nasıl kullandın bilgi verirsen sevinirim

pakintos tebrik ederim umut oldun bizlere.bende klomen kullandım ama malesef sonuç alamadım aşılamaya geçtim 2 ay önce ama o da yarım kaldı.klomeni nasıl kullandın bilgi verirsen sevinirim

merhaba canım inşallah darısı başına! :CüvCüv: ben klomeni günde iki kez 10 tane tablet şaklinde kulllandım. ben çatlatma iğnesi yoluyla hamiş kaldım. daha önceden bu yolla iki defa tedavi oldum fakat sonuç alamadım. dr. 36 saat sonrasına bağlı bir tedavi uygulamadı. iğneyi oldum gün,ertesi gün,36 saat sonra ve akşamında.birsonraki gün. dedi zor oluyor ama.değdi. birde birliktelik sonrası enaz 2 saaat yatış dedi. işte böyle ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin yarın ultrasyona girecem bakalım.:1closedeyes:

teşekkür ederim kızlar. darısı inşallah size olsun. ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin. Moralinizi çok yüksek tutun yılmayın umutlu ama ümitli olmayın.:CüvCüv:

anladım canm tşk ederim ümitlendim şuanda maddi durum ii olmadığı için aşılama yaptıramıyorum klomen ve çatlatma iğnesi evde var ama dün adetim 4.günüydü ve doğum kontrol hapına başladım önümüzdeki ayda doktorum kongreye gidiomuş olmayacak yani anlayacağın 2 ay beklemede olacam çok moralim bozuk senağlama

Kızlar pko hastası olup glucophage ile hamile kalan var mı aranızda?ben öyle kaldım.9 ay boyuncade glucohageyi içtim.Allaha şükür bebeğim sağlıklı.Ama bir yerlerde okudum bu ilacı hamileyken kullananların bebeklerinde bazen anamoli görülebiliyormuş yeni doğunca yada sonradan.içimi korku kapladı.hapı kullanan varsa yada bilgisi olan lütfen yazsın.

Günaydınlar size müjdem var vee hamileyimmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Yani benim macunlar işe yaradı ilk ay hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar bi aydır moralim çok bozuk girmiyodum hiç,
bendede pco var,doktora biay önce adet gecikmesi şikayetiyle gimiştim 50.gün daha bende tık yoktu,ilk üç ay korunmayın sonra başlayalım ilaca sendeki küçükkistcikler baya fazla demişti belki hatırlayanlar vardır
bu ay yine 40 gün oldu hastalanmayınca yine gittim doktora tabi olmamış bebek ( istersen farlutaldan sonra başlayalım hemen sen bilirsin dedi beni stresli gördü sanırım.yasmin kullanmıştım iki yıl ,daha bırakalı 5ay ancak oldu onunda etkisi varmı bu gecikmelerde bilmiyorum.
tecrübe önemli diye düşünerek size sorayım dedim siz ne önerirsiniz pek vakit kaybetmek istemiyorum,sanırım kendi kendime yumurtlayacağıma da pek inanmıyorum,sizce bi kaç ay daha deneyip mi klomene başlasam hemenmi?şimdiden teşekkürler yorumlarınız için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…