kızlar bugün dr.a tekrar gittim evet pkoymuş adetin 2.günü tekrar gidicem çocuk için tedaviye başlıycaz dedi bide ben kilolu değilim daha kolay olur dedi inşallah öle olur bide tedavisi yokmuş bu hastalığın eğer çocuk istemeseydin sana dianne35 verirdim ama şu an veremem çocuğun olduktan sonra kullanırsın dedi[/QUO
umarim olur. bende pkoluyum. bunu ogrendikten 20 gun sonra hamile oldugumu ogrenmistim.tedavi olmadan hamile kalinabiliyo yani. umarim isteyen herkesin bebisi olur
benım durumumda olan yada bı tavsıyesı olan varmı lutfen cwp yazın,bu arada sogan kurunude yaptım ama ıse yaramadı:jeyyar::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Merhaba,
Bende 4 ay glukophage kullanıp sadece 3 kilo verebildim ve o kadar da yememe dikkat ettim.Şimdi kilolardan kurtulabilmek için zayıflama hapı kullanıyorum. Bende kilo başlı başına bir dert( Bu arada soğan kürünü uyguluyorum ve şükürler olsun sayesinde adet oluyorum. 1 kutu yasmin, 1 kutu farlutal üstüne 4 ay adet olamadım. İlaçlar bile etki etmedi en sonunda soğan suyu ile 2 aydır düzenli regl oluyorum.
Kullandığım bir doğum kontrol hapı yok şu an. Sana sormak istediğim soğan kürünü ne kadar denedin? Eğer bir kür uyguladıysan yılma tekrar dene derim.
İnşallah cnm.Bi yap bakalıım soğan kürünü..Ben gebelik düşündüğüm için yapamıyorum çünkü..Hoşçakallla.s.tsk cnm bilgi içina.s.zaten dr tedaviye başlıycaz demişti yarında gidiyorum bakalım ne diycek bu arada bugünden itibaren soğan kürünüde başladım inşallah iyi sonuçlar alırım:Saruboceq:
bıktım walla ben bu hastalıktan. yumurtlamıyorum bi türlü son 3 ayda hiç olmadı bu ay bi tane minik yumoşum oldu ama gene hiç ümidim yok dr.um çok yawaş tedavi konusunda. ağı yol alalım masrafınız olmasın diyor ama banada beni oyalıyo gibi geliyo. her ay gidiyorum ilaçlar da aynı değişmiyo gene gidiyorum gene aynı bıktım ben sürekli dr.a gitmekten :uhm:
benim birkaç sorum olacak. bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse cok sevinirim.
pko hastalığı nasıl anlaşılır, adet düzensizliği ve kıllanma haricinde. illede test yaptırmak gereklimi? test nasıl yaptırdınız?
bende adet düzensizliği değil ama regl dönemi fazla kanama oluyorum ve hormon bozukluğunu yansıtan türde sivilce problemim olduğunu söyledi doktor.
tedavi de sadece doğum kontrol hapı kullanarak mı tedavi ediliyor.
doğum kontrol hapı kullanarak bu hastalığın tam olarak üstesinden gelen varmı acaba?
zayıflama hapı ıse yaradımı ve hangısını kullanıyosn ıyıce arastırdın mı bıraktktan sonra daha fazla alırsan noolucak dikkat et bence.:sm_confused::sm_confused:sogan kurunude bı kere denedım hatta 12 gun yaptım bısey olmadı sımdı baska bı doktora gıttım glukophage devamdedı farlutel verdı onu kullanıp tahlıl yaptırıcam bakalım bu doktorda cozemezse tekrar yapıcm soganı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?