- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
mrb arkadaşlar ben sizi takip edip ilk kez yazanlardanım.ebeyim ayrıca pco var 11 aydır evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama öncelikli sorunum adet ağrılarımın aşırılığıydı defalarca kadın doğuma gitmeme rağmen sonunda pco olabilirsin diye nette değil yasmin verdiler çok şükür 1 kutu kullandım ve bu ay hiçbir ağrım olmadı 3 ay kullanacağım sonrası kısmet iyi olur inş....
canım yumurta günde 2 mm büyüyor. 22 ye falan çıkınca da çatlıyor. zannetmiyorum çatlayacağını şimdiden. bunları düşünüp kafanı yorma.bicim pazartesi kontrolüm var.. bakalım muhtemelen iğneyi o gün vuracak gibi geliyor bana.. ama bir de bize rahim filmi sonrası çalışma yasağı koydu pazartesiye kadar enfeksiyon yüzünden.. ama benim bugün akıntım var ve ateşim de yeniden yükseldi.. acaba diyorum yumurta erken davranıp doktor kontrolünden önce çatlar mı ki :)) aklıma takılıyor..
evet ultrasonda baktır, doktor çatlayıp çatlamadığını görür canımbilekliği araştırayım ama adet dönemlerinde belirti bu bende tuncss un da dediği gibi o kadar yoğun ki ağrı neyse bu gün geçti zaten....
salı günü bizi de bilgilendir mutlaka bence çatlamış mı diye baktıracak olman çok iyi ...benim hafta sonuna gelmişti sonra da tatile gittim baktıramamıştım çatlamış mı diye.... hala da şüpheliyim baksana adet olmadım hem de 10 gün duphaston kullanımına rağmen... bu gün gelmesi lazım artık eğerki gelmezse yarın sabaha kadar süre veriyorum doktorumla görüşeceğim...
.
ewet ama deneyip sonuc alan bir çok kişiyi gördüm sonucta denemekten zarar gelmez ona bakarsan bende dogum kontrol hapı kullandım ama adet olmadım buna ne dicen bide sogan kürünü deneyelm bakalım ben sogan kürü uygulayopta adet olamayın kimseyi görmedim kimi gördüysem kimden duyduysam hep olumlu sonuc aldılar bakalım 15 günde bunu deneyeyim.sonucta ilaçlardan daha iyi ilaç içe içe vücudmuzun dengesi bozuluyo ama bitkisel bişey bu sakıncası olacagını sanmıyorum.
bicim pazartesi kontrolüm var.. bakalım muhtemelen iğneyi o gün vuracak gibi geliyor bana.. ama bir de bize rahim filmi sonrası çalışma yasağı koydu pazartesiye kadar enfeksiyon yüzünden.. ama benim bugün akıntım var ve ateşim de yeniden yükseldi.. acaba diyorum yumurta erken davranıp doktor kontrolünden önce çatlar mı ki :)) aklıma takılıyor..
evet ultrasonda baktır, doktor çatlayıp çatlamadığını görür canım
karabocuq canım soğanla kisti geçenler çok var. ama senin kist de ne kadar inatçıymış yahu:44:
mrb arkadaşlar doktorum bana da pko teşhisi koydu. pko olanlarda kilo alımı gözleniyo fakat ben yıllardır 48-50 kilo arası gidip geliyorum 1.70 boyum var çok zayıfım. sadece tüylenme var ama o da çok az. geçen ay doktora gittim dr hiç bir tedaviye başlamadı. 3 aylık evliyim dr um 6 ay içinde seni gebe kalmış olarak görcem dedi. her ay adet oluyorum ama düzensiz bir şekilde hatta son reglim 12 gün falan sürdü. tam gününde olmuyo ama yine de her ay oluyo. çok canım sıkılıyo bu duruma. bir an önce hamile kalmak istiyorum
Kızlar adetim başladı ... bitmesine yakın hem usg ye girerim hem de klomene başlarım yeni ay yeni umutlar :)
öpüyorum hepinizi....
rahim filminden ya da iltihaptan dolayı da canım olabilir ateş.... hem ateşe takmamak gerek bak bu gün de yüksekti benim ama regl oldum canım... 36 saat sonra ancak çatlıyor... benim 18. günde çatladı.... ama tabi iğneyi beklemeden kendiliğinden çatlayacağı varsa onu Allah bilir ama sanmam.... düşünme şimdi bunları pazts ilişki olsun sırtına yastık koy bacaklarını da havaya dik :)) komik geliyor ama çok etkiliymiş gerçekten de.... sonrasını da Allah a bırak artık düşünme canım aklın rahat olsun....
canım geldi adetim baktıracağım 2 gün geçsin de kist yoksa hemen klomene başlıyorum :))
kızlar bu gün forum çok sessizdi.....yasmin yazmadın bişey????? merak ediyorum.
öpüyorum sizleri çıktım ben....
busmai naber canım? nasılsın ?
canım yazamadım ne zamandır dün cok geldik eve hemen uyumuşum. ben dayanamadım perşembe test yaptım evde negatifti... hiç üzülmedim o gün hala bi umut vardı..
bu sabah kalktım akıntım kanlı yanı adetım başladı ama hala tam olarak kan gelmıyor seninde mi böyle oldu canım ya koyu kahve akıntı başlamıs şimdide..
kısmet değilmiş bu ay diyip sonraki aylara bakalım diyemeyeceğim.. bugun doktordan randevu alayım dedim ayrılmıs hastaneden nereye gittiğinide söylemiyorlar.. aynı hastanede daha önceden gittiğim doktor vardı o da dogum izninden gelmemiş halayani bu ay malesef tedavim yarım kaldı devlet hastaneleri 15 gün sonraya randevu veriyor..offf off adet olduguma uzulmedım de ne bu doktorlardan cektıgım benım 1 ay tedavı oluyorum 1 ay bos gecıyor.. canım cok sıkıldı
acaba bu ay metformın ıcerıklı ılaclardan mı ıcsem dıyorum doktorlar vermeden de içmek ne kadar doğru çok kararsızım yardım edin bi fikir verin arkadaşlar..
oh canim rahatlarsin ins kist yoktur. Bu arada ben yastik koyup saatlerce yattigimda hamile kalmadim hic yatakta beklemedigim zamanlarda kaldim. o yuzden suanda hic dikkat etmiyorum yatmaya.olacagi varsa oluyor
bicim canım hiç aklımda yok bu ay bebek fikri bi tuhafım.. eşim desen çok yoğun çalışıyor.. akşam eve geldiğinde hiç hali kalmıyor.. çalışmalar nasıl olcak bilmiyorum bu ay.. rahim filmi de çekildim diye ihtimalin artacağı fikri bende olumlu etki yapıyor ama akşamları yorgun eş de çok gıcık bir durum :))
bu arada o yataktan çıkmama ayakları kaldırma fikri çok komik geliyor ama insan her yolu deniyor valla :))) nasip kısmet herşey ama bizden elden birşey gelecekse en iyisini yapmalıyız :)))
ben ayaklarımı dikmesemde kalkmıyorum yataktan.. bu da etkili olabilir :)) bir keresinde ayaklarımı kaldırsam belime yastık koysam dedim de eşim delimisin divanemisin dedi :))) bende utandım bir daha da diyemedim :)) şimdi sadece kalkmıyorum.. Rabbim sağlıkla versin de bebeklerimizi..
bugün hiç kasık ağrım olmadı.. çok merak ediyorum yumurtalar ne alemde :) pazartesi sabah 8.45de randevum var :)
canım yazamadım ne zamandır dün cok geldik eve hemen uyumuşum. ben dayanamadım perşembe test yaptım evde negatifti... hiç üzülmedim o gün hala bi umut vardı..
bu sabah kalktım akıntım kanlı yanı adetım başladı ama hala tam olarak kan gelmıyor seninde mi böyle oldu canım ya koyu kahve akıntı başlamıs şimdide..
kısmet değilmiş bu ay diyip sonraki aylara bakalım diyemeyeceğim.. bugun doktordan randevu alayım dedim ayrılmıs hastaneden nereye gittiğinide söylemiyorlar.. aynı hastanede daha önceden gittiğim doktor vardı o da dogum izninden gelmemiş halayani bu ay malesef tedavim yarım kaldı devlet hastaneleri 15 gün sonraya randevu veriyor..offf off adet olduguma uzulmedım de ne bu doktorlardan cektıgım benım 1 ay tedavı oluyorum 1 ay bos gecıyor.. canım cok sıkıldı
acaba bu ay metformın ıcerıklı ılaclardan mı ıcsem dıyorum doktorlar vermeden de içmek ne kadar doğru çok kararsızım yardım edin bi fikir verin arkadaşlar..
Arkadaşlar, herkesin bahsettiği bu Klomen nedir, aydınlatabilir misiniz? Ben yukarda bahsettiğim gibi PKO'luyum ve yeni evliyim, doktorum 3-5 ay kendi haline bırakıp gelmemi, gelince doğum kontrol hapının tam tersi olan bi ilaç vereceğini söyledi.. Sanırım yumurtlamayı tetikleyen bir hap... Klomen bu mudur? Öyleyse, çözüm getirme oranı nedir? Yan etkisi çok mudur, nedir? Mesela kilo aldırır mı? Kullananlar bildiklerini ve yaşadıklarını anlatabilir mi? Teşekkürler
Arkadaşlar, herkesin bahsettiği bu Klomen nedir, aydınlatabilir misiniz? Ben yukarda bahsettiğim gibi PKO'luyum ve yeni evliyim, doktorum 3-5 ay kendi haline bırakıp gelmemi, gelince doğum kontrol hapının tam tersi olan bi ilaç vereceğini söyledi.. Sanırım yumurtlamayı tetikleyen bir hap... Klomen bu mudur? Öyleyse, çözüm getirme oranı nedir? Yan etkisi çok mudur, nedir? Mesela kilo aldırır mı? Kullananlar bildiklerini ve yaşadıklarını anlatabilir mi? Teşekkürler
kızlar bana yardım edin lütfen, yazdıklarınızı takip ediyorum ama henüz forumda aktif bir kullanıcı olamadım. dün doktora gittim, bana kist olarak düşünme ama normalde insanlarda 3-5 tane yumurta olur sende 10'un üzerinde küçük küçük var dedi ve bunlar tam olarak büyüyemiyolar dedi.(ismini söyledi ama telaştan çok aklımda tutamadım sanırım polikistik overdi,o yüzden buraya yazıyorum) ama adetlerim 33 günde falan oluyor, dolayısıyla bu durum mühim değil geçte olsa adet oluyorsun dedi. önemli bir durum yok, ovulasyon geç oluyor o kadar dedi ama benim kafam karıştı. ilaç falan yazmadı ama bir takım tetkikler istemişti sonuçlar çıkınca görüşelim dedi. akçama doğru sonuçlar çıktı mı diye aradım, süt hormonu yüksek çıkmış bi ara uğra ilaç yazayım dedi. kafam iyice allak bullak oldu. bana bir akıl verin nolur, durumum nedir,ne yapmam gerekiyor? internetten biraz araştırdım bunlar gebe kalmak için engelleyici durumlar olduğu yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?