Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ay ne güzel dedin canıııımmm inşallah bu ay sonuç alacağım :) alacağız.....
bence rahim bebeği tutmaz diye düşünme ve progestan içecek misin? doktor bişey demedi mi?

Son düzenleme:
selam kızlar.. iyi pazarlar diliyorum hepinize..

sana da tatlımmm

teşekkür ederim canım yarın eczaneden alıp başlayım... ne güzel bi hava var dışarda benim eşim malesef calışıyor nikahtan sonra değerlendirin bu havayı bence:)

ay canım ya ne güzel söyledin ama benim eşim de çalışıyor maalesef:) nikaha zar zor gelicek, sonra tekrar işinin başına..

meraba arkadaşım kimyasal gebelik tam olarak ne hani boş gebelik dedikleri şey mi.klomen mi yaptı.

haklısın canım yumurta kalitesi sağlıklı gebelik için önemli sende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldun demi? inşallah bu ay güzel haberler alırız senden.. kimyasal gebelik çok zor bi sey ama olmaz diye birşey yok sen umudunu kaybetme

ay ne güzel dedim canıııımmm inşallah bu ay sonuç alacağım :) alacağız.....
bence rahim bebeği tutmaz diye düşünme ve progestan içecek misin? doktor bişey demedi mi?

demedi canım ya iyi aklıma getirdin salı günü doktora gideceğim ya o zaman sorayım..

adetin biter bitmez git canım ve 10 gün ilişki yasağı demişti bana 1 ay dememişti bir haftalık fitil vermişti ....bence sen yine de rahim ağzı tam temizlenene kadar bence hamile kalma ekimi geçir kasımda klomenle tekrar denersin hem rahimağzı gebelikte çok önemli biliyorsun

bunu okumadın galiba sana yazdım en altta kalmış görmemiş olabilirsin

evet canım serophene ve çatlatma iğnesi.. umutsuz ev kadınıyım ben

meraba arkadaşım kimyasal gebelik tam olarak ne hani boş gebelik dedikleri şey mi.klomen mi yaptı.

ikisi de hemen hemen aynı şeyler. ama kimyasal gebelik daha iyi, çünkü adetle düşüyor. boş gebelikte kürtaj olmak zorunda kaldım.
hayır ilaç kullanmadığım zamanda hamile kaldım ben , sebebi tam bilinmiyor. eğer bebeğin genlerinde bozukluk varsa oluyormuş. kalitesiz yumurta ya da kalitesiz spermden kaynaklanıyor. ben kalitesiz yumurta olduğunu düşünüyorum. kaynanam üzerimde nazar büyü falan olduğunu düşünüyor:44: muska yazdırdı bana

:) evet canım ya şimdi okudum doğru diyorsun önce yarayı halledelim kasım gibi tekrar klomen başlarım.. düşük riskini artıyormus rahimağzı yarası... biz zaten hamile kalmak için çırpınıyoruz bide böyle riskle uğraşmayalım haklısın...evet fitili duymustum canım...

bir de spermler rahimağzından geçerek tüpte yumurtayı buluyor ya , rahim ağzındaki bozuk yara dokusu spermlerin geçişini azaltır bu nedenle şansın düşer yani önce bunu tedavi ettirmen gerekli canım...sonra için rahat devam edersin

Allahallah.. peki ne zaman başlamıştın ben geç kaldım galiba

18. günümde içmeye başladım canım.... doktorum çatlama gerçekleştikten sonra içmen gerekli dedi...yani önce yumurtanın çatladığından emin olman gerekli bunu da ateşle ya da usg kontrolü ile anlayabilirsin...geç kalmadın yani endişe etme

Son düzenleme:

haklısın canım bunu okumustum bi yerde.. bı yandan üzülüyorum bide bu cıktı diye ama yapacak birsey yok belkide bunlarla uğrasırken biraz kafamı toplarım diyorum klomen ve çatlatma iğnesi çok yorucu acaba oldu mu olacak mı beklemek çok zor... inşallah senın bu ay olacak canım tuncss busmaı ve isteyen diğer arkadaslar bende arkanızdan gelecegım:))

iyiyim iyiyim kızlar.. iki dakka bıraktım pc'yi sayfalar hemen coşmuş :)))
yasmin'cim yarın sabah 8.45de kontrolüm benim.. ağrı sızı hiçbirşey yok.. sanki yumurta da yok gibi.. çünki ilk klomen içişimde yumurtalar çok ağrılı büyümüştü bende anlamıştım :)) şimdi bu 3. klomenim ve bende hiç ağrı sızı yok :)) ilk ilaç aldığım günlerde ağrı baya çoktu ama sonradan geçti gitti.. bakalım yarın çıkıcak ortaya ak koyun kara koyun :)))

inşallah yaa demir başı olduk bu topiğin

oh iyi o zaman salı günü sorarım. sağol cnm

canım en azından senin yaran temiz çıktı sevinmelisin benimkinde bozuk hücre dokusu vardı bu sebeple düzenli smear yaptırıyorum...tekrarlama riskim var benim... seninkinde tedaviden sonra bu tekrarlama riski olmayacak çünkü yaran temiz...

canım üçüncü klomen olduğu için artık alışmıştır bünye ağrı hissetmiyorsundur. ben ilk çatlatma iğnemi vurulduğum günlerde ağrıdan mahvolmuştum, bu ay hiç o kadar ağrım olmadı..

oh iyi o zaman salı günü sorarım. sağol cnm

salı günü doktor sana usgden baktığında yumurtan çatlamış derse ki inşallah öyle diyecek kesinlikle progestana başlamalısın... ben duphaston içiyorum o da progesteron içerikli bir düşük engelleyici ama progestan içiyor daha çok arkadaşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…