bu arada ateş tablomu paylaşayım bi de görün :))
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
:82::82::82::82::82:
kızlar merhabalar.. bugün adetin 3. günü idi ve doktordaydım yine her ay olduğu gibi :)))
artık doktorum farklı yollar çizme zamanıdır dedi ve ilk olarak rahim filmi ile başlıyoruz... eşde sıkıntı yok, sen klomene cevap veriyorsun, adetler şaşmıyor.. o halde rahme bakalım sonra bi kaç ay daha deneyelim olmazsa aşılama olabilir dedi.. ama olmaması ihtimalini aklından çıkar rahat ol diye de ekledi..
yepyeni bir sürece giriyorum sanırım.. Allah'ım çok uğraştırmasın.. isteyen herkese vakti saati gelince versin bebeklerini..
rahim filmimi kendi doktorum çekicek, anesteziye hiç gerek yok söz veriyorum hiçbirşey anlamayacaksın dedi :) inşallah dediği gibi olur..
ücretine 400 lira dedi..
bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar acaba bu fiyat çok mu?
fiyat ile ilgili nette pek bilgi yok.. yardımcı olursanız sevinirim..
bicimm nasılsın canım
nasıl durumlar klomene devammı bu ay :44:
evet Ronyacım klomene devam edeceğim doktor ultrasona alacak beni pats ya da salı günü kist yoksa ilaçlarımı yazmıştı aldım zaten devam edeceğim tedavime... pregnly iğneleri de buldum 2 adet 5000 lik vurulacağım... diğeri pahalı ya 78 tl daha ödemek istemedim... zaten aynı içerikli iğnelermiş...
bu ay daha fazla umutluyum.... geçen ay biliyorsun seyehat etmiştim iğneden sonra ilişki zamanlarında da ilişki oldu ancak detaylara dikkat edemedim tatildeyken... o yüzden bu aydan çok daha umutluyum doktorumda benden umutlu.... hayırlısıyla nasipse olsun artık de mi?
:)öpüyorum seni ve meleğini canım...
inşallah canım dualarım seninle
bende inanki çok umutluyumm canım preseed jel kullanıyormuusn
eğer alman mümkünse bence kullan gitti gidiyorda satılıyor alabilirsin
eşine ilişki öncesi acı türk kahvesi içir spermler daha çok harekete geçer
şansın bol olsun öpüyorumm seni
türk kahvesini çok seviyor zaten tamam mutlaka yapacağım...
o jel aklımdaydı ancak alamadım.... bu ay aksilik olmazsa alacağım...
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım
iyi geceler...
canım bir iki tavsiyem daha olcak mümkünse
kesinlikle balık yağı iç kaliteli yumurtlamada süper bir şey
gnc den alabilirsin birde hamileyken vitaminlere çok ihtiyacın olacak deponu şimdiden doldur
doldurki bebeğin güzel gelişsin
gnc den arginmax women alabilirsin kdının üreme sistemine faydası olan süper vitaminler içeriyor
benim başka bir topicte bir arkadaşım var
bu dediklerimi kullanmış şimdi maşallah bir kızı var çok sağlıklı
balık yağının hapını içsem olur mu eczaneden alıp yağı içemem miğdem hassas benim çabuk bulanır...
vitamin takviyesi bir dönem yapmıştım ama ilave olur bu da alırım tabi inşallah bana da yarareksik olma güzel arkadaşım...
canım benim bende hapını içiyorum
ama özellikle her yerden almamanı öneririm
gnc den alıyorum ben
bazı balık yağları balığın karaciğerinden elde ediliyor bu yaradan çok zarar verebilir
bizim yani anne adayların tüketmesi gereken balığın gövdesinden üretilen balık yağıdır
gnc buna çok özen gösteriyor orda satılanlar fish body oil yani balığın gövdesinde elde edilen
canım dedğim vitaminide al bak çok faydasını göreceksin
hatta eşinede arginmax mens alabilirsin
ben vitamin konusunda uzman oldum şimdede sorun vardı biliyorsun
hımm anladım
eşim şu anda bağışıklık sistemini güçlendirecek bir vitamin kullanıyor bu sebeple o içemez fazla gelir ama ben almayı düşünüyorum...
balık yağını da kesinlikle alacağım... evet ya ne çok şey biliyorsun valla hastalıklar yüzünden çare araya araya uzman olacağız yakında de mi :))
valla iki senede infertilite uzmanı oldum
bir köy ebesinden daha verimli olurum doğurganlık konusunda
yasmin canım gebelik testini yaptırdın mı?
çok merak ediyorum???
gyaman canım hormon sonuçların nasıl çıktı?niye pazt ye kaldı ki? internetten falan göremiyor musun inş. iyi çıkmışlardır canım...
günde 1-2 adet ceviz sen de ye eşine de yedir canım yumurtalıklar için çok faydalı o da...
canım bir iki tavsiyem daha olcak mümkünse
kesinlikle balık yağı iç kaliteli yumurtlamada süper bir şey
gnc den alabilirsin birde hamileyken vitaminlere çok ihtiyacın olacak deponu şimdiden doldur
doldurki bebeğin güzel gelişsin
gnc den arginmax women alabilirsin kdının üreme sistemine faydası olan süper vitaminler içeriyor
benim başka bir topicte bir arkadaşım var
bu dediklerimi kullanmış şimdi maşallah bir kızı var çok sağlıklı
gerçekten öyle....uzman olduk çünkü;
aslında bir alanda çok araştırma yapmış olduğumuz için bu alanda neredeyse doktorlar kadar bilgimiz olmuş oldu.... mesela benim doktorum benim bildiklerimin farkında artık bana birşey diyecek oluyor ilaçla ya da hastalıkla ilgili ama sen şimdi bunu da biliyorsundur de mi diyor gülüyor arkasından.... yani neredeyse artık ne diyeceklerini biliyoruz çok araştırma yaptığımızdan.... tüm bunlar burada birbirimizle paylaşımlarımız sonucu edinilmiş bilgilerimiz ne kadar güzel....
mesela en son doktor bana usg yapmayı unuttu çünkü hamilelik yoksa yeniden klomene başlamadan yapılması gereken bişey bu kist var mı yok mu diye... ben hatırlattım ona... o da tabi gerekli dedi....yani birşeyler bilmek çok iyi çünkü doktorlar hasta yoğunluğundan birçok şeyi atlayabilirler normaldir...
ilk defa bu ay adetim normal geldi hep çok az gelirdi yoğun geldi... ağrılı oldu ama sevindim... yarın ya da yarından sonra usg ye girer ilaca başlarım ama zaten sanmıyorum kist olsun... çatlamıştır o yumurtam diye düşünüyorum... zaten 1 adetti...sağdaydı diğer tarafta gelişmemişti bazılarının 2 -3 adet gelişiyormuş bende öyle olmadı...
Ronyacım ben çıkıyorum netten canım yarın sabah erken kalkarım...
öpüyorum seni ve miniğini....
canım kaç ay klomen kullandıktan sonra doktor rahim filmi çektirme kararı aldı.bide klomen kullanırken her ay yumurta gelişip istediğin olgunluğa geldimi.
vajinaldoktorun usg yaparken vajinal mı yoksa karnından mı yapması doğru diye soracaktım
herkeste farklı oluyor yumurtalıkların cevap vermesi. kiminin hiç büyümüyor yumurtası, kiminde birkaç tane oluşuyor.
yine her doktor farklı yol çiziyor rahim filmi konusunda. benim doktorum 3 ay kullandıktan sonra dedi. kimine hiç klomen kullanmadan film çekelim önce diyorlar.kimi de 2 kez kullandıktan sonra çektiriyor. bence 2 kullanımdan sonra ideal.. rahimde sorun varsa ilaç yüklemenin anlamı yok.
vajinal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?