Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

:)) bende ilk içtiğimde çok ağrım olmustu anlamıstım büyüdüğünü ama ikinci klomende başlarda vardı ağrım sonradan ağrı falan kalmadı... ağrı olmamasına rağmen büyümüştü canım bence biz alıştık o ağrılara:) yarın inşallah iğnenide olur gelirsin canım

ben şimdi çıkıyorum kızlar hazırlanacağım görüşürüz

bende iğneden sonra ağrı oldu canım gelişirken pek ağrı olmazki....
yani bu gelişmediğini göstermez...
benim sol taraf hiç gelişmedi 3 küçük kist kalmıştı sağ taraf 25mm gelişmişti...

yaran oldugunu hatırlıyordum ama bunu bilmiyordum inşallah tekrarlamaz.. zaten pko başlı başına dert bide bununla uğraşmak zor...

yaran oldugunu hatırlıyordum ama bunu bilmiyordum inşallah tekrarlamaz.. zaten pko başlı başına dert bide bununla uğraşmak zor...

kesinlikle öyle canım ama ben hiç olumsuzu düşünmüyorum zaten doktorum her muayenemde rahim ağzını kontrol ediyor sağolsun ....
hepimizin bebeği olacak diye düşünüyorum

ayy işte ilkinde ağrı olunca sanki hepsinde ağrı olmalı gibi geliyor :))
amaaan neyse bakalım yarın göreceğiz neler olup bittiğini.. şimdilik çıkıyorum ben kızlar..
hepiniz kendinize çok çok iyi bakın..

yarın güzel haberlerle gel inşallah canım

öptüm...

bu ay sen ve busmai sevindirin bizi inşallah...
ben de biricikle arkanızdan gelirim artık nasipse...

Son düzenleme:

sende kendıne iyi bak canım yarın hayırlı haberlerle beklıyoruz seni

kesinlikle öyle canım ama ben hiç olumsuzu düşünmüyorum zaten doktorum her muayenemde rahim ağzını kontrol ediyor sağolsun ....
hepimizin bebeği olacak diye düşünüyorum

kesınlıkle katılıyorum canım olumsuz düşünmek yok bende inanıyorum bebeklerımızın gelecegıne ..

kesınlıkle katılıyorum canım olumsuz düşünmek yok bende inanıyorum bebeklerımızın gelecegıne ..

evet düşünce gücü çok önemli bir de hayatla barışık olmalı başına ne gelirse gelsin hayata küsmeden pozitif bakıp tüm engelleri aşmak gerekli aslında yapılamayacak bişey değil.... rahat olmakla çok alakalı bazen yaptığımız gereksiz stresler önümüze engel olarak çıkıyor...

kızlar benim evi süpürmem gerekli... sonra gelirim öptüm :)

Son düzenleme:

pozitif düşünmek çok önemli.. gereksiz yere stres yapmak engel doktorlar bile rahat olun diyor.. dusunmek kolay ama uygulamak zor tabıı.
kolay gelsın sana canım benım çok ağrım var biraz uzanayım iyi gelir belki...görüşürüz

ayyy ben öyle şeylere çok inanırım.büyü filan aman allah korusun.

ilk 2 klomende ağrı vardı yumurta oluştu. 3.de ağrı yoktu ve tahmin ettiğim gibi yumurta yoktu.belki bu benim bünyemden kaynaklanıyordur.

umarım endişe edilecek bir durum değildir, önce şikayetlerimi ve son adetimde yaşadıklarımı anlattım, bana acaba gebe olabilir misin bi bakalım dedi, sonrasında böyle şeyler söyleyince bir anda dumur oldum, o kadarcık süre içinde hem umutlanmak ardından bu denli bir hayal kırıklığı daha hassas yaklaşmamı sağladı sanırım

çok teşekkür ederim, içim biraz rahatladı, inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip eder..

canım dinlen inşallah bu ay metformine de başlayacaksın kasımda hem o hem de klomen çok şansın olacak ...yarada iyileşmiş olacak o zamana kadar...
biliyor musun herşeyin hayırlısı demek lazım...inşallah kasım ayında senin hamileliğini kutlarız valla her birinizin müjdeli haberinde kendimmişim gibi seviniyorum...

endişe etmemek için düzenli yani belirli aralıklarla hormon testlerini adetin 3. günü yinelemek gerekiyor... ama umutsuz olacak bir durum değil bu... pek çok arkadaşımız hamile kalabildi ve iyi geçiriyorlar çok şükür... bizler de kalacağız önünde sonunda.... bende ilk duyduğumda korkmuştum polikistik over nedir bilmediğim için ama sonradan öğrenince tedavi adımlarını şimdi içim çok rahat....

KIZLAR NEREDESİNİZ BU GECE? (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…