bu arada ateş tablomu paylaşayım bi de görün :))
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
:82::82::82::82::82:
iyiyim iyiyim kızlar.. iki dakka bıraktım pc'yi sayfalar hemen coşmuş :)))
yasmin'cim yarın sabah 8.45de kontrolüm benim.. ağrı sızı hiçbirşey yok.. sanki yumurta da yok gibi.. çünki ilk klomen içişimde yumurtalar çok ağrılı büyümüştü bende anlamıştım :)) şimdi bu 3. klomenim ve bende hiç ağrı sızı yok :)) ilk ilaç aldığım günlerde ağrı baya çoktu ama sonradan geçti gitti.. bakalım yarın çıkıcak ortaya ak koyun kara koyun :)))
iyiyim iyiyim kızlar.. iki dakka bıraktım pc'yi sayfalar hemen coşmuş :)))
yasmin'cim yarın sabah 8.45de kontrolüm benim.. ağrı sızı hiçbirşey yok.. sanki yumurta da yok gibi.. çünki ilk klomen içişimde yumurtalar çok ağrılı büyümüştü bende anlamıştım :)) şimdi bu 3. klomenim ve bende hiç ağrı sızı yok :)) ilk ilaç aldığım günlerde ağrı baya çoktu ama sonradan geçti gitti.. bakalım yarın çıkıcak ortaya ak koyun kara koyun :)))
canım en azından senin yaran temiz çıktı sevinmelisin benimkinde bozuk hücre dokusu vardı bu sebeple düzenli smear yaptırıyorum...tekrarlama riskim var benim... seninkinde tedaviden sonra bu tekrarlama riski olmayacak çünkü yaran temiz...
ben şimdi çıkıyorum kızlar hazırlanacağım görüşürüz
ben şimdi çıkıyorum kızlar hazırlanacağım görüşürüz
yaran oldugunu hatırlıyordum ama bunu bilmiyordum inşallah tekrarlamaz.. zaten pko başlı başına dert bide bununla uğraşmak zor...
ayy işte ilkinde ağrı olunca sanki hepsinde ağrı olmalı gibi geliyor :))
amaaan neyse bakalım yarın göreceğiz neler olup bittiğini.. şimdilik çıkıyorum ben kızlar..
hepiniz kendinize çok çok iyi bakın..
amaaan neyse bakalım yarın göreceğiz neler olup bittiğini.. şimdilik çıkıyorum ben kızlar..
kesinlikle öyle canım ama ben hiç olumsuzu düşünmüyorum zaten doktorum her muayenemde rahim ağzını kontrol ediyor sağolsun ....
hepimizin bebeği olacak diye düşünüyorum
kesınlıkle katılıyorum canım olumsuz düşünmek yok bende inanıyorum bebeklerımızın gelecegıne ..
evet düşünce gücü çok önemli bir de hayatla barışık olmalı başına ne gelirse gelsin hayata küsmeden pozitif bakıp tüm engelleri aşmak gerekli aslında yapılamayacak bişey değil.... rahat olmakla çok alakalı bazen yaptığımız gereksiz stresler önümüze engel olarak çıkıyor...
kızlar benim evi süpürmem gerekli... sonra gelirim öptüm :)
evet canım serophene ve çatlatma iğnesi.. umutsuz ev kadınıyım ben
ikisi de hemen hemen aynı şeyler. ama kimyasal gebelik daha iyi, çünkü adetle düşüyor. boş gebelikte kürtaj olmak zorunda kaldım.
hayır ilaç kullanmadığım zamanda hamile kaldım ben , sebebi tam bilinmiyor. eğer bebeğin genlerinde bozukluk varsa oluyormuş. kalitesiz yumurta ya da kalitesiz spermden kaynaklanıyor. ben kalitesiz yumurta olduğunu düşünüyorum. kaynanam üzerimde nazar büyü falan olduğunu düşünüyor:44: muska yazdırdı bana
klomen yellooww arkadaşımın da bahsettiği gibi yumurta geliştirici ilaçtır genelde adetin 5. günü başlanır ve 5 gün sabah1 akşam 1 içilir adet 10. ve14. günler arası ultrason takibi yapar doktorun ve kaç yumurta geliştiğine bakar ya da gelişmemişse bekletir... yeterli büyüklüğe geldiğinde 24mm gibi çatlatıcı iğne yapar ve gebelik oluşması için ilişki günleri verir...%70 gebelik şansı mevcut tabi eşinde sorun yoksa ve tüpler açıksa....
yukarıda iadaraya yazdıklarımı oku canım.... benzer tedaviler uygulanıyor adetin düzenli ve yumurtlaman düzensiz adet görenlere göre daha fazla oluyordur.... korkma süt hormonu için içeceğin ilaç sonrasında da gebe kalman mümkün endişe etme... karbonhidratlı besinleri ve tatlıyı az tüket kilon hep normal düzeyde kalsın....
evet polikistik over. yumurtlamaya engeldir. düzenli adet görmeniz yumurtlamada sorunun olmadığını gösteriyor ama yumurtanın kalitesi iyi olmayabilir bazen; o zaman da doktor sizi bizim kullandığımız gibi yumurta geliştirici ilaçlara başlatabilir. bilmeniz gereken en önemli şey, kilo almamaya dikkat etmek. bu pko yu olumsuz etkiler.
süt hormonu(prolaktin) bazı insanlarda yüksek olabilir. hamile kalmaya engel olur, ilaçla düşürülebiliyor ,doktor ilaç yazacakmış tamam bir sorun yok. hormon düşürülünce hamile kalmanıza engel de kalmaz. endişe edecek bir durum yok.
pozitif düşünmek çok önemli.. gereksiz yere stres yapmak engel doktorlar bile rahat olun diyor.. dusunmek kolay ama uygulamak zor tabıı.
kolay gelsın sana canım benım çok ağrım var biraz uzanayım iyi gelir belki...görüşürüz
umarım endişe edilecek bir durum değildir, önce şikayetlerimi ve son adetimde yaşadıklarımı anlattım, bana acaba gebe olabilir misin bi bakalım dedi, sonrasında böyle şeyler söyleyince bir anda dumur oldum, o kadarcık süre içinde hem umutlanmak ardından bu denli bir hayal kırıklığı daha hassas yaklaşmamı sağladı sanırım
bu arada ateş tablomu paylaşayım bi de görün :))
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
:82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?