canım iyi doktor bulmana çok sevindim tedavin iyi bir şekilde devam edecek eminim...canım istanbuldaydım ben bu akşam döndüm bize yakın bir yer var marmara ereğlisi küçük bir yer zaten tek bu işi yapan klinik bir gün sonra veriyorlardı ama ben olmadığım için yarın alıcam öyle internette falan göremem yani çok güzel bir doktor buldum ama istanbulda arkadaşımın doktoru telefonda konuştuk telde bile konuşması beni rahatlattı eşimin sperm testinide yaptırdıktan sonra ona gitmeyi düşünüyorum onuda getirmen şart dedi hormon testlerim hsg ve eşimin testlerini mutlaka istedi
aa cevizin yumurtalara iyi geldiğini yeni duydum bende alayım bari günde bir kaç tane sabahları güzel olur
bende burdan duydum sanırım selenyum içiyorum e vitamini doğrumu yapıyorum bilmiyorum balık yağını duymuştum acaba onamı başlasam :44:
vajinal usg de idrara sıkışmak gerekmiyor ve daha net görünüyor yumurtalıklar ben bundan sebep tercih ediyorum.... diğerinde çok sıkışmak gerekli beklemek zor oluyor idrara sıkışık vaziyette...ama onda da görünür...doktorun usg yaparken vajinal mı yoksa karnından mı yapması doğru diye soracaktım
slm kızlar sonuçlarımı aldım bilen varsa yorumlarsa sevinirim
FSH 7,35
LH 7,09
E2 23,1
PROLAKTİN 8,41
TSH 0,98
sonuçların iyi Lh ın biraz daha düşük olsa daha iyi olacaktı canım.... Fsh E2 prolaktin normal ancak Tsh biraz düşük... içtiğin bitkiler mi düşürdü acaba?
gebelik için uygun değer 2.0 ile 3.0 arası canım doktorların dediği bu sen de bir doktoruna sorarsın....
slm kızlar naber nasılsınız gyman canım degerlerin iyi gibi maşallahdereotu ne işe yarıyorr
saolasın canım ya dere otu tsh düşüklüğü yada yüksekiliği içinmiş şimdi baktım bicim düşük biraz demişti ama doktor yengem var ona sordum yorum yapsın diye referans aralığını sordu ona göre sonucun gayet normal dedi her testin referans aralığı farklı olurmuş benimki 0,34 - 5,2 buna göre normal dedi
anladım canım hadı tedavın hayırlı olsun :)
belkide olabilir bitkilerden dolayı elimdeki kağıtta referans aralığına bakıyorum 0,34 - 5,2 yazıyor buna göre normal dedim ama tabi sende haklı olabilirsin onu sormak lazım doktorum yok biliyorsun cnm başka doktora başlıycam bir kaç ay sonra
arkadaşlar bana adanada hem pko için hem de gebelik olursa inşallah hamileilk boyunca takip için doktor önerin lütfenn......
Tsh ın yüksek olması kötü elbette yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi canım hele 2.50 larda olursa süper olur doktorun dediği bu benim de oynuyor devamlı da ordan biliyorum.... stres çok etkilermiş bu hormonu....benim ilk seferde 4.70 çıkmıştı yüksek denmişti sonraki ölçümde 2.80 çıktı doktorum çok iyi dedi... bazen de 1.50 falan çıkıyor.... sürekli oynuyor yani....
arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetin 3. günü hafta sonu olursaa
hormon testı hangı gun yapılmalıdır sizce ?
arkadaşlarrr pko kilo vermeyi zorlaştırıyormu?belli bi kiloya inince drum kurtulucağımı söyledi,sizce zor kilo vermmeme sebebmi?
evet kesinlikle öyle kilo vermek şart bu rahatsızlıkta o yüzden kilosu fazlalar metformin içeren ilaçlar kullanıyorlar daha rahat kilo verebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?