Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nisan ayında yaptırmıştım adetimin sanırım 2. günüydü o testler normol çıkmıştı.. bende anlamadım neden adet bittikten sonra yaptı doktor.. bu ay soracagım doktora bakalım ne diycek..

çoğu doktor bilir ve der aslında yumurtlama olmadan regl olunabileceğini ama demekki bilmeyen de varmış... ama yumurtlama için bir çok tedavi var yani hiçbirimiz umutsuz değiliz canım....

evet canım malesef hepsi aynı değil.ben progesteron testi de yaptırmıştım haziranda ve 19.6çıkmıştı doktor iyi demişti ama olmadı işte.aslında klomen kullanmak istiyorum ama rahim filmi çekilmedim henüz

tuncss canım bence sabret iğneli tedaviye geçip geçmemek senin vereceğin karar ara verip kürler de deneyebilirsin... ben bu ay da klomen deneyip olmazsa ara vereceğim mesela...ama inşallah olur tabi :)

canım senin için rahatsa zaten böyle de devam et.. acaba varsa da aklının bir köşesinde en yakın özel klinikten randevu alıp sadece yumurtana baktırırsın olur biter :)) bir de her doktor farklı yol izliyor sanırım bu bir kez daha aşikar şekilde ortada :)) ama en önemlisi içimizin rahat olması ve doktorlarımıza güvenmemiz.. hakkımızda hayırlısı artık.. inşallah gelişicek yumurtam.. geçen ay da böyle olmuştu, yumurta baya küçüktü sonra gelişmiş çatlatma iğnesi kıvamına gelmişti.. inşallah yine öyle olur.. rahim filmi de çektirdiğim için boş geçmek istemiyorum açıkçası bu ayı.. çarşamba sabahı kontrolüm var yine,bakıcak ve duruma göre karar vericek..
iğneli için de bu süreçte ben düşünüp kararımı vereceğim.. biraz araştırma yapıcam bakalım.. hem biraz da kafam dağılır diyorum :) olsun artık olsun.. hepimizin bebişleri gelsin,koca koca göbüşleri olsun

benim klomende 2. ayım rahim filmi çektirmeden başladım ben....
aslında progesteron değerin çok iyi çıkmış....

canım bence gelişecek senin yumurtan 14mm az değil sabret gelişir bence keşke perşembe baktırsaydın pazt bitti zaten 36 saat geçmiş olacak neyse bakalım ne diyecek doktor... içime doğuyor gelişecek önemli olan milimetrik olmaktan çıkıp büyümesiydi büyümeye başlaması demek geliştiğini gösterir bence umut var...

canım bu sabah 8.45de baktı yumurtama.. perşembe de aynı saatte bakıcak :) yani tam tamına 48 saat olucak.. eğer yumurta 18mmye ulaşmış olursa bir sonraki gün iğnemi olacağım,yani cuma günü iğne olacak :) ee bu durumda da iğne 20mmde olmuş olacak :)) inşallah büyür de uğraştırmaz bizi :))) inşallah herşey çoook güzel olacak..!!! hepimiz için içimin en derinlerinden bunu diliyorum..

benim klomende 2. ayım rahim filmi çektirmeden başladım ben....
aslında progesteron değerin çok iyi çıkmış....

gerçektenmiozaman bende istiycem doktordan bu ay.senin için de işe yarar umarım canım.inşallah bu son olur ve bebeğin gelir.

tamam o zaman 48 saat tabi doğru o zaman sabır çarşambaya ne kaldı şurda... inşallah cuma da iğneye ne kaldı sonra da güzel bir bekleme süresi ayy inşallah olsun canım ya....

gerçektenmiozaman bende istiycem doktordan bu ay.senin için de işe yarar umarım canım.inşallah bu son olur ve bebeğin gelir.

amin inşallah senin de tedavin yolunda gider... klomen 6 ay kullanılabiliyor...2 ya da 3 ay denersin tutmazsa o zaman rahim filmi çektirirsin... belki ilkinde tutar bu sebepten denemeden bilinmez....

amin inşallah senin de tedavin yolunda gider... klomen 6 ay kullanılabiliyor...2 ya da 3 ay denersin tutmazsa o zaman rahim filmi çektirirsin... belki ilkinde tutar bu sebepten denemeden bilinmez....

inşallah canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

canım bilmiyorum ama benim eski doktorum "pko luların kendi kendine hamile kalmasını önermiyorum ben" demişti. ilaçlarla daha kaliteli yumurtalar oluyormuş. en azından metforminle..

niye vajinal usg.ben özele gittiğimde hep karından bakıyorlardı şimdi 4 düşükten sonra çapaya gittiğimde doktor vajinal yaptı.
farkı neki.....

vajinalde daha iyi görünüyor

inşallah canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

klomen kullanımında yumurtanın ultrason takibi çok önemli doktorun bunu yapacaktır ancak bazı doktorlar usg takipsiz iç diyor sen sakın öyle yapma...çünkü 1 den fazla yumurtanın gelişmesi de mümkün ya da erken gelişmesi falan...aklında olsun ...

kızlar benim 1-2 parça ütüm kalmıştı onları bitireyim ay hiçde istemiyorum ama eşime yarın için gerekli... sabah görüşürüz artık öpüyorum iyi geceler....

busmai canım doktora progestanı sormayı unutma....iyi haberlerle gel tamam mı çatlamıştır umarım yumurtan canım
hamile haberi gelsin artık birinizden baya oldu kutlamayalı :))

Son düzenleme:

tamam canımm .çok sağol bilgilendirdiğin için haklısın doktorlar bazen bizim kadar özenli olamayabiliyor.

canım bir şey daha sorucam bu tsh yi normale döndürmek için ne yapmak lazım sana doktorun ilaç falan verdi mi acbaa yoksa kendi halinemi bıraktın

yüksek olduğunda ilaç veriliyor benim yüksek devam etseydi ilaç kullanacaktım ama baktıkki diğer ölçümlerde kendiliğinden düştü doktor ilaç vermedi.... düşük çıkınca ilaç veriliyor mu bilmiyorum... sen bence arkadaşınla beraber doktora gittiğinde bunu da sor... bana bundan önceki 2 doktor da 2.50 hamile kalmak için en uygun değerdir dedi... bunu benden başka diyen arkadaşlarda oldu demek ki doğru birşey... sen bir görüş bakalım senin eski doktor ne diyecek ilaç sanmıyorum kullanılmaz bu defada çok yükselebilir sonuçta düşük olması yüksek olmasından iyidir...
bir de sana birşey diyeceğim hayıt kullandım ben ama klomen içmediğim günlerde kullandım ve sanırım faydasına inandım... sen de hayıt kullanıyorsun ya bence metformin ve hayıt dışında başka bişey içmene gerek yok... yanısıra içtiğin diğer bitkiler belki değiştiriyor Tsh ı.... hayıtın hormonları dengeleyici yapısı var metforminin de yumurtaya katkısı var bence bu 2 sini kullan başka bişey karıştırma artık canım... benim fikrim bu... doktorla görüştükten sonra beni de bilgilendirir misin?

Son düzenleme:
tamam canımm .çok sağol bilgilendirdiğin için haklısın doktorlar bazen bizim kadar özenli olamayabiliyor.

rica ederim...aynen öyle... mesela ben ayın 13-14 ü gibi yumurta yeterli boyuta geldiyse çatlatma iğnesi de oluyorum çünkü kendiliğinden çatlamıyor yumurtam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…