o b,r ay ne yazıkki bir ay olmuyor bazen 2 ay oluyor adetlerim düzensiz o yuzden o kadar beklemek istemiyorum aslındabana sorarsan en doğru sonuç adetin 3. günü eğer baktıramıyorsan bence bir ay daha bekle derim ben
adetin 3-4-5. günleri yaptırılabilir canım ertelemene gerek yok bence... zamanına yazık... zaten 1-2 gün hormonal sonuçta çok şey değiştirmez...
Canım adanayı hiç bilmiyorum ben bilen arkadaşlar yardımcı olurlar... senin orada tanıdıkların varsa onlara sorman daha iyi olur bence canım tanıdık arkadaş dost tavsiyesiyle gitsen daha iyi olmaz mı?
yüksek olduğunda ilaç veriliyor benim yüksek devam etseydi ilaç kullanacaktım ama baktıkki diğer ölçümlerde kendiliğinden düştü doktor ilaç vermedi.... düşük çıkınca ilaç veriliyor mu bilmiyorum... sen bence arkadaşınla beraber doktora gittiğinde bunu da sor... bana bundan önceki 2 doktor da 2.50 hamile kalmak için en uygun değerdir dedi... bunu benden başka diyen arkadaşlarda oldu demek ki doğru birşey... sen bir görüş bakalım senin eski doktor ne diyecek ilaç sanmıyorum kullanılmaz bu defada çok yükselebilir sonuçta düşük olması yüksek olmasından iyidir...
bir de sana birşey diyeceğim hayıt kullandım ben ama klomen içmediğim günlerde kullandım ve sanırım faydasına inandım... sen de hayıt kullanıyorsun ya bence metformin ve hayıt dışında başka bişey içmene gerek yok... yanısıra içtiğin diğer bitkiler belki değiştiriyor Tsh ı.... hayıtın hormonları dengeleyici yapısı var metforminin de yumurtaya katkısı var bence bu 2 sini kullan başka bişey karıştırma artık canım... benim fikrim bu... doktorla görüştükten sonra beni de bilgilendirir misin?
slm kızlar nasılsınızz :)
iyiyiz canım sen nasılsın temizlikle uğraşıyorum sabahtan beri
bende iyiym çok şükür bi yaramazlık yok aynı devam işte :)
kızlar benim 1-2 parça ütüm kalmıştı onları bitireyim ay hiçde istemiyorum ama eşime yarın için gerekli... sabah görüşürüz artık öpüyorumiyi geceler....
busmai canım doktora progestanı sormayı unutma....iyi haberlerle gel tamam mı çatlamıştır umarım yumurtan canım
hamile haberi gelsin artık birinizden baya oldu kutlamayalı :))
sağol canım 2 yumurtam vardı sağda ve solda. çatlamışlar. sordum,progestana gerek yok şu an, dedi. belki ilerde.12 gün bekle adet olmayı,sonra görüşürüz dedi. böyle işte...
12 gün çok değil mi ya ben geçen cumartesi iğne vurulmuştum, neyse mecbur bekliyecez. keşke artık tutsa ,iğneli ağır tedavilere geçmek zorunda kalacağım yoksa..doğru dürüst de sallamadık ilişki günlerini. eskiden dikkat ederdik. şimdi eşimin de benim de umudumuz kalmadı eskisi kadar
e2 de yanlış hatırlamıyorsam Lh hormonu gibi yumurtlamayla alakalı bir hormon... doktor tedavi için ne önerdi?
yoo e2 değeri yüksek bişey yapalım bile demedi.netten baktım pcolu bazı kişiler yumurta tedavisinde aşırı uyarılma olduğunda yükselirmiş.ya ne aşırı uyarılması 1. klomende yumurta ehhh ti.2sinde gelişmemişti,3. de olmadı bile yani.bakalım bu ay 4. ay ve ben çok sıkıldım yeter artık olmazsada takdiri ilahi diyecem.bıktım ilaçtan soğandan incir küründen kendimi deney tahtası gibi hissediyorum.vallahi yoruldum usandım.yarabbi bu kelimelerimi isyan gibi oldu ama yok isyan değil bıkkınlık bendeki.bu ay da olmazsa acaba rahim filmi çektirip baktırsammı çok ama çok korkuyorum gerçi.
ya insanın etrafında bu dertle uğraşan bir kişi mi olmaz çok şükür olmasın da kimse yok bir doğumdan doğuma gitmişler kadın doğumcuya...
akrabalra da diyemiyorum vah yazık kusurlu muamelesi yapmalarından korkuyorum....
tamam canım en son iyiydi değerim 2.80 di düşme olursa yerim dere otunu teşekkürler :)canım ben hormon testi yaptırmadan önce stres hormonunda birşey çıkacağını biliyordum çünkü ben normalde çok stresli bir yapım var sinirliyimdirde birden alev alıp birden sönerim ve baktımda nete düşük olduğu zaman yaptığı etkilere yüzde 80i bana uyuyor çarpıntı, vücutta kuruluk saç dökülmesi saç tellerinin ince olması iştahın açık olması adet düzensizliği sık idrara çıkma çabuk yorulma bunların hepsi bende var nette de baktım bunun için en ideali dere otu yemeklerden 15 dk önce ber yemek kaşığı yenilen dereotu bunu sende dene düşükse ve yüksekse normal değerlere getiriyormuş bir kaç ay sonra doktora başlıycam nasılsa bunuda bir deniyim ben zaten hayıt suyu ve böğrütlen kökünden başka birşey içmiyorum böğürtlen köküde bu ay son 3 içiliyor zaten
yinede arkadaşla gittiğim zaman doktora değerlerimi gösteriycem sonra yazarım buraya zaten dere otu kürünü sende araştır çok iyi geldiğini göreceksin
eğerki ateş düşmesiyle beraber akıntı da geldiyse 2-3 gün içinde yumurtlama olabileceği anlamına gelir.... zaten genelde yumurta büyüyor gelişip salgı yani akıntı geliyor ama yumurtanın dışarı atılması çok güç oluyor bu Lh hormonu yüzünden fakat senin Lh değerin iyiydi muhtemelen bu ay yumurtlaman olacak canım... inşallah kaliteli olsun ve bebeğin sana gelsin...regli günü ateş
1 gün 36,00
2 gün 36,00
3 gün 35,9
4 gün 35,8
5 gün 36,00 (ilişki)
6 gün 35,8
7 gün 35,6
önceki gün ateşim yükseldi bu sabah düştü biraz önce baktım yumurta akı akıntım gelmiş bu kadar erken günde yumurtlama olurmu acaba ya çok ilginç :44:
canım çok sevindim çatlamalarına ya süper bir haber bu busmai çok sevinmelisin canım bence.... biri olmasa diğeri tutmuştur bence.... ve kesinlikle doktoru dinleme 2 düşük yaşadın sen progestana başla nasıl olsa başlayacaksın sonra ya da şimdi ne fark eder... bana yumurtan çatladı diyecek doktor ben progestan içmek için 1 dk bile beklemezdim...hep de ikiz istiyordun bak Allah 2 yumurta verdi kimbilir belki de istediğin olur ama sen umudunu yitirmeden beklemelisin...sağol canım 2 yumurtam vardı sağda ve solda. çatlamışlar. sordum,progestana gerek yok şu an, dedi. belki ilerde.12 gün bekle adet olmayı,sonra görüşürüz dedi. böyle işte...
12 gün çok değil mi ya ben geçen cumartesi iğne vurulmuştum, neyse mecbur bekliyecez. keşke artık tutsa ,iğneli ağır tedavilere geçmek zorunda kalacağım yoksa..doğru dürüst de sallamadık ilişki günlerini. eskiden dikkat ederdik. şimdi eşimin de benim de umudumuz kalmadı eskisi kadar
tuncss haklı canım umut herşeydir ben de bu sabah klomenime başladım bakalım inşallah bana da çift yumurta gelsin bu ay :)) busmaininki gibi...canım umutsuzluğa yer olmamalı hayatlarımızda..! lütfen inan, olacak elbet..
ne güzel yumurtan çatlamış işte.. umudun kat kat artmalı..
bende sabah gidicem yine kontrole.. inşallah büyümüştür yumoş.. büyümediyse bekle dur adet olmayı, sonra yeni ay, yepyeni umutlar..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun, elbet vakti saati var bebeklerimiz de bi yerlerde artık zaman dolsa da anneme kavuşsam diye sabırsızlanıyordur eminim..
yoo e2 değeri yüksek bişey yapalım bile demedi.netten baktım pcolu bazı kişiler yumurta tedavisinde aşırı uyarılma olduğunda yükselirmiş.ya ne aşırı uyarılması 1. klomende yumurta ehhh ti.2sinde gelişmemişti,3. de olmadı bile yani.bakalım bu ay 4. ay ve ben çok sıkıldım yeter artık olmazsada takdiri ilahi diyecem.bıktım ilaçtan soğandan incir küründen kendimi deney tahtası gibi hissediyorum.vallahi yoruldum usandım.yarabbi bu kelimelerimi isyan gibi oldu ama yok isyan değil bıkkınlık bendeki.bu ay da olmazsa acaba rahim filmi çektirip baktırsammı çok ama çok korkuyorum gerçi.
günaydın kızlar..
bicim ben yokluğunu farkettim.. ama ne güzel bir sebepten yokmuşsun, tebrik ederim canım :)) Allah çift haneli yıllara erdirsin bizleri
sabah doktora gittim geldim..
iki yumurtam vardı pazartesi günü gittiğimde biri 11mm diğeri 14mm idi.. bu sabah baktığımızda biri 17mm diğeri 16 mm olmuşyarın akşama iğnemi olacağım ve sonraki gün çalışmalar başlayacak bakalım.. yumurtamın büyümüş olmasına sevindim.. en azından boş geçmeyecek bu ayım.. bir de doktorumun elinde pregnyl kalmamış.. ovitrelle yazdı.. ondan vurulacağım bu ay ilk defa bakalım.. göbekten yapılıyor o da.. ben zaten iğneden korkuyorum bakalım ne olacak halim yarın akşam 5 ile 6 arası iğneni yaptır ve cuma akşamına kadar çalışma yasağı verdi.. o güne saklayın dedi
işte benden haberler böyle
yaşasın yaşasın canım ya çok sevindim ama biliyordum büyüyeceklerini güzel arkadaşım bak şimdi bu ay elinden geldiği kadar unut düşünme klomeni iğneyi tedavi gördüğünü tamam mı... gelsin bebeğin inşallah canım senin de gelsin busmaininde gelsin....
gyaman, ecrin, yasmin, biricik ben de sıradayız.... daha saymadıklarım da var.... artık verelim müjdeleri sıra ile....
canım kısmete bak valla bu ay 2 yumurta ayı sanırım umarım bende de çift kısmet olur :))
öpüyorum canım....
canım benimmm :)) inşallah sana da çifter yumurta olsun.. inşallah gelsin bebeklerimiz.. ikiz üçüz hiç farketmez.. yeter ki gelsinler sağlıkla gelsinler.. bi tuhafım ben bu ay valla.. hiç doktor iğne ilaç umrumda değil.. Allah yaşatmasın sana bu kadar uzun bir süreç ama eğer birgün olurda yaşarsan çok daha iyi anlayacaksın.. bir süre sonra duyarsızlaşıyor insan.. umursamıyorsun.. ama içinden derinlerden hep olsun istiyorsun.. ama düşünmemeyi öğreniyorsun bir süre sonra.. hele de kendine uğraşlar buldu isen hepten çıkıyor aklından
inşallah dediğin gibi olur.. hepimiz peşi sıra hamiş haberi verelim.. uzun zaman oldu haber gelmeyeli.. şimdi birden açılır inşallah kısmetler..
ayyy bicim tarifini okuyunca bile içim bi hoş oldu.. mümkün değil yapamam iğne.. kliniğe gideceğim orda yapılacak.. ben bayılır kalırım kendim yaparsam onu..
iğnenin girdiği anı görünce bayılıyorum benbir de kan görünce.. ama insan kanı bayıltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?