Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ne güzel söyledin bu ay hiç umrumda değildi çocuk fikri ama şimdi sen ikiz falan deyince gene heyecanlandım bilmiyorum keşke en azından birisi tutsa.. progestan konusunda da ısrarla sormama rağmen "alma" demesi çok kafamı karıştırdı. "kötü bir embriyoysa zaten tutunmasın" dedi. çok şaşkınım ve tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum. bir de biz termal kaplıcaya gitmeyi düşünüyorduk yarın annemlerle.. hamilelik varsa zararlı olur değil mi? düşürür belki?
bu arada ben senin çizelgeni takip ediyordum evlilik yıldönümünüzdü eveeet Allah nice yıldönümlerine ulaştırsın çocuklarınızla..

canım gelişeceklerini biliyordum benim de hep geç geliştiler inşallah ikisi de çatlar

bicim evlilik yıldonümünüz kutlu olsun canım nice senelere bebişlerinle inş.

busmai inş.hamılesındır arkdaşım

tunc senın yumurtalarında süper maşallah hadı bakalım bu ay güzel haberler verin :)

oo ne güzel teyzesi yanıbaşında olacak desene bebeğinin.. ben maalesef ailemden uzaktayım, hafta sonları ile idare edeceğiz artık.. amaaan hayırlısı ile olsun da yanımda kimseler olmasın,yoldaşım olsun,bitanem olsun, hayatımın anlamı olsun..
oda hayali zaten her gün aklımda.. internetten sürekli araştırmalar yapıyorum :)) bizler çok düşünüyoruz,uğraşıyoruz.. bebeklerimiz geldiğinde çok şanslı olacaklar biz gibi anneleri olduğu için.. çünki biz onları zor elde ettiğimiz için çok çok kıymetlerini bilip el üstünde tutacağız
kesme şeker filan bana hak getire arkadaşım :)) hiç bir şey etki etmiyor.. bir keresinde anneme iğne vurdurmaya gittik, ben kapıda bekliyorum, adamın biri geldi kapıyı açsana bacım diyo.. dedim hop hop nereye içerde enjeksiyon yapılıyor.. bu elini bi kaldırdı parmak sallanıyo, kanlar resmen nehir gibi akıyo.. ben küüütttt!!! bi de benle uğraştılar oralarda

günaydın kızlar nasılsınız bakalım işte benim ateş tablom :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hmmm seninki de benimki gibi inişli çıkışlı.. çatlasında yumurta beklemeye de razı oluyor insan..

canım gelişeceklerini biliyordum benim de hep geç geliştiler inşallah ikisi de çatlar

inşallah canım.. geçen ay kist olmuştu çatlamamıştı.. ama bakalım bu ay nasıl olucak.. hayırlısı artık..

tunc senın yumurtalarında süper maşallah hadı bakalım bu ay güzel haberler verin :)

inşallah hepbirlikte güzel haberler verelim arkadaşım

slm kızlar nasılsınız kaç gundur gremiodum ya böle bi sinir stres bunalım midem bulantısı falan yatıodum sogan suyunu ıcmeye devam edıorum yalnız sizlere bir şey sormak istiorum acayıp derecede akıntım oluo beyaz böle afedersiniz sümük gibi yada krem sürmüşüm gibi anlam veremedim nedense acaba kistimi söküo ondanmı aynı yumurtlama oldugunda sizin anlattıklarınız gibi bi akıntı ama ben daha adet bile olamadım :))

soğan suyu akıntı yapabiliyormuş diye duydum,rahim de temizleniyormuş..her kişide olacak diye bir şey de yok...benim kızımada soğan kürü başlayalı10 gün oldu akıntısı felan da yok....bilmiyorum bilenler var mı acaba.. bu kürü kaç ay devam edilecek hiç bir yerde bunun hakkında birşeyler duymadım...

slm canım nasıl olalım ben hormon testlerimi yaptırdım sanırım tsh de sorun var bicim öyle söyledi daha doktora göstermedim 0,98 çıktı sanırım çocuk için 1,5 ile 2,5 arası olması lazım mış neyse için temizleniyor işte hayatım belkide yumurtluyorsundur iyi değerlendir derim ben çünkü ne olacağı belli olmaz bende bu ay geçsin soğana başlıycam

selam canım
etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

cevabın için teşekkürler canım,kürü adetten 10 gün önce 5 gün kullandık diyelim...daha sonra her adetten önce mi kullanılacak....yoksa iki aylık kür yeterli mi.....

çok teşekkür ederim canım.bu ay hamile kalmazsam çektirecem rahim filmini anestezili istemiyom ama boşuna vücuda uyuşturucu almayacam ağrıysa ağrı katlanacam.kafamda kurup duruyorum ya tüplerimde sorun varsa en iyisi filmi çektirmek ve ilaca ara vermek gerçekten yordu beni 4 ay üst üste ilaç artık yan etki yapıyor.baş dönmesi halsizlik ve de KİLO.ya bu ilaçlar sizdede kilo yaptımı acaba.

Son düzenleme:

anladm canm benm tsh de 1.49 cıkmıs bende gecen hafta yaptrmstm hormon testlerimi valla bilmirumki sogan suyuna basladm ayın 30unda baslamıstım 15 gun içilip bir hafta ara verlcek sonra yine 15 gun içilcek die biliorum ben valla yumurtluo olamam heralde adet olmadm cunku sadece 1 2 damla iki gün oldm baska da yok.belki kisti eritiodur die düşünüorm ama bilmiorm beklicem.

canım iştahını kapatması da çok iyi bence halsiz hissediyorsan spor değil de sadece uzun yürüyüşler yapabilirsin...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım işte benim ateş tablom :)

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşin fazla iniş çıkışlı devam etmiş canım ya neden öyle olduki bu ay farklı bişey mi yaptın ya da grip falan mısın?

sağol canım benim amin :)
termal kaplıca yumurtlama döneminde iyiymiş de yumurtlama geçti senin sonrasında iyi gelir mi hiç bilmiyorum...
doktoruna danışsaydın keşke...

sağol canım :)

canım valla bence de bebeklerimiz gelsinler de gözümüz gibi bakarız....
hımm sen demek ki kan gördüğün anda bayılanlardansın... zor iş... ama bunu yenmen gerek... yarası olup da senin bakımına muhtaç biri olsa demekki sen bayılacaksın ona bakarken... :) güldüğüme bakma fena bişey...

karaböcuq canım sen yumurtluyor da olabilirsin belli olmaz.... çünkü baya zaman geçti de mi haplar biteli... biliyorsun soğan kürü yumurtlamana engel değil ilaçsız da yumurtlama olabilir yani...

ben yemek yiyeceğim kızlar görüşürüz....

biricik ne yaptı acaba?

Son düzenleme:
karaböcuq canım sen yumurtluyor da olabilirsin belli olmaz.... çünkü baya zaman geçti de mi haplar biteli... biliyorsun soğan kürü yumurtlamana engel değil ilaçsız da yumurtlama olabilir yani...

:26:ama ben adet olmadım adet olmadan yumurtlayabılırmıyımki

cevabın için teşekkürler canım,kürü adetten 10 gün önce 5 gün kullandık diyelim...daha sonra her adetten önce mi kullanılacak....yoksa iki aylık kür yeterli mi.....

rica ederim canım
benim bildiğim ilk 15 gün
sonra 7
sonra 5 gün sanırım toplamda 3 kere yapılıyor
netten bakabilirsin soğan kürü yazıp çıkıyor zaten tam olarak nasıl yapıldığı saraçoğlunun sitesinden de öğrenebilirsin canım

canım benim bildiğim ilki 15 gün sonra 7 sonra 5 gün diye biliyorum hayatım iki kez 15 yapma bence zararı olabilir

bende çok korkarak gittim rahim filmini çektirmeye ama inan hiçbir şey anlamadım biraz basınç hissettim o kadar anlatılanlar kabus gibiydi ama çok şükür hiçbir sorun yaşamadım sadece filmden 1 saat sonra regli sancısı gibi ağrım oldu ilaç içip yattım uyudum başkada birşey yok bende boşuna uyuşturmak istemedim kendimi doğum yapıcaz Allahın izniyle bundan kaçarsak işimiz var demektir :)

valla hayatım iki damla kan gelse bile adet görmüş sayılabilirsin o yüzden çokta güvenme derim ben iyi değerlendir Rabbimin mucizeleri çok biliyorsun

walla bilmiorm ben sadce adet olmak için ıcıorum bakalım olursada süpriz olr ama sanmıorum ilaçlarla zor oluoda sogan suyuyla hemen şıp die oluverirse mucize olur :)))

walla bilmiorm ben sadce adet olmak için ıcıorum bakalım olursada süpriz olr ama sanmıorum ilaçlarla zor oluoda sogan suyuyla hemen şıp die oluverirse mucize olur :)))

inşallah olur canım ama 15 gün yaptıktan sonra yine 15 gün yapma dediğim gibi
peki sen metformin falan kullanıyormusun bitkisel şeyler yada hayıtsuyu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…