canım ne güzel söyledin bu ay hiç umrumda değildi çocuk fikri ama şimdi sen ikiz falan deyince gene heyecanlandımGÜNAYDIN KIZLAR :))
canım çok sevindim çatlamalarına ya süper bir haber bu busmai çok sevinmelisin canım bence.... biri olmasa diğeri tutmuştur bence.... ve kesinlikle doktoru dinleme 2 düşük yaşadın sen progestana başla nasıl olsa başlayacaksın sonra ya da şimdi ne fark eder... bana yumurtan çatladı diyecek doktor ben progestan içmek için 1 dk bile beklemezdim...hep de ikiz istiyordun bak Allah 2 yumurta verdi kimbilir belki de istediğin olur ama sen umudunu yitirmeden beklemelisin...
tuncss haklı canım umut herşeydir ben de bu sabah klomenime başladım bakalım inşallah bana da çift yumurta gelsin bu ay :)) busmaininki gibi...
canım doktor sana gelişmiş desin cuma iğne desin inşallah :)
dün evlilik yıl dönümümüzdü kızlar gece eşimle geçirdik hiç açmadım bilgisayarı bilmem farkettiniz mi:)
tuncss arkadaşımın dediği gibi rahim filmi çok korkuyorsan anestezili çektirirsin ama diğer türlü de korkulacak bişey değilmiş... canım tedavi sıkmış seni ard arda olunca ve sonuç alamayınca çok haklısın.... bak bu benim klomende 2. ayım olacak sonuç alamazsam ara vereceğim çünkü üst üste deneyince insanın psikolojisi bozulabiliyor ara vererek denemen gerekli.... hem o ara verdiğin ayda da gelebiliyor bebeklerimiz örneklerini gördük bence filmi çektir hem film çektirdiğin ay da ara ver ve sonra devam et tedavine....
günaydın kızlar..
bicim ben yokluğunu farkettim.. ama ne güzel bir sebepten yokmuşsun, tebrik ederim canım :)) Allah çift haneli yıllara erdirsin bizleri
sabah doktora gittim geldim..
iki yumurtam vardı pazartesi günü gittiğimde biri 11mm diğeri 14mm idi.. bu sabah baktığımızda biri 17mm diğeri 16 mm olmuşyarın akşama iğnemi olacağım ve sonraki gün çalışmalar başlayacak bakalım.. yumurtamın büyümüş olmasına sevindim.. en azından boş geçmeyecek bu ayım.. bir de doktorumun elinde pregnyl kalmamış.. ovitrelle yazdı.. ondan vurulacağım bu ay ilk defa bakalım.. göbekten yapılıyor o da.. ben zaten iğneden korkuyorum bakalım ne olacak halim yarın akşam 5 ile 6 arası iğneni yaptır ve cuma akşamına kadar çalışma yasağı verdi.. o güne saklayın dedi
işte benden haberler böyle
he valla olsun çift olsun ne güzel olur...zaten ablam da çok istiyor teyze olmak onunla beraber büyütürüm artık çift olursa... :)) sağlıkla gelsinler de canım tabi şaka bi yana sağlıkla bir an önce gelsinler artık... bu arada kafandan atabilmene çok sevindim haklısın negatifi ard arda görünce bir kırılganlık kalır içinde ve düşünmezsin çok fazla doğru tabi.... düşündüğün zamanlarda bile olacak mı olmayacak mı diye değil de, odası nasıl olsun? adı ne olsun falan gibi şeyler düşünmeye çalış moralini hiç bozma.... bu ay ben de dimdik duracağım geçen ay yaptığım sıkıntıyı yapmayacağım eziyet ettim resmen içimden kendime....eşim bile farketmiş olmaz böyle demişti....
canım zaten kan tutuyorsa sen yapamazsın elbette..yanına kesme şeker al iğneden önce dilinin altına koy şekeri bayılmanı engeller...hemen kalkma uzan bir 15 dk kadar ben hemen kalkınca başım dönmüştü bayılacakken oturttular beni kuvvetli iğnedir o...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım işte benim ateş tablom :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım gelişeceklerini biliyordum benim de hep geç geliştiler inşallah ikisi de çatlar
tunc senın yumurtalarında süper maşallah hadı bakalım bu ay güzel haberler verin :)
GÜNAYDIN KIZLAR :))
eğerki ateş düşmesiyle beraber akıntı da geldiyse 2-3 gün içinde yumurtlama olabileceği anlamına gelir.... zaten genelde yumurta büyüyor gelişip salgı yani akıntı geliyor ama yumurtanın dışarı atılması çok güç oluyor bu Lh hormonu yüzünden fakat senin Lh değerin iyiydi muhtemelen bu ay yumurtlaman olacak canım... inşallah kaliteli olsun ve bebeğin sana gelsin...
günaydın tatlım bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm nice senelere inşallah...
canım bugün ateşim çıktı 35,6 dan 36,00 ya yükseldi bugün dünde çalışma oldu zaten inşallah bu sefer tutsunda meleğim gelsin artık dimi
3781c1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlar nasılsınız kaç gundur gremiodum ya böle bi sinir stres bunalım midem bulantısı falan yatıodum sogan suyunu ıcmeye devam edıorum yalnız sizlere bir şey sormak istiorum acayıp derecede akıntım oluo beyaz böle afedersiniz sümük gibi yada krem sürmüşüm gibi anlam veremedim nedense acaba kistimi söküo ondanmı aynı yumurtlama oldugunda sizin anlattıklarınız gibi bi akıntı ama ben daha adet bile olamadım :))
soğan suyu akıntı yapabiliyormuş diye duydum,rahim de temizleniyormuş..her kişide olacak diye bir şey de yok...benim kızımada soğan kürü başlayalı10 gün oldu akıntısı felan da yok....bilmiyorum bilenler var mı acaba.. bu kürü kaç ay devam edilecek hiç bir yerde bunun hakkında birşeyler duymadım...
GÜNAYDIN KIZLAR :))
haklısın bazen insan akrabalarına dahi güvenemiyor canım... adana da yaşayan yok mu kızlar doktor önerelim Fatunuz arkadaşımıza...
tamam canım en son iyiydi değerim 2.80 di düşme olursa yerim dere otunu teşekkürler :)
eğerki ateş düşmesiyle beraber akıntı da geldiyse 2-3 gün içinde yumurtlama olabileceği anlamına gelir.... zaten genelde yumurta büyüyor gelişip salgı yani akıntı geliyor ama yumurtanın dışarı atılması çok güç oluyor bu Lh hormonu yüzünden fakat senin Lh değerin iyiydi muhtemelen bu ay yumurtlaman olacak canım... inşallah kaliteli olsun ve bebeğin sana gelsin...
canım çok sevindim çatlamalarına ya süper bir haber bu busmai çok sevinmelisin canım bence.... biri olmasa diğeri tutmuştur bence.... ve kesinlikle doktoru dinleme 2 düşük yaşadın sen progestana başla nasıl olsa başlayacaksın sonra ya da şimdi ne fark eder... bana yumurtan çatladı diyecek doktor ben progestan içmek için 1 dk bile beklemezdim...hep de ikiz istiyordun bak Allah 2 yumurta verdi kimbilir belki de istediğin olur ama sen umudunu yitirmeden beklemelisin...
tuncss haklı canım umut herşeydir ben de bu sabah klomenime başladım bakalım inşallah bana da çift yumurta gelsin bu ay :)) busmaininki gibi...
canım doktor sana gelişmiş desin cuma iğne desin inşallah :)
dün evlilik yıl dönümümüzdü kızlar gece eşimle geçirdik hiç açmadım bilgisayarı bilmem farkettiniz mi:)
tuncss arkadaşımın dediği gibi rahim filmi çok korkuyorsan anestezili çektirirsin ama diğer türlü de korkulacak bişey değilmiş... canım tedavi sıkmış seni ard arda olunca ve sonuç alamayınca çok haklısın.... bak bu benim klomende 2. ayım olacak sonuç alamazsam ara vereceğim çünkü üst üste deneyince insanın psikolojisi bozulabiliyor ara vererek denemen gerekli.... hem o ara verdiğin ayda da gelebiliyor bebeklerimiz örneklerini gördük bence filmi çektir hem film çektirdiğin ay da ara ver ve sonra devam et tedavine....
slm canım nasıl olalım ben hormon testlerimi yaptırdım sanırım tsh de sorun var bicim öyle söyledi daha doktora göstermedim 0,98 çıktı sanırım çocuk için 1,5 ile 2,5 arası olması lazım mış neyse için temizleniyor işte hayatım belkide yumurtluyorsundur iyi değerlendir derim ben çünkü ne olacağı belli olmaz bende bu ay geçsin soğana başlıycam
canım iştahını kapatması da çok iyi bence halsiz hissediyorsan spor değil de sadece uzun yürüyüşler yapabilirsin...Bu reglim de olmadı ama diğer reglimde (inşallah zamanında olurum)
gidip hormon testlerimi yaptıracağım...
oooffffffffff..
glukofen işe yaradı, iştahım kapandı ama tam kapandı...
dün küçük bir peynirli börek, bir browni intense bir de muz yedim
ve bunları yiyen kişi 88 kilo bir hatunun
bunlarla durdum yani ki benim şekerim tansiyonum hemen düşer bir kere kahvaltısız gezidm okulda birden halsizleştim tansiyonu bir ölçtürdüm ki 6/3 olmuş tansiyon şeker 60 larda...
o nedenle ben yemeden gezemem...
dün tartıldım (1 hafta oldu gulukofen almaya başlayalı) 86,5 göründü tartı sevindim açıkcası hem de öğlen tartıldım aç karnına değil yani...
inşallah ekim sonuna kadar 80 i görürüm....
fakat ilaç halsizlik yapıyor boynumda acayip bir ağrı var spor yapmaya halim kalmıyor...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım işte benim ateş tablom :)
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ne güzel söyledin bu ay hiç umrumda değildi çocuk fikri ama şimdi sen ikiz falan deyince gene heyecanlandımbilmiyorum keşke en azından birisi tutsa.. progestan konusunda da ısrarla sormama rağmen "alma" demesi çok kafamı karıştırdı. "kötü bir embriyoysa zaten tutunmasın" dedi. çok şaşkınım ve tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum. bir de biz termal kaplıcaya gitmeyi düşünüyorduk yarın annemlerle.. hamilelik varsa zararlı olur değil mi? düşürür belki?
bu arada ben senin çizelgeni takip ediyordum evlilik yıldönümünüzdü eveeet Allah nice yıldönümlerine ulaştırsın çocuklarınızla..
canım gelişeceklerini biliyordum benim de hep geç geliştiler inşallah ikisi de çatlar
sağol canım :)bicim evlilik yıldonümünüz kutlu olsun canım nice senelere bebişlerinle inş.
busmai inş.hamılesındır arkdaşım
tunc senın yumurtalarında süper maşallah hadı bakalım bu ay güzel haberler verin :)
oo ne güzel teyzesi yanıbaşında olacak desene bebeğinin.. ben maalesef ailemden uzaktayım, hafta sonları ile idare edeceğiz artık.. amaaan hayırlısı ile olsun da yanımda kimseler olmasın,yoldaşım olsun,bitanem olsun, hayatımın anlamı olsun..
oda hayali zaten her gün aklımda.. internetten sürekli araştırmalar yapıyorum :)) bizler çok düşünüyoruz,uğraşıyoruz.. bebeklerimiz geldiğinde çok şanslı olacaklar biz gibi anneleri olduğu için.. çünki biz onları zor elde ettiğimiz için çok çok kıymetlerini bilip el üstünde tutacağız
kesme şeker filan bana hak getire arkadaşım :)) hiç bir şey etki etmiyor.. bir keresinde anneme iğne vurdurmaya gittik, ben kapıda bekliyorum, adamın biri geldi kapıyı açsana bacım diyo.. dedim hop hop nereye içerde enjeksiyon yapılıyor.. bu elini bi kaldırdı parmak sallanıyo, kanlar resmen nehir gibi akıyo.. ben küüütttt!!! bi de benle uğraştılar oralarda
ateşin yüksek devam ederse yumurtlama olmuş deriz zaten tablo da 2 güne der ama ateş düşerse başka bir gün yumurtlama olacak demektir canım... ilişki denk gelmiş nasıl olsa sen içini fereh tut...GÜNAYDIN KIZLAR :))
günaydın tatlım bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm nice senelere inşallah...
canım bugün ateşim çıktı 35,6 dan 36,00 ya yükseldi bugün dünde çalışma oldu zaten inşallah bu sefer tutsunda meleğim gelsin artık dimi
3781c1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iltihap varsa söktürür soğan kürü çok iyi gelir belki de vardı öyle bişey sen onu attın eğer ki o kist denilen yumurtayı atacaksan daha da iyi tabi o da olabilir canım....slm kızlar nasılsınız kaç gundur gremiodum ya böle bi sinir stres bunalım midem bulantısı falan yatıodum sogan suyunu ıcmeye devam edıorum yalnız sizlere bir şey sormak istiorum acayıp derecede akıntım oluo beyaz böle afedersiniz sümük gibi yada krem sürmüşüm gibi anlam veremedim nedense acaba kistimi söküo ondanmı aynı yumurtlama oldugunda sizin anlattıklarınız gibi bi akıntı ama ben daha adet bile olamadım :))
çok teşekkür ederim canım.bu ay hamile kalmazsam çektirecem rahim filmini anestezili istemiyom ama boşuna vücuda uyuşturucu almayacam ağrıysa ağrı katlanacam.kafamda kurup duruyorum ya tüplerimde sorun varsa en iyisi filmi çektirmek ve ilaca ara vermek gerçekten yordu beni 4 ay üst üste ilaç artık yan etki yapıyor.baş dönmesi halsizlik ve de KİLO.ya bu ilaçlar sizdede kilo yaptımı acaba.
hayırlısı olsun canım rahim filmini çektir 1 ay dinlen bakarsın bebeğin gelir...
anladım canım evet iştah açıyor bu ilaç klomen ... ben ne görsem canım istiyorama tutmaya çalışıyorum kendimi de sürekli kazınıyor miğdem... ben 4 kilo verip başlamıştım tedaviye ve 2 kilosunu geri aldım ne yazıkki sadece ilaçlardan çünkü yeme düzenim değişmedi...
karaböcuq canım sen yumurtluyor da olabilirsin belli olmaz.... çünkü baya zaman geçti de mi haplar biteli... biliyorsun soğan kürü yumurtlamana engel değil ilaçsız da yumurtlama olabilir yani...
cevabın için teşekkürler canım,kürü adetten 10 gün önce 5 gün kullandık diyelim...daha sonra her adetten önce mi kullanılacak....yoksa iki aylık kür yeterli mi.....
anladm canm benm tsh de 1.49 cıkmıs bende gecen hafta yaptrmstm hormon testlerimi valla bilmirumki sogan suyuna basladm ayın 30unda baslamıstım 15 gun içilip bir hafta ara verlcek sonra yine 15 gun içilcek die biliorum ben valla yumurtluo olamam heralde adet olmadm cunku sadece 1 2 damla iki gün oldm baska da yok.belki kisti eritiodur die düşünüorm ama bilmiorm beklicem.
:26:ama ben adet olmadım adet olmadan yumurtlayabılırmıyımki
çok teşekkür ederim canım.bu ay hamile kalmazsam çektirecem rahim filmini anestezili istemiyom ama boşuna vücuda uyuşturucu almayacam ağrıysa ağrı katlanacam.kafamda kurup duruyorum ya tüplerimde sorun varsa en iyisi filmi çektirmek ve ilaca ara vermek gerçekten yordu beni 4 ay üst üste ilaç artık yan etki yapıyor.baş dönmesi halsizlik ve de KİLO.ya bu ilaçlar sizdede kilo yaptımı acaba.
valla hayatım iki damla kan gelse bile adet görmüş sayılabilirsin o yüzden çokta güvenme derim ben iyi değerlendir Rabbimin mucizeleri çok biliyorsun
walla bilmiorm ben sadce adet olmak için ıcıorum bakalım olursada süpriz olr ama sanmıorum ilaçlarla zor oluoda sogan suyuyla hemen şıp die oluverirse mucize olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?