Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım geçmiş olsun,sıkma canını..Bence hiç wakit kaybetmeden klomen e başla..Ama kaç kilosun klomen kimilerine ağır gelebiliyomuş,zayıf olanlara..Öyle olursa ganophene veriyolar sanırım..Rabbimm bir an önce bebiş ve şifa verir inş.Öptümm

cnm ya nsb varya iyiki varsın hemen yazmışsın cvp:)) çk saol ya 164 cm ve 56kg.ım,bilmiyorum ağır gelmez sanırım gelirse de versinler artık ne gerekiosa.bende pek vakit kaybetmek istemiyorum önümde nasıl bi süreç var kimbilir,sen neler yapıosun?:1hug:

merhaba inciay klomen'e dr gözetiminde kullanmanı tavsiye ederim çünkü o ilaçların çok büyük tehlikeleri var 6 denemeden sonra kullanılamıyor yumurtalık kanserine yol açıyor sevgiler..

Sen de iyiki warsın canım. kilon çok normal bence klomen sana ağır gelir,sen dr a sor tabi de ganophene kullan bence.
Ben de napiyim bu ay da hastalandım mayısı bekliyoruz artık güzel bir haber için inşallahh..Rabbim aratmasın inş. hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin..Öpüyorum canım seni.a.s.

sevgili papatyanil ve nsbcim çok saolun tavsiyeleriniz için,farlutalım bitsin gidicem dr.a bakalım artık bi kere deneyip bıraktığım soğan kürünü içicem olmazsa çok fazlaymış küçük kistciklerim,bu ay da olmazsa daha fazla vakit kaybetmeden başlatsınlar artık bni klomen ganophene mi artık ne olursa:))
hadi bakalım mayısta güzel haberlerle seviniriz umarım öpüyorum çok:*

teşekkürler inciaycım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dr iyi seç canım benim 3ay önce gittiğim dr bıraktım özel yazahanesine muayeneye gidip 100tl para veriyordum tahlil sonuçlarını bana bildirmek için benim tlf çağrı attı yani ben arayım diye moralim okadar bozulduki:çok üzgünüm: hemen o dr bıraktım düşünsene iki üç kontürün hesabını yapan dr neler hesaplıyordur ALLAHcc doğru dr karşılaştırmayı nasip etsin hepimize sevgiler...

Canım sen dr unla bir konuş istersen,adetin kaç gün sürüyo bilmiyorum ama mesela ben önce ganophene kullandım 3 ay olmadı,adetin 5. günü başlıyodum,sonra hormon testleri yapılıp erkeklik hormonu yüksek çıkınca dr um klomen verdi ve 3. gün başlamamı söyledi.Yani dr unla konuş da belki seni adetliyken muayene etmek isteyebilir ve ya adetin 3 veya 5. günü hemen başla diyebilir.Böylece vakit kaybetmemiş olursun canım.
Öpüyorum seni görüşmek üzere..a.s.

Günaydınlar size müjdem var vee hamileyimmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
Yani benim macunlar işe yaradı ilk ay hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

süper haber..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))
ama ne macunu açıklarmısın?

herkese merabalar 9 gün önce catlama iğnesi vuruldu.kasıklarım ve bacaklarım cok agrıyor.cumartesi günü adet olmam lazım bakalım ne olacak iple cekiyorum.

cnm evet valla doğru söylüyosun dr.um iyi memnunum yani,bn para ödemiyorum zaten,o yönden içim rahatda okadar çk mağdur varki Allah iyilerle karşılaştırsın cnm öptüm çk

cnm bnm drum adetin ilk günü çağırdı zaten bni birlikte karar vercz artık,farlutalım bitsin gelsin artık adetim,bu arada bugün soğan kürüne başladım tadı kötü ama napyım,farlutal ile yapılıomu soğan bilmiyorum ama başladım artık,grşrz cnm öptümhihoyyyt

herkese merabalar 9 gün önce catlama iğnesi vuruldu.kasıklarım ve bacaklarım cok agrıyor.cumartesi günü adet olmam lazım bakalım ne olacak iple cekiyorum.

berranazcım inşallah hamilesindir çatlama iğnesi kasıklarda ağrı yapar bu iyi haberdir yani yumurtaların çatlıyordur fazla kendini yorma bol bol yat dinlen inşallah mutlu haberlerini alırız :CüvCüv:sevgiler...

sositososito Bir zararı olacağını sanmıyorum canım zaten adetten 1 hafta önce yapılıyo,ben de bu ay beden temizliği yapıcam maranki nin bakalım nasıl olcak.. :)
sositososito Rabbim hayrılısıyla bebişleri kavuşturur bizleri inşaallllaahh:dance:

Mrb kizlar..

5 yil once PKOS tanisini aldim ve Tip 2 Diyabetim var. Istanbul'a (Mecidiyekoy civari) yeni tasindim ve tedavimi ustlenecek doktor ariyorum. PKOS konusunda guvendiginiz tedavinizden memnun kaldiginiz bir doktor onerebilir misiniz?

Simdiden tesekkurler..

Ally.

peki bişey daha sorucam hamilelik düşündüğüm soğan kürünü için yapamıyorum dedin bende düşünüyorum yapmıyımmı o zaman zararı mı var yoksa???

slm arkadaşım ibrahim saraçoğlunun sitesine bende baktım bu konuyla ilgili...hamile kalmak için incir kürü tavsiye ediyor..ama bu kürün öncesinde soğan kürü yaparsanız daha çok işe yarayacağını okudum...hamileyken içilmiyor..hamile kalmak istiyorsanız içebilirsiniz sanırım ..ama gene de bir araştırın..

ay cnm bnm nsb.cim napıyım işte,bitti farlutalım beklemedeyim gelmedi hala adetim, soğan kürünü de bıraktım zaten bi gelsinde ilk gün başlıcam etkilendimi nolduysa yok hala piyasada(
sen napyon marankinin kürünü yapıon mu?

arkadaşlar merhaba,ben 2,5 yıllık evliyim sadece 3 ay hap kullandım onun dışında hiç korunmadık.yaklaşık 1 yıldan beri bebek için uğraşıyoruz ama olmadı.Adetlerim düzenlidir.geçen yıl bebek düşünmeden önce hormon testi ,ultrason falan oldu bi problem yoktu.1 yıl olunca doktora gittim ultrasonda minik minik kistler gördü pek beğenmedim dedi.tekrar hormn testi ve hsg istedi.bu hsg yi doktor mu yapıyor yoksa haastanede onun için başka bölüm mü var merak ettim.Doktorum iyiydi çünkü insan halinden anlıyordu.Öyle doktoru zor buluyoruzda.Açıkçası doktora sormak biran akıma gelmedi orda ben kistlerin şokundayken.Bilgilerinize ihtiyacım var.

Hayırlıs bekle bakalım canım,adaçayı adet mi söktürüyo demiştin sen bi seferinde..onu içsene..
Ben de başladım marankinin beden temizliğine bugün 3. gün..İyi gidiyo bakalım nasıl olcak 1 hafta sonunda..keşke sen de yapsaydın,hamile kalamayan bayanlar beden temizliğinden sonra hamile kaldıklarını yazmışlar marankinin siteye.Aslında hala başlayabilirsin sanırım 4. güne kadar başlanabiliyo sanırım.
Görüşürüz inşallah canım,hayırlı haberlerini bekliyorum.Öptüm.a.s.

hsg yi doktorun yaptırıyor yada seni yönlendiriyor bildiğim kadarı ile çünki benimde doktorum ben yapıyorum diye söyledi ama hünüz yaptırmadım biraz pahalı bir olay acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…