- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
inşallah olur canım ama 15 gün yaptıktan sonra yine 15 gün yapma dediğim gibi
peki sen metformin falan kullanıyormusun bitkisel şeyler yada hayıtsuyu gibi
canım glifor kullanıordum ama işte yumurtam catlamayıp kiste dönüşünce bıraktım daha fazlada buyumesın dıye gercı doktorum dewam edebılırısn ona demıstı ama ben kıst tamemn gıtsın öle tekrar baslayacagım
soğan yarıycak eminim canım çok takma şu kisti bende klomenle dört yumurta büyütmüştüm çatlatma iğnesi kullandığım halde biri çatlamadı kaldı tekrar kontrole bile gitmedim bıraktım zaten doktoru regliyle büyük ihtimal gider demişti öylede oldu zaten soğan çatlatır eminim bak akıntında oluyor ne güzel için temizleniyordur
herkeslere iyi geceler diliyorum..
yumurtam büyüyor kesin.. sağ kasığımda ağrım var.. zaten iki yumurtam da sağ taraftaohh oohhhh büyüsünler yarın akşama kadar..
yarın sabah görüşürüz kızlar..
hepiniz iyi ki varsınız
:26:ama ben adet olmadım adet olmadan yumurtlayabılırmıyımki
merhabalar..bende pko olduğumu bugün öğrendim..Rabbim herkese hayırlısı sağlıklı evlatlar versin..zor bir sürece giriyorum sanırım..bugün aanladım. beni de alırmısınız aranıza:80:
herkeslere iyi geceler diliyorum..
yumurtam büyüyor kesin.. sağ kasığımda ağrım var.. zaten iki yumurtam da sağ taraftaohh oohhhh büyüsünler yarın akşama kadar..
hepiniz iyi ki varsınız
merhabalar..bende pko olduğumu bugün öğrendim..Rabbim herkese hayırlısı sağlıklı evlatlar versin..zor bir sürece giriyorum sanırım..bugün aanladım. beni de alırmısınız aranıza:80:
termale gitmekten vazgeçtiktermal kaplıca yumurtlama döneminde iyiymiş de yumurtlama geçti senin sonrasında iyi gelir mi hiç bilmiyorum...
doktoruna danışsaydın keşke...
anladım canım evet iştah açıyor bu ilaç klomen ... ben ne görsem canım istiyorama tutmaya çalışıyorum kendimi de sürekli kazınıyor miğdem... ben 4 kilo verip başlamıştım tedaviye ve 2 kilosunu geri aldım ne yazıkki sadece ilaçlardan çünkü yeme düzenim değişmedi...
ikisi de sağda mı canım maşallah :)o zaman tutarsa büyük ihtimalle ikiz olacak çünkü sağ yumurtalığına ulaşabilen spermler ikisini de döller.herkeslere iyi geceler diliyorum..
hepiniz iyi ki varsınız
vay be dört yumurta.. ne güzel işte süper cevap veriyor yumurtalıkların,siz eşine tahlil yaptırdınız mı? burda bi arkadaş vardı ona 5 yumurtası var diye çatlatma iğnesi vurmadılar ve ilişki yasağı koydular esraay mıydı. o ne oldu acaba?soğan yarıycak eminim canım çok takma şu kisti bende klomenle dört yumurta büyütmüştüm çatlatma iğnesi kullandığım halde biri çatlamadı kaldı tekrar kontrole bile gitmedim bıraktım zaten doktoru regliyle büyük ihtimal gider demişti öylede oldu zaten soğan çatlatır eminim bak akıntında oluyor ne güzel için temizleniyordur
termale gitmekten vazgeçtikbelki hamileyizdir diye herşeyden geri kalıyoruz, ağrımız olunca ağrı kesici bile almıyoruz ama hep elde var sıfır...
canım bence sen pilatesi bıraktıysan ondan kilo almışsındır. çünkü ben de bu ara sporu bıraktım hemen kilo aldım.
bir de gün içinde hep su içmeyi unutuyorum ya bir bardak su içiyorum o da ilaçları içmek için. bir bardak bile değil, yarım bardak. su içmeyi sevmiyorum ne olacak benim halim..
Günaydın kızlar...
Biz az önce doktor randevumuzdan geldik.
Bebişimiz 2.5 cm olmuş ve herşey yoludaymış çok şükür.
2 hafta sonra ikili test için gideceğiz.İnşaallah onuda güzel bir şekilde atlatırız.
Rabbim sizlerede en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Dualarımdasınız her daim....
günaydınlar herkesee
adetim 5 gün geçtii hala gelen giden yok
tahlilimide bu yuzden yaptıramadım tabii
şimdide korkuyorum yarın olursam hafta sonuna gelecek diye
bakalım ne zaman gelecek
yazdıklarınıza yabancı kalıyorum pek bişey anlamıyorum daha hiç bi bilgim olmadıgından
insan basına gelince uzmanlasıyo her konuda degılmı :)
merhaba adetin 5 günü geçtiyse gebelik testi yapıp gebelik yoksa eğer adet söktürücü kullanabilirsin... çünkü adet gecikmesi bir çok soruna yol açıyor... sen de hep gecikme yaşıyor musun böyle benim gibi? ben ilaç içmesem 60 gün geçiyor bırak adeti yumurtlama dahi olmuyor....
ilaç tedavisi görüyorum...
sen de ihmal etme... düzensizlik varsa adet gelecek diye bekleme... yap testini sonra da duphaston ya da progestan ile getir adetini...
canım günaydın nasılsın?
ben senin yumurtaların aynı yumurtalıkta olduğunu bilmiyordum ay ne zor birbirlerine baskı yaparlarsa cumaya kadar kendiliğinden de biri ya da ikisi birden çatlayabilir bilgin olsun... çünkü toplam ebatları yumurtalık boyutunu aşacağından muhtemelen basınç ile dışarı atılacaklardır zaten :))
ama sen iğneni ol tabi canım ne güzel maşallah
ikisi de sağda mı canım maşallah :)o zaman tutarsa büyük ihtimalle ikiz olacak çünkü sağ yumurtalığına ulaşabilen spermler ikisini de döller.
sen de iyi ki varsın
vay be dört yumurta.. ne güzel işte süper cevap veriyor yumurtalıkların,siz eşine tahlil yaptırdınız mı? burda bi arkadaş vardı ona 5 yumurtası var diye çatlatma iğnesi vurmadılar ve ilişki yasağı koydular esraay mıydı. o ne oldu acaba?
slm kızlar nasılsınızzz
bilenlere bisey sormak istiyorum..
klomenden sonra yumurta takibi karindan ultrasonla da yapilabiliyor mu yoksa alttan ultrasonla mi takip edilmek zorunda????
karından da olabilir ama vajinal usg daha başarılı gösteriyor :)
birde karından bakıldığında idrara sıkışık olmak gerekiyor ki, yumurtalık ile idrar torbası karıştırılmasın diye..
eğer doktorun alttan usg yapmak isterse bence engel olma, sonuçta herşey bebeklerimiz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?