canım çok sevindim...
maşallah ya senin bu güzel günlerini görmek ne hoş gerçekten de senin adına çok mutluyum .... ne evrelerden geçtin sen de.... ama yolda bebeğin ve inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canım....
eee anlat bakalım nasıl gidiyor hamilelik?
slm canım çıkıyorum şimdi burda tekirdağda bir evliya varmış çok bilinen onu ziyarete gidiyoruz hepiniz için dua edicem
merhabalar..bende pko olduğumu bugün öğrendim..Rabbim herkese hayırlısı sağlıklı evlatlar versin..zor bir sürece giriyorum sanırım..bugün aanladım. beni de alırmısınız aranıza:80:
Günaydın kızlar...
Biz az önce doktor randevumuzdan geldik.
Bebişimiz 2.5 cm olmuş ve herşey yoludaymış çok şükür.
2 hafta sonra ikili test için gideceğiz.İnşaallah onuda güzel bir şekilde atlatırız.
Rabbim sizlerede en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Dualarımdasınız her daim....
evet benımdee hep düzensiz oluyor bazen 1.5 ayda bir bazen 2 bazen 1 ay 1 haftaa erken olmadı hıc bı zaman
o kadar yıldır ılk defa gecen ay ve oncekı ay 1 inden 1 ine olmuştum
adacayı ıcmıstım baya bi etkisi oldu galbaa
bu ay pek içmedim gene aynı oldu
istersen sende bi dene ada cayını adetle baslayıp 15 gün içiyorsun sonra hamıle olma durumu oldugu ıcın bırakıyorsun
benım kist oldugu yenı cıktı ortaya doktor sadece glifor verdi su anda
tahlilden sonra vericektir sanırım
peki o bahsettğin ilaçları doktor vermeden kullanmanın bir zarar olmazmı ?
hiç kullanmadım cunkı de
birde demişsin yaa yumurtlama dahi olmuyor bunu nasıl biliyorsun kendinmi yoksa doktor mu soyledi
değin gibi adetin geç gelmesi bende kilo alımınaa yol actı sanırım en cokta
ancak gelebildim nete :)) teşekkür ederim iyiyim.. inşallah çatlamazlar birbirlerini itiştirip.. çünki doktor cuma akşamına kadar çalışma yok dedi.. spermler beklesin biraz dedi.. aşılamada da böyle yapıyoruz dedi... 3-4 günlük perhizden sonra sperm alıp aşılama yapıyoruz onun gibi düşün dedi :)) bu akşam 5-6 arası iğneni vurul dedi.. cuma da istediğiniz saatte çalışma dedi.. 3 gün üst üste.. sonra gün aşırı.. bu arada progestanı sen çatlatmadan kaç gün sonra kullanmaya başladın? bir de 100lük mü verdi 200lük mü? nasıl kullandığını merak ettim..
ayy evet ikisi altlı üstlü duruyorlardı usgde :)) biri küçücüktü ilk kontrolde, ama dün sabah ikisi de hemen hemen aynı boyutlara ulaşmışlar.. ayy bana zaten herkes ikiz olacak senin çocuğun deyip duruyor.. ilk klomen ayımda 3 yumurtam vardı benim.. 3ü de çatladı :)) ama tutmadı.. nasip kısmet bu işler.. Rabbim hayırlısını versin..
acaba şimdi sağ yumurtalığımda oldukları için çalışma sonrası sağ tarafıma mı yatmalıyım ki?
Bicim canım bu samimi duyguların için çok teşekkür ederim.İnanıyorum ki sende en kısa zamanda bu güzel duyguları tadacaksın.
Hamilelik çok güzel geçiyor canım.Kırk yıl düşünsem bu kadar rahat bir dönem geçirebileceğim aklıma gelmezdi.
Maaşallah ne bulantı ne tiksinme ne aşırı yorgunluk,ne aşırı uyku hali....Gerçek anlamda tadını çıkarıyorum diyebilirim.
Her duyduğum 10 kişiden 9unun bu dönemi inanılmaz zor geçerken benimki çok güzel ve rahat geçiyor.İnşaallah herşey böyle güzel devam eder.
Senin durumunuda uzaktanda olsa takip ediyorum canım.İnanıyorum ki en kısa zamanda bizlere o güzel haberi vereceksin.
hoşgeldin.. herkes için zor bir süreç değil buraya gelenler hep hamile olup çıktılar biz dinazoruz artık.
şunu bil ki pko luysan çok özel bir kadınsın ve her doktor senin dilinden anlayamaz. iyi bir doktor , iyi önbilgi, sabır ve sağlıklı yaşam şart..
süper yazmışsın valla doğru diyon her doktor anlayamaz bizden :)))
termale gitmekten vazgeçtikbelki hamileyizdir diye herşeyden geri kalıyoruz, ağrımız olunca ağrı kesici bile almıyoruz ama hep elde var sıfır...
canım bence sen pilatesi bıraktıysan ondan kilo almışsındır. çünkü ben de bu ara sporu bıraktım hemen kilo aldım.
bir de gün içinde hep su içmeyi unutuyorum ya bir bardak su içiyorum o da ilaçları içmek için. bir bardak bile değil, yarım bardak. su içmeyi sevmiyorum ne olacak benim halim..
bende su içmeyi pek sevmezdim hatta gün boyu su içmesem aklıma gelmezdi su sadece çayı çok severim ve paso içerim valla ama böbreklerim agrımaya başlayınca susuzlukdan olabılır dedıler bende kendıme 1,5lt su aldım şişeden içiyorum suyu veee içebiliyorum bi dikiyorum kafaya lıkır lıkır içiyorum valla biraz fazla wc cıkıyorum ama olsun sende şişeyle içmeyi dene canım
kızlar ya bişey sorcam geçen hafta nezleydim daha tam düzelemedım 3gündür başın dönüyorr neyin nesi anlamadım
merhabalar ben şimdiye kadar hep fsh yüksekliğinden sıkıntı yaşadım yumurtalık rezervi ile uğraştım ben 2 yıldır düzenli kontrole gidiyorum 6-7 kez regl 3. günü usg ile foleküllere bakıldı bugüne kadar kimse polikistik olduğumu söylemedi. dün usg de polikistik olduğum söylendi. normalde hormonlarım fsh 10- 11.5 arası çıkıyordu LH 10-12 E2 35-60 arası ama dün değerlerim çok farklıydı. FSH hiç bukadar düşük görmedim
FSH 7.5
LH 12.9
E2 79
ben düzenli ateş ölçüyorum yumurtlama zamanını anlayabiliyorum veyumurtlama sonrası 14. gün reglı olurum. Ama bu ay bi gariplik vardı yumurtladığımı düşündüğüm tarihten sonra 18. gün regli oldum. ve inanılmaz kasık ağrım oldu. siz tecrübelisiniz bu konuda ben pko lumuyum ?
metformin içiyorsun de mi canım nezlen tam geçmediğinden de olabilir... yordun mu çok kendini?
Fsh daha da düşük olmalı ve Lh ondan da düşük olmalıydı tabi adetin 3. günü bakılan değerlerse....
hoşgeldin.. herkes için zor bir süreç değil buraya gelenler hep hamile olup çıktılar biz dinazoruz artık.
şunu bil ki pko luysan çok özel bir kadınsın ve her doktor senin dilinden anlayamaz. iyi bir doktor , iyi önbilgi, sabır ve sağlıklı yaşam şart..
süper yazmışsın valla doğru diyon her doktor anlayamaz bizden :)))
termale gitmekten vazgeçtikbelki hamileyizdir diye herşeyden geri kalıyoruz, ağrımız olunca ağrı kesici bile almıyoruz ama hep elde var sıfır...
canım bence sen pilatesi bıraktıysan ondan kilo almışsındır. çünkü ben de bu ara sporu bıraktım hemen kilo aldım.
bir de gün içinde hep su içmeyi unutuyorum ya bir bardak su içiyorum o da ilaçları içmek için. bir bardak bile değil, yarım bardak. su içmeyi sevmiyorum ne olacak benim halim..
termale gitmeyi tekrar düşünürseniz bana gelin, ben 5 yıldızlı termal bir otelde çalışıyorum memnuniyetle beklerim.. :)
Birde yukarda arkadaşlar adet olmak için adaçayı - hayıt tohumu yazmışlar, mutlaka etkisi vardır ama kızlar soğan suyunu nolur es geçmeyelim bende soğan kürü sayesinde düzenli adet olmaya başladım inşallah hamilede kalırım bu sayede..
kendinize iyi bakınnnn,,,
metformının bitmişti canım 1 akşam bide sabah içememmiştim sonra öğlen aldım eczaneden hemen içtim acaba ondanmı oldu az ara verdim diyee anlamadım gtti sankı boyle yürürken kafam tan tarafa kayıyor gibi bı acayıpım çok fazla yormadımda kendımı ama niye boyle oldumkiş anlamadım yanı
teşekkürler cevabın için evet 3. günü yaptırdım. Valla o kadar doktora gittim kimse pko olduğumu söylemedi yumurtalık büyüklüğü normal dendi endometrium 3 mm falan bu doktor pko su deyince şaşırdım. fsh 11-12 çıkan biri pko lu olurmu diye. ağustosta aşılama yaptırdım klomenle yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi tabi hamile kalamadım. Sonraki ayda reglim 29 gün olurken 33. gün oldu doktora yumurta takibi için gittim oda pko lusun dedi geçici bir durum olabilirmi. birde fsh ilk kez bukadar düşük çıktı aslında buna sevindim ama E2 yüksek çıktı bu iyi değil sanırım
anladım canım ama metforminden olmaz sanmam 2 gün içmemişsin çünkü.... Sen ne zaman adet görmüştün kaç gün geçti üstünden...
belki sende bu yeni başlamıştır canım hazır yeni başlamışken önüne geçmen daha kolay olur ne tedavi verdi doktorun?
14,eylülde adet olmustum ben bugun 23günüm tablom yumurtlama çizgisinide hala göstermemişti ama bugun ateşim düştü 36,6 dur bakalım dünkü ateş tablomu bulabılecekmıyım paylaşmsıtım galıba
günaydın kızlar nasılsınız bakalım işte benim ateş tablom :)
34b965 ovulation charts on fertilityfriend.com
yumurtlama dönemine yeni mi girdin acaba canım?
sen hayıt içiyor musun bıraktın mı onu?
bir de yumurtlama akıntısı oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?