Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bicim canım bu samimi duyguların için çok teşekkür ederim.İnanıyorum ki sende en kısa zamanda bu güzel duyguları tadacaksın.
Hamilelik çok güzel geçiyor canım.Kırk yıl düşünsem bu kadar rahat bir dönem geçirebileceğim aklıma gelmezdi.
Maaşallah ne bulantı ne tiksinme ne aşırı yorgunluk,ne aşırı uyku hali....Gerçek anlamda tadını çıkarıyorum diyebilirim.
Her duyduğum 10 kişiden 9unun bu dönemi inanılmaz zor geçerken benimki çok güzel ve rahat geçiyor.İnşaallah herşey böyle güzel devam eder.
Senin durumunuda uzaktanda olsa takip ediyorum canım.İnanıyorum ki en kısa zamanda bizlere o güzel haberi vereceksin.

kızlar ya bişey sorcam geçen hafta nezleydim daha tam düzelemedım 3gündür başın dönüyorr neyin nesi anlamadım

merhabalar..bende pko olduğumu bugün öğrendim..Rabbim herkese hayırlısı sağlıklı evlatlar versin..zor bir sürece giriyorum sanırım..bugün aanladım. beni de alırmısınız aranıza:80:

aramıza hoş geldin arkadaşım evet zor bir süreç ama bir birimizin desteğiyle atlatıyoruz bu süreci ve cogu arkadaşımız hamıle kaldı sıra bizlerde :)

iyi olmanıza sevındım arkadaşım inş 2testinizde güzel cıkar dualarını eksık etme bizlerden :)

adaçayı rahim kaslarını gevşettiğinden ben kesinlikle kullanmıyorum zaten düzenli içildiğinde erkekte de kadında da kısırlığa yol açar diye internette yan etkileri yazıyor... hormon hapı almadığımda hayıt tohumu içiyorum onun bir yan etkisi yok...
bahsettiğim ilaçları doktorlar bana yıllardır veriyor... adet gelmezse rahim duvarı kalınlaşır risk oluşur...sivilcelenme tüylenme vs oluşabilir hiç iyi bişey değil yani... yumurtlamam olmadığı ya da az olduğu Aralık 2010 dan beri gittiğim kontroller sonucu ortaya çıktı.... klomen kullanıyorum bu 2. ayım bu ilaç yumurta geliştirici... yeterli geliştiğinde de çatlatma iğnesi yapıyor doktor bu şekilde bebek sahibi olmaya çalışıyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...
kilo almanın önüne geçebilirsen yumurtlamaya çok faydası var...

canım bana duphaston sabah akşam verdi yumurtlama olduktan sonra başlattırdı...18. gün gece içtim yani ilk.... progestanı turuncuya sor canım o kullanıyor...
canım inşallah bu defa tutsun... sağıma yatayım diye düşünme ama ilişkiden sonra sakın kalma tuvalete özellikle gitme sırtüstü yatmak en mantıklısı aslında...bacaklarını havaya kaldırmak da etkiliymiş çok ama ben yapamıyorum :))

canım çok güzel hiç bir sıkıntı olmadan geçirmen demek ki ufaklığın çok güzel yere yerleşmiş ve annesine sıkıntı vermeden gelecek inşallah....
sağol canım benim....dualarını eksik etme canım bizlerin de olacak elbet ama zamanını Allah bilir.....

Son düzenleme:
merhabalar ben şimdiye kadar hep fsh yüksekliğinden sıkıntı yaşadım yumurtalık rezervi ile uğraştım ben 2 yıldır düzenli kontrole gidiyorum 6-7 kez regl 3. günü usg ile foleküllere bakıldı bugüne kadar kimse polikistik olduğumu söylemedi. dün usg de polikistik olduğum söylendi. normalde hormonlarım fsh 10- 11.5 arası çıkıyordu LH 10-12 E2 35-60 arası ama dün değerlerim çok farklıydı. FSH hiç bukadar düşük görmedim

FSH 7.5
LH 12.9
E2 79

ben düzenli ateş ölçüyorum yumurtlama zamanını anlayabiliyorum veyumurtlama sonrası 14. gün reglı olurum. Ama bu ay bi gariplik vardı yumurtladığımı düşündüğüm tarihten sonra 18. gün regli oldum. ve inanılmaz kasık ağrım oldu. siz tecrübelisiniz bu konuda ben pko lumuyum ?

Fsh daha da düşük olmalı ve Lh ondan da düşük olmalıydı tabi adetin 3. günü bakılan değerlerse....

metformin içiyorsun de mi canım nezlen tam geçmediğinden de olabilir... yordun mu çok kendini?

metformının bitmişti canım 1 akşam bide sabah içememmiştim sonra öğlen aldım eczaneden hemen içtim acaba ondanmı oldu az ara verdim diyee anlamadım gtti sankı boyle yürürken kafam tan tarafa kayıyor gibi bı acayıpım çok fazla yormadımda kendımı ama niye boyle oldumkiş anlamadım yanı

Fsh daha da düşük olmalı ve Lh ondan da düşük olmalıydı tabi adetin 3. günü bakılan değerlerse....

teşekkürler cevabın için evet 3. günü yaptırdım. Valla o kadar doktora gittim kimse pko olduğumu söylemedi yumurtalık büyüklüğü normal dendi endometrium 3 mm falan bu doktor pko su deyince şaşırdım. fsh 11-12 çıkan biri pko lu olurmu diye. ağustosta aşılama yaptırdım klomenle yumurta büyütüldü sonra çatlatma iğnesi tabi hamile kalamadım. Sonraki ayda reglim 29 gün olurken 33. gün oldu doktora yumurta takibi için gittim oda pko lusun dedi geçici bir durum olabilirmi. birde fsh ilk kez bukadar düşük çıktı aslında buna sevindim ama E2 yüksek çıktı bu iyi değil sanırım

anladım canım ama metforminden olmaz sanmam 2 gün içmemişsin çünkü.... sen ne zaman adet görmüştün kaç gün geçti üstünden...

belki sende bu yeni başlamıştır canım hazır yeni başlamışken önüne geçmen daha kolay olur ne tedavi verdi doktorun?

anladım canım ama metforminden olmaz sanmam 2 gün içmemişsin çünkü.... Sen ne zaman adet görmüştün kaç gün geçti üstünden...

14,eylülde adet olmustum ben bugun 23günüm tablom yumurtlama çizgisinide hala göstermemişti ama bugun ateşim düştü 36,6 dur bakalım dünkü ateş tablomu bulabılecekmıyım paylaşmsıtım galıba

belki sende bu yeni başlamıştır canım hazır yeni başlamışken önüne geçmen daha kolay olur ne tedavi verdi doktorun?

dün tahlil yaptırdım ve şehir dışına çıktım o yüzden doktora gösteremedim. sonuçları internetten baktım pazartesi gideceğim doktora. Sadece bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için size danışmak istedim kafama takıldı. doktor bana yumurtalık rezervi azlığı için bi vitamin verdi DHEL gibi bişeydi bilgin varmı bu vitamin hakkında bu isimde çok fazla vitamin var hangisini alcağımı bilemedim

14,eylülde adet olmustum ben bugun 23günüm tablom yumurtlama çizgisinide hala göstermemişti ama bugun ateşim düştü 36,6 dur bakalım dünkü ateş tablomu bulabılecekmıyım paylaşmsıtım galıba

yumurtlama dönemine yeni mi girdin acaba canım?
sen hayıt içiyor musun bıraktın mı onu?
bir de yumurtlama akıntısı oldu mu?

yumurtlama dönemine yeni mi girdin acaba canım?
sen hayıt içiyor musun bıraktın mı onu?
bir de yumurtlama akıntısı oldu mu?

hayıtı bıraktım canım 15den sonra içmedim 25 pazar günü çok az yumurta akı gibi oldu akıntım sankı bugun birazcık akıntım var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…