Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

dünkü ateş tablom işte

canım geçen ay tablon daha netti bu aykinde dalgalanmalar var 36.4 müş dün bu gün 36.6 benzer ateşler ama birden yükselip yüksek devam etmesi gerek ya bakalım diğer günlerde ne olacak... kendine dikkat et iyileşmeye bak tamam mı?
ben de miğdemi üşüttüm fenayım...

hayıtı bıraktım canım 15den sonra içmedim 25 pazar günü çok az yumurta akı gibi oldu akıntım sankı bugun birazcık akıntım var gibi

25 pazar günü yumurtlama olmuş olamaz ateşin düşmezdi diye düşünüyorum hele ki nezle iken...bakalım adet gününe az kalmış....belli olacak...

25 pazar günü yumurtlama olmuş olamaz ateşin düşmezdi diye düşünüyorum hele ki nezle iken...bakalım adet gününe az kalmış....belli olacak...

evet bu ay ateş tablom sapıttı 2haftadır hastayım düzelemedim yanı belki ondandır sende kendıne dikkaet et canım havalar bi garıp yanı

evet bu ay ateş tablom sapıttı 2haftadır hastayım düzelemedim yanı belki ondandır sende kendıne dikkaet et canım havalar bi garıp yanı

hasta olduğundan da ateşte oynamalar olmuş olabilir canım şimdi sen bunu düşünmemeye çalış yoksa zaman geçmek bilmez....sabırlı ve sakin ol tamam mı?
inşallah da biran önce iyileşirsin....
ben de dikkat ediyorum aslında ama hava birden soğudu ya kışa geçemedim bir türlü...aslında penyeler yetmiyor artık üşüyor insan evin içinde hırka ile oturuyorum bu gün...

Son düzenleme:
geçen akşam bi yazı okudum kromozunu bozuk olan spremler dow sendromu cocuklara yol acabılıyormus bide düşük tehlikesi çok yüksek oluyormuss.ben şimdi düşündümde fazla acele etmiyor eşimin değerlerini düzeltmeye calıısyorum inş.değerleri iyi olacak ondan sonra tedavıye başlıyacam bu aralar fazla takmıyorum yanı biraz daha rahatım eşimin degerlerinden sonra tedavıye başlıyacam inş. ama kendımıde ihmal etmıyorum yanı sansımı deniyorum

evet çok haklıısn bende donuyorum evde çok çabuk üşürüm beeen hırka yelek ne varsa atıyorum üstüme otururken :9

canım eşinin değerleri de düzelecek inşallah ve için rahat olduğunda gelecek bebeğin eminim...
öpüyorum seni temizlik banyo vs işlerim var çıkıyorum netten sonra gelirim gene... kolay gelsin sana...

canım eşinin değerleri de düzelecek inşallah ve için rahat olduğunda gelecek bebeğin eminim...
öpüyorum seni temizlik banyo vs işlerim var çıkıyorum netten sonra gelirim gene... kolay gelsin sana...

sagol canım sanada kolay gelsin görüşürüz

huuu huuu ben geldim herkesler gitmiş..
turşu kurdum tüm günümü aldı vallahi.. ne zormuş.. birkaç haftaya nasıl olduğunu göreceğim.. çok heyecanlandım.. ilk kez turşu kuruyorum :)

bicim canım sen çatlatma iğnesinden sonra doktora gidip yumurtanın çatlayıp çatlamadığına baktırdın mı? yani progestan için soruyorum.. çatladığına emin olduktan sonra mı başlattı sana progestanı? off bu progestan olayı sinirimi bozdu bu ay..
az sonra eşim gelcek iğnemi olmaya gideceğim.. çook korkuyorum karnımdan iğne olmaktan

bende geldimmm korkma canım benim herşey güzel olacak herşey cocuk için bende iğneden cok korkarım bakalım ben nasıl başlayacam tedavıyeee

nasıl yaptın canm turşuyu bende hiç yapmadım geçen alacaktım pazardan vazgeçtim hiç yapmadım olmaz diye korktum.kornişon turşusunu çok seviyorum ben ama turşuda iştah açıyo çok yediriyo birazda ondan yapmak istemedim.güzel olur inşallah canm.güle güle ye.
çatlatma iğnesimi olacaksın?göbekten iğne kulağa pek hoş gelmiyo canm ama olsun bebişlerimiz için herşeye katlanıcaz inşallah.buarada rahim filmin temiz çıkmış sevindim.biraz geç yazdım ama ozaman yazmaya vaktim olmamıştı.rahim filminden sonraki aylar hamilelik şansı artıyomuş hadi inşallah güzel haberler verirsin bu ay bizlere...

allah dualarınızı kabul etsin arkadaşım grs

saol arkadaşım Allah razı olsun şimdi döndüm ve hepinize dua ettim inşallah Rabbim kabul eder isimlerinizi bilmediğim için hep aklımdan geçirdim sizi yola çıkarken dua ede ede gittim orda ettim dönerken öyle sanırım ben 5 saattir falan dua ediyorum

allah razı olsun arkadaşım umarım dualarımız kabul olur bende dua ederken aklıma gelen herkezi linkleriytle falan söylüyorum allah dualarımızı kabul etsın

allah razı olsun arkadaşım umarım dualarımız kabul olur bende dua ederken aklıma gelen herkezi linkleriytle falan söylüyorum allah dualarımızı kabul etsın

sizden de razı olsun ben nick değil ama yazıştığım konuştuğum ve konuşmadığım herkes için dedim ve aklıma sizi getirdim özellikle bicim ve sen geldiniz aklıma daha çok inşallah kabul eder Rabbim

göbekten iğneyi bende yaptım eşim yapmıştı bana hiçbir şey anlamıosun ki tamam kulağa hoş gelmiyor ama sinek ısırığı gibi bişi

valla ordan burdan bilgilerin hepsini sentezledim ve kendi turşumu kendim yapmış oldum.. çok yoruldum ama kavanozları görünce yaşanan mutluluk tarifsiz..
inşallah arkadaşım hepimiz güzel haberlerle gelelim.. uzun süredir sessiz kaldı buralar.. yeni hamişler lazım..

şimdi çıkıyorum ben akşama görüşürüz..

amin arkadaşım amin :) allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…