Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm kızlarrr nasılsınız ohh tursular falan kurulmus ne güzel allahım agız tadıyla yemeyi nasip etsin.benmde kayınvalidem kurdu gecen gün 7 bidon bende bittikçe ondan alacagım ben cok sevıyorum tursuyu ya :))) dünkü akıntım bugun durdu yani dünki gibi gözle görülür elle tutulur bişey yok acaba yumurtlama oldumuki ilaç falan hiçbişe kullanmdım bu ay o yuzden hıc bır umudum yok sadece sogan suyu içtim bakalım hayırlısıı

tuncss cnm son durumu merak ettim aradım ve buldum seni nihayet 6. ayda aynı gün ilk çatlatma iğnemizi vurunacaktık nasıl gelişti olaylar senin açından ben bu ay ilk aşılamamı oldum 30 eylülde bekliyorum şimdi inş. gönlümüzdeki muradımıza kavuşturur rabbim bizi

karşılaşamadık canım ya.... progestana gelinceçatlamadan içilmez dedi doktor ben tatilde olduğumdan tabi kontrole gidemedim canım çatlaması açısından ama ateşim yükselmişti o bana işaret verdi 18. günde ondan sonra başladım içmeye bence sen de gidemezsen doktora ateşi baz al....
inşallah iğnende çok iyi gelecek canım benim :))

Canım sağolasın ben de sizler için dua ediyorum :) gelecek miniklerimiz.... ateşin düşmedi inşallah?

merhaba....amin...
sürecin zorluğunu azim, irade ve sabırla yeniyoruz bizler umarım sen de tedavi sürecinde bunları başarırsın...
tşk ederim..inşallah canım..sizler benden daha tecrübelisiniz..konu hakkında çok fazla bilgim yok..netten araştırırken kafamiyice karıştı.

ecrin87 çok teşekkür ederim..Rabbim herkese hayırlısı ile versin bebeğinii

ben 3 yıllık evliyim.ilk 1 yl vajinusmus derdim vardı. 2. yıl eşimin askerlik sorunu nedeni ile korunduk..9 aydırda korunmuyoruz..ilk aylarda doktora gittiğimde bi sorun yok diyordu doktor..bu ay hormon testi yaptırdım regl olunca iki değerim çok yüksek çıktı..

DEĞERLERİMM
ESTRADİOL 113.9 H
LH 19.14 H
FSH 3.55
H yazanlar yüksek sanırım..
bide işin garibi ben her aydüzenli olarak adet oluyorum..pko yumurtlama sorunu diye bilirdim ben hep..ama yumurtlama olsa bile pko olunur dedi doktor..

cnm soğan suyu sayesinde kist döktüm bi de soğan suyu yumurta gelişimi için çok iyi ama 12.günden sonra içilmemesi gerekiyomuş çünkü düşük şansını artırıyomuış eskiden kadınlar çocuğunu düşürmek için soğan suyu içerlermiş nekadar ilginç değil mi biz olsun diye içiyoruzonlar düşürmöek için içmişler

merhaba..benim adetimin 4.günü bugün..ben ne zaman başlamalıyım soğan kürüne ve kaç gün kullanmam gerekir.şimdiden tşk ederi cvp için..

canım ben bendeki durumları sana özel mesajla attım :)) çok sevindim yeniden karşılaştığımıza.. hakkında hayırlısını diliyorum.. inşallah iyi haberler getirirsin..

off benim doktor iğneden sonraki gün başlatıyor.. bu sefer söyledim hemen içmeyeceğim diye.. tamam dedi nasıl rahat edeceksen öyle yap dedi :) ama o kadar detay düşünmene gerek yok dedi.. biraz da oluruna bırak düşünme dedi.. bakalım iğnemi oldum 2 saat önce.. iğne korktuğum kadar kötü değildi.. acı hiç hissetmedim.. hayırlısı ile çatlasında yumoşlar.. bi de spermcikler gitsin yanlarına.. ohh gelsin bebekler :)))
ateşe devam tabii ki.. ama çok değişkenlik gösteriyor benimki.. hiç öyle çatlayıp patlayacak gibi bir ateş tablom yok doğrusu.. hatta bak ekleyim de gör..

359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar merhaba uzun zamandır okuyorum yazılanları fakat üye olup yazmak bu zamana kısmetmiş.insan aynı problemleri yaşayan birileriyle konuşunca sıkıntısı hafifliyor.bende 1 yıldır evliyim ve bekarlığımdan beri pcoyum.evlendiğimizden beri korunmadık fakat sonuç hep negatif negatif...2 ay klomen kullandım yumurtam gelişti fakat sonuç yine negatif.her ay olacak mı diye beklemekten yoruldum artıkk.regl günüm yine yaklaştı oldum olacam karın kasık ağrısı had safhada.bi de o kadar kötü bi yerde yaşıyorum ki ne doğru dürüst kadın doğumcu var ne de başka bişey.ilçedeyim ben ille aramız 1.30 saat ama bugün hüngür hüngür bir ağıttan sonra tedaviye tam gaz başlama kararı aldım kendi kendine olacak bişey deil bu.çok çaresiz ve üzgünümm...

evet canım Lh Fsh ın 3 katı olursa pkos deniyor sende öyle olmuş....
üzülme düzenli adet görüyorsan yumurtlama da oluyordur tahminimce... bu arada yumurtlama olmazsa da adet görülebiliyor ne yazıkki... ama doktorunun dediğine göre senin yumurtlaman oluyormuş de mi?

slm arkadaşım hayıtı ne için içmek gerekiyo?

ben hayıt tohumunu çay olarak içiyorum sabah akşam düzenli olarak ancak hormon hapı aldığım dönemlerde değil şu anda klomen tedavisi görüyorum içmiyorum ancak haplar bittiğinde içiyorum... birçok yararı var hormonları düzenleyici özelliğe sahip... aktardan tohumunu satın alıp bir çay kaşığının ucu kadar kaynar suda 5-10 dk bekletip süzersin...limon ve şeker ekleyebilirsin tadı gelmez o zaman bir fincan sabah bir fincan gece içildiğinde 3 ayda düzeltiyormuş... benim hep ilaçlarla bölündüğünden ara vererek içtim.... ama bu yolla bebek sahibi olan pkos hastalar var....
herkeste işe yarar mı bilmiyorum ama ben onu da deniyorum....

ateş yükselme gösterdiğinde içmeye başlarsın canım daha yükselme yok... inşallah tutsun dualarım seninle canım benim.... busmainin de gyaman arkadaşımızınki de tutsun....
biricik ne yaptı acaba?

Son düzenleme:
Canım sağolasın ben de sizler için dua ediyorum :) gelecek miniklerimiz.... ateşin düşmedi inşallah?

Saolasın canım bizi bizden çok anlayan olamaz herhalde canım ben dün çok üşüdüm ayaklarım buz gibiydi yatarken bile zor ısıttım ayaklarımı ben her kış zaten böyle buz gibi ayaklarla gezinir dururum sabah yedide ölçtüm 36,9 bir derece düşmüş hala biraz olsun akıntım var onuda özellikle siyah iç çamaşırı giyiyorum anlayabilmek için günlük ped kullanırdım sürekli ama akıntıyı öyle takip edemedim o yüzden artık sürekli siyah iç çamaşırı giyiyorum
neyse canım bu hayıt tohumuyla ilgili çay kaşığının ucuyla demişsin ama benim bildiğim bir tatlı kaşığı kadar kaynar suya atıyorsun öyle demliyosun çay kaşığı çok az gelebilir
birde bu tsh ile ilgili araştırdım belirtileri çok bana uyuyor ya inanılmaz evlenmeden hemen önce kalp çarpıntılarım oldu onu araştırırken guatırıma baktırmıştım birşey çıkmamıştı ama evlendikten sonra çok stres yaşadım çok sıkıntılarım oldu hala o çarpıntılarım ara ara oluyor tsh düşüklüğünde çarpıntı var kolay sinirlenme saç dökülmesi regli düzensizliği vücut kuruluğu kolay sinirlenme aşırı yorgunluk kas ağrısı falan hepsi bende var pazartesi doktora mutlaka sorucam

Tsh vücutta çok önemli bir hormon canım bence de kesinlikle doktoruna sor...
ben hayıtı az içiyorum bir sitede de öyle okumuştum çay kaşığı ucu kadar tohum diyordu ondan öyle yaptım....
36.9 senin için düşük ateş değil çünkü gidişata göre normal canım ayak üşümesi vs yumurtlama döneminde oluyor hadi hayırlısı bu ay gelsin artık bebeğin...akıntı olduğu zamanlarda ilişki olması çok önemli biliyorsundur ama hatırlatayım ben yine de...

Son düzenleme:

ya gerçekten ben burayı seviyorum hergün yeni birşey öğreniyorum hiç bilmezdim ayak üşümesi yumurtlama döneminde olduğu benim böle ara aara olur donar ayaklarım zor ısıtırım hay allam ya öğrendiğim iyi oldu saol canm
benim aktar öyle söylemişti ilk aldığım zaman gerçi ben ilk bu ay içtim tohumunu hep hayıt suyu içiyorum ben ama hiç sevmedim suyu çok daha kolay oluyor
evet canım ya gelsin tabiki ama tsh olayı bulandırdı beni hemen pazartesi sorucam ilaç falan varsa versin kullanayım belkide ondan olmuyor bu kadar zamandır
ilişki konusunda sorun yok biliyorsun canım biz gün aşırı deniyoruz evlenidğim günden beri

Son düzenleme:

benim çatlatıcı iğneyi yedikten sonra yumurta çatlamasına yakın ayaklarım çok üşüdü yaz gününde kalın çoraplar giydim.... bir kaç kişiden de duymuştum bunu... hamilelikte de yaşanırmış ilk haftalarda....TsH da tek başına gebeliğe engel olabiliyor... ama yüksekse olur diye biliyorum ben sen yine de bu değerle hamile kalınır mı diye mutlaka doktoruna sor...
hayıt tohumunu 4 damla limon ve şekerle içiyorum acı tadı hiç gelmiyor...napayım diğer türlü ben de içemem...:))

canım sen rahim filmi çektirdin mi ?

ahhh canımm ahh önemli değil benmde kafa yerinde değil zaten.samsun vezirköprüde yaşıyorum.sizler nerelerdesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…