Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

adet dönemine kaç gün var... ard arda klomen tedavisinden sonra bıraksanda bir süre düzgün çalışmaya devam eder yumurtalıklar yani kendiliğinden yumurtlama olması ihtimali yüksek kendin akıntıdan ve ateşten takip edebilirsin...
yumurtam gelişti demişsin peki çatlatma iğnesi oldun mu?

Son düzenleme:

sorucam canım hepsini bakalım ne diycek valla ben ne olursa olsun içiyorum bebek için katlanıyoruz napalım hayıtsuyu mesela oda acı çok içine su katılması lazım ben su bile katmıyordum içerken alıştım artık tohumuda içerken bayağı içiyorum birşey katmadan yeterki bebişim gelsin
hamilelikte yaşanıyor tamam ama ben her kış bunu çekiyorum sanırım yumurtlama zamanları oluyor soğuma bilemem eşimde öyle ikimizde buz gibi ayaklar birbimizi zor ısıtıyoruz

yok cnm çektirmedim rahim filmi.doğru dürüst tedavi bile olamadım.burda bi özele gittim 3-4 ay yasa çıkınca kadında kapattı muayehaneyi.öyle yarınm kaldı sonra memlekette gittim tdavi oldum ama sonuç alamadım şimdi samsuna gitmeyi planlıyorum ama inan ki psikolojik olarak çok güçsüz hissediorum kendimi.daha büyük yıkımlar olur die korkuorum.çok istiyorum bi bebeğimin olmasını çokk.Rabbim hepimize verirn inş.

kansızlık falan mı var acaba canım eşine de sana da pekmez iyi gelir aslında kışın için ihmal etmeyin...
dediğin gibi her yolu dener olduk başka çare yok ben bitkilerin de gücüne inanıyorum.... ilaçlara da inanıyorum bir şekilde olacak artık...

bilmem belkide vardır kansızlık baktırmadım hiç oda öyle bitkilere bende inanıyorum şimdi başladım dereotu yemeğe tsh ye iyi geliyormuş
inşallah tez zamanda verir Rabbim onu bunu içmekten helak oldum

bir yumurtam oluştu klomen kullanırken o da 24 mm olduğu için iğne vurmadı.heralde klomenin etkisi sürüyo çnki adet belirtileri erken geldi düzenli olacam heralde.11 eylülde oldum cnm en son işte 9 unda filan olucam.

canım kilo sorunun var mı metformin genelde işe yarıyor şeker hapıdır ama pko lu hastalara veriyor doktorlar....
ya da hayıt tohumu sen de dene istersen hormonal dengeyi düzenliyor....

ayy metformin herkese kilo verdiriyor.. bende hiç etkisi yok :))
ilk zamanlar çok ciddi içimdeki tatlı isteğimi kesmişti ama şimdilerde tutamıyorum kendimi.. sürekli tatlı birşeyler yemek istiyorum..
bir de ben incir yiyorum.. taze incir ama, günde 7-8 tane civarında yiyorum :)))
inşallah etkisi olur.. off off günler de geçmemeye başlar artık bana.. yandım ben yandım

hımm o zaman kendiliğinden bu ay hamile kalma şansında var demektir inşallah adetin gelmez ve bebeğin gelir... ama olmazsa da regl belirtileri inanki iyiye işaret demekki düzelme var... şimdilik bişey içme bekle o zaman adet gününü....
benim de 24mm di yumurta ama bana iğneyi yaptı doktor anlamadım ki sana neden yapmadı?

iştah açıklığına dikkat etmelisin canım ama ya :)
7-8 incir çok değilmi ama boşver geliştirdin yumurtayı o daha önemli....
günler zor geçer tabi ama hani sen meşgaleler bulmuştun kendine onlarla oyalanacaktın yazmıştın bize...

walla ben kistimden kurtulmk için içiorumda ilçlarla zor yumurtalarmz büyüyo :)) ne bilim sogan suyuyla olmaz gibime gelio yani benm umudum pek yok ama bakalım akıntım falanda durdu sadece ara ara kasıklarım agrıo bakalım hayırlısı

hepimizin içinde korkular var ama bu kadar salma kendini bence sen git samsuna hsg ni çektir hormon testleri ve eşine baktır inan bana bunları bilip doğru tedavi uygularsan bebeğine ulaşırsın klomen yokki sadece bir sürü yol var o olmazsa iğneliye geçersin oda olmazsa tüp bebek var yeterki inancımız olsun ve savaşalım ve bol dua et Rabbinden iste pozitif ol Allah yardımcın olsun..

kontrole ne zaman gideceksin canım belki de atıldı kist sen boş yere de üzülüyor olabilirsin şu anda....pzts git bence...

bende de öyle günde 2000 mg almama rağmen ne mide bulantısı ne iştah kesmesi hiçbiri olmadı sinir oldum daha çok iştahım açıldı sanki

ahahaa ben incir için ölürüm bile.. incir mevsimi gelse de yesem diye bekliyorum yaz başından beri.. durduramıyorum kendimi incir konusunda.. bir de yeşil erik için öyle.. ve hep eşim sen kışın hamile olsan kesin yeşil erikle incir istersin der bana
yaa meşgaleyi buldum bulmasına da ne bileyim arkadaşım insan düşünmeden duramıyor sanırım.. ya da ben duramıyorum belki de.. off off en iyisi kendimi işime vereyim :)

bende de öyle günde 2000 mg almama rağmen ne mide bulantısı ne iştah kesmesi hiçbiri olmadı sinir oldum daha çok iştahım açıldı sanki

hah işte.. bende ilk zamanlar çok iyiydi ama sanki bünyem alıştı artık :)) eskisinden beter oldum
durduramıyorum kendimi sürekli yemek yemek istiyorum.. ağzım hiç boş durmuyor

çok ilginç aslında iştah kapatırmış annem de kullanıyor çok kilo verdi bu sayede...
benim iştahım hiç yoktur mesela ama yine de kilom normal zayıf olamıyorum bir türlü...

hah işte.. bende ilk zamanlar çok iyiydi ama sanki bünyem alıştı artık :)) eskisinden beter oldum
durduramıyorum kendimi sürekli yemek yemek istiyorum.. ağzım hiç boş durmuyor

benim normalde şekere karşı isteğim zaten yoktu tatlı falan belki ondan diye düşünüyorum işe yaramıyor gerçi benim için kilodan çok kaliteli yumurtlama olması ve regliyi düzenlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…