Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok ilginç aslında iştah kapatırmış annem de kullanıyor çok kilo verdi bu sayede...
benim iştahım hiç yoktur mesela ama yine de kilom normal zayıf olamıyorum bir türlü...

şu anda 59 kiloya çıktım bana iyi olan 55 kilo boyumda çok yok zaten 1,60 dört kiloyu vermem lazım eşimde mızmızlanıyor bu metforminden çok ümitliydim ama malesef fos çıktı :44:

o zaman ye tabi canım çok seviyorsan...ben de sert yeşil erik yazın olandan çok severim aynen... valla aşerilir yani bunun için :))
sen aklını ferah tut bu defa gelsin bebeğin artık bak hepimiz merakla haberlerinizi bekleyeceğiz...
ama adet olunca gel dedi doktor beklerm bu ay 23 ile 25 adet tarhım o tarhlerde gene olmazsam giderim

anladım canım da off zor ya gerçekten .... adet söktürücü falan mı içsen belki o da atıırır kisti? doktor dedi mi bununla ilgili bişey.... bu konuda progestan en iyi ilaç...

benim normalde şekere karşı isteğim zaten yoktu tatlı falan belki ondan diye düşünüyorum işe yaramıyor gerçi benim için kilodan çok kaliteli yumurtlama olması ve regliyi düzenlemesi

oo ben şekersiz duramam sanırım.. hatta hep dua ederim Allah'ım beni şeker ve tuzla sınama diye :) kendimi tatlı birşeyler yemeden düşünemiyorum..
ama benimde kilo ile ilgili çok sıkıntım yok.. yani bana göre yok aslında :)) doktorumun dediğine göre de çok abartı bir durum yok.. boy kilo endeksim beni normal gösteriyor.. Allahtan boyum uzun da kurtarıyorum
ama yumurtlamaya etkisi olduğunu bizzat yaşadım.. ilk klomen ayımda metformin alıyordum, 3 yumurtam vardı.. sonra bıraktım ben metformini.. ikinci klomen denememde tek yumurta oluştu ve çok geç gelişti.. doktor hemen metformini sordu.. içmediğimi duyunca çok kızdı bana.. şimdi yeniden içiyorum her akşam.. inşallah hayırlısı ile hamiş kalırım da ilaç içmekten kurtulurum artık..

ya adet söktürücü sadece adet olmamızı saglıomus yani o atmasına yardmcı olmazmıs neyse bakalım ya bekliorum işte alıştım beklemeye :)) en azından hormon tahlillerim norml çıktı.sadece gecen ay bıraz streslı bı donm gecrmştm blkı ondan olmamş olblrım bklcem bakalım bu ayda olmazsam ki inş olurum.

şu anda 59 kiloya çıktım bana iyi olan 55 kilo boyumda çok yok zaten 1,60 dört kiloyu vermem lazım eşimde mızmızlanıyor bu metforminden çok ümitliydim ama malesef fos çıktı :44:

benim de 1.60 boyum kilom 54.5
ama hedefim 52 de ben 52 olamıyorum bir türlü.... karın bölgemde toplanan kilo beni deli etti 52 kiloyken yoktu karnımda fazlalık...

Son düzenleme:

:)) bende sizin haberlerinizi bekliyorum.. özellikle busmai ve gyaman benden çok çok önce verecekler haberi.. inşallah iyi sonuçlar gelicek bu ay.. çok özledik hamiş haberlerini..

ya şeker yemesem ne olur habire birşeyler tıkınıp duruyorum aslında çalışırken iyiydi ama şimdi evlendim evdeyim sürekli ve sıkıntıdan habire birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum metformini ne kadar alıyorsun günde bir kezmi kaç mg falan ben bazen bir tane alıyorum bazen iki

:)) bende sizin haberlerinizi bekliyorum.. özellikle busmai ve gyaman benden çok çok önce verecekler haberi.. inşallah iyi sonuçlar gelicek bu ay.. çok özledik hamiş haberlerini..

22 sinde sen de vereceksin haberi bak yazıyorum şuraya :))

benim de 1.60 boyum kilom 54.5
ama hedefim 52 de ben 52 olamıyorum bir türlü.... karın bölgemde toplanan kilo beni deli etti 52 kiloyken yoktu karnımda fazlalık...

aslında bakma benimde 52 olsam çok iyi olurda ben biraz fazlalaştırdım 55 diye ben 52 kilo olsam eşim beni tepesinde gezdirir hiç sevmiyor kiloyu bende inat gibi kilo alıp duruyorum ama 52 olunca hortlak gibi oluyor suratım biraz kilo suratımı daha güzelleştiriyor ama kesinlikle vermem lazım biliyorum birde ben deniz kenarındayım hergün bir saat yürüsem hiç problem kalmıycak işte uyuşukluk başa bela :)

ben günde bir kez alıyorum son 3 haftadır... ondan önce günde iki tane içtim 3 hafta kadar.. 850 mg alıyorum.. bende evlendikten sonra işsizler kervanına katıldım ve evde pineklemekten git gide kilo almasamda hamlaşıyorum..

22 sinde sen de vereceksin haberi bak yazıyorum şuraya :))

aa 22si mi oluyor benim günüm.. bak ben hiç hesaplamamıştım.. ehh pek birşey kalmamış yahu desene

öyle deme ya onu Allah bilir bende sizden bekliorum mesela kendime pek ümidim yok ama yine Rabbim bilir hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı olsun

ayy deniz kenarında mısın hep hayalimdir çok şanslısın aslında temiz hava bol oksijen demek uzun yürüyüşler yapman psikolojine bu pko ya çok çok iyi gelir bence tembellik etme...
aa 22si mi oluyor benim günüm.. bak ben hiç hesaplamamıştım.. ehh pek birşey kalmamış yahu desene

tabi ya ne kaldı şunun şurasında bir de benim durumuma bak :))

kızlar çok pardon yaa biraz geç yazzdım az işim vardı.eşimin tahlillerini yaptırdık cnm temiz ALLAH a bin şükür.sorun bende ama dediğin gibi gidiş geliş yaocam artık samsuna ah ayağımın dibi olsa bu kadar zoruna gitmeyecek yine ama o yollarda sürünmek varya o çok yoracak beni bi de çalışıorum dolayısıyla iş yerindekiş herkeste öğrencek.o da ayrı bir dert.bu arada kilo problemim yok zayıfım bayağı.dediğin gibi ALLAH dermansız dert vermesin

ben de ara verdiğim platese devam edeceğim başka türlü gitmeyecek bu kilolar (
eşimin derdi yok da ben sevmiyorum kiloyu 3 kilo fazlam var o bile çok geliyor bana....

benimde evlenmeden önce hayalimdi Rabbim verdi ama evim yapılıyor demiştim ya o tepede yinede rahat yürüyebilirim tembellik başa bela dedim ya ama yarın başlıyım ben güzel güzel yürümeye başka yolum yok

tempolu yürüyüş en sağlıklısı canım bence başla bir an önce...

oo kızlara bak yaa.. çıtırsınız vallahi :)) 50li kiloları ben yıllar oldu görmeyeli.. zaten 50li değerlerde olsam kesin hayalet gibi olurum.. boyum 1.76 :))
kilo 78-80 arası değişiyor.. ama öyle çok kilolu durmuyorum.. sadece göbek çevresinde klasik pkolulardaki yağlanma bende de mevcut maalesef ki.. ama ben halimden memnunum..
bicim senin daha yeni başlıyor sürecin ama :) bak sende bana çok yakınsın aslında...

kilon normal olsun canım çok zayıf olmak ya da kilo fazlası hormonal dengeyi bozuyor....
sen şimdilik adetini bekle birşey içme ilaç ya da kür vs belki bebek vardır zararı olur...hiç belli olmaz... adet tarihin gelsin ondan sonra yeni adet döneminde gebelik yoksa doktora gider tüm kontrollerini yaptırırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…