çok ilginç aslında iştah kapatırmış annem de kullanıyor çok kilo verdi bu sayede...
benim iştahım hiç yoktur mesela ama yine de kilom normal zayıf olamıyorum bir türlü...
o zaman ye tabi canım çok seviyorsan...ben de sert yeşil erik yazın olandan çok severim aynen... valla aşerilir yani bunun için :))ahahaa ben incir için ölürüm bile.. incir mevsimi gelse de yesem diye bekliyorum yaz başından beri.. durduramıyorum kendimi incir konusunda.. bir de yeşil erik için öyle.. ve hep eşim sen kışın hamile olsan kesin yeşil erikle incir istersin der bana
yaa meşgaleyi buldum bulmasına da ne bileyim arkadaşım insan düşünmeden duramıyor sanırım.. ya da ben duramıyorum belki de.. off off en iyisi kendimi işime vereyim :)
ama adet olunca gel dedi doktor beklerm bu ay 23 ile 25 adet tarhım o tarhlerde gene olmazsam giderim
benim normalde şekere karşı isteğim zaten yoktu tatlı falan belki ondan diye düşünüyorum işe yaramıyor gerçi benim için kilodan çok kaliteli yumurtlama olması ve regliyi düzenlemesi
o zaman ye tabi canım çok seviyorsan...ben de sert yeşil erik yazın olandan çok severim aynen... valla aşerilir yani bunun için :))
sen aklını ferah tut bu defa gelsin bebeğin artık bak hepimiz merakla haberlerinizi bekleyeceğiz...
anladım canım da off zor ya gerçekten .... adet söktürücü falan mı içsen belki o da atıırır kisti? doktor dedi mi bununla ilgili bişey.... bu konuda progestan en iyi ilaç...
şu anda 59 kiloya çıktım bana iyi olan 55 kilo boyumda çok yok zaten 1,60 dört kiloyu vermem lazım eşimde mızmızlanıyor bu metforminden çok ümitliydim ama malesef fos çıktı :44:
o zaman ye tabi canım çok seviyorsan...ben de sert yeşil erik yazın olandan çok severim aynen... valla aşerilir yani bunun için :))
sen aklını ferah tut bu defa gelsin bebeğin artık bak hepimiz merakla haberlerinizi bekleyeceğiz...
oo ben şekersiz duramam sanırım.. hatta hep dua ederim Allah'ım beni şeker ve tuzla sınama diye :) kendimi tatlı birşeyler yemeden düşünemiyorum..
ama benimde kilo ile ilgili çok sıkıntım yok.. yani bana göre yok aslında :)) doktorumun dediğine göre de çok abartı bir durum yok.. boy kilo endeksim beni normal gösteriyor.. Allahtan boyum uzun da kurtarıyorum
ama yumurtlamaya etkisi olduğunu bizzat yaşadım.. ilk klomen ayımda metformin alıyordum, 3 yumurtam vardı.. sonra bıraktım ben metformini.. ikinci klomen denememde tek yumurta oluştu ve çok geç gelişti.. doktor hemen metformini sordu.. içmediğimi duyunca çok kızdı bana.. şimdi yeniden içiyorum her akşam.. inşallah hayırlısı ile hamiş kalırım da ilaç içmekten kurtulurum artık..
:)) bende sizin haberlerinizi bekliyorum.. özellikle busmai ve gyaman benden çok çok önce verecekler haberi.. inşallah iyi sonuçlar gelicek bu ay.. çok özledik hamiş haberlerini..
benim de 1.60 boyum kilom 54.5
ama hedefim 52 de ben 52 olamıyorum bir türlü.... karın bölgemde toplanan kilo beni deli etti 52 kiloyken yoktu karnımda fazlalık...
ya şeker yemesem ne olur habire birşeyler tıkınıp duruyorum aslında çalışırken iyiydi ama şimdi evlendim evdeyim sürekli ve sıkıntıdan habire birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum metformini ne kadar alıyorsun günde bir kezmi kaç mg falan ben bazen bir tane alıyorum bazen iki
22 sinde sen de vereceksin haberi bak yazıyorum şuraya :))
:)) bende sizin haberlerinizi bekliyorum.. özellikle busmai ve gyaman benden çok çok önce verecekler haberi.. inşallah iyi sonuçlar gelicek bu ay.. çok özledik hamiş haberlerini..
ayy deniz kenarında mısın hep hayalimdir çok şanslısın aslında temiz hava bol oksijen demek uzun yürüyüşler yapman psikolojine bu pko ya çok çok iyi gelir bence tembellik etme...aslında bakma benimde 52 olsam çok iyi olurda ben biraz fazlalaştırdım 55 diyeben 52 kilo olsam eşim beni tepesinde gezdirir hiç sevmiyor kiloyu bende inat gibi kilo alıp duruyorum ama 52 olunca hortlak gibi oluyor suratım biraz kilo suratımı daha güzelleştiriyor ama kesinlikle vermem lazım biliyorum birde ben deniz kenarındayım hergün bir saat yürüsem hiç problem kalmıycak işte uyuşukluk başa bela :)
aa 22si mi oluyor benim günüm.. bak ben hiç hesaplamamıştım.. ehh pek birşey kalmamış yahu desene
ben günde bir kez alıyorum son 3 haftadır... ondan önce günde iki tane içtim 3 hafta kadar.. 850 mg alıyorum.. bende evlendikten sonra işsizler kervanına katıldım ve evde pineklemekten git gide kilo almasamda hamlaşıyorum..
ben 1000mg alıyorum işte çoğu zaman iki tane içiyorum kafama göre iki tane içsem daha iyi olacak sanırım
ya başlıyım ben bari yürümeye böyle olmıycak en azından yesemde yürüyerek çoğu kilonun önüne geçebiirim dimi
ayy deniz kenarında mısın hep hayalimdir çok şanslısın aslında temiz hava bol oksijen demek uzun yürüyüşler yapman psikolojine bu pko ya çok çok iyi gelir bence tembellik etme...
benimde evlenmeden önce hayalimdi Rabbim verdi ama evim yapılıyor demiştim ya o tepede yinede rahat yürüyebilirim tembellik başa bela dedim ya ama yarın başlıyım ben güzel güzel yürümeye başka yolum yok
benimde evlenmeden önce hayalimdi Rabbim verdi ama evim yapılıyor demiştim ya o tepede yinede rahat yürüyebilirim tembellik başa bela dedim ya ama yarın başlıyım ben güzel güzel yürümeye başka yolum yok
kızlar çok pardon yaa biraz geç yazzdım az işim vardı.eşimin tahlillerini yaptırdık cnm temiz ALLAH a bin şükür.sorun bende ama dediğin gibi gidiş geliş yaocam artık samsuna ah ayağımın dibi olsa bu kadar zoruna gitmeyecek yine ama o yollarda sürünmek varya o çok yoracak beni bi de çalışıorum dolayısıyla iş yerindekiş herkeste öğrencek.o da ayrı bir dert.bu arada kilo problemim yok zayıfım bayağı.dediğin gibi ALLAH dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?