kızlar çok pardon yaa biraz geç yazzdım az işim vardı.eşimin tahlillerini yaptırdık cnm temiz ALLAH a bin şükür.sorun bende ama dediğin gibi gidiş geliş yaocam artık samsuna ah ayağımın dibi olsa bu kadar zoruna gitmeyecek yine ama o yollarda sürünmek varya o çok yoracak beni bi de çalışıorum dolayısıyla iş yerindekiş herkeste öğrencek.o da ayrı bir dert.bu arada kilo problemim yok zayıfım bayağı.dediğin gibi ALLAH dermansız dert vermesin
oo kızlara bak yaa.. çıtırsınız vallahi :)) 50li kiloları ben yıllar oldu görmeyeli.. zaten 50li değerlerde olsam kesin hayalet gibi olurum.. boyum 1.76 :))
kilo 78-80 arası değişiyor.. ama öyle çok kilolu durmuyorum.. sadece göbek çevresinde klasik pkolulardaki yağlanma bende de mevcut maalesef ki.. ama ben halimden memnunum..
bicim senin daha yeni başlıyor sürecin ama :) bak sende bana çok yakınsın aslında...
oo kızlara bak yaa.. çıtırsınız vallahi :)) 50li kiloları ben yıllar oldu görmeyeli.. zaten 50li değerlerde olsam kesin hayalet gibi olurum.. boyum 1.76 :))
kilo 78-80 arası değişiyor.. ama öyle çok kilolu durmuyorum.. sadece göbek çevresinde klasik pkolulardaki yağlanma bende de mevcut maalesef ki.. ama ben halimden memnunum..
bicim senin daha yeni başlıyor sürecin ama :) bak sende bana çok yakınsın aslında...
stres yapma canım o stres olaylarını bende çok yaşadım artık koyverdim hiç sıkmıyorum kendimi bebek için herşeye katlanıyoruz daha anne olmadan bizden çok iyi anne olur aslında ne zorluklar yaşadık dimi neyse yollardada sürünsen mecbur başka yolumuz yok bence işyerindeki insanlara başka şeyler uydur sana sürekli sormaları seni dahada strese sokar o yüzden daha uygun pembe bir yalan bul derim ben inşallah emeklerinin karşılığını alırsın cnm
bitkisel şeyler dene mutlaka bak hayıt tohumu yada suyu al onu iç bal çörek otu tarçın karışımı yap sabah akşam yemeklerden önce ye bunlar çok iyi gelecektir inan[/Q
evet herşey yavrularımız için,her zorluğa katlanacağız.bu arada hayıt tohumunu çok duydum bunu da incir kürünüde deneyecem.hayırlısı allahtan
tempolu yürüyüş en sağlıklısı canım bence başla bir an önce...
evet herşey yavrularımız için,her zorluğa katlanacağız.bu arada hayıt tohumunu çok duydum bunu da incir kürünüde deneyecem.hayırlısı allahtan
kilon normal olsun canım çok zayıf olmak ya da kilo fazlası hormonal dengeyi bozuyor....
sen şimdilik adetini bekle birşey içme ilaç ya da kür vs belki bebek vardır zararı olur...hiç belli olmaz... adet tarihin gelsin ondan sonra yeni adet döneminde gebelik yoksa doktora gider tüm kontrollerini yaptırırsın canım
76 boy hey maşallah ne kadar şanslısın valla senin ideal kilon 66 on kilo düşük olması lazım
kendinle barışık olmak güzel birşey ama sağlığımıza zaarı varsa biraz kilo vermekte lazım tabiki
gerçi ben sağlıktan çok aynaya bakınca sinir oluyorum kendime
birde eşim habire zayıfla diye başımın etini yiyince dahada sinir oluyor insan
uzun boy avantaj tabi canım ama inşallah hamile kaldığında dikkat edersin biraz de mi?....
evet benim bu gece 6. günüm bitti 3 günlük hapım var 11 ekimde kontrole gideceğim daha geç gittiğimde 25mmleri buluyor yumurta geçen ay öyle olmuştu...
kilon normal olsun canım çok zayıf olmak ya da kilo fazlası hormonal dengeyi bozuyor....
sen şimdilik adetini bekle birşey içme ilaç ya da kür vs belki bebek vardır zararı olur...hiç belli olmaz... adet tarihin gelsin ondan sonra yeni adet döneminde gebelik yoksa doktora gider tüm kontrollerini yaptırırsın canım
yok cnm bi ilaç içmiorum zaten folikasit kullanıorum sadce.bide prolaktinim yüksek onun için bi ilaç mecbur.hiççç sanmıorumm çnki karnım ve kasıklarım deli ağrıyor.ama eğer öyle bir mucize gerçeklşirse bicim duacın olurummm.inşallah Rabbim bu mübarek perşembe akşamı hepimizi yavrularımıza kavuştursun
ya kızlar bn soğan suyuna başladığımdan beri hiç doymuorum sürekli bişiler yemk istıorum kndımı hep aç hissedorum normalmi acaba :)))
valla nediyimdi değil mi 4 kilo alarak doğuma giden arkadaşımız.. kendime onu örnek alarak kesinlikle dikkat edeceğim hamilelikte.. ama çok kilo alırsam da artık bebeğim için herşeye değer diyorum..
aramızda 10 gün var demekki.. benim de bugün 16.günüm.. iğnemi oldum,geçen aya göre geç kaldı yumurta büyümekte.. ama olsun geç olsun güç olmasın.. hayırlısı ile bebek gelsin bakalım.. bu arada canım sana doktor çalışma için saat söylüyormu? yani iğneden 24 saat 36 saat sonra gibi filan?
hiç soğan suyu içmedim bilmyorum ama üzüldüm şimdi bende başlıycam soğan suyuda iştahımı açmasın yeter habire de tıkınıp duruyorum zaten :44:
hiç soğan suyu içmedim bilmyorum ama üzüldüm şimdi bende başlıycam soğan suyuda iştahımı açmasın yeter habire de tıkınıp duruyorum zaten :44:
ilişki günleri:
iğneden önceki gece
iğneden 36 saat sonra
ve sonrasında mümkünse 1 hafta gün aşırı....dedi doktor aynen uydum geçen ay...
10 günle takip edeceğim seni benimki kasımda belli olur artık napalım :))
nediyim evet 4 kiloyla tamamladı hamileliğini doktoru bile şaşırmış öyle yazmıştı...
muhakkak haberdar ederim kızlarr.buldum sizi bırakmam artık:)ben kaçıorum hepinize iyi geceler sevgiyle kalın...a.e.o.
muhakkak haberdar ederim kızlarr.buldum sizi bırakmam artık:)ben kaçıorum hepinize iyi geceler sevgiyle kalın...a.e.o.
ben sadece 1 gün dayanabilmiştim ona aşırı gaz yaptı o gün başka bişeyde yiyemediğim gibi sürekli ağzımda soğan suyu tadı kaldıyani o kür bana uymadı...umarım sende böyle olmaz canım....
ay valla sorma ama içenler iştah kapattığını zayıfladıklrnı bile diolar ama ben nedense özellkle şu son gnlerde doymak bilmiorum habire yemek istiorumm böle giderse duba gibi olcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?