Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benim yumurta büyüktü canım çatlamaya yakındı doktor riske girmedi öncesinde ilişki olsun dedi... ama senin zaten farklıydı boyutu biliyorsun benimki 25mm nur topuydu maşallah...

hatırladım seni canım ya.... eğer boş geçireceğin 3 ayın varsa 3 ayda etkisini gösterdiği yazan hayıt tohumunu dene derim boş geçirmektense... bozulan hormon düzenini ve adet düzenini geri getiriyormuş...araştır istersen internetten göreceksin...

ben artık çıkıyorum kızlar.. yarın görüşürüz..
güzel gece oldu valla, iyi sohbet ettik..
öperim hepinizi
mutlu bol bebişli rüyalar..

tamam canım araştırayım.
inşallah adet düzene girerse gebe kalmam kolaylaşacak

sen tadaviye başladın sanıyorum. biz 3 ay sonra aşılama yada yumurta takibi yaptırıcaz. yani dr.um öyle düşündü...

ben artık çıkıyorum kızlar.. yarın görüşürüz..
güzel gece oldu valla, iyi sohbet ettik..
öperim hepinizi
mutlu bol bebişli rüyalar..

görüşürüz canım iyi dinlen... kafanı da boşalt düşünme bişey artık ....!!! iyi geceler...

iyi geceler canım iyi bak kendine

valla yarasında gaz maz farketmez içerim ben :)

belki soğandan değildir canım regli zamanları öyle oluyor bende regliye yakın başlıyorum habire tıkınmaya

olablir ama dier regl dönemlerimde böle bişe yasamadm genelde ben cok su içerim reglim yaklaştıgında cok susarım nedense

ben klomen içiyorum bu 2. ayım inşallah bu ay sonuç alırım olmazsa hayıt tohumunu bir süre dener sonra yine tedaviye devam ederim ama olacak diye olumlu düşünüyorum napayım umut işte....
bu hayıtı ben internette hep görüyorum adeti düzenleyip yumurtlamayı geri getiriyor diye yazıyor...kısırlık için sabah akşam içiliyormuş 3 ay... sonuç alıp hamile kalanlar hep forumlarda paylaşmışlar onları da okumuştum...

kızlar iyi geceler ben de çıkıyorum netten gözlerim yoruldu sanırım artık... inşallah hep güzel haberler alalım birbirimizden :)

sohbetiniz için de teşekkür ederim iyi geldi aklım dağaldı baya :))

yarın sabah platesle başlayacağım güne ara verdiğim için kendime çok kızdım bu gece...

Son düzenleme:

iyi geceler canım Allah rahatlık versin yumuşların güzel güzel büyüsün bebişini getirsin inşallah

iyi geceler canım Allah rahatlık versin yumuşların güzel güzel büyüsün bebişini getirsin inşallah

:)) ne güzel dedin :))
inşallah öyle olsun canım
inşallah senin de bebeğin soğan kürüne gerek kalmadan gelsin bu ay....

evet canım.

Rabbim hepimizin karnını kucağını boş bırakmasın doldursun hayırlısıyla bebekler gelsin.

bu hayıtın sallama çayı varsa ondan bulmak lazım işteyken de içerim.

bicim ilgin için tşk ederim..doktorum bundan 2 ay önceki muayenede yumurtamın oluştuğunu ve çatladığını söyledi..bu ay da hormon testi sonucuna göre pko teşhisi koydu..tekrar muayene etmedi..açıklayıcı bi bilgi de vermedi..sizce başka bir doktora da gitmeliyim..
araştımalarıma göre kilo tetikliyormuş. bende bugün diyetisyene gittim..yarın sporada başlıyorum hayırlısı ile.,allah hepimizin yardımcısı olsunn..

Bu sabah üşenmedim 1 saat sporumu yaptım ve çok iyi hissediyorum dünkü miskinliğimden eser kalmadı...

evet canım.

Rabbim hepimizin karnını kucağını boş bırakmasın doldursun hayırlısıyla bebekler gelsin.

bu hayıtın sallama çayı varsa ondan bulmak lazım işteyken de içerim.

canım sallama çayı da aktardan bulabilirsin ama tohumu da al gece tohumdan yaparsın tohum daha etkili demişti aktar bana...sallama çayını sabahları içersin 30tl olması gerekli...belki daha ucuza da bulabilirsin...

canım rica ederim demek ki yeni oluşmuş bu sende de mi?
bunu atlatabilirsin bak ben plates sporu yapıyorum ancak onunla 2-3 kilo verebiliyorum yoksa az yesemde kilo gitmiyor benden... kilo verebilirsek pko durumu azalıyor yumurtlama başlayabiliyor...ki senin daha yeni bozulmuş hemen ele alıp dikkat edersen sorun çıkarmaz sana....
öpüyorum canım sormak istediğin şeyler olursa yazarsın...
başka doktor araştır bence çünkü adet dönemlerini ve ultrasondan yumurta takiplerini yapacak bir doktor bulman gerekli canım senin ki anlayabilesin düzelme olup olmadığını....

Son düzenleme:
Bu sabah üşenmedim 1 saat sporumu yaptım ve çok iyi hissediyorum dünkü miskinliğimden eser kalmadı...
.
tebrikler canım çok iyi yapmışsın

ya bu kadar tesadüf olur ben de buz gibi ayaklarla yaşayan bir insanım,ama eşim sıcak Allahtan.. dün araştırıyordum neden olur diye. "düşük tsh" yazıyordu. bende de var çoğu belirtileri geceleri hep kabus falan goruyorum. ama o kadar tahlil verdik ortaya çıkmaz mıydı? TSH benim 4,97

22 sinde sen de vereceksin haberi bak yazıyorum şuraya :))
tuncss cuğum, bicim diyorsa doğrudur büyük ihtimal:)

günaydın fıstıklar..

busmai göreceğiz bakalım 22sinde.. ama ben hesap yaptım 25-26sını beklemem gerekiyor.. benim doktor kan testi ve idrar testi konusunda biraz katı.. orda negatifi görmektense gelen adeti gör daha iyi diyor.. sabırla bekle diyor tabii sabır kısmı tartışılır.. ama progestana yarın akşam başlayacağım bakalım.. ee o da onbeş gün sürüyor kutunun bitmesi.. bittikten sonra da hemen gelmiyor benim adet 3-4 gün bekletiyor beni.. o nedenle maalesef beklemekten başka çarem yok.. gidip de sağlık ocağında kan veremem, ordaki aile hekimine gıcık oldum çünki geçen seferden

bu arada bu ateş olayı benim bünyede doğru etki etmiyor.. baksanıza yahu çizgiyi çekti hemide nereye çekti.. anlam veremiyorum, doktorda sürekli kontrollerim olmasa inanırım vallahi.. ama doktor bizzat çarşamba sabahı baktı 15.günde iki tane nur topu gibi çatlamayı bekleyen yumurtam vardı.. hoş sadece doktor değil bende gördüm :)) görmesem ekranda yumoşlarımı bu tabloya inanıp doktora güvenim sarsılmış olacaktı vallahi
neyse bakalım hayırlısı artık..
işte tablom;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

birde bu yeşille işaretlediği yerler riskli günler mi oluyor? tabloya göre eğer onlar riskli günlerse ben rahim filmi çekildikten hemen sonrası o günler ve enfeksiyon ihtimalini ortadan kaldırmak adına yasaklı çalışma günleri onlar.. off off bak şimdi sinir oldum yine yaaa

Son düzenleme:
bu arada kızlar birşey paylaşayım sizlerle ben duyunca çok şaşırdım..
benim alt kat komşumun ikizleri oldu geçtiğimiz nisan mayıs ayı gibi.. neyse hayırlı olsun falan filan muhabbeti derken, bebekler hastalandı baya uzun süre hastanede kaldılar bağırsakları gelişmemiş mi ne öyle bir sıkıntı ameliyatlar filan falan.. kızcağızla konuşuyoruz bir gün; bebeklerden biri daha minik ben ayy çok minik filan diyorum.. kız da dönüp o 3 hafta geri de ondan diyor.. nasıl yani diye kalakalıyorum.. bebek anne karnında 3 hafta geç döllenmiş.. yani biri oluşmuş diğeri 3 hafta sonra :) ilk doktora gittiklerinde tekmiş, sonraki kontrolde nokta kadar kalp atışı ile diğer bebeği görmüşler.. çok enterasan geldi bana.. sizle de paylaşayım dedim

tuncss canım içn rahat olsun daha yumurtlama olmamış
ff zaten kesik çizgi çekmiş oda emin değil
ff kesik olmayan net çizgide çekse ben bu tabloya bakıp yine olmamış derim
sen gün aşırı çalışmalara devam et
hatta eşinin sperm değerleri iyiyse önemli günlerde hergün çalışın
ben hamile kaldığım ay
her ilişkiden sonra bacaklarım duvarda bir saat beklemiştim hatta güzel kas yaptım desem yeridir :))
sonrasındada sabaha kadar hiç kalkmadan yattım
birde eğer alabilirsen preseed jel kullanabilirsen
şansın bol olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…