hmm.. benim doktor iğne öncesi perhiz veriyor nedense.. aşılama mantığı ile yaklaşıyor olaya :)) bende dinliyorum mecburen.. artık bu akşam 6da oldum iğnemi, yarın akşam olur çalışma.. sonra onu izleyen 2 gün de.. sonra gün aşırı..
merhaba hanımlar
bu topiğe bir ara yazıp sonra bir daha girmemiştim.
kısaca özetliyim aralık da bebeğimi kaybettikten sonra bir daha adet düzeni falan kalmamıştı. hatta 2 ay önce göğüsümden süt gelmişti.
neyse şimdi son durum... 3 ay ilaçsız doğal bekleyişe karar verdik...
ben bugün adetimin 4. günü bugün çörek otu bal tarçına başladım.
sizlerin duumlar ne alemde nasıl adet düzeni sağlıyorsunuz?
bana önerileriniz neler?
hatırladım seni canım ya.... eğer boş geçireceğin 3 ayın varsa 3 ayda etkisini gösterdiği yazan hayıt tohumunu dene derim boş geçirmektense... bozulan hormon düzenini ve adet düzenini geri getiriyormuş...araştır istersen internetten göreceksin...
ben artık çıkıyorum kızlar.. yarın görüşürüz..
güzel gece oldu valla, iyi sohbet ettik..
öperim hepinizi
mutlu bol bebişli rüyalar..
iyi geceler canım iyi bak kendine
valla yarasında gaz maz farketmez içerim ben :)
belki soğandan değildir canım regli zamanları öyle oluyor bende regliye yakın başlıyorum habire tıkınmaya
tamam canım araştırayım.
inşallah adet düzene girerse gebe kalmam kolaylaşacak
sen tadaviye başladın sanıyorum. biz 3 ay sonra aşılama yada yumurta takibi yaptırıcaz. yani dr.um öyle düşündü...
ben artık çıkıyorum kızlar.. yarın görüşürüz..
güzel gece oldu valla, iyi sohbet ettik..
öperim hepinizi
mutlu bol bebişli rüyalar..
olablir ama dier regl dönemlerimde böle bişe yasamadm genelde ben cok su içerim reglim yaklaştıgında cok susarım nedense
kızlar iyi geceler ben de çıkıyorum netten gözlerim yoruldu sanırım artık... inşallah hep güzel haberler alalım birbirimizden :)
sohbetiniz için de teşekkür ederim iyi geldi aklım dağaldı baya :))
iyi geceler canım Allah rahatlık versin yumuşların güzel güzel büyüsün bebişini getirsin inşallah
:)) ne güzel dedin :))
inşallah öyle olsun canım
inşallah senin de bebeğin soğan kürüne gerek kalmadan gelsin bu ay....
ben klomen içiyorum bu 2. ayım inşallah bu ay sonuç alırım olmazsa hayıt tohumunu bir süre dener sonra yine tedaviye devam ederim ama olacak diye olumlu düşünüyorum napayım umut işte....
bu hayıtı ben internette hep görüyorum adeti düzenleyip yumurtlamayı geri getiriyor diye yazıyor...kısırlık için sabah akşam içiliyormuş 3 ay... sonuç alıp hamile kalanlar hep forumlarda paylaşmışlar onları da okumuştum...
evet canım.
Rabbim hepimizin karnını kucağını boş bırakmasın doldursun hayırlısıyla bebekler gelsin.
bu hayıtın sallama çayı varsa ondan bulmak lazım işteyken de içerim.
bicim ilgin için tşk ederim..doktorum bundan 2 ay önceki muayenede yumurtamın oluştuğunu ve çatladığını söyledi..bu ay da hormon testi sonucuna göre pko teşhisi koydu..tekrar muayene etmedi..açıklayıcı bi bilgi de vermedi..sizce başka bir doktora da gitmeliyim..
araştımalarıma göre kilo tetikliyormuş. bende bugün diyetisyene gittim..yarın sporada başlıyorum hayırlısı ile.,allah hepimizin yardımcısı olsunn..
tebrikler canım çok iyi yapmışsınBu sabah üşenmedim 1 saat sporumu yaptım ve çok iyi hissediyorum dünkü miskinliğimden eser kalmadı...
.
Saolasın canım bizi bizden çok anlayan olamaz herhalde canım ben dün çok üşüdüm ayaklarım buz gibiydi yatarken bile zor ısıttım ayaklarımı ben her kış zaten böyle buz gibi ayaklarla gezinir dururum
birde bu tsh ile ilgili araştırdım belirtileri çok bana uyuyor ya inanılmaz evlenmeden hemen önce kalp çarpıntılarım oldu onu araştırırken guatırıma baktırmıştım birşey çıkmamıştı ama evlendikten sonra çok stres yaşadım çok sıkıntılarım oldu hala o çarpıntılarım ara ara oluyor tsh düşüklüğünde çarpıntı var kolay sinirlenme saç dökülmesi regli düzensizliği vücut kuruluğu kolay sinirlenme aşırı yorgunluk kas ağrısı falan hepsi bende var pazartesi doktora mutlaka sorucam
tuncss cuğum, bicim diyorsa doğrudur büyük ihtimal:)22 sinde sen de vereceksin haberi bak yazıyorum şuraya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?