Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayy canım teşekkür ederim :))
spermlerde çok şükür sıkıntı yok, hatta doktor bu zamanda zor bulunur bundan kocana iyi bak diye espri patlatmıştı
bende kalkmamaya gayret ediyorum ilişki sonrası.. ama ayaklarımı kaldırmıyorum.. bu ay onu da yapayım bakalım :))
preseedi duydum canım bakayım bi araştırayım..
bu arada süt buharı okuyorum son günlerde.. yapsam mı ki diyorum ama enfeksiyona çok hazır benim bünye.. korkuyorum da..

bak bunu demeyi unuttum ben hamile kaldığım ay
adetin 5.gününden itibaren 5 gün süreyle süt maydanoz buharına oturmuştum
ama sen artık geç kaldın şimdi yapma
birde preseed jeli gitti gidiyordan alabilirsin fiyatı daha uygun
eğer çok afedersen eğer doğalını salgılayabiliyorsan hiç gerek yok
sen güzel bir ilişki yaşa spermler yolunu bulur
birde müjdeli haberini alıyormuşuz hemide ikiz ne güzel olur

valla ne yalan söyliyim şimdi netten bakıyordum, ben zaten vıcık vıcık oluyorum bi de bunu sıkarsam ne olurum kimbilir diye içimden geçiriyordum
çok şükür ilişkilerde sıkıntı yok ama eşime söylemiyorum günleri yoksa o stres oluyor..
inşallah sağlıkla gelsin de ikiz üçüz hiç önemli değil.. yeter ki emeklerimizin karşılığını alalım..
çok teşekkür ederim tekrardan desteğin için..

tuncss cnm özelden msj yollayamadım burdan cvplayım dedim cnm merhaba çok saol iyi dileklerin için inş. rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip eder en kasa zamanda ve hayırlısı ile benim eşimde sorun yok sadece 20 milyon çıkmıştı sperm sayısı dokror biraz düşük ama hareketliliği % 80 olduğu için bu daha önemli ve çok iyi demişti tabii biz eşimin spermiyogramına ilk tedaviye başlarken baktırmıştık sonuç böle idi ama yide de ilaç vereyim biraz daha çokğalsın demişti eşim o ilaçları kullandı ve o arada benden hsg rahim filmi istedi doktor çünki 4 klomen ve çatlama iğnesinden sonra gebelik oluşmağını için aşılamaya başlayalım dedi ve onun için 30 eylülde aşılamam yapıldı tabi aşılama için eşim sperm verdi ve o spermler yıkanıp ayrıştırıldıktan sonra bana enjekte edildi ve o esnada doktorum dediki eşinin sperm kalitesi çok güzel 100 bin olmuş ve harekliliği yine %80 dedi bu bizim için çok güzel bi durum dedi ee keza benimde öle rahim filmim çekildi kanallar tüpler açık hiç bir problem yok aşılamam gayet güzel geçti kanama falan olmadı ki şükür şimdi bekliyoruz bakalım artık rabbim ne zaman ol derse ozamanı bekleyeceğim bundan sonra ama inş. buay yzümüz güler ve hamile kalarım hayırlısı ile tabii öpüyorum canım allaha emanet olun gelişmelerden haberdar edicem kısmetse görüşmek üzere

gerçekten ilginç.. bir de haberlerde bi kadın vardı, ikizi olmuş. ikisi de birbirinden çok farklıymış eşi şüphelenmiş dna testi yaptırmış ve kadının başkasıyla da ilişkisi olduğu ortaya çıkmış.meğer aynı gün farklı saatlerde hem eşiyle hem sevgilisiyle ilişkiye girmiş kadın.ve ikisinden de hamile kalmış o gün çok nadir rastlanan bir durummuş.

ben de katılıyorum, negatifi görmektense adeti görmek daha iyi. ama adet gecikince ve hamile olmayınca çok kötü oluyor. benim sivilcelerim çıkmaya başladı zaten ümidim yoktu bu aydan kesin adet olacağım..hayırlısı:95:

bak bunu demeyi unuttum ben hamile kaldığım ay
adetin 5.gününden itibaren 5 gün süreyle süt maydanoz buharına oturmuştum
:

bunu bi akrabamız yapmış.. 3 sene çocuğu olmamış, ilaçlar iğneler rahim filmleri..herşeyi denemiş. sonra bu buhara oturduğu ay hamile kalmış.

inşallah Rabbim gönlüne göre versin.. eşinde sıkıntı olmaması süper :) en azından ordan şanslı oluyoruz sanırım..
benim doktorum da bu ayda olmazsa aşılama deneyelim dedi.. ama ben aşılama öncesinde bir kez de olsa sadece iğnelerle yumurta geliştirip doğal denemek istiyorum.. bunu eğer bu ay olmazsa doktoruma ileteceğim.. bakalım bende dün iğnemi oldum işte çalışma ve bekleme süreci.. inşallah seninki tutmuştur.. rahim filmi bende çektirdim çok şükür sıkıntılı birşey yok.. haberlerini bekliyor olacağım, inşallah güzel haberlerle gel canım..

slm kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar

bugunkü ateş tablom

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş tablosu deme bana bana çizgiyi çekti ama saçma sapan bi yere çekti.. sana da daha çizgi çekmedi ama sen sanırım gribal enfeksiyon geçiriyordun değil mi? bence ateşin ondan dolayı değişkenlik gösteriyor olabilir.. gerçi sabitlenmiş artık, akıntı durumunu girersen belki de çizgiyi çekiverir :)) gün aşırı çalışma bizim hayat prensibimiz oldu zaten, durmak yok çalışmaya devam
sana da hayırlı cumalar olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..

busmai...!!!!!!!!!!!!!!
kızdırma beni bak olumsuz düşünceleri çıkar at kafandan.. sivilcelere ağrılara bilmem nelere kafanı yorma.. git kafanı meşgul et unut bebek işini.. kimbilir belki de bebek oldu.. lütfen negatif düşüncelerden uzaklaş..

ateş tablosu deme bana bana çizgiyi çekti ama saçma sapan bi yere çekti.. sana da daha çizgi çekmedi ama sen sanırım gribal enfeksiyon geçiriyordun değil mi? bence ateşin ondan dolayı değişkenlik gösteriyor olabilir.. gerçi sabitlenmiş artık, akıntı durumunu girersen belki de çizgiyi çekiverir :)) gün aşırı çalışma bizim hayat prensibimiz oldu zaten, durmak yok çalışmaya devam
sana da hayırlı cumalar olsun.. Rabbim dualarımızı kabul etsin..

he yaaa sorma canım benım daha ben çizgiyi göremedim evet canım hasta olmustum grip ondan dolayı böyle düzensiz evet gün aşırı devam :) hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim :))

busmai...!!!!!!!!!!!!!!
kızdırma beni bak olumsuz düşünceleri çıkar at kafandan.. sivilcelere ağrılara bilmem nelere kafanı yorma.. git kafanı meşgul et unut bebek işini.. kimbilir belki de bebek oldu.. lütfen negatif düşüncelerden uzaklaş.. [/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum pozitif düşünelim :)

busmai duydun değil mi? bak ecrin de diyor
hadi düşünelim, pozitif düşünelim
ayy bugün bi enerji patlaması var içimde.. hazır böyleyken evi silip süpüreyim bari, bir de yemek yapayım.. sonra gelirim kızlar..
kendinize dikkat edin..!

ben şimdi çıkıyorum herkes için mutlu bir gün olsun

Son düzenleme:
yüksek tsh sanırım tam tersine vücudun sürekli sıcak olmasına sebep oluyor bilmiyorum.. merak ettim haftaya tekrar bir komple tahlil yaptırıcam endokrine

tuncss ecrin teşekkür ederim kızlar ama yaşadıklarımdan sonra hiç pozitif düşünmek gelmiyor içimden ama gene de takmıyorum, olmazsa olmasın napiyim.. Duyuyo musun beni kaprisli bebek: benim gibi anne NAAAH bulursun ,ister gel ister gelme

Son düzenleme:

ay ya Allah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni çok doğru çok

selam kızlar bugün nabersiniz.ben işten geldim yıkılıyorum resmennnn

slm canım hoşgeldin bende çıkıyorum şimdi istanbula gidiyoruz eşimle iyi bakın kendinize

iincir yumurtayı çok geliştirimiş ondan mı yiyorsun yoksa çok sevdiğindenmi.ben klomenle incir kürünü beraber yapıyorum umarım zararı olmaz bakacaz bu ay artık.

ya kızlar bn soğan suyuna başladığımdan beri hiç doymuorum sürekli bişiler yemk istıorum kndımı hep aç hissedorum normalmi acaba :)))

ben sadece 1 gün dayanabilmiştim ona aşırı gaz yaptı o gün başka bişeyde yiyemediğim gibi sürekli ağzımda soğan suyu tadı kaldı yani o kür bana uymadı...umarım sende böyle olmaz canım....

soğanı bende yaptım ilk başlarda tadı kokusu öldürdü beni sonra bi alıştım canım ççeker oldu ama bi gaz yaptı allah allah.ama benim iştahımı kesti hatta sivilcelerim bile gitti yani.sende iştah artırması ilginç geldi

ya bide arkadaşlar benim size soracağım bikaç şey var.

1_geçen ay azıcık lekelenmem geldi doktor o 1. gün dedi ilaca başladık klomene 5 gün kullandım 6. gün nette şey yazıyordu beyaz soğanı ince ince dilimleyip sumakla yemek soğan kürü etkisi yapar diyordu ve ben 6. 7. günü yedim sumaklı soğanı.8. günü bir adet oldum aman yarabbi hatta o kadar çok akıntım geldi yumurta akıntısı gibi ve kan karışık gitti klomenle oluşan yumurta dedim 11. gün kontrole gittim ve sonuç hiç yumurtlama olmamış.
sizce soğan o yumurtayı çatlatmış olabilirmi, 2 günlük beyaz soğan klomenin etkisini yok etmiş olabilirmi.

2-bide sonra adetim 15. günü ben soğan kürüne başladım hazır yumurta yok dedi ya doktor.bu arada bende gaz çok yaptı ama sonra alıştım.15 gün sonunda adet olmam lazımdı olmadım üstüne 2 hafta geçti bende çok sevinmiştim soğanın ilk ayında hamileyim diye tabiki yok maalesef adetim geldi hemde gene çok ama çok yoğun ki ben 1 haftada 1 pedi tam dolduramayan insanım bu ay ne kanama oldu sormayım üstüne sancısıda feciydi kistleri azaltıyor dedim soğan.bu ay doktora gittim pcon çok ileri düzey değil dedi benim ileri düzeydi yıllardır var tüylenme sivilcelenmede var tabiki.acaba soğan kürü kistlerimi 1 ayda bayağı azaltmış olabilirmi çok mantıklı gelmiyor bana.

3-azıcık lekelenme geldiğinde onu ilk günmü kabul ediyorsunuız yoksa bekleyip çokğalması ve adet sancısı olduğunuz günmü 1. gün oluyor klomen için soruyorum.

4-ha bu aradabu ay klomenle beraber incir kürünüde yapıyorum soğan sonra incir demiş saraçoğlu o yüzden.bakalım geçen ay olmayan yumurtam soğan ve incir ve klomenden sonra bu ay oluşacakmı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…