tuncss canım içn rahat olsun daha yumurtlama olmamış
ff zaten kesik çizgi çekmiş oda emin değil
ff kesik olmayan net çizgide çekse ben bu tabloya bakıp yine olmamış derim
sen gün aşırı çalışmalara devam et
hatta eşinin sperm değerleri iyiyse önemli günlerde hergün çalışın
ben hamile kaldığım ay
her ilişkiden sonra bacaklarım duvarda bir saat beklemiştim hatta güzel kas yaptım desem yeridir :))
sonrasındada sabaha kadar hiç kalkmadan yattım
birde eğer alabilirsen preseed jel kullanabilirsen
şansın bol olsunn
ayy canım teşekkür ederim :))
spermlerde çok şükür sıkıntı yok, hatta doktor bu zamanda zor bulunur bundan kocana iyi bak diye espri patlatmıştı
bende kalkmamaya gayret ediyorum ilişki sonrası.. ama ayaklarımı kaldırmıyorum.. bu ay onu da yapayım bakalım :))
preseedi duydum canım bakayım bi araştırayım..
bu arada süt buharı okuyorum son günlerde.. yapsam mı ki diyorum ama enfeksiyona çok hazır benim bünye.. korkuyorum da..
bak bunu demeyi unuttum ben hamile kaldığım ay
adetin 5.gününden itibaren 5 gün süreyle süt maydanoz buharına oturmuştum
ama sen artık geç kaldın şimdi yapma
birde preseed jeli gitti gidiyordan alabilirsin fiyatı daha uygun
eğer çok afedersen eğer doğalını salgılayabiliyorsan hiç gerek yok
sen güzel bir ilişki yaşa spermler yolunu bulur
birde müjdeli haberini alıyormuşuz hemide ikiz ne güzel olur
bu arada kızlar birşey paylaşayım sizlerle ben duyunca çok şaşırdım..
benim alt kat komşumun ikizleri oldu geçtiğimiz nisan mayıs ayı gibi.. neyse hayırlı olsun falan filan muhabbeti derken, bebekler hastalandı baya uzun süre hastanede kaldılar bağırsakları gelişmemiş mi ne öyle bir sıkıntı ameliyatlar filan falan.. kızcağızla konuşuyoruz bir gün; bebeklerden biri daha minik ben ayy çok minik filan diyorum.. kız da dönüp o 3 hafta geri de ondan diyor.. nasıl yani diye kalakalıyorum.. bebek anne karnında 3 hafta geç döllenmiş.. yani biri oluşmuş diğeri 3 hafta sonra :) ilk doktora gittiklerinde tekmiş, sonraki kontrolde nokta kadar kalp atışı ile diğer bebeği görmüşler.. çok enterasan geldi bana.. sizle de paylaşayım dedim
günaydın fıstıklar..
busmai göreceğiz bakalım 22sinde.. ama ben hesap yaptım 25-26sını beklemem gerekiyor.. benim doktor kan testi ve idrar testi konusunda biraz katı.. orda negatifi görmektense gelen adeti gör daha iyi diyor.. sabırla bekle diyortabii sabır kısmı tartışılır.. ama progestana yarın akşam başlayacağım bakalım.. ee o da onbeş gün sürüyor kutunun bitmesi.. bittikten sonra da hemen gelmiyor benim adet 3-4 gün bekletiyor beni.. o nedenle maalesef beklemekten başka çarem yok.. gidip de sağlık ocağında kan veremem, ordaki aile hekimine gıcık oldum çünki geçen seferden
bak bunu demeyi unuttum ben hamile kaldığım ay
adetin 5.gününden itibaren 5 gün süreyle süt maydanoz buharına oturmuştum
:
slm kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
bugunkü ateş tablom
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tuncss cnm özelden msj yollayamadım burdan cvplayım dedim cnm merhaba çok saol iyi dileklerin için inş. rabbim hepimize gönlümüzden geçeni nasip eder en kasa zamanda ve hayırlısı ile benim eşimde sorun yok sadece 20 milyon çıkmıştı sperm sayısı dokror biraz düşük ama hareketliliği % 80 olduğu için bu daha önemli ve çok iyi demişti tabii biz eşimin spermiyogramına ilk tedaviye başlarken baktırmıştık sonuç böle idi ama yide de ilaç vereyim biraz daha çokğalsın demişti eşim o ilaçları kullandı ve o arada benden hsg rahim filmi istedi doktor çünki 4 klomen ve çatlama iğnesinden sonra gebelik oluşmağını için aşılamaya başlayalım dedi ve onun için 30 eylülde aşılamam yapıldı tabi aşılama için eşim sperm verdi ve o spermler yıkanıp ayrıştırıldıktan sonra bana enjekte edildi ve o esnada doktorum dediki eşinin sperm kalitesi çok güzel 100 bin olmuş ve harekliliği yine %80 dedi bu bizim için çok güzel bi durum dedi ee keza benimde öle rahim filmim çekildi kanallar tüpler açık hiç bir problem yok aşılamam gayet güzel geçti kanama falan olmadı ki şükür şimdi bekliyoruz bakalım artık rabbim ne zaman ol derse ozamanı bekleyeceğim bundan sonra ama inş. buay yzümüz güler ve hamile kalarım hayırlısı ile tabii öpüyorum canım allaha emanet olun gelişmelerden haberdar edicem kısmetse görüşmek üzere
slm kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
bugunkü ateş tablom
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya bu kadar tesadüf olur ben de buz gibi ayaklarla yaşayan bir insanım,ama eşim sıcak Allahtan.. dün araştırıyordum neden olur diye. "düşük tsh" yazıyordu. bende de var çoğu belirtileri geceleri hep kabus falan goruyorum. ama o kadar tahlil verdik ortaya çıkmaz mıydı? TSH benim 4,97
bence seninkide biraz yüksek değilmi sanırım 2,5 falan olması lazım ama yüksek tsh de bunları yapıyor belirtilerin çoğu aynı netten araştırırsan bulursun
yüksek tsh sanırım tam tersine vücudun sürekli sıcak olmasına sebep oluyor bilmiyorum.. merak ettim haftaya tekrar bir komple tahlil yaptırıcam endokrine
tuncss ecrin teşekkür ederim kızlar ama yaşadıklarımdan sonra hiç pozitif düşünmek gelmiyor içimden ama gene de takmıyorum, olmazsa olmasın napiyim..Duyuyo musun beni kaprisli bebek: benim gibi anne NAAAH bulursun ,ister gel ister gelme
selam kızlar bugün nabersiniz.ben işten geldim yıkılıyorum resmennnn
ay ya Allah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni çok doğru çok
slm canım hoşgeldin bende çıkıyorum şimdi istanbula gidiyoruz eşimle iyi bakın kendinize
ayy metformin herkese kilo verdiriyor.. bende hiç etkisi yok :))
ilk zamanlar çok ciddi içimdeki tatlı isteğimi kesmişti ama şimdilerde tutamıyorum kendimi.. sürekli tatlı birşeyler yemek istiyorum..
bir de ben incir yiyorum.. taze incir ama, günde 7-8 tane civarında yiyorum :)))
inşallah etkisi olur.. off off günler de geçmemeye başlar artık bana.. yandım ben yandım
ya kızlar bn soğan suyuna başladığımdan beri hiç doymuorum sürekli bişiler yemk istıorum kndımı hep aç hissedorum normalmi acaba :)))
ben sadece 1 gün dayanabilmiştim ona aşırı gaz yaptı o gün başka bişeyde yiyemediğim gibi sürekli ağzımda soğan suyu tadı kaldıyani o kür bana uymadı...umarım sende böyle olmaz canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?