Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayy inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız bu sayfadada bir cümbüş yaparız çığlıklarla.inşallah yarabbim.

sağol canım ya ama bak 25 inden önce bakmam diyor beklettirecek bizi de heyecan yaptırcak....
sen ne zaman test yapacaksın canım kaç günün var...bu gün cuma olduğundan öğlen vakti hepimiz için dua ettim tek tek inşallah Allah ım gönlümüze göre versin meleklerimizi...

slm kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar

bugunkü ateş tablom

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım düşmüş biraz de mi ateş hayallah ya neden böyle oluyor ki?gerçi benim de ilaçsız halim seninki gibi oluyor neden şaşırdım ki ben ama yine de bu denli iniş çıkış olmamalıydı... akıntı durumun bitti mi?
bunu bi akrabamız yapmış.. 3 sene çocuğu olmamış, ilaçlar iğneler rahim filmleri..herşeyi denemiş. sonra bu buhara oturduğu ay hamile kalmış.
gerçeklik payı yoktur ama demi tesadüftür herhalde böyle şeyi ilk defa duydum...

canım enerjini sakla hepsini kullanma... ev işleriyle çok yorma kendini :)
aklını dağıt tamam mı diziler var izle canım kafan dağılsın oh uzat ayaklarını da....
selam kızlar bugün nabersiniz.ben işten geldim yıkılıyorum resmennnn
kolay gelsin canım.... iş hayatının güçlüklerini çalıştığım dönemlerden ben de biliyorum hiç kolay değil....

slm canım hoşgeldin bende çıkıyorum şimdi istanbula gidiyoruz eşimle iyi bakın kendinize

iyi yolculuklar canım.... güzel güzel gidin güzel güzel gelin...

ayy inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız bu sayfadada bir cümbüş yaparız çığlıklarla.inşallah yarabbim.

sen tedavinde şu anda hangi aşamadasın canım?inşallah yılbaşına kadar hepimizin olacak canım :))

kızlar ben geldim mi siz olmuyorsunuz karşılaşamadık bi türlü....
pazartesi yumurta kontrolüne gideceğim bakalım ne diyecek doktor... zaten ağrı ve akıntı başladı oysaki 7. günüm...anlamadım ne oluyor erkencikten gelişesi mi tuttuki benim yumurtanın...:))

Son düzenleme:

insan neye inancagınıı bilemiyor valla biri diyor bir ayda hamıle kaldım adetımı duzenledıı sımdıde buu
gerçekten hep bişeyin bi tarafa faydası varken bi tarafa zararı var gibi
inşallah istediğin gibi olurr herşeyy hepimiz için öyle tabi
test yapıp o ilacı kullanmaya karar verdim cunkı hem tahlılllerımı yaptırmak ıstıyorum hem tatıle gıtme dururmumuz var rahat olmuş olurum
yarın bi bakayım hamıle oldugumaa zaten hıc ınancım yokta nolur nolmaaaaz sonuctaa 1 hafta gecti
peki adet ne kadar süredee geliyor tahmınen içince ?

insan neye inancagınıı bilemiyor valla biri diyor bir ayda hamıle kaldım adetımı duzenledıı sımdıde buu
gerçekten hep bişeyin bi tarafa faydası varken bi tarafa zararı var gibi
inşallah istediğin gibi olurr herşeyy hepimiz için öyle tabi
test yapıp o ilacı kullanmaya karar verdim cunkı hem tahlılllerımı yaptırmak ıstıyorum hem tatıle gıtme dururmumuz var rahat olmuş olurum
yarın bi bakayım hamıle oldugumaa zaten hıc ınancım yokta nolur nolmaaaaz sonuctaa 1 hafta gecti
peki adet ne kadar süredee geliyor tahmınen içince ?

canım gebelik yoksa duphastonu al ve 10 gün sabah akşam iç yalnız yaz bir yere ilacın adını da benzer isimli başka ilaçlar var kontrol et doğru ilacı vermiş mi eczacı diye... ilaç bitiminden 3 tam gün geçtikten sonra adet geliyor...
progestan da aynı şey duphaston yerine o da olabilir progestanı sabah akşam 100 lük 10 gün içiyorsun...
inşallah hamilesindir....

iyi geceler ben çıkıyorum netten kafana takılan bişey olursa ilaçla ilgili sor canım yarın sabah cevaplarım... inşallah yarın yapacağın test pozitif çıksın... ne zamandır hamile haberi gelmiyor ne güzel olur seviniriz hepimiz...

Son düzenleme:

biraz araştırdımdaa doktor denetımınde kullanın falan dıyor hepp korktum acıkcası
bide bi kaç kişi o anda teste negatif cıktıgı halde sonrasında hamıle oldugunu ogrenmıss
hayır oyle bısey olcagını sanmıyorum ama ınsan ıster ıstemez cekınıyor
su anda daha tedaviye bile başlamadıgım içinn öyle bir beklentim yok ama Allah bilir tabi :)
ilaç konusuna gelince biraz daha düşüneceğim galibaa
ılac ıcın en ıyısı bi süre daha beklemek hala olmazsam kullanırım artık
teşekkr ederim yanıt için anında gelmiş cevap :)
ah keşkeeee son dedıgınız olsaaa bi mucize olurdu sanırım :)
iyi geceler şimdilik

canım sana yazdığım haplar progesteron hormonu hapı olası bir gebelik bile olsa pko hastalarına gebelikte ilk 12 hafta veriyor doktorlar çünkü aynı zamanda bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor... arkadaşlarımızın tedavilerini okuduysan ya da benimkini görmüşsündür bunu...
ben gebelik yoksa bir an önce adet görmen için dedim sana...ama tabi sen daha iyi bilirsin... gebelik şansı daima vardır bunu aklından çıkartma... ben en umutsuz olduğum dönemlerimde bile önce testimi yaptım sonra içtim ilaçları....
doktorlar söktürücü olarak en eski ilaç olan farlutalı veriyorlar genelde o da bitirdikten sonra 15 gün geçmişti adet olmamıştım ben...hiç iyi gelmemişti bana... o yüzden ben sana sürekli kullandığım ilaçların isimlerini verdim canım...

Son düzenleme:
ben yine üşütmüşüm ateş tablom da şaşırdı iyice ben de paylaşayım...

359aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

boğazım ağrıyor yutkunamıyorum ya ağustos sonunda grip geçirmiştim ben zaten bu ne şimdi ya..... :....((
hem de bebek tedavisi görürken off ilaç da içemem minoset içeyim bari şimdi...

dikkat edin grip salgın halinde herkeste bir mendil görüyorum bu aralar...
öpüyorum hepinizi....
iyi haftasonları...

Son düzenleme:
hadi bakalım yeni bir heyecan başlıyor senin için..
benim daha haftaya pazar gününe kadar beklemem lazım. bu son hafta en kötüsü oluyor. bütün ay keyifliydim şimdi son haftadayım gerginlik başladı.

gerçeklik payı yoktur ama demi tesadüftür herhalde böyle şeyi ilk defa duydum...
.
gerçekten doğru.kendisi anlattı bana. demek iltihap varmış onu temizlemiş.

aman dikkat et canım benım salgın var valla benımde boğazım yanarak başlamıstı hastalıgım 1 ayda 2kez hasta oldum resmen halka kırgınlık var üstümde havalardan olsa gerek

günaydın kızlar hepinize iyi haftasonları :)

bugunde düştü ateşim grip yüzünden sapıttı bu ay ateş tablom ama dün sarı yapışık bi akıntım vardı bugun ise şimdilik bişey yok ama sag tarafımda bi agrı var bi basıklık var acaba yumurtluyormuyum diyecem ama ateş tablom hala çizgi çekmedi

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar nasılsınız

ne zaman bu topiğe girsem kimse yok bir türlü karşılaşamadık özledim sizleride

biz iyiyiz şükürler olsunki

kızlar hepinize rabbim hayırlısıyla bu duyguyu nasip eder inşaallah duamdasınız görüşürüz ben şimdi biraz evimi toplayım çamaşır yıkanacak ütü falan var yarın kocamda evi sileriz ben temizliğin hepsini tek yapamyıyorum artık malum yorulmak yok hemen sancılanıyorum ve elim ayağım boşalıyor yine gelirim ben grüşürüz kızlar

insan bilmeyince böyle oluyor işte ben daha yeni ögrendım herhangı bı tedaviyede baslamayınca hiç bilmiyorum butun yazılarıda okumam zor sayfalar dolusu yazı var malum :)
arada başlardan okuyorum yavaş yavaş ama hala pek bilgim yok kafam karıştı o kadar :)
bu ilacı kullanıp bırakınca oluyor sanırım adet
ve bizim bir hafta sonra tatile gitme durumumuz var tam bıraktıgımda adet gordugumu dusnursek denk gelıyorr bu hafta içide olsun hala olmazsam kullanıcam
testi yapıpp
iyi ki varsınız insan sizler sayesınd eögrenıyor cok seyii
doktor kisstin var diyor geçiyor iştee
önemli olan biraz bilgi sahibi olmak

canım sağol evet yeni heyecan ama bu ay çok gerildim ben yüzümde bu ilaçlardan herhalde ağrılı sivilceler çıktı falan... yani dokunsalar ağlayacak gibiyim... kesinlikle bu ay oldu oldu yani olmazsa tedavi zor düşünürüm bir daha....
canım son hafta zor geçer haklısın oyalanacak bişeyler gerekli sana....sıkıldın mı nete gel canım paylaşınca azalır gerilmezsin belki...

aman dikkat et canım benım salgın var valla benımde boğazım yanarak başlamıstı hastalıgım 1 ayda 2kez hasta oldum resmen halka kırgınlık var üstümde havalardan olsa gerek
öyle aynen her yerim çürük gibi acıyor boğazım da... dinleniyorum evde...
canım ateşde sabitlenme olmadan çizgiyi çekmez.... benim ateşimde öyle görmüşsündür... cremsi akıntım var 2 gündür bunun dışında belirtim yok arada sağ kasığıma batar gibi ağrı giriyor... klomendendir gelişiyor inşallah yumurtam... senin ağrında yumurta gelişmesinden olabilir demek geç gelişiyor bu ay senin yumurtan bu iniş çıkışların sebebi o olmalı diye yorumladım ben...
tabi canım gel de görüşelim ya çok yorma kendini öpüyorum meleğin de iyiymiş çok şükür:) maşallah...

canım doğaldır ben de internet araştırması yapmadan önce doktorların anlatmasından bişey anlamıyordum burada arkadaşlarımın deneyimlerinden öğrendim pek çok şeyi ve sen de şimdi ne yapman gerekeceğini bilememen çok normal.... sen progestan al en iyisi duphastondan biraz daha pahalı olabilir ama en iyi ve etkili ilaç o... gebelik testini yaptın mı sonuç ne çıktı canım?

ben yumurta geliştirici hap kullanıyorum kontrolüm var pazartesi günü ondan sonra büyümüşse yumurta çatlatma iğnesi de vurulacağım sonra da 16 günlük bekleme süreci çok heyecanlı dönemler sıkıntılı süreçler...ama değiyor çocuk sahibi olmak var ucunda... yoksa zor süreç gerçekten...

Son düzenleme:

bide internetten ne kadar araştırsanda bazen yanlış şeylerde ögrenebiliyorsun
ama burda yaşayanlar cok var
deneyimlii insanlar olunca sora sora ögrenicez artık bizde :)
pekii siz kullandıgınızdaa kaç günde adet olmuştunuz ?
testi yapmadım ilacı aldıgım gun yaparım neden bilmiyorumm bu ay içimden hiç gelmiyor test falan yapmak garip bi durum oldu böyle bu ay

sadece hap tedavisiyle olduguda oluyordur değilmii
böyle iğne falan deyince bi tuaf oluyorum ben
inşallah iyi bir sonuc alırsın bu kadar caba bu kadar dediğin gibi zor bi süreçten sonra
inşallah uzun sürmez

tabi ki ikinci aydan sonra dinlenmelisin ben de öyle yapmıştım canım .iyi geliyor. geçmiş olsun bu arada.

bende de sivilceler çıktı ya aşırı derecede,kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. acaba ilaçlardan mı, ya da kilo aldığım için mi?

Canım çok geçmiş olsun...Dediğin gibi daha 2 ay önce antibiyotik falan kullanarak iyileşmiştin.Tekrar hasta olmuş olman vucut direncinin biraz düştüğünü gösteriyor gibi.Dikkat et canım kendine.
Artık kış meyveleride çıkmaya başladı.Bol bol nar ,mandalin tarzı vitamin açısından zengin meyveler tüketmeni öneriyorum.Dikkat et kendine canım.

Canım okuduğum kadarı ile sende grip olmuşun.Çok geçmiş olsun.
Bol bol meyve tüketin canım.
Bu arada yumurtlama dönemindeki akıntıya çok dikkat edin.Bende o yumurta akı kıvamında akıntı olduktan önce ve sonra 3-4 gün arka arkaya bir beraberlik olmuştu.
Şuanda ben adet tarihine göre 9+4 günlüğüm ama ultrasona göre 9+3 günlüğüm.Yani bu demek oluyor ki tam yumurta akı kıvamındaki akıntı gününde hamile kalmışım.
Birde ben hamile kaldığım ay adetten hemen sonra gün aşırı şeklinde,tahmini yumurtlama dönemindede her gün beraber oldum.Öyle ayaklarımı falan yukarı kaldırmadım,sadece ilk 10 dk falan kalkmadım o kadar.
Tabi metformini unutmamak lazım.Ben gebeliğimi tabi önce rabbime sonra bu ilaç ile yumurtlamaya borçluyum.

Canım ben sadece metformin kullanarak hamile kaldım.Okuduğum kadarı ile daha çok yenisin.Sakın gözünü şimdiden iğneyle falan korkutma.Herşeyi zamana bırak ve kendine iyi bir doktor seç.O seni en güzel şekilde yönlendirecektir.
Unutma pko çaresiz değildir...

aa ne güzel inşallah bendee ve benim gibi yeni ögrenenlerdede öyle olur
uzun sürelii tedavi olanlarada inşallah Allah yardım ederde olur bir an önce bebekleri
aynen daha cok yeniyim tahlılllerım bıle yapılmadı sadece muayne oldum o kadar
su anda zamana bıraktım zaten üstünee düşmüyorum pek
ögrenmeye calısıyorum nasıl bişey oldugunu o kadar

selam millet.. ben geldim.. dün aniden yatılı misafirim geldi ve az önce gittiler.. kuzenim ve güzeller güzeli kızı.. tabii dün çalışma günümüzdü.. bugünde ve yarın :))
neysee işte bende herşey aynı devam.. ateşim bugün düştü..
bu arada ben hamama gittim bugün dayanamadım kuzenim gidelim deyince.. bi güzel kese yaptırdık filan falan.. inşallah sıcağın da etkisi olur bu ay bi ümit işte..
bu arada fertility çizgiyi sildi :)) yeni durumu paylaşıyorum

359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kendinize iyi bakın, gece gelebilirsem görüşürüz.. gelemezsem de yarın görüşürüz.. herkese şimdiden mutlu pazarlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…