evet aşılama yapılabiliyor bana dr 3 kere çatlatma iynesi normal yolla ilişki dedi ondan sonra 3 kere aşılama dedi ozamanda olmazsa tüp bebek dedi canım benim bildiğim kadarı ile böyleslm arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende 3 senelik evliyim ilk 6 aydan sonra korunmadık hala olmadı doktotora gittik bana pko dedi 3 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı ben şimdi ne yapacağıma karar veremedim tüp bebeğemi geçsek,birde pko olanlar aşılama yapılabiliyomu merak ediyorum fikir verirmisiniz
hsg yi doktorun yaptırıyor yada seni yönlendiriyor bildiğim kadarı ile çünki benimde doktorum ben yapıyorum diye söyledi ama hünüz yaptırmadım biraz pahalı bir olay acıkcası
canım sana 300 ytl çok iyi demişler benim dr 450 ila 650 arası dedi. o acıdan birazdaha beklemeyi uygun gördüm ama olmassa yaptıracam tabiiiteşekkür ederim arkadaşım bende sorayım doktoruma .Özel hastaneye gitmiştim 300 lira dediler.Oda düşündürmüyor değil yani.
Hayırlıs bekle bakalım canım,adaçayı adet mi söktürüyo demiştin sen bi seferinde..onu içsene..
Ben de başladım marankinin beden temizliğine bugün 3. gün..İyi gidiyo bakalım nasıl olcak 1 hafta sonunda..keşke sen de yapsaydın,hamile kalamayan bayanlar beden temizliğinden sonra hamile kaldıklarını yazmışlar marankinin siteye.Aslında hala başlayabilirsin sanırım 4. güne kadar başlanabiliyo sanırım.
Görüşürüz inşallah canım,hayırlı haberlerini bekliyorum.Öptüm.a.s.
kızlar bende bişi sorucam bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim 2,5 yıllık evliyim çocuğum yok dr.a gittim bana dianen35 die bi ilaç vericekti fakat çocuğum olmadığını söyleyince vermedi başka bi tedaviye başlıycaz dedi ve regl olunca 2.günü gel dedi
bende 2 aydır regl olamıyorum kesik kesik oluyo olunca gidicem fakat neden regl zamanı çağırdı onu anlamadım nasıl bi tedavi yapıcak bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?