Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım turuncu arkadaşımın da dediği gibi gözünü korkutma daha sonra doktor da önerecektir metformin kullanırsın sen de ama önce adetini getirmen gerekli progestan 100 lük sabah 1 akşam 1 10 gün içiyorsun ilaç bitiminden sonraki 4.gün adeti başlatır bu hap...10 gün içmek istemezsen progestan 200lük sabah akşam 5 gün içebilirsin..adet tarihin geçtiğinden 10 gün içmene bile gerek yok aslında hemen söktüredebilir....
dinleniyorum canım çok sağol ayaklarım da hep buz gibi... bence bu sivilcelenme hormon haplarından oluyor canım çünkü bende hiç sivilce çıkmazdı erkenlikte bile sivilce çıkarmadım hiç ben bu ne şimdi böyle 7-8 tane çıktı çok bağırıyor sentetik hormonlar sonucu olduğunu....
çirkin hissetme bak gelecek meleklerimiz onlar için katlanıyoruz napalım...
tamam canım meyve tüketiyorum eşim de hazırlar bana meyve sağolsun... iyi bakıyor bana ....
sen de dikkat et kendine ve bebeğine canım...bu arada bahsettiğin akıntı çok önemli sonrasında o yerini sulu akıntıya bırakır ve en verimlisi de odur... senin de muhtemelen o döneme denk geldi demek ki canım iyiki de denk gelmiş ama ya de mi maşallah....

canım ateş süper düşmüş....
yumurtlama günlerindesin... inşallah 2 si birden atılsın ve tutsun :)) müjdeli habere ihtiyacımız var artık....

Son düzenleme:
benim ergenlikte vardı sivilcelerim ,22 yaşıma kadar falan sürdü. sonra düzeldi. doğum kontrol hapı da olumlu yönde etkilemişti sanırım. ama şu an ilaçlardan heralde. haklısın. yalnız bu ilaçta 3. ayım ,şimdiye kadar yoktu bu kadar. daha çok hormon üstüste binince daha fazla sivilce oldu heralde.

çok kötüsünnnnn, ben de gitmek istiyordum hamama sana da mutlu pazarlar canım.. tutsun inşallah yumurtalar

bende klomenin 4. ayındayım ve bu ay inanılmaz sivilce oldu.sanırım dediğiniz gibi hormonlardan kaynaklanıyor.

canım aşama olarak kloemenin 4. ayındayım.ama 3. ayında hiç gelişmemişti diğer sayfada yazmıştım gerçi tekrar kopyalayayım.3. ay sonunda soğan kürü yaptım şimdide 4. ay incir ve kloemeni aynı anda yapıyorum bakalım sonuç ne olacak.

işte benim hikayem...

bicim ve ecrin geçmiş olsun kızlar.bu ara herkes grip işyerinde de herkes hastaydı.mevsim geçişleri ya dikkat edin kendinize bol bol meyve ve sebze tüketin.
turuncu nasılsın canm nasıl gidiyo hamilelik?kaçıncı haftadasın?canmya ben o yumurta akı kıvamında akıntıya güvenemiyorum adetten sonra oluyo adetime yakın yine oluyo ben hiç anlayamıyorum.şuan adetimin 45.günü artk ilaçsız adet olamıyorum.perşembe günü dr.a gidicem.sen kaç ay metformin kullanmıştın canm?

canım merhaba naber

bence hamama gitmekle çok iyi yapmışsın çünkü benim drum kaplıcanın falanda iyi geldiğini söylemişti ve ben ilk hamileliğimde kaplıcalara gitmiştik ve saunayada girdik beraber eşimle ve ordada beraber olduk balayına gitmiştik ve evliliğimin 2. ayında hamile kaldım inşaallah hepiniz hayırlısıyla bebişlerinize kavuşrsunuz

buarada bicim ve ecrincim geçmiş olsun dikkat edin kendinize
bicim tamda tedavi esnasında hasta mı oldun arkadaşım iyice dinlende iyileşmene bak canım

Son düzenleme:
benim geçen ay klomen kullanırken 1 adet çıktı önemsemedim onu adet döneminde 1 tane olur diye ama bu ay öyle böyle değil acıyor yüzüm güldüğümde acıyor yani sivilceler ( ayy ya kadın olmak her yönden sabır istiyor...
inşallah bu ay incir de etki etsin ve sonuç alırsın hemen canım...

teşekkür ederim :) dinleniyorum fazla fazla... adet süren uzuyorsa canım metformin kullan sen de istersen düzenli adet olursan yumurtlama da düzene girer...ben klomen içiyorum ve gelişiyor şimdilik yumurtalar bu nedenle şu anda metformin kullanmıyorum ama gelişmeseydi ben de kullanacaktım...

canım sorma ya ben çok sık hasta olurum bir de bunun soğuğu karı kışı var ne yapacağım ben ya.... bebeğim gelsin ama engel olmasın bu grip bana...:81:artık sonuç almak istiyorum .....her ihtimale hazırlıklıyım gerçi ama pozitifi görmek istiyorum....yoruldum sanırım biraz....

bu arada takvimini takip ediyorum baya büyüdü ufaklığın maşallah usg de artık çok daha net görüyorsundur değil mi canım?

Son düzenleme:

Merhaba canım..
Çok iyim teşekkür ederim.Gebelik bulantısı falan yaşamadığım için çok rahat ve güzel geçiyor hamilelik.

Canım eğer akıntıya güvenemiyorsan adetten hemen sonra hiç askatmadan gün aşırı diyorum ben.
Ben adetten hemen sonra başlayıp önce gün aşırı sonra tahmini yumurtlama döneminde hergün aksatmadan devam ettim.

Birde ben metformini 4 ay kullandım ve 5.ci ay hamile kaldım.3 ay kullandıktan sonra 33.gün regl olmuştum ilk defa.

Birde bende ultrasonda kistler görünüyordu ama hormonlarda sıkıntı yoktu.Yani lh 4.93 fsh 4.96 .Denklik vardı yani.

Unutmadan kilo vermekte çok önemli gerçekten.Ben 69 ile metformine başladım,birazda kendimi sıkarak 65e kadar düştüm ve hamile kaldım.

Rabbim inşaallah sizlerede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaallah.

turuncu benim seninkinin tam tersi pko.... hormonlar dengesiz...usg görüntüsü temiz ama yumurtlama gerçekleşemiyor hormonlar bozuk olduğundan...

o zaman üşütmemeye dikkat ediceksin canım ayaklarını patiksiz dolaşma üstünden yeleğin eksik olmasın hem yumurtalarda sıcağı severmiş

canım artık miniğimi net olarak görüyorum şükürler olsunki ama her gittiğimdede her hareketinde gözlerim dolu dolu izliyorum nedense ağlamamak için zor tutuyorum kendimi rabbim sizlerede nasip eder inşaallah bunu her zaman diyorum bütün samimiyetimle her zaman diyorum beklemekte yoruyor insanı ama napıcaksın nasip kısmet birde ilaç tedavisindeykende her ay umutlanıyorsun hiiç aklından çıkaramıyorsun bebişinin zamanı hayırlısıyla bu ay olur inşaallah

okudukça burayı hem stres oluyorum hemde girmeden yapamıyorum.

bugün adetimin 5. günü hayıt tohumu çayına başladım. 1. gününden itibarende bal çörek otu tarçın karışımını yatarken ve uyanınca yiyiyorum.
kısa zamanda da kuru incir alıp yemeye başlıycam. kürünü bir daha ki ay yapmak istiyorum.

önceki ay d.k. hapını bıraktım bu ay 45 günde adet gördüm bakalım bu nasıl olcacak.

tamam canım sıcak tutarım kendimi :)
sağol
ayy ya ne güzeldir bebeğinin resmini görmek usgden izlemek tabi duygulanır insan ağla bence tutma kendini duygularını doya doya yaşa canım.... sevinçten ağlamaktan zarar gelmez... inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın... evet tedavi olunca beklentiler artıyor ama geçen ayki kadar da umutlu değilim.... inşallah sağlıkla gelsin diyebiliyorum sadece ve zamanını Allah bilir...öptüm canım...

canım stres yapıyorsan aklını uzaklaştır çünkü stres 1. düşman hormonlar için....
inşallah bu uyguladığın kürler sonrasında cevap alırsın... zamanında gelir adetin....

canım stres yapıyorsan aklını uzaklaştır çünkü stres 1. düşman hormonlar için....
inşallah bu uyguladığın kürler sonrasında cevap alırsın... zamanında gelir adetin....

inşallah canım elimde olsa keşkee...

üşümey azaltmak için yulaf tüketmelisin. bak minik bir alıntı kopyalıyorum sen yine googleden bakarsın.

aktara döndük iyice

inşallah canım elimde olsa keşkee...

üşümey azaltmak için yulaf tüketmelisin. bak minik bir alıntı kopyalıyorum sen yine googleden bakarsın.

aktara döndük iyice

ayy valla çok iyiymiş ben alayım yulaf hem zaten severim de sütle yenince güzel olur.... çok sağol canım napalım kendi kendimizin doktoru olmayı da öğreniyoruz :))

ayy valla çok iyiymiş ben alayım yulaf hem zaten severim de sütle yenince güzel olur.... çok sağol canım napalım kendi kendimizin doktoru olmayı da öğreniyoruz :))

haklısın. en azından doğal çareler bunlar.

belki böyle böyle doğal beslenmeyi de öğreniriz.

bende alıcam yulaflı müsli.

tuanatay hoşgeldin canım yazılanları okuyorsun galiba de mi? nasılsın?
bebeğin nasıl?

tuncss sen de hoşgeldin canım...

Son düzenleme:
geldim geldim.. çok teşekkür ederim valla iyiyim.. sende ben gibi çok üşüyorsun anladığım kadarı ile.. eşim tişörtle gezerken ben iki kat sweat ile oturuyorum :)))
hamamın iyi gelmesi için çok dua ettim bugün :)) yellow bakarsın benim de bebeğim bu ay gelir, hamamda işin bahanesi olur.. yumurtam öğlen saatlerinde kesin çatladı.. ağrıdan resmen kıvrandırdı ve şimdilerde çok rahatım..
busmai gel canım seni de götüreyim hamama.. valla süperdi,ohh bi kese yaptırdım ki sorma

ee ben geldim bicim sen yok oldun..
neyse ben şimdi az gidiyorum.. belki yine gelirim..

ee ben geldim bicim sen yok oldun..
neyse ben şimdi az gidiyorum.. belki yine gelirim..

eşime yemek hazırladım canım ya.... şimdi geldim... görüşürüz...
çok sevindim hamam iyi gelmiş oh ya ne güzel....
canım inşallah hamile kalacaksın ne güzel ki çatladığını da düşünüyorsun :)
inşallah ben de bu ay hissederim çatlamayı.... yarından sonra usgye girdiğimde zaten akla kara belli olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…