tuanatay hoşgeldin canım yazılanları okuyorsun galiba de mi? nasılsın?
bebeğin nasıl?
tuncss sen de hoşgeldin canım...
sayfaları hızlıca okuyayım dedım canım.bız ıyız cok sukur salı detaylı ultrasona gırıcem seker yuklememızde yapıldı bı problem yok sımdılık.senın 2. Ayın klomenle ınsallah gelıcek bu ay bebegın gelmezsede 1 ay ara ver bence ıncırınıde ye 12. Gune kadar unutmayenı ayın hayırlı olsun tatlım optum...
eşime yemek hazırladım canım ya.... şimdi geldim... görüşürüz...
çok sevindim hamam iyi gelmiş oh ya ne güzel....
canım inşallah hamile kalacaksın ne güzel ki çatladığını da düşünüyorsun :)
inşallah ben de bu ay hissederim çatlamayı.... yarından sonra usgye girdiğimde zaten akla kara belli olur...
inşallah arkadaşım hayırlısı ile bu son ayın olsun.. çok bekletmeden gelsin bebeğin...
içimde değişik bir his var bu aya karşı.. bende sen gibi düşünüyorum.. eğer olmazsa ara vermek istiyorum bir süre.. doğal haline bırakmak istiyorum.. klomen üstüne direk iğneliler derse doktor ona da diyeceğim.. gerçi o rahim filmi üstüne es geçmek istemiyo ayları ama bakalım ne olacak.. hakkımda hayırlısı artık..
eşim az sonra hormudanıcak kalk pcden diye.. ama dayanamıyorum merak ediyorum neler olup bitiyo burda diye
canım bence sonuç alacaksın bu ay gibime geliyor ama tabi Allah bilir... dua edelim bol bol....
inşallah benim miniğim de çok bekletmez.... ara vermek tedaviye bence psikoloji için gerekli sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bence öyle...zaten ara verdiğin dönemde de bebek gelebiliyor illa tedavi sırasında olacak diye bişey yok...
tunccsscum canım inşaallah hayırlısı ile hamam bahane olur inşaallah
bu arada sen tedavi oluyor musun?
aynen öyle canım benim.. bakalım işte.. bilmiyorum süreç beni nerelere sürükleyecek.. Allah'ım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.. sağlıkla bebeklerimizi versin bir an önce bize..
evet ya uzun zamandır kuruduk resmen
birileri çıkıp hamileyim desin artık.. hadi busmai ilk sırada sen varsın..
ben artık çıkıyorum.. iyi geceler diliyorum.. mutlu pazarlar..
aman canım yaa hamile kalmakla bitmiyor.. devamının da gelmesi lazım.
bugun bunalım takılmaya başladım gene şu hormonlar insanı nasıl da etkiliyor. yarın çarşıya çıkıp kafamı dağıtmayı düşünüyorum
tuncss bicim yelloww turuncu tuanatay ecrin gyaman herkese mutlu pazarlar..
günaydın kızlar..
hava berbat burda.. kasvetli her an yağdı yağacak yağmur.. bi pazarımız vardı oda havaya kurban gitti.. eve kapalı kaldık..
ya ben sanırım nezle oluyorum.. burnum akıyo deli gibi:18: olmasın gelmesin hastalık bizim eve..
birde ateşim yeniden yükseldi.. şimdiden sonrası sanırım önemli olacak.. bugün progestana da başlıyorum..
bu arada doktora progestanı sabah akşam alamadığımı söyledim gece yatarken ikisini bir içebilirsin dedi.. hoş bende zaten öyle yapıyordumdoktor gibi olduk vallahi yaa..
bir de benim doktorum da pko'lu.. veee 3 tane çocuğu var.. ilk ikisi planlı olmuş ve hiç tedavisiz olmuşlar.. 3. ise hiç beklemedikleri bir anda kazara olmuş
Merhaba canım..
Çok iyim teşekkür ederim.Gebelik bulantısı falan yaşamadığım için çok rahat ve güzel geçiyor hamilelik.
Canım eğer akıntıya güvenemiyorsan adetten hemen sonra hiç askatmadan gün aşırı diyorum ben.
Ben adetten hemen sonra başlayıp önce gün aşırı sonra tahmini yumurtlama döneminde hergün aksatmadan devam ettim.
Birde ben metformini 4 ay kullandım ve 5.ci ay hamile kaldım.3 ay kullandıktan sonra 33.gün regl olmuştum ilk defa.
Birde bende ultrasonda kistler görünüyordu ama hormonlarda sıkıntı yoktu.Yani lh 4.93 fsh 4.96 .Denklik vardı yani.
Unutmadan kilo vermekte çok önemli gerçekten.Ben 69 ile metformine başladım,birazda kendimi sıkarak 65e kadar düştüm ve hamile kaldım.
Rabbim inşaallah sizlerede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaallah.
günaydın kızlar..
hava berbat burda.. kasvetli her an yağdı yağacak yağmur.. bi pazarımız vardı oda havaya kurban gitti.. eve kapalı kaldık..
ya ben sanırım nezle oluyorum.. burnum akıyo deli gibi:18: olmasın gelmesin hastalık bizim eve..
birde ateşim yeniden yükseldi.. şimdiden sonrası sanırım önemli olacak.. bugün progestana da başlıyorum..
bu arada doktora progestanı sabah akşam alamadığımı söyledim gece yatarken ikisini bir içebilirsin dedi.. hoş bende zaten öyle yapıyordumdoktor gibi olduk vallahi yaa..
bir de benim doktorum da pko'lu.. veee 3 tane çocuğu var.. ilk ikisi planlı olmuş ve hiç tedavisiz olmuşlar.. 3. ise hiç beklemedikleri bir anda kazara olmuş
inşallah arkadaşım hayırlısı ile bu son ayın olsun.. çok bekletmeden gelsin bebeğin...
içimde değişik bir his var bu aya karşı.. bende sen gibi düşünüyorum.. eğer olmazsa ara vermek istiyorum bir süre.. doğal haline bırakmak istiyorum.. klomen üstüne direk iğneliler derse doktor ona da diyeceğim.. gerçi o rahim filmi üstüne es geçmek istemiyo ayları ama bakalım ne olacak.. hakkımda hayırlısı artık..
eşim az sonra hormudanıcak kalk pcden diye.. ama dayanamıyorum merak ediyorum neler olup bitiyo burda diye
günaydın kızlar..
slm kızlar nasılsınızz ben temızlık yaptım yoruldum gıremıodum ne zamndır bı gıreyım dedım hamiş haberleri alalım artık yaa bizede umut oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?