Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tuanatay hoşgeldin canım yazılanları okuyorsun galiba de mi? nasılsın?
bebeğin nasıl?

tuncss sen de hoşgeldin canım...

sayfaları hızlıca okuyayım dedım canım.bız ıyız cok sukur salı detaylı ultrasona gırıcem seker yuklememızde yapıldı bı problem yok sımdılık.senın 2. Ayın klomenle ınsallah gelıcek bu ay bebegın gelmezsede 1 ay ara ver bence ıncırınıde ye 12. Gune kadar unutma yenı ayın hayırlı olsun tatlım optum...

herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım inşallah bizim de hamilelik süreçlerimiz böyle güzel geçsin maşallah :))
evet klomende 2. ayım.... zaten bu ay olur diye umuyorum olmazsa mutlaka dinleneceğim belki 2-3 ay ara vereceğim... psikolojim bunu söylüyor...
öpüyorum canım...inciri unutmam

inşallah arkadaşım hayırlısı ile bu son ayın olsun.. çok bekletmeden gelsin bebeğin...
içimde değişik bir his var bu aya karşı.. bende sen gibi düşünüyorum.. eğer olmazsa ara vermek istiyorum bir süre.. doğal haline bırakmak istiyorum.. klomen üstüne direk iğneliler derse doktor ona da diyeceğim.. gerçi o rahim filmi üstüne es geçmek istemiyo ayları ama bakalım ne olacak.. hakkımda hayırlısı artık..
eşim az sonra hormudanıcak kalk pcden diye.. ama dayanamıyorum merak ediyorum neler olup bitiyo burda diye

canım bence sonuç alacaksın bu ay gibime geliyor ama tabi Allah bilir... dua edelim bol bol....
inşallah benim miniğim de çok bekletmez.... ara vermek tedaviye bence psikoloji için gerekli sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bence öyle...zaten ara verdiğin dönemde de bebek gelebiliyor illa tedavi sırasında olacak diye bişey yok...

Son düzenleme:
tunccsscum canım inşaallah hayırlısı ile hamam bahane olur inşaallah

bu arada sen tedavi oluyor musun?

aynen öyle canım benim.. bakalım işte.. bilmiyorum süreç beni nerelere sürükleyecek.. Allah'ım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.. sağlıkla bebeklerimizi versin bir an önce bize..

tunccsscum canım inşaallah hayırlısı ile hamam bahane olur inşaallah

bu arada sen tedavi oluyor musun?

canım inşallah.. ben yine klomen kullandım,çatlatma iğnesi tabii üstüne de :) bir de bu ay rahim filmi de çekildim.. hayırlısı artık.. elimizden geleni yapıyoruz.. inşallah sağlıkla olacak bir gün.. inanmak başarmanın yarısı derler ya, inandık bu yola düştük.. olacak elbet, ama çok uzun sürmesin inşallah..

bu arada bebişin de iyiymiş, maşallah size..

Son düzenleme:
inşaallah tuncscum herşeyin hayırlısı rabbi hepinizin gönlüne göre versin

kızlar ben birazdan yine gelirim yemek hazırlayıp geliceğim

aynen öyle canım benim.. bakalım işte.. bilmiyorum süreç beni nerelere sürükleyecek.. Allah'ım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.. sağlıkla bebeklerimizi versin bir an önce bize..

amin canım inşallah ya inşallah hepimizinki tutsun.... paylaşalım ya da mutlaka müjdeyi verecek birisi çıksın artık :)

ben bu gün baya sıkıldım hormonal durumlardan sivilcelenmeden falan ama değer herşeye...

Son düzenleme:
evet ya uzun zamandır kuruduk resmen
birileri çıkıp hamileyim desin artık.. hadi busmai ilk sırada sen varsın..
ben artık çıkıyorum.. iyi geceler diliyorum.. mutlu pazarlar..

canım iyi pazarlar ve iyi geceler...
görüşürüz

ben de birazdan çıkarım netten eşimin tek tatil günü yarın... bu gece yanında olayım :)

Son düzenleme:

aman canım yaa hamile kalmakla bitmiyor.. devamının da gelmesi lazım.
bugun bunalım takılmaya başladım gene şu hormonlar insanı nasıl da etkiliyor. yarın çarşıya çıkıp kafamı dağıtmayı düşünüyorum
tuncss bicim yelloww turuncu tuanatay ecrin gyaman herkese mutlu pazarlar..

saol canım sanada iyi pazarlar kendine iyi bak

günaydın kızlar..
hava berbat burda.. kasvetli her an yağdı yağacak yağmur.. bi pazarımız vardı oda havaya kurban gitti.. eve kapalı kaldık..
ya ben sanırım nezle oluyorum.. burnum akıyo deli gibi:18: olmasın gelmesin hastalık bizim eve..
birde ateşim yeniden yükseldi.. şimdiden sonrası sanırım önemli olacak.. bugün progestana da başlıyorum..
bu arada doktora progestanı sabah akşam alamadığımı söyledim gece yatarken ikisini bir içebilirsin dedi.. hoş bende zaten öyle yapıyordum doktor gibi olduk vallahi yaa..
bir de benim doktorum da pko'lu.. veee 3 tane çocuğu var.. ilk ikisi planlı olmuş ve hiç tedavisiz olmuşlar.. 3. ise hiç beklemedikleri bir anda kazara olmuş

kızlar öncelikle hepinize güzel ve keyifli pazarlar....
ben çalışıyorum bugün oteldeyim..
ya aslında moralim bozuk değil sadece bi tuhaflık var 1 yılı geçti bebek için uğraşıyoruz tabii benden daha uzun süredir bekleyen arkadaşlarımız da var Allah önce onlara nasib etsin.
otelde bi abla var 37 yaşında kızı ilkokul 2 ye gidiyor geçen ay dediki sevda bu ay bizde düşünüyoruz bebek 2. için maşallah ilk ayda sonuç pozitif.
lise arkadaşım var esra 1,5 yıllık evli telefonda görüşüyoruz korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı bugün face den gördüm maşallah ikiz ....
Allah daha çok versin isyan değilll kesinlikle ama insanın içi bi tuhaf oluyo sanki..
öyle işte kime anlatayımm birine söylesem kıskandınmı derler size anlattımm kıskanmadım sadece içim bi tuhaf olduuu

hava denizlide de öyle baya kapalı ve rüzgar var yağmur daha başlamadı ama başlasa fena yağacak.
çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım...

amin canm inşallah bizlere dua et.benmde hormonlarım normal ama adet düzensizliği var.ramazanda 3kilo aldım 66dıydım 69olmuşum onuda veremedim bi türlü şekerli şeylere dayanamıyorum.artık almıyorum eve olmayınca yiyemiyorum.acilen spora başlamam lazım.hiç klomen kullandınmı canm sen metforminlemi başladın tedaviye.

canm hemen c vitamini takviyesi yap.buara herkes hasta dikkat et kendine hava kapalı olunca ne güzel uyunur uyu dinlen.grip istirahat olmadan geçmiyo zaten.doktorunun da pkolu olması iyi seni daha iyi anlar canm.nasıl tedavisiz olmuş peki çok ileri düzey deilmiymiş yada kilomu vermiş napmış?

rahim filmi nasıldı çok ağrılı bir süreç midir.

ayyy evet biri hamileyim desin artık.

slm kızlar nasılsınızz ben temızlık yaptım yoruldum gıremıodum ne zamndır bı gıreyım dedım hamiş haberleri alalım artık yaa bizede umut oluyooo

canım izmir de kapalı evim kapkaranlık ama bu hava da ayrı güzel bence....:))
ateşinin yükselmesi harika progestana başlayabilirsin demek bu :)) canm şimdilik her şey yolunda gidiyor bak göreceksin iyi olacak....nezle olsun grip olmasın sakın :)) doktorunun neden seni çok iyi anladığı şimdi anlaşıldı demek onda da varmış.... 3 çocuk maşallah :))

slm kızlar nasılsınızz ben temızlık yaptım yoruldum gıremıodum ne zamndır bı gıreyım dedım hamiş haberleri alalım artık yaa bizede umut oluyooo

kolay gelsin canım sen nasılsın ben aynıyım ilaca devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…