Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bnde aynı canım soğan suyuna dewam :))) hala aklımda o günki akıntı var acaba yumurtlama mı olduu yoksa baska bi akıntımıydı bilmiorum sadece sol kasıgımda hafif hafif agrılar oluo ara ara adet olunca anlasılır bakalım bide cok stres yapıorum kendime herseyi en ufak bişeyde oturup aglıorum ( yeterki biri bişe demesin neden böle oldm bilmiorm

meraba öncelikle belirteyim ben 22 yaşında bekar bi bayanım.2008 yılında 5 aydır adet göremiyorum diye doktora gittim ve pko tanısı kondu,daha yaşım 19du o zaman ve üstüne bir de şeker yüklemesi yapıldı.ama ben iğneden o kadar çok korkan bi insan oldugum ve kan aldırmada her defasında bayıldığım için 3 kere değil 2 kere kan aldılar benden neyse sonucunu hastanede çalışan kuzenim almıştı o zaman bir şeyler söyledi ama şimdi hatırlamıyorum ve bana doktor kilo verceksin dedi,kiloluydum baya hala kiloluyum gerçi.diyet yaptım o zaman ve yanında da glukophage kullandım.ama sadece 2,3 ay kullanabildim çünkü o dönemde össye çok az kalmıştı ve ilacın yan etkileri ders çalışmama engel oluyodu.neyse diyeti de ilacı da bıraktım ve aradan 1 sene geçti bu sefer başka bir doktora gittim ve bana kist filan görünmediğini her şeyin normal olduğunu söyledi ve şok geçirdim kan tahlili bile yaptırmadı.bi ara glukophage kullandığımı söyledim istersen yine kullanabilirsin kilo verirsen iyi olur dedi.o ilacı çünkü kilo vermek isteyenlere de doktor izniyle tabi ki kullandırıyolarmış bunu öğrendim.bu yazın yine doktora gittim ve yumurtalıklarda bi sorunun görünmediğini söyledi.bazen gerçekten çok takmamak ve zamana bırakmak gerektiğini düşünüyorum bazı şeyleri.tabi yine de benim içimde hala korkum var çünkü evlenmeyi planlıyoruz erkek arkadasımla ve onda da varikosel var malesef bu yüzden de evlenmeden önce gerekli olan tedavi neyse görmek daha mantıklı geliyo bana.bu konuyu okumak için actım ama çok fazla sayfa vardı hepsini okumam bi anda mümkün değil.yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama dilerim tümm hamile kalmak isteyen bayanların dileği gerçek olur,inanıyorum ben hepiniz müjdeli haberler alcaksınız

canım stres yapmışsındır ondan hassaslaştın belki de... ama stres yapmamayı başarmak zorundayız... değil mi?
lütfen sürekli adet gününü vs geçirip aklını bunlara takma.... akışına bırak biraz nasıl olsa seni tedavi eden doktorlar var.... sinirlerin bozulmuştur sürekli ağlıyorsan bunu yapma çok yanlış... bak 1-2 düzgün çalışan hormonun varsa onlarda bozulur bu stres yüzünden bilgin olsun....

bende yine migren başladı ama öyle böyle değil acayip fazla.... uzanacağım biraz öptüm...

gece iyi olursam gelirim kızlar....
Lütfen kimse stres yapmasın :)
stresle olacağın önüne geçemeyiz nasıl olsa bu sebepten boş düşünmeye sıkılmaya hiç gerek yok....
bakalım ilk müjdeyi kim verecek bunu düşünelim... güzel şeyler düşünelim hep ....

Son düzenleme:
359aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

garip gidiyor de mi klomene rağmen....
yarın kontrol var yazacağım sana...

kimseler yok çıkıyorum öpüyorum kızlar :)

canım yumurtlama akıntında yokmuş
sen bakma ateşe şuan net bir şey demiyor
bence daha çatlamamıştır yumurtan
tabi bellide olmaz çünkü boyutu çatlamaya gayet uygundu
sen gün aşırı çalışmaya devam et
yarın yazarsın bana boyutuna göre çok büyütmeden yumoşunu çatlatma iğnesini olursun

iyi yolculuklar canım.... güzel güzel gidin güzel güzel gelin...

güzel güzel gittik güzel güzel geldik cnm saolasın :))

tabi canım yarın yazacağım sana... inşallah geçen ayki gibi büyüdüyse yumurtam en az 18mm falan olmalı 10. günümde... bakalım ne diyecek doktor...
ben ilişkiye dikkat ediyorum riske atamam çünkü malum belirsiz durumum...
öpüyorum canım sağol tekrar...

hoş geldin bence tablona göre henüz yumurtlaman olmadı....geçen ay senin tablon daha netti bu denli iniş çıkış yoktu ama ateşin yükselip de sabitlendiği zaman anlayacağız canım yumurtlama olduğunu ama şu sıralar riskli günlerdesin gibi görünüyor yani her an olabilir yumurtlama.... yarın doktorla görüştüğünde Tsh la ilgili canım bizlere de yaz merak ediyorum ne diyecek doktor?

Son düzenleme:

hoşbulduk canım yarın kısmetse gidiyorum doktora benden iki ay önce evlenen arkadaşım şimdi hamile yarın onun cinsiyeti belli olacak kısmetse onlarla gidicem o sırada sorucam işte tsh yi çok merak ediyorum bununla ilgili ilaç veriliyormu inşallah düzelmesi için bir ilaç vardır da onu alırım

ben şu ateş ölçme tekniğini hiç bilmiyorum biraz anlatırmısınız.bide demişsinizki çizgiyi çekti filan o nedemek.

yumurtlama olmadan önce ateş biraz düşebilir 36.4 36.3 gibi ama önemli olan yumurtlama olduktan sonra ateş 0,5 ya da 1 derece yükselir.. ve kesin yumurtlama oldu diyebilmek için regl dönemine kadar ateş böyle yüksek devam eder...37.1 gibi...

canım çok erken gidiyorsun doktora bence.. neyse git bakalım inş büyümüştür:)

selam canım nasılsın?
benim geçen ay 13. günümde 24mm idi yumurtam bu defa 3 gün önce gidiyorum 10. günümdeki geçen ayki kadar çok büyümemiş olsun diye...
çünkü iğneden sonrada hemen çatlamıyor ve büyümeye devam ediyor ya sonra kist olup kalmasın başıma erken gitmemde fayda var...

Son düzenleme:
bizim bilgisayarda sorun var kızlar görüşürüz sonra
herkese büyük çatlak yumurtalar diliyorum

canım belki de sorun yaratmayacak sana Tsh doktorla bir görüş önce hemen kurma kafanda olumsuz şeyler... zaten doktor gerekli görürse elbette ilaç verir...
inşallah her şey yolunda gider yarın canım... arkadaşın da ne heyecanlıdır cinsiyetini öğrenecekmiş ne güzel...

doğru haklısın git bakalım..inşallah bu ay olur bebiş
ben iyiym canım bugun dışarı cıktık eşimle dolaştık.iyi oldu. bilgisayarda sorun varda eşim onla uğraşıyor kaç saattir şimdi bi fırsat buldum girdim

ya bu ateş ölçme nası oluo eczanedenmı alınıo ben hıc ölçmedım ateşimi bide benım sol kasıgım cok agroo acaba kıst gıdıomu ne

oh ne güzel yapmışsınız gezmekle... ben de yarın doktor dönüşü gezerim :) inşallah iyi haber alırım da zor bizim işimiz vallaha... :))
benim bilgisayar da çok ağırlaşıyor....

ya bu ateş ölçme nası oluo eczanedenmı alınıo ben hıc ölçmedım ateşimi bide benım sol kasıgım cok agroo acaba kıst gıdıomu ne

bence atacaksın sen o kisti hiç dert etme canım bu dafa gidecek eminim...
dijital termometre 5 tl fiyatı eczaneden alıp sabahları yemeden içmeden önce dil altından ölçeceksin canım...

yok kurmuyorum ama sorunum bu kadar basit ve kolay olur inşallah ilaçla düzelirim ve hemen hamiş kalırım umut dünyasi işte
evet cok heyecanlı tabiki çok mutluyum valla onunda altı yedi ay olmadı iltihap vardı kist falan bir kaç tane bir ay ilaç kullandı iltihap için düzelmedi sonraki ay yine doktor verdi kullansın diye bu sefer içmedi allahtanmıdır nedir hatta doktora gitmeye çekiniyordu ilaç içmedği için ve bir baktıki hamile çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…