canım izmir de kapalı evim kapkaranlık ama bu hava da ayrı güzel bence....:))
ateşinin yükselmesi harika progestana başlayabilirsin demek bu :)) canm şimdilik her şey yolunda gidiyor bak göreceksin iyi olacak....nezle olsun grip olmasın sakın :)) doktorunun neden seni çok iyi anladığı şimdi anlaşıldı demek onda da varmış.... 3 çocuk maşallah :))
kolay gelsin canım sen nasılsın ben aynıyım ilaca devam...
bnde aynı canım soğan suyuna dewam :))) hala aklımda o günki akıntı var acaba yumurtlama mı olduu yoksa baska bi akıntımıydı bilmiorum sadece sol kasıgımda hafif hafif agrılar oluo ara ara adet olunca anlasılır bakalım bide cok stres yapıorum kendime herseyi en ufak bişeyde oturup aglıorum( yeterki biri bişe demesin neden böle oldm bilmiorm
359aa8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
garip gidiyor de mi klomene rağmen....
yarın kontrol var yazacağım sana...
kimseler yok çıkıyorum öpüyorum kızlar :)
iyi yolculuklar canım.... güzel güzel gidin güzel güzel gelin...
ben yine üşütmüşüm ateş tablom da şaşırdı iyice ben de paylaşayım...
ya bakıyorum sizin ateş tablolarınıza hep yüksek ateşiniz neden benim bu kadar düşük acaba yumurtlama olmadığından mı
3781c1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
güzel güzel gittik güzel güzel geldik cnm saolasın :))
ben yine üşütmüşüm ateş tablom da şaşırdı iyice ben de paylaşayım...
ya bakıyorum sizin ateş tablolarınıza hep yüksek ateşiniz neden benim bu kadar düşük acaba yumurtlama olmadığından mı
ben şu ateş ölçme tekniğini hiç bilmiyorum biraz anlatırmısınız.bide demişsinizki çizgiyi çekti filan o nedemek.
canım yumurtlama akıntında yokmuş
sen bakma ateşe şuan net bir şey demiyor
bence daha çatlamamıştır yumurtan
tabi bellide olmaz çünkü boyutu çatlamaya gayet uygundu
sen gün aşırı çalışmaya devam et
yarın yazarsın bana boyutuna göre çok büyütmeden yumoşunu çatlatma iğnesini olursun
güzel güzel gittik güzel güzel geldik cnm saolasın :))
garip gidiyor de mi klomene rağmen....
yarın kontrol var yazacağım sana...
kimseler yok çıkıyorum öpüyorum kızlar :)
hoş geldin bence tablona göre henüz yumurtlaman olmadı....geçen ay senin tablon daha netei bu denli iniş çıkış yoktu ama ateşin yükselip de sabitlendiği zaman anlayacağız canım yumurtlama olduğunu ama şu sıralar riskli günlerdesin gibi görünüyor yani her an olabilir yumurtlama.... yarın doktorla görüştüğünde Tsh la ilgili canım bizlere de yaz merak ediyorum ne diyecek doktor?
ben şu ateş ölçme tekniğini hiç bilmiyorum biraz anlatırmısınız.bide demişsinizki çizgiyi çekti filan o nedemek.
canım çok erken gidiyorsun doktora bence.. neyse git bakalım inş büyümüştür:)
hoşbulduk canım yarın kısmetse gidiyorum doktora benden iki ay önce evlenen arkadaşım şimdi hamile yarın onun cinsiyeti belli olacak kısmetse onlarla gidicem o sırada sorucam işte tsh yi çok merak ediyorum bununla ilgili ilaç veriliyormu inşallah düzelmesi için bir ilaç vardır da onu alırım
bizim bilgisayarda sorun var kızlar görüşürüz sonra
herkese büyük çatlak yumurtalar diliyorum
selam canım nasılsın?
benim geçen ay 13. günümde 24mm idi yumurtam bu defa 3 gün önce gidiyorum 10. günümdeki geçen ayki kadar çok büyümemiş olsun diye...
çünkü iğneden sonrada hemen çatlamıyor ve büyümeye devam ediyor ya sonra kist olup kalmasın başıma erken gitmemde fayda var...
doğru haklısın git bakalım..inşallah bu ay olur bebiş
ben iyiym canım bugun dışarı cıktık eşimle dolaştık.iyi oldu. bilgisayarda sorun varda eşim onla uğraşıyor kaç saattir şimdi bi fırsat buldum girdim
ya bu ateş ölçme nası oluo eczanedenmı alınıo ben hıc ölçmedım ateşimi bide benım sol kasıgım cok agroo acaba kıst gıdıomu ne
canım belki de sorun yaratmayacak sana Tsh doktorla bir görüş önce hemen kurma kafanda olumsuz şeyler... zaten doktor gerekli görürse elbette ilaç verir...
inşallah her şey yolunda gider yarın canım... arkadaşın da ne heyecanlıdır cinsiyetini öğrenecekmiş ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?