bence atacaksın sen o kisti hiç dert etme canım bu dafa gidecek eminim...
dijital termometre 5 tl fiyatı eczaneden alıp sabahları yemeden içmeden önce dil altından ölçeceksin canım...
yok kurmuyorum ama sorunum bu kadar basit ve kolay olur inşallah ilaçla düzelirim ve hemen hamiş kalırımumut dünyasi işte
evet cok heyecanlı tabiki çok mutluyum valla onunda altı yedi ay olmadı iltihap vardı kist falan bir kaç tane bir ay ilaç kullandı iltihap için düzelmedi sonraki ay yine doktor verdi kullansın diye bu sefer içmedi allahtanmıdır nedir hatta doktora gitmeye çekiniyordu ilaç içmedği için ve bir baktıki hamile çok şükür
hım bende alayım ondan ee peki bu tek çizgi çift çizgi cıktı olyı ne eczaneye dijital termometremı ıstıorum dıcem? ayy ne kadar cahilim bu konularda ya
anlamadım canım ne sorduğunu sen bizim siteye girdiğimiz ateş değerlerinden mi bahsediyorsun kesikli çizgi düz çizgi o mu? anlamadım?
dijital ateş ölçer dersin canım
ya bılmıorum bı yerde görmustum burdamı okudum hatrlamıorum ama aynı gebelık testı gıbıydı yumurtlama olursa çift çizgi olmazsa tek cizgi oluomus yanlşmı okudumki acepp
ayy ne güzel ya geleceği varsa geliyor demek ki...
inşallah senin bebeğin de hemencecik gelsin arkadaşın uğurlu gelsin sana....
Tsh tan ötürü ise senin problemin o zaman canım daha kolay hamile kalabilirsin...
benim bir arkadaşım Tsh tedavisinden sonraki ay hamile kalmıştı.... hamilelik boyunca da ilacı vardı.... doğurduktan sonra bıraktı hapları
aslında hapların kullanımı önemli çünkü Tsh sorunu kilo vermeyi de engeller...ama yüksek olunca mı alçak olunca mı böyle oluyor onu bilmiyorum....
canım o dediğin gebelik testi değil de ovulasyon yani yumurtlama testi... ama bizim Lh hormonu ne zaman yükselecek belli değil ya o yüzden ben almıyorum ondan pahalı zaten...Lh hormonu en yüksek seviyeye ulaştığında yumurtlama meydana gelir bunu ölçüyor o test...
valla neler var tatlım hamile kalıyorlar ne güzel bizde tırmalayıp duruyoruz işte Rabbim ol diycek olucak inşallah
valla canım yüksek olması nasıl sorunsa alçak olması da öyle bence çünkü düşük tsh da regli düzensizlği sorunuda var hatta regli görememe demekki sorun çıkarabiliyor değilmi :44:
bence kesin etkilidir hormon sonuçta... inşallah yarın doktor aydınlatır yeterince bu konuda seni canım...sen düşünme şimdi bunu....
evet bakalım yarın doktor ne diycek gelir gelmez yazarım buraya neyse ben şimdi çıkıyorum Allah rahatlık versin hepinize
büyüsün yumoşlarrr büyüsünn bebişini getirsinnnnnnnnn
ben birazdan çıkacağım netten...sabah erken kalkacağım... doktor günüm yarın dua edin kızlar da yumurta müjdesiyle döneyim belki de sonrasında bebek olacak yumurta
şu yumurtaları ne zar zor oluşturuyoruz ama öylece elimizden kayıp gidiyorlar....
inşallah bu sefer yakalayalım...[/QUOT
GÜNAYDIN KIZLAR.HERKESE GÜZEL Bİ HAFTA DİLİYORUM...
bicimcim inşallah 1tane kaliteli bi yumurta müjdesiyle dönersin.birçok yumurtadansa 1tane kaliteli yumurta olması daha iyi bildiğim kadarıyla değil mi?yanlış dua etmiyeyim senn için...
Busmai nasıl aklını dağıtabiliyorsun de mi... rahatsın iyisin de mi...
az kaldı inşallah olsun artık
rahat olmaya çalışıyorum canım ama gene de bir stres sardı beni. sıradaki iğneli tedaviden korkuyorum çok kilo alacağım ağrılarım olacak diye düşünüp üzülüyorum. hapın yaptığı hormonlar bile insanı bunaltıyor iğne kimbilir ne kadar ağır olur..ve geceleri hep kabus görüyorum. james bond filmlerinde gibiyim adamlar kovalıyor ben kaçıyorum sabah da zor uyanıyorum yorgunluktan:)
biz de eşimle endokrine gideceğiz çarşamba günü işi çıkmazsa. komple bir tahlil yaptırmak istiyoruz. ikimizde de göbek sorunu var:) bazen diyorum onun karnına tutup, "bebeğimizin cinsiyeti ne acaba" diye. bazen de eşim sivilcesi çıkınca "adet olcam galiba" diyor çok komik:) herşeyi bizimle onlar da yaşıyorlar zavallılar
inşallah yumoşların büyümüştür
ayy Allah muhabbetinizi artırsın.. çok güldüm vallahi..
benim de eşim dün mangala gittik, sürekli otur kalkma, koşma,zıplama bebek oluşuyo içerde deyip durdu.. Allah'ım inşallah vardır göbişlerimizde bebişler..
heyecanla senin sonucunu bekliyorum.. beklediğin adet tarihin ne zaman senin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?