sağol canım amin sizinkini de arttırsın.
benimkine tam bir hafta var.pazar günü.ama dediğim gibi aşırı derecede sivilcelerim çıktı, geçen ay göğüslerimde ağrı vardı hamile olduğumda bu ay yok. zaten internette okudum kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalınması çok zormuş. kısacası gene ofsayt
GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM
İŞTE ATEŞ TABLOM
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam arkadaslar ben uzun zamandır konuyu takıp edıyordum. 2yıllk evlıyım kendımı bıldım bılelı adetlerım duzensızdır. tuylenme kılo sorunu yanı ne ararsanız var. evlılıgımde ılk yıl bız korunduk daha sonra akısına bıraktık ama bı turlu mutlu haberı alamamıstık doktora gıttım pko dedı. glucophage kullandım ve adet olmam ıcın duphaston kullandım. daha sonra yumurtlama takıbıne basladık ılk ayda guzel haberı aldık hamıleyım....
suan 1aylık hamıleyım. sızlere morel olsun dıe paylaşmak ıstedım pkolu olmak anne olmaya egel deıl sadece dogru zamanda olcanı bılmek yeterlı morelınızı yuksek tutun bu donemde esım cok destek verdı kafama takmadım cocugu hep ıkıncı plana aldı esım once senın mutlulugun dıyerek ıcımı rahatlattı umarım Allah ısteyen bakabılcek herkese nasıp eder butun dualarım sızlerle.
ay bak yaaa gene karamsar düşüncelere dalmışsın.. okuyup durma şu yazıları.. lütfen düşünme.. herşey olacağına varır ama iyi düşün ki iyilikler gelsin hep..
selam kızlar...
dün bütün gün sokaklardaydım.. gölbaşı,eymir,tunus caddesi,en son da hoşdere caddesinde geceyi sonlandırdıkama çok üşüdüm veee sonunda baş gösteren hastalık iyice arttı.. boğazım şişti.. burun akıntım durdu ama.. sıcak şeyler yiyip içiyorum,inşallah geçecek bir iki güne
bu arada ateş tablom çizgiyi kaldırmıştı bugün geri çizdi ama 11.güne.. ben bir kez daha anladım ki bu fertility beni çözemiyor.. yalan yanlış yerlere çiziyor çizgilerimineyse artık bekleyip göreceğiz sonucu..
bicim canım sende doktora gidicektin.. hadi gel de sonucu yaz arkadaşım.. heyecanla bekliyorum yumoşunu..
bizim çalışmaların yoğun günleri bitti, artık gün aşırı devam edicezhayırlısı ile bu ay tutsun Allah'ım..
ateş tablom;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
rahat olmaya çalışıyorum canım ama gene de bir stres sardı beni. sıradaki iğneli tedaviden korkuyorum çok kilo alacağım ağrılarım olacak diye düşünüp üzülüyorum. hapın yaptığı hormonlar bile insanı bunaltıyor iğne kimbilir ne kadar ağır olur..ve geceleri hep kabus görüyorum. james bond filmlerinde gibiyim adamlar kovalıyor ben kaçıyorum sabah da zor uyanıyorum yorgunluktan:)
biz de eşimle endokrine gideceğiz çarşamba günü işi çıkmazsa. komple bir tahlil yaptırmak istiyoruz. ikimizde de göbek sorunu var:) bazen diyorum onun karnına tutup, "bebeğimizin cinsiyeti ne acaba" diye. bazen de eşim sivilcesi çıkınca "adet olcam galiba" diyor çok komik:) herşeyi bizimle onlar da yaşıyorlar zavallılar
inşallah yumoşların büyümüştür
boşver canım sen beni, benim kendimden umudum yok.
inşallah sizinki tutar ve sağlıklı bir şekilde devam eder.
ohh ne güzel valla iyi gezmişsin bizde evdeydik haftaosnu hava soguk diye çıkamadıkkendine dikksat et canım daha kötü olmadan onlemını al.ateş tablon rahatsızsın diyede yanlıs gösterebilir benimde geçen ay inişli çıkışlıydı bu ayda oyle daaha çizgi çekmedi hayrılısı artık :)
sağol canım amin sizinkini de arttırsın.
benimkine tam bir hafta var.pazar günü.ama dediğim gibi aşırı derecede sivilcelerim çıktı, geçen ay göğüslerimde ağrı vardı hamile olduğumda bu ay yok. zaten internette okudum kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalınması çok zormuş. kısacası gene ofsayt
sanada iyi haftalar canım.. ateş tablosu olayına gıcık gidiyorum son günlerde.. benimkini gidip abuk subuk yerlere çizgi çekiyor
boşver canım sen beni, benim kendimden umudum yok.
inşallah sizinki tutar ve sağlıklı bir şekilde devam eder.
tablo bile sapıttın bizim yüzümüzdennn
sabahtan beri 3 tane test yaptım pozitifffff
hamile olabılırmıyım gercekteeeeeen
şoktayım su an
ay busmai lütfen yaaa.. Allah aşkına olumsuz düşünmeyi bırak.. Kendine eziyet senin yaptığın..
Ateşim yükselmiyo hastalıktan dolayı, düzenli ölçüyorum çünki.. Inşallah hayırlısı olur.. Sen ilaç filan kullanmıyorsun değil mi? Sadece ateş ölçüyorsun?
:))) ehh hadi biri hatalı diğer ikisi de mi hatalı.. tebrik ederim canım..
ohh be günler sonra bir hamiş çıktı sonunda
tedavi görüyormuydun canım sen?
ay sorma yaa.. ben artık aldırış etmiyorum ona.. çünki düzenli doktor kontrolü yaptırdığım için yumoşların durumlarını biliyorum.. gerçi iğneyi olduktan sonra gitmedim doktora.. benim doktor iğneden sonra adeti bekletiyor.. artık bekleme süreci işte benimki.. adet döngüme göre hesapladığımda 20 ekimde adet olmalıyım ama iğne ve progestanı işin içine katınca 25ini filan beklemeliyim.. herşey çok iyi çok güzel ama en zoru beklemek..
sabahtan beri 3 tane test yaptım pozitifffff
hamile olabılırmıyım gercekteeeeeen
şoktayım su an
günün geçtimi canım aayy hamılesindir inş.canım hemen git kan testi yaptır özel hastanede yaptırısan 2saat sonucu alırsın canım hadı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?