Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ay bak yaaa gene karamsar düşüncelere dalmışsın.. okuyup durma şu yazıları.. lütfen düşünme.. herşey olacağına varır ama iyi düşün ki iyilikler gelsin hep..

ne güzel valla darısı bizim başımıza inş.rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın arkadaşım

ay bak yaaa gene karamsar düşüncelere dalmışsın.. okuyup durma şu yazıları.. lütfen düşünme.. herşey olacağına varır ama iyi düşün ki iyilikler gelsin hep..

boşver canım sen beni, benim kendimden umudum yok.
inşallah sizinki tutar ve sağlıklı bir şekilde devam eder.

ohh ne güzel valla iyi gezmişsin bizde evdeydik haftaosnu hava soguk diye çıkamadık kendine dikksat et canım daha kötü olmadan onlemını al.ateş tablon rahatsızsın diyede yanlıs gösterebilir benimde geçen ay inişli çıkışlıydı bu ayda oyle daaha çizgi çekmedi hayrılısı artık :)

ne güzel demişsin valla çok güldüm sabah sabah benim eşim zayıof valla hiçbişeyi benimle yaşadıgıda yok malesef hep ben düşünüyorum hep ben yırtıyorum kendımı ilaç için vitamin al sunu ye bunu ye diye ama zar zor insan bu kadar nazlı olmaz valla benim koca bebişdende nazlı cıktı ben hem eşimlede ugrasıyorum malesef her ilaç verdiğimde her eşim yok bugun içmiyecem dedıgın bütün sinirlerim tavan yapıyorrr keyfine göre içiyorr yani miğdesinin durumuna göre çok yerse içmiyor ilaçları az yerse havası yerındeyse içiyorr her gece dua ediyorum allahım bana sabır ver diyeee keşke tek sorun bende olsaydı dıyee bende göbek sorunu var birara gitmişti ama yine var bişeyler yiyeyim şişiyorum balon gibi şişlik hiç gitmiyor.hakkımızda hayırlısı olsun

boşver canım sen beni, benim kendimden umudum yok.
inşallah sizinki tutar ve sağlıklı bir şekilde devam eder.

ay busmai lütfen yaaa.. Allah aşkına olumsuz düşünmeyi bırak.. kendine eziyet senin yaptığın..

ateşim yükselmiyo hastalıktan dolayı, düzenli ölçüyorum çünki.. inşallah hayırlısı olur.. sen ilaç filan kullanmıyorsun değil mi? sadece ateş ölçüyorsun?

inş.hamılesındır arkadaşım

tablo bile sapıttın bizim yüzümüzdennn

ay sorma yaa.. ben artık aldırış etmiyorum ona.. çünki düzenli doktor kontrolü yaptırdığım için yumoşların durumlarını biliyorum.. gerçi iğneyi olduktan sonra gitmedim doktora.. benim doktor iğneden sonra adeti bekletiyor.. artık bekleme süreci işte benimki.. adet döngüme göre hesapladığımda 20 ekimde adet olmalıyım ama iğne ve progestanı işin içine katınca 25ini filan beklemeliyim.. herşey çok iyi çok güzel ama en zoru beklemek..

sabahtan beri 3 tane test yaptım pozitifffff
hamile olabılırmıyım gercekteeeeeen
şoktayım su an

:))) ehh hadi biri hatalı diğer ikisi de mi hatalı.. tebrik ederim canım..
ohh be günler sonra bir hamiş çıktı sonunda
tedavi görüyormuydun canım sen?

ben sadece ilaç olarak glucophage kullanıyorum geçen hafta değilde ondan önceki hafta hep gripin falan içtim canım

:))) ehh hadi biri hatalı diğer ikisi de mi hatalı.. tebrik ederim canım..
ohh be günler sonra bir hamiş çıktı sonunda
tedavi görüyormuydun canım sen?

yaa ben inanamyorum daha yenii pko oldugunu ögrendm kendimde 13 gun falan oldu sanırım ögrenelii
glifor kullanıyorum 10 gundur falan sanırım
adetimde 10 gun gectı ama genelde gec oldugu ıcın cıddıye bıle almadım
adet sokturucu aldım adet olmak ıcın cunkı daha tahlıllerımı hormon testımı yaptıramadım
genede test yapim öle derken pozitif cıktııı
bilmiyorum tahlılde yaptırdım zaten ama yarın bellı olur dedıler aıle hekımlıgıne gıtttıgım ıcın
sizce gercekten oalbılrımyıım tedavi olmadaan
gecen ay ılk defa zamanında olmustum ada cayı ıctıgım ıcın bılmıyorum gercekten saskınım su anda

kızlar merhaba. bende 19 yaşındayım ve polikistikover sorunum var. bu hastalık için soğan kürünü deneyen var mı acaba

hadı hayırlısı canım benım bu progestan ne oluyor klomen gibi bişeymi

sabahtan beri 3 tane test yaptım pozitifffff
hamile olabılırmıyım gercekteeeeeen
şoktayım su an

günün geçtimi canım aayy hamılesindir inş.canım hemen git kan testi yaptır özel hastanede yaptırısan 2saat sonucu alırsın canım hadı bakalım

günün geçtimi canım aayy hamılesindir inş.canım hemen git kan testi yaptır özel hastanede yaptırısan 2saat sonucu alırsın canım hadı bakalım

gunum 10 gun gectııı ama hep geçerdi zaten
eşim hastaneden bırıyle gorustu saat 2 dee ögrenıcek adam bizim için yarına kalmadıı
ay nolur dua edınde dogru olsunnnnn
cok heyecanlıyım cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…