gunum 10 gun gectııı ama hep geçerdi zaten
eşim hastaneden bırıyle gorustu saat 2 dee ögrenıcek adam bizim için yarına kalmadıı
ay nolur dua edınde dogru olsunnnnn
cok heyecanlıyım cokkk
canım benim inş hmilesindir yaa ne güzel bi hamiş haberi yoldaaaaa
yaa ben inanamyorum daha yenii pko oldugunu ögrendm kendimde 13 gun falan oldu sanırım ögrenelii
glifor kullanıyorum 10 gundur falan sanırım
adetimde 10 gun gectı ama genelde gec oldugu ıcın cıddıye bıle almadım
adet sokturucu aldım adet olmak ıcın cunkı daha tahlıllerımı hormon testımı yaptıramadım
genede test yapim öle derken pozitif cıktııı
bilmiyorum tahlılde yaptırdım zaten ama yarın bellı olur dedıler aıle hekımlıgıne gıtttıgım ıcın
sizce gercekten oalbılrımyıım tedavi olmadaan
gecen ay ılk defa zamanında olmustum ada cayı ıctıgım ıcın bılmıyorum gercekten saskınım su anda
birde doktora gittiğimde muayne etmiştiii sizce görmezmıydı
kafamı bu karışırıyor aslında
inşallah ama umudurm bıraz dondu su andaa
glifordan dolayı boylee cıkabılırmıs
basına gelen oldumu hiç arkadaşlar
canım aklını rahat tut eşin de ne güzel demiş oluşuyor bebeğimiz diye maşallah canım benim...selam kızlar...
dün bütün gün sokaklardaydım.. gölbaşı,eymir,tunus caddesi,en son da hoşdere caddesinde geceyi sonlandırdıkama çok üşüdüm veee sonunda baş gösteren hastalık iyice arttı.. boğazım şişti.. burun akıntım durdu ama.. sıcak şeyler yiyip içiyorum,inşallah geçecek bir iki güne
bu arada ateş tablom çizgiyi kaldırmıştı bugün geri çizdi ama 11.güne.. ben bir kez daha anladım ki bu fertility beni çözemiyor.. yalan yanlış yerlere çiziyor çizgilerimineyse artık bekleyip göreceğiz sonucu..
bicim canım sende doktora gidicektin.. hadi gel de sonucu yaz arkadaşım.. heyecanla bekliyorum yumoşunu..
bizim çalışmaların yoğun günleri bitti, artık gün aşırı devam edicezhayırlısı ile bu ay tutsun Allah'ım..
ateş tablom;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne yazıkki belli olamadı usg de yumurtalıklarımı göremedi doktor usg hatalıymışrahat olmaya çalışıyorum canım ama gene de bir stres sardı beni. sıradaki iğneli tedaviden korkuyorum çok kilo alacağım ağrılarım olacak diye düşünüp üzülüyorum. hapın yaptığı hormonlar bile insanı bunaltıyor iğne kimbilir ne kadar ağır olur..ve geceleri hep kabus görüyorum. james bond filmlerinde gibiyim adamlar kovalıyor ben kaçıyorum sabah da zor uyanıyorum yorgunluktan:)
biz de eşimle endokrine gideceğiz çarşamba günü işi çıkmazsa. komple bir tahlil yaptırmak istiyoruz. ikimizde de göbek sorunu var:) bazen diyorum onun karnına tutup, "bebeğimizin cinsiyeti ne acaba" diye. bazen de eşim sivilcesi çıkınca "adet olcam galiba" diyor çok komik:) herşeyi bizimle onlar da yaşıyorlar zavallılar
inşallah yumoşların büyümüştür
canım değişiklik yok pek tablonda bir düşüyor bir çıkıyor ateş....GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM
İŞTE ATEŞ TABLOM
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaa ben inanamyorum daha yenii pko oldugunu ögrendm kendimde 13 gun falan oldu sanırım ögrenelii
glifor kullanıyorum 10 gundur falan sanırım
adetimde 10 gun gectı ama genelde gec oldugu ıcın cıddıye bıle almadım
adet sokturucu aldım adet olmak ıcın cunkı daha tahlıllerımı hormon testımı yaptıramadım
genede test yapim öle derken pozitif cıktııı
bilmiyorum tahlılde yaptırdım zaten ama yarın bellı olur dedıler aıle hekımlıgıne gıtttıgım ıcın
sizce gercekten oalbılrımyıım tedavi olmadaan
gecen ay ılk defa zamanında olmustum ada cayı ıctıgım ıcın bılmıyorum gercekten saskınım su anda
bicimmm sonuclar nasıll hadi güzel haberler ver bizeee
göremedi doktor yumurtalıklarımı ya dolayısıyla yumurta var yok bakamadı
çarşamba başka yerde bakacak usg bozuk olmalı dedi...
anladım canım sen sıkma canını baska bi yerde git göster hayırlısıyla güzel haberler verceksınız bu ay inş.
inşallah canım...
ama öyle kızıyorum ki devlet hastanelerine hep bozuk usgleri( 1 tane var düzgün o da ana binada... (
hayırlısı tabi umarım çok büyüme olmamıştır çarşambaya iğne olacağım çünkü iğne için geç kalmak istemem... gerçi10. gün bu gün 12. gün olcak çarşamba...yine de belli olmaz ki erken gelişeceği tutar...
dualarımız sdenınle arkadaşım valla bende 1 senedir içiyorum metformın ( glucophage ) ama hiç çift çizgiyi göremedimmm hee pardon çift çizgi gördüm ama ovulasyon testimdeeinş.hamılesındır
inşallah yoktur öle bişeeeyumudunu kaybetmee canımmm ayrıca ben duymadım öle bişee
inşallahh inşallahhhholabılır tabı neden olmasın canım ya inş.hamılesındırr
canım aklını rahat tut eşin de ne güzel demiş oluşuyor bebeğimiz diye maşallah canım benim...
ne yazıkki belli olamadı usg de yumurtalıklarımı göremedi doktor usg hatalıymış( çarşamba günü iğnemle beraber bekliyor beni...
canım karamsar olma sakın tamam mı önce bir belli olsun belki de hamilesin belli olsun olmazsa düşünürsün bunları....
canım değişiklik yok pek tablonda bir düşüyor bir çıkıyor ateş....
bak ben dedim sana de mi pozitifi görebilirsin umut herşeydir diye canım hamile misin gerçekten...o testler doğru çıkar kandan da baktır....
umarımm umarım etkılemıyordurrrglifor hcg yi etkilemez canım benim korkma...biliyorum ki sen bize vereceksin müjdeli haber...hadi merakta bırakma bizi...
teşekkürler canımyumurtlama olmadan önce ateş biraz düşebilir 36.4 36.3 gibi ama önemli olan yumurtlama olduktan sonra ateş 0,5 ya da 1 derece yükselir.. ve kesin yumurtlama oldu diyebilmek için regl dönemine kadar ateş böyle yüksek devam eder...37.1 gibi...
bence atacaksın sen o kisti hiç dert etme canım bu dafa gidecek eminim...
dijital termometre 5 tl fiyatı eczaneden alıp sabahları yemeden içmeden önce dil altından ölçeceksin canım...
selam kızlar...
dün bütün gün sokaklardaydım.. gölbaşı,eymir,tunus caddesi,en son da hoşdere caddesinde geceyi sonlandırdıkama çok üşüdüm veee sonunda baş gösteren hastalık iyice arttı.. boğazım şişti.. burun akıntım durdu ama.. sıcak şeyler yiyip içiyorum,inşallah geçecek bir iki güne
bu arada ateş tablom çizgiyi kaldırmıştı bugün geri çizdi ama 11.güne.. ben bir kez daha anladım ki bu fertility beni çözemiyor.. yalan yanlış yerlere çiziyor çizgilerimineyse artık bekleyip göreceğiz sonucu..
bicim canım sende doktora gidicektin.. hadi gel de sonucu yaz arkadaşım.. heyecanla bekliyorum yumoşunu..
bizim çalışmaların yoğun günleri bitti, artık gün aşırı devam edicezhayırlısı ile bu ay tutsun Allah'ım..
ateş tablom;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
rahat olmaya çalışıyorum canım ama gene de bir stres sardı beni. sıradaki iğneli tedaviden korkuyorum çok kilo alacağım ağrılarım olacak diye düşünüp üzülüyorum. hapın yaptığı hormonlar bile insanı bunaltıyor iğne kimbilir ne kadar ağır olur..ve geceleri hep kabus görüyorum. james bond filmlerinde gibiyim adamlar kovalıyor ben kaçıyorum sabah da zor uyanıyorum yorgunluktan:)
biz de eşimle endokrine gideceğiz çarşamba günü işi çıkmazsa. komple bir tahlil yaptırmak istiyoruz. ikimizde de göbek sorunu var:) bazen diyorum onun karnına tutup, "bebeğimizin cinsiyeti ne acaba" diye. bazen de eşim sivilcesi çıkınca "adet olcam galiba" diyor çok komik:) herşeyi bizimle onlar da yaşıyorlar zavallılar
inşallah yumoşların büyümüştür
inşallah canım...
ama öyle kızıyorum ki devlet hastanelerine hep bozuk usgleri( 1 tane var düzgün o da ana binada... (
hayırlısı tabi umarım çok büyüme olmamıştır çarşambaya iğne olacağım çünkü iğne için geç kalmak istemem... gerçi10. gün bu gün 12. gün olcak çarşamba...yine de belli olmaz ki erken gelişeceği tutar...
hadı hayırlısı canım benım bu progestan ne oluyor klomen gibi bişeymi
bu sayfaya üye olup hergün ateşinizimi yazıyorsunuz.sonra osayfa çizgi çektiği gün yumurtlama oluyor değilmi.
ayy sorma arkadaşım bu klomen bendede kilo yaptı gece ateş basması saçma sapan rüyalar sabah çok zor kalkma ve yorgun kaLMA.acaba hepsini klomenmi yapıyor yoksa benim psikolojimmi sapıttı merak ediyorum gerçekten.
iyiki varsınıızzz umut verdınız bana yenıden
Allah ım ne dusunecegımı bılemıyorum bır heyecan bir heyecannn
baska bi forumda yazdılar boyle bıseyıı bend eolabılırmı dıe dusundum acıkcası
inşallah yoktur öle bişeeey
inşallahh inşallahhhh
evet söylemiştin ve direk o aklıma geldi biliyormusun cunkı oylesıne yapmıstım sen dedın dıyee ve şok şokkkinşallaj öyleymdır
kandan da baktırdım 2 gibi ögreniriz inşallahhhhh
umarımm umarım etkılemıyordurrr
umarımm guzel haber verırım sıze umarım sızınde guzel haberlerınızıı duyarımm
hepimiz içinnn herşey güzel olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?