Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

gunum 10 gun gectııı ama hep geçerdi zaten
eşim hastaneden bırıyle gorustu saat 2 dee ögrenıcek adam bizim için yarına kalmadıı
ay nolur dua edınde dogru olsunnnnn
cok heyecanlıyım cokkk

canım benim inş hmilesindir yaa ne güzel bi hamiş haberi yoldaaaaa

olabılır tabı neden olmasın canım ya inş.hamılesındırr

inşallah ama umudurm bıraz dondu su andaa
glifordan dolayı boylee cıkabılırmıs
basına gelen oldumu hiç arkadaşlar

dualarımız sdenınle arkadaşım valla bende 1 senedir içiyorum metformın ( glucophage ) ama hiç çift çizgiyi göremedimmm hee pardon çift çizgi gördüm ama ovulasyon testimdee inş.hamılesındır

canım aklını rahat tut eşin de ne güzel demiş oluşuyor bebeğimiz diye maşallah canım benim...

ne yazıkki belli olamadı usg de yumurtalıklarımı göremedi doktor usg hatalıymış ( çarşamba günü iğnemle beraber bekliyor beni...
canım karamsar olma sakın tamam mı önce bir belli olsun belki de hamilesin belli olsun olmazsa düşünürsün bunları....

GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM

İŞTE ATEŞ TABLOM

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım değişiklik yok pek tablonda bir düşüyor bir çıkıyor ateş....

bak ben dedim sana de mi pozitifi görebilirsin umut herşeydir diye canım hamile misin gerçekten...o testler doğru çıkar kandan da baktır....

inşallah ama umudurm bıraz dondu su andaa
glifordan dolayı boylee cıkabılırmıs
basına gelen oldumu hiç arkadaşlar

glifor hcg yi etkilemez canım benim korkma...biliyorum ki sen bize vereceksin müjdeli haber...hadi merakta bırakma bizi...

Son düzenleme:
göremedi doktor yumurtalıklarımı ya dolayısıyla yumurta var yok bakamadı
çarşamba başka yerde bakacak usg bozuk olmalı dedi...

anladım canım sen sıkma canını baska bi yerde git göster hayırlısıyla güzel haberler verceksınız bu ay inş.

ecrincim canım progestanı sormuşsun bebek varsa tutunsun diye bebek yoksa adet gelsin diye içiliyor canım....klomenle ilgisi yok hormon hapı bu...

anladım canım sen sıkma canını baska bi yerde git göster hayırlısıyla güzel haberler verceksınız bu ay inş.

inşallah canım...
ama öyle kızıyorum ki devlet hastanelerine hep bozuk usgleri ( 1 tane var düzgün o da ana binada... (
hayırlısı tabi umarım çok büyüme olmamıştır çarşambaya iğne olacağım çünkü iğne için geç kalmak istemem... gerçi10. gün bu gün 12. gün olcak çarşamba...yine de belli olmaz ki erken gelişeceği tutar...

Son düzenleme:

aklına kötü şeyler getrme canım progestan ben nıye hıc ıcmedm nıye hıcbı doktor vermedı bana :26:

dualarımız sdenınle arkadaşım valla bende 1 senedir içiyorum metformın ( glucophage ) ama hiç çift çizgiyi göremedimmm hee pardon çift çizgi gördüm ama ovulasyon testimdee inş.hamılesındır

iyiki varsınıızzz umut verdınız bana yenıden
Allah ım ne dusunecegımı bılemıyorum bır heyecan bir heyecannn
baska bi forumda yazdılar boyle bıseyıı bend eolabılırmı dıe dusundum acıkcası

umudunu kaybetmee canımmm ayrıca ben duymadım öle bişee
inşallah yoktur öle bişeeey
olabılır tabı neden olmasın canım ya inş.hamılesındırr
inşallahh inşallahhhh

evet söylemiştin ve direk o aklıma geldi biliyormusun cunkı oylesıne yapmıstım sen dedın dıyee ve şok şokkk inşallaj öyleymdır
kandan da baktırdım 2 gibi ögreniriz inşallahhhhh

glifor hcg yi etkilemez canım benim korkma...biliyorum ki sen bize vereceksin müjdeli haber...hadi merakta bırakma bizi...
umarımm umarım etkılemıyordurrr
umarımm guzel haber verırım sıze umarım sızınde guzel haberlerınızıı duyarımm
hepimiz içinnn herşey güzel olur umarım

teşekkürler canım

bence atacaksın sen o kisti hiç dert etme canım bu dafa gidecek eminim...
dijital termometre 5 tl fiyatı eczaneden alıp sabahları yemeden içmeden önce dil altından ölçeceksin canım...

evet bunu öğrendiğimde iyi oldu teşekkürler.

bu sayfaya üye olup hergün ateşinizimi yazıyorsunuz.sonra osayfa çizgi çektiği gün yumurtlama oluyor değilmi.

ayy sorma arkadaşım bu klomen bendede kilo yaptı gece ateş basması saçma sapan rüyalar sabah çok zor kalkma ve yorgun kaLMA.acaba hepsini klomenmi yapıyor yoksa benim psikolojimmi sapıttı merak ediyorum gerçekten.

biçimcim sıkma canını ben artık her kötü bişey olduğunda vardır bununda hayrı diyorum ve herşeyi oluruna bırakıyorum.allah bizim için en hayırlı olcak şeyi hazırlıyor bence.belkide 12.gün gitmen senin için daha hayırlı olcak.bugün benimde kontroluüm vardı ama gidemeyecem yarın gidecem bundada vardır bir hayır diyorum içimden.klomen artı incir kürü bakalım işe yaramışmı görecez.ha bu arada geçen ay soğan kürüde yapmıştım onuda unutmayayım.

hadı hayırlısı canım benım bu progestan ne oluyor klomen gibi bişeymi

progestan bebeğin tutunmasına destekleyici bir ilaç.. ve eğer bebek olmadı ise adeti getiren bir ilaç.. klomenden farklı yani..

evet canım her sabah yataktan kalkmadan önce ateşi ölçüp bu siteye değerleri kaydediyoruz.. sonra site sana ateş durumuna göre yumurtlama gününü belirliyor..
klomen bana hiçbir etki yapmıyor yaa.. ya da yapıyorsa da ben anlamıyorum

bicim canım devlet hastaneleri maalesef dediğin gibi sıkıntılı.. çarşamba inşallah görebilirsin yumurtayı.. ayy stres olur insan yaa.. ben olsam dayanamaz gider bir özel klinikte yumurtama baktırırdım kesin

canım iyi olacak her şey daha öğrenmedin mi? çok merakta kaldım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…