Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aklına kötü şeyler getrme canım progestan ben nıye hıc ıcmedm nıye hıcbı doktor vermedı bana :26:
iyi düşünüyorum canım sağol.... progestan adet gecikmelerinde kullanılabilir... bu doktorun sana da yeni klomen tedavisi ardından verebilir bu hapı....
inşallah hepsinin faydasını görürsün canım çok içten gelerek diyorumki bebeklerimiz gelsin artık....

napayım gidemedim başka yere 2 gün daha bekleyim artık başka çaresi yok.....hep doktoruma güvendiğimden böyle oluyor zaten...
canım ya hepimizin tarihleri farklı inşallah ard arda birbirimize verelim hamile haberini...

hayırr tahlıl bi belli olsaaa
herşeye giricem valla

inşallah canım değerin 1500 civarlarında çıkarsa ultrasondan da bebek tespit edilebilir... ay çok heyecanlı....hadi sen ara olmazsa bir güç topla da... doktorun pko lu olduğunu da bilsin gebelikte özel ilgi gerekiyor ya pkolu olunca canım...

Son düzenleme:
inşallah canım değerin 1500 civarlarında çıkarsa ultrasondan da bebek tespit edilebilir... ay çok heyecanlı....hadi sen ara olmazsa bir güç topla da...

gercekten cok heyecanlııı
kendı doktorumda burda degıll
ama artık bırını bulurum herhaldee
bu degerlerı falan anlamıyorum ben hıc yabancı bana
zaten az daha sabrederım cok fazla bekleyemem arattırcam olmadı :)

değer kaç çıkarsa çıksın korkma yumurtlama gününü bilmediğin için geç döllenme olmuş olabilir yani adet gecikmesine göre değer az çıkabilir doktor mutlaka bilmeli pko lu olduğunu....

ecrincim canım progestanı sormuşsun bebek varsa tutunsun diye bebek yoksa adet gelsin diye içiliyor canım....klomenle ilgisi yok hormon hapı bu...

teşekkürler canım bende farlutal yerine bu ilacı içeyim günüm çok geçerse yazdım bir kenbarı yumurtayı göremmeişsin inş.çarşamba bir sorun omazda görrüsün canım benim

teşekkürler canım bende farlutal yerine bu ilacı içeyim günüm çok geçerse yazdım bir kenbarı yumurtayı göremmeişsin inş.çarşamba bir sorun omazda görrüsün canım benim

çarşamba günü detaylı usg ye gireceğim ilk randövuyu da aldım bu günden o yüzden artık sorun çıkacağını sanmıyorum canım :)sağol....
bu arada progestan benim dirençli pko küçük folüküllerinden temizlenmemi sağlamıştı ben 200 lük sabah akşam 10 gün tedavi amaçlı içmiştim ondan...baya etkilidir yani...

değer kaç çıkarsa çıksın korkma yumurtlama gününü bilmediğin için geç döllenme olmuş olabilir yani adet gecikmesine göre değer az çıkabilir doktor mutlaka bilmeli pko lu olduğunu....

degerın kac olması gerekıyor bılmıyorum
1000 fLAN cıkmıs esime öyle demiş adam yanı var demıs dogrumuuuu ?

bende çatlayacam valla heee cabuk cıksın su sonucccc

canım dediğimi unutma doktorun son adet tarihini soracaktır ve ona göre değerini değerlendirecektir.... ama pko olduğumuzdan geç döllenme olmuş olabilir sende bu sebeple doktorun hata yapmaması için bunu hatırlatmayı unutma doktoruna...

bana doktorum hep geicikince farlutal veriyordu o zaman bidaha çok gecikirse bu ilacı alcam yazdım not defterime :) sagol canım

degerın kac olması gerekıyor bılmıyorum
1000 fLAN cıkmıs esime öyle demiş adam yanı var demıs dogrumuuuu ?

tebrikler canımmmmm hadı hayırlısı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkdaaşım darsıı bizim başımıza inş.degerin cok güzel maşallah

bicim benim yormuma yapmısısn alıntı ile cvp yanlış oldu galıba :) inş.önümüzdeki ay benim içinde yaparsın böyle yorum inşşşş.

bicim benim yormuma yapmısısn alıntı ile cvp yanlış oldu galıba :) inş.önümüzdeki ay benim içinde yaparsın böyle yorum inşşşş.

canım ya aklım karıştı net de sorunlu zaten bu gün....
vardır bir hayır....
sen klomen tedavisine başlayacak mısın canım merak ediyorum?

meyve soyup geleceğim buralardayım :) vitamin alayım biraz da gelişsin yumurtalar :))

Son düzenleme:
tebrik ederim hamilesin canım yarın ultrasonda rahimde görünür tebrik ederim

tebrikler canımmmmm hadı hayırlısı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkdaaşım darsıı bizim başımıza inş.degerin cok güzel maşallah

ay ınanamıyorummmmmm 50 kişi falan var dese inanırım herhalde allah ımmmmmmm bu bir mucızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallah darısı basınızaaaaaaa
inanın kafayı yıcem su andaaaaaa

canım ya aklım karıştı net de sorunlu zaten bu gün....
Vardır bir hayır....
Sen klomen tedavisine başlayacak mısın canım merak ediyorum?

ben başlamayı çok istiyorum artık beklemekden çok sıkıldım ama bir yandanda eşimin degerlerini bilmeden başamak istemiyorum dün düşündümde bu ay adetimle gideyim bi hormon testlerimi tekrarlıyayım en son 2sene önce test yapıldıu galıba yanlış hatırlamıyorsam bi bakılsın degerlerimeee belki ilaç falan almam gerekir bide çok sık idrara cıkıyorum ve arada titreme geliyorr herhalde kan şekerimmi düşüyorr ne anlamadım bi baktırayım degerlerime zaten onumuzdekı ay eşimin kontrolu varr bi yol izlemiş olurum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…