iyi düşünüyorum canım sağol.... progestan adet gecikmelerinde kullanılabilir... bu doktorun sana da yeni klomen tedavisi ardından verebilir bu hapı....aklına kötü şeyler getrme canım progestan ben nıye hıc ıcmedm nıye hıcbı doktor vermedı bana :26:
inşallah hepsinin faydasını görürsün canım çok içten gelerek diyorumki bebeklerimiz gelsin artık....biçimcim sıkma canını ben artık her kötü bişey olduğunda vardır bununda hayrı diyorum ve herşeyi oluruna bırakıyorum.allah bizim için en hayırlı olcak şeyi hazırlıyor bence.belkide 12.gün gitmen senin için daha hayırlı olcak.bugün benimde kontroluüm vardı ama gidemeyecem yarın gidecem bundada vardır bir hayır diyorum içimden.klomen artı incir kürü bakalım işe yaramışmı görecez.ha bu arada geçen ay soğan kürüde yapmıştım onuda unutmayayım.
progestan bebeğin tutunmasına destekleyici bir ilaç.. ve eğer bebek olmadı ise adeti getiren bir ilaç.. klomenden farklı yani..
evet canım her sabah yataktan kalkmadan önce ateşi ölçüp bu siteye değerleri kaydediyoruz.. sonra site sana ateş durumuna göre yumurtlama gününü belirliyor..
klomen bana hiçbir etki yapmıyor yaa.. ya da yapıyorsa da ben anlamıyorum
bicim canım devlet hastaneleri maalesef dediğin gibi sıkıntılı.. çarşamba inşallah görebilirsin yumurtayı.. ayy stres olur insan yaa.. ben olsam dayanamaz gider bir özel klinikte yumurtama baktırırdım kesin
canım iyi olacak her şey daha öğrenmedin mi? çok merakta kaldım....
halaaaa sabırlaaa beklemeye calsııyorum eşmlee konustuk aramamış adamm bıraz daha bekleyelım
olmazsa biz ararız
çatlıcam resmen
ultrasona girdin mi peki?
ay çok heyecanlı gerçekten de ya...
hayırr tahlıl bi belli olsaaa
herşeye giricem valla
inşallah canım değerin 1500 civarlarında çıkarsa ultrasondan da bebek tespit edilebilir... ay çok heyecanlı....hadi sen ara olmazsa bir güç topla da...
gercekten cok heyecanlııı
kendı doktorumda burda degıll
ama artık bırını bulurum herhaldee
bu degerlerı falan anlamıyorum ben hıc yabancı bana
zaten az daha sabrederım cok fazla bekleyemem arattırcam olmadı :)
ecrincim canım progestanı sormuşsun bebek varsa tutunsun diye bebek yoksa adet gelsin diye içiliyor canım....klomenle ilgisi yok hormon hapı bu...
teşekkürler canım bende farlutal yerine bu ilacı içeyim günüm çok geçerse yazdım bir kenbarı yumurtayı göremmeişsin inş.çarşamba bir sorun omazda görrüsün canım benim
hayırr tahlıl bi belli olsaaa
herşeye giricem valla
değer kaç çıkarsa çıksın korkma yumurtlama gününü bilmediğin için geç döllenme olmuş olabilir yani adet gecikmesine göre değer az çıkabilir doktor mutlaka bilmeli pko lu olduğunu....
bende çatlayacam valla heee cabuk cıksın su sonucccc
çarşamba günü detaylı usg ye gireceğim ilk randövuyu da aldım bu günden o yüzden artık sorun çıkacağını sanmıyorum canım :)sağol....
bu arada progestan benim dirençli pko küçük folüküllerinden temizlenmemi sağlamıştı ben 200 lük sabah akşam 10 gün tedavi amaçlı içmiştim ondan...baya etkilidir yani...
degerın kac olması gerekıyor bılmıyorum
1000 fLAN cıkmıs esime öyle demiş adam yanı var demıs dogrumuuuu ?
progestan bebeğin tutunmasına destekleyici bir ilaç.. ve eğer bebek olmadı ise adeti getiren bir ilaç.. klomenden farklı yani..
teşekkürler canım sagol ne güzel doktorunda pkoluymus anlar senın halınden keşek bende bulsam pkolu bi doktorr :)
degerın kac olması gerekıyor bılmıyorum
1000 fLAN cıkmıs esime öyle demiş adam yanı var demıs dogrumuuuu ?
canım dediğimi unutma doktorun son adet tarihini soracaktır ve ona göre değerini değerlendirecektir.... ama pko olduğumuzdan geç döllenme olmuş olabilir sende bu sebeple doktorun hata yapmaması için bunu hatırlatmayı unutma doktoruna...
bicim benim yormuma yapmısısn alıntı ile cvp yanlış oldu galıba :) inş.önümüzdeki ay benim içinde yaparsın böyle yorum inşşşş.
tebrik ederim hamilesin canım yarın ultrasonda rahimde görünür tebrik ederim
tebrikler canımmmmmhadı hayırlısı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkdaaşım darsıı bizim başımıza inş.degerin cok güzel maşallah
canım ya aklım karıştı net de sorunlu zaten bu gün....
Vardır bir hayır....
Sen klomen tedavisine başlayacak mısın canım merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?