ay ınanamıyorummmmmm 50 kişi falan var dese inanırım herhalde allah ımmmmmmm bu bir mucızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallah darısı basınızaaaaaaa
inanın kafayı yıcem su andaaaaaa
ben başlamayı çok istiyorum artık beklemekden çok sıkıldım ama bir yandanda eşimin degerlerini bilmeden başamak istemiyorum dün düşündümde bu ay adetimle gideyim bi hormon testlerimi tekrarlıyayım en son 2sene önce test yapıldıu galıba yanlış hatırlamıyorsam bi bakılsın degerlerimeee belki ilaç falan almam gerekir bide çok sık idrara cıkıyorum ve arada titreme geliyorr herhalde kan şekerimmi düşüyorr ne anlamadım bi baktırayım degerlerime zaten onumuzdekı ay eşimin kontrolu varr bi yol izlemiş olurum en azından
amin canım :))
kafayı yeme sakin ol hatta uzan sırtüstü dinlen biraz :))
canım ya çok sevindim gerçekten...bak gerek olmadı tedavilere....
progestanı sor mutlaka tamam mı seni bilen doktor baksın sana...
yarın ilk işimm doktora gitmek umarım randevu alabılırım
evet tedavi olmadan nasıl olduu
Allah verecek zamanı biliyorr
o istediği zaman oluyor herşeyy
hiç ummadıgım andaaa nasıl bişey nasıl bi umut oldu tarif dahi edemem
sizde sakınnnn hiç biriniz umutsuzluga kapılmayın daha tedavi olmadan bunu yasadım sızlerde bigun mutlaka kavusacaksınızz
ay ınanamıyorummmmmm 50 kişi falan var dese inanırım herhalde allah ımmmmmmm bu bir mucızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inşallah çok iyi bir doktora denk gelirsin canım....
yarın kontrol sonucu yazarsın bize.... özelden yazmıştım onu da okudun de mi doktoruna söyle durumunu bilsin genelde tedaviyle oluyor çünkü senin kendiliğinden oldu hormon takviyesi gerekebilir...
valla ben hamıle oldugum ögrensem naparım bılmıyorum kırk takla atarım herhalde sen şimdi uzan dinlen dikkat et kendıne canım aay ne güzel bi haber bu yaaa umut oldun bizeee umutt :)))
inşallah doktor cok öenmlii gecen gittiğimee gidicem ama ek olarak baska birine daha görunurum sanırım
ozelden yazdııgnı gormedım sımdı bakıcam ama
tmm inşallah yarn hallederim bu meseleyii
tekrar alttan muaynee ederlermi sence benı peki
canım bence de hormon tahlili çok olmuş yaptırmayalı ihmale gelmez... eşinin değeri ne zaman belli olacak? kasımda falan mı başlarsın klomene herhalde o zamanlara denk gelir....
idrar yollarını üşütmüş olabilirsin bol bol sıvı tüket canım sıcak çay su vs... varsa iltihap atılsın...
arkadaşımız ayağını sürüdü ecrin bizlerde arkadan geleceğiz canım...hepimizin haberi gelecek inşallah Yarabbim...
evet uzun zaman oldu valla bi baktırayım bu ay büyük ihtimalle kasımda başlarım bende klomene falan ama bu ay adet olursam yaptırcam test gerçi benım doktorum 1 kez klomen vermişti onunla yumurtlama olmadı diye iğneye geçelim demişti ve aşılama yapalım demişti ama bıraktım o doktoru sonra gittiğim doktorda klomenle yumurtaları büyütlim aşılama yapalım dedı ama eşimin durumu yüzünden kaldı tedavım bakalım bu ay bi gideyim bakalım nolcak.ben çok üşürüm o yüzden sürekli elimde su torbasıyla geziyorum evın içindee özelliklede ayaklarımda çok oluyor su torbası :))) meyvaya sebzeye başladım artık meyvayı hemen hemen hergün yiyorum sebzede yiyorum 2hafta üst üste hasta olunca dikkat ediyorum yemem :) su 1,5litre içiyorum hergün çayıda çok svdıım iin limonlu limonlu içiyorum.şu son bir haftadırda bana hamılemisin sorusunu sormayan kişiler sürekli soryorr bende düşünmüyorum diyorum ama içim içimi yiyorr nerdee keşke olsam diyorum 40 kez söyleyince olurmusyaaa kırkkez söyleseler bari
valla ben hamıle oldugum ögrensem naparım bılmıyorum kırk takla atarım herhalde sen şimdi uzan dinlen dikkat et kendıne canım aay ne güzel bi haber bu yaaa umut oldun bizeee umutt :)))
ama ben 13 gun once muayne oldum bılıyorsun bişey olmaz degılmııırahme yerleştiği için alttan ultrason yapabilir ama muayene olmaz bebeğe zarar verebilir... gebelik oluşum esnasında alttan muayene olmaz ya da usg ama rahme yerleştikten sonra bir zararı yok... hem alttan usg de rahimde siyah nokta olarak görünür yarın bebeğin canım :))
canm gözünaydın ne güzel bizlerede umut oldun.uzun zamandır hamile haberi alamamıştık.bizede dua et.inşallah hepimiz bi gün bu duyguyu tadarız.
ama ben 13 gun once muayne oldum bılıyorsun bişey olmaz degılmııı
hep dusunuyorum
o zaman smear içinde bişe almıştıı
bişey olmaz degılmı
canım klomenle devam etmen daha iyi bence belli olmaz 1 ay sonuç alamazsın sonraki ay işe yarabilir... daha 1 ay denemişsin devam edersen bence olacaktır çünkü kürler yaptın dikkat ettin boş durmadın yani...çatlatma iğneleri de çok önemli....eşinin durumu ortaya çıksın bence senin tedavi sürecin iyi gidecek canım.....
ben kimseye çocuk düşünmüyorum demiyorum nasip diyorum :))
belli mi olur bakarsın bizlerin de hemen olur...
genelde herkes senın dediğin gibi diyorr hanı bi tedavıyee başlasan güzel sonuçlar alırsın diyorlar güzel dileklerin içinde sagol evet eşimin degeri bi belli olsun bakcaz artık ileri hareketli sorunumuz çözülsee yumurta takıbı yaptırcam %0 bizim ileri hareketli.bi yükslese ama hala %0 aşılamada yaptıramam herhaldee bende bazen nasip kısmet ne zaman olursa artık deyip geçiyorum çok yakın tanıdıklarıma
aynen kırk takla atılırr oturuyorum zaten oyleee su andaa saskın bı sekılde
gercekten Allahtan umut kesılmes herseyı o bılır dıye bosa dememısler
hep dusunuyorum
bişey olmaz degılmı
etmezmiyiiiiiiiiim dualarım hepinizleee
Allah inşallah kabul ederrr
hep içimden edicem merak etmeyin
ama sizde bana edinde kötu bısey olmasııın
glifor içiyordm onunda zararı olmasın muayne oldu onundaa
nolursunuzz sizde benden eksık etmeyın duanızı
hep dusunuyorum
bişey olmaz degılmı
birşey olsaydı değer böyle iyi çıkmazdı düşük olurdu bebeğin rahimde canım korkma :))
smear sonucun nasıl çıktı peki? temiz mi??
onuuu bılmıyorum hıc cunkı gıdınce ogrencektım ama adet olmadıgım ıcın hormon testlerını yaptırıp gıdemedım
gidince ögrenicem artık
ben normalde bi ilçede oturuyorum
gittiğim yer ilde bi özel hastane
hani şöyle hemen cıkıpta gıdeyım dıyemıyorumm
ama yarın ınsallah randevu verırlerse gıdıcem
burdadaa bı yere gıdıcem amaa haber bı gelsın diye beklıyorum sımdı
düzelecek eşinin değeri canım korkma tedavisi var belki de düzelmeye başlamıştır....
iyi düşünmek gerekli....
tabiki canm dua ederken zaten aklımdan burdaki herkes geçiyo.gliforun zararı olmaz canm korkma sen ne güzel bak bebişin seni çok bekletmeden geldi.ilk ayda ne güzel.yarın dr.a gidersin.ama yarını edemezsin sen artk heyecandan.ne güzel ya bizde yaşıcakmıyız acaba bu heyecanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?