Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ya bişi sorcam size bı kac gundur ara ara basım dönuoo acaba sogan suyu tansıyonu düşürrmüki ondan olabılırmı baska bıse ıcmıorum kullanmıorum nedenını buna bagladım ama

bilgim yok bu konuda canım ama öncesinde böyle bişey yoktu da sonradan çıktıysa belki de dediğin gibi soğan suyundandır...
bitmedi mi senin kürün daha çok uzun sürmedi mi? bence yapma artık kür bekle adetini bence...

walla daha önce yoktuda ne bılm ben ona bagladm bırden bıre olusan bır bas dönmesi :S yok canım bıtmedı bu cuma bıtcek 15 gun yapılması gerekıo ya bakalım yapıcam bide bunu denıyım ne bılım denemedk bi bu kaldıydı

az kalmış o zaman devam et tabi canım.... bence gitmiştir kistin... ya da adetinle kesin gider... :)

inşaallah herkes tadar bu duyguyu gerçekten o kadar çok istiyorum ki rabbim herkese nasip etsin

evet canım inşaallah rabbim hayırlsııyla sağlıkla eli ayağı düzgün şekilde yavrumu kucağıma almayı bana ve tüm hamile olan bayanlara nasip eder

canım senin için tablo buldum değerini anlamanı sağlar...

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

canım 9ooo küsuratlı değerinle bence 6. hafta başlarındasın....çok iyi....

Son düzenleme:

yellooww anlatsana nasıl gidiyor hamilelik kilo falan aldın mı? moralin nasıl :)

bir dahakine mutlaka çatlatma iğnesi olmalısın o zaman kistleşmezdi....
yazık oldu diye düşünme hayır vardır de canım... önüne bak ardına değil...

inş. canım kistten bi kurtulayım vuruncam catlma ıgnesı falan ewet ondada vardır bır hayır bakalım nasip bu işler

yellooww anlatsana nasıl gidiyor hamilelik kilo falan aldın mı? moralin nasıl :)
yazmıştım sana ama görmedin sanırım canım :))

kalp kalbe karşıymış canım bende sana yazıcaktım şimdi sayfanın yenilenmesini bekliyordum :)))

napıyım canım şükürler olsunki hamileleiğim iyi gidiyor hiç kilo almadım 55ile hamile kaldım hala aynıyım belki bu ay almış olabilirim ama insanhamileyken tüm huyları değişiyor bence biraz hırçınlaştım eşime karşı oda bazen alttan alıyor bazen tatıştığımız anlar oluyor ama gönlümü alıyor yinede ben hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim kimseye tahammülüm yok özellikle kaynanaya sen bilirsin hamile değilken bana ettiği lafları ondan böyle içimden gelmiyor onun yanına gitmek zaten şimdilerdede laf sokuyor ama çokta tınnnnnnnn yani

moralim iyi canım arada hareketlerini hissediyorum ayın 20sinde kontrolüm var ilk defa bu kadar uzun süre sonra kontrole gidiceğim tam 1 ay olucak yani normalde 2 haftada 1 giderdimöyle canım daha cinsiyetini öğrenemdik eşimde diyorki aynı sana çekmiş utangaç yaptın çoçuğu deyip duruyor:)))))))

sende ne var ne yok bugün dra gittin ama cihaz bozuktu dedin canım hayırlısıyla çarşamba günü iğneni vurulda inşaallah sonuç alırsın canım

birde kızlar ben ayetel kürsiyi çok okurum sizlere de tavsiyem iğne vurunurken dra giderken tedavide çok okurdum sürekli karnıma üflerdim okuyupta hep tekli sayılarda yani 3 tane 5 tane gibi gerçekten sizde faydasını görürsünüz

canım ne güzel anlatmışsın :))iyi gitmesine çok sevindim...kilo almaman da çok iyi bence...şöyle bir 5 kilo alarak tamamlayabilirsen süper olur sonrasında da rahat edersin....
ya demek hcg hormonundan hırçınlaşmalar oluyor :)) alınganlık duygusallık hassaslık olurmuş benim okuduğum kadarıyla sanırım bundan :))
ben kızın olacak diye düşünmüştüm seni hep ama tabi Allah bilir....
inşallah öğrenirsiniz bu defa canım öpüyorum seni ve meleğini....
benim iğnemi çarşamba vurur büyük ihtimalle sonra da üstüne 2 hafta beklemesi kalır :))dua edeceğim canım....
kayınvalide konusuna gelince aynen hiç takma hem de hiç sıkma sakın güzel canını....değerli o can :))

Son düzenleme:

benimde hep içimden kız geçerdi hamile kalmadan önce ama hamile kaldıktan sonra hep içime erkek doğdu iki ayrı drda erkek dedi ama kesin birşey söylemediler

ben çok kilo alırım diyordum çünkü kilo almaya müsait biriyim ama şükürki daha almadım
kesinlikle hormonlardan böyleyim inşaallah sende hamile kalınca anlıcaksın beni:)

zaten takmıyorum bile o kaynanayı desin desin dursun hiç umrumda bile değil hiç sıkamam canımı

tedavinin en zor yanı son 1 hafta ahhh o beklemek yok mu?nasıl fenadır bütün hamilelik belirtileri olur ama adet olunca biraz yıkılsanda yeni umutlar seni bekler

erkek olma ihtimali daha yüksek demekki... benim arkadaşıma kız demişti doktor bebek erkek doğdu :))
hade tüm kıyafetler değişti odası falan çok komikti :))
yani tam belli olmayabiliyor göbek bağı yanıltabiliyor....
hamile olunca daha iyi anlarım bence de inşallah hemen bu ay anlamak istiyorum :))
içime iyi şeyler doğuyor ama hadi bakalım hayırlısı neler olacak.... son 1 hafta zor değildi bana son gün zordu kan verip de sonucu alamamak zordu....
inşallah ben de artık küçük de olsa bir değer göreceğim :))
maşallah bebeğine....
kıpırdanmalarını hisstmen de çok güzel

bir yandan yemek hazılıyorum eşimle yiycez.... netim açık kızlar öptüm :))

:)))) evet bazen anlaşılamayabiliyor ben zaten kıyafetleri hep ortak renk almayı düşünüyorum tabi kesinleşirse ona göre alırım artık

inşaallah içine doğan gerçek olur hadi ahyırlısı bakalım :))
benim için hep son 1 ahfat çok zor geçiyordu tabi sen birde tahlil yaptırdığından sonucu beklemk daha zor bence bu ay tahlil yapma bırak adetin geçsin sonra yap bence senin için daha iyi olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…